Execution time: 359ms

Myndigheder

Set på nettet

UNIK KUNDEBETJENING

bergs.dk

som i en "god gammeldags butik".
Absolut flair for det gode samspil mellem køber og sælger, selvom det er på Nettet.
Lynhurtig respons, lynhurtig levering. Køber gerne hos Bergs (Henrik) igen.

Indsendt af   (10. juli 2008) (Rapportér til kundeservice)

Udvalgt anmeldelse om www.bergs.dk

2. september 2010

Helt perfekt

Jeg bestilte et 12 volts autostik/lader til en Blaupunkt Pilot GPS ud fra den jeg kunne se på Bergs hjemmeside, idet den passede på specifikationerne. Da jeg fik den var det et orginal autostik, så det kunne jo ikke være mere perfekt.

Ebbe Ringler

2. september 2010

Jeg fandt det produkt, jeg længe havde søgt andre steder!

Endelig fandt jeg det produkt, jeg længe havde søgt - og til næsten ingen penge. Service, information og vejlidening var i top, så jeg kan helt klart anbefale Bergs.dk til andre. Pia, Viby Sjælland

1. september 2010

Perfekt - næsten!

Det var første gang, jeg handlede hos Berg.dk. Først opstod der en lille misforståelse, for jeg modtog en mail, med oplysning om, at jeg ikke havde betalt for varen - hvilket jeg havde. Fejlen blev hurtigt rettet, og resten af leverancen gik perfekt! Jeg tør roligt anbefale Berg.dk på grundlag af denne erfaring.

26. juli 2010

Super

godt gået. God information fra man bestiller varen til man får den med posten
så jeg vil klart handle ved bergs igen.

• ABR
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
24. juli 2010

Hurtigt og effektiv håndtering med god info via e-mail

Jeg købte et NextBase Click7 Duo DVD system til bilen hos bergs.dk
Jeg var lidt skeptisk ang. bankoverførsel da jeg altid er blevet fortalt at betaling via kerditkort er mest sikkert, men efter at have læst nogle positive anmeldelser af bergs.dk skrevet af andre brugere, bestilte jeg NextBase systemet, da det jo var bergs.dk der havde det bedste tilbud (jeg kun finde i dk) på nettet.
Alting forløb strygende, god information via e-mail på pakke status og hvordan pengene skulle overføres, samt en hurtig levering på ca. 2 dage!

22. juli 2010

Super handel og rigtig god service.

Service i top så selv når jeg bestilte det forkerte fik hurtigt det rigtige. Jeg kan kun anbefale Berg´s.

20. juli 2010

SUPER handel

Købte trådløse telefoner - ALT klappede som det skulle - flere oplysende e-mails undervej om hvor langt orderen var kommet.
Et firma der VARMT kan anbefales

19. juli 2010

Super handel

købte antenneforstærker til VW, hurtig response og levering kan kun varmt anbefales.

16. juli 2010

Og så det skulle være på Internettet.

Virkelig god ærlig, hurtig, effektiv, personlig og tillid værdig service.

Købte en Siemens Gigaset telefon to gange og kom på mindre end 24 timer. Telefonisk kontakt og support kunne ikke være bedre.

8. juli 2010

Rigtig god vejledning

Havde først bestilt og betalt et tv ophæng, som jeg inden afsendelse fandt ud af, at jeg ikke kunne bruge alligevel. Ingen problem med at afbestille. Endvidere blev der fulgt op på mit problem og det rigtige tv ophæng fremskaffet. Hurtig respons. Fra bestilling og overførsel af penge gik der 2 dage, så var pakken leveret.

8. juli 2010

Bergs.dk har indsigt i det de sælger

Jeg har købt en pioneer radio/navigation til min Opel og skulle bruge nogle specielle kabler og ramme til radioen, hvilket Bergs.dk var så venlige at opdatere min order med, men det var først da jeg havde afgivet ordren på radioen og pengene var overført at Bergs.dk vendte tilbage med de varenummer jeg også skulle bruge, derefter gik det hurtigt og det hele blev sendt samlet. Jeg håber at Bergs.dk i fremtiden giver mulighed for betaling direkte på webshoppen - det gør det nemer at handle som forbruger.

4. juli 2010

Det er ikke sidste gang jeg handler der

har købt pioneer bilradio og højtalere. Afhentede det i Skanderborg. Ingen problemer

3. juli 2010

Bedre end forventet

Efter en del overvejelser om den anderledes betalingsform (bankoverførsel i stedet for kreditkort) bestilte jeg en JVC KD-R711 en søndag - og modtog den allerede en tirsdag og blev løbende holdt orienteret gennem e-mails; radioen er nu installeret og fungerer fint.

1. juli 2010

fantastik service

Det har bare virket og fået en mail hele vejen igennem købet så man vidste hvordan det gik, vil bestemt handle her igen

30. juni 2010

Kanon god service!!!

Super service!

30. juni 2010

Fantastisk service - intet mindre

Jeg har købet en trådløs fastnettelefon og havde problemer med opsætningen Jeg ringede til Bergs og fik en meget venlig og kompetent hjælp. Det er et firma, jeg kan anbefale på det varmeste og jeg vil absolut handle der igen.

19. juni 2010

Super Service

Super service, Henrik har sat sig ind i de produkter han sælger!
God vejledning og hurtig levering!

16. juni 2010

super service

Lynhurtig levering, produktet som forventet, rigtig god opfølgning på salget og god kommunikation. Top service!

14. juni 2010

Super service. En lille picking fejl ved første levering, men god opfølgning og rettelse af fejl. En meget positiv oplevelse at handle med Berg.

14. juni 2010

Hurtig og god service

Købte el artikler super kvalitet

8. juni 2010

• 10 point
  • 2 Anmeldelser
8. juni 2010

Hurtige, med god feedback

Jeg har en god oplevelse af handlen, selvom modellen med bankoverførsel i stedet for kortindbetaling krævede en smule is i maven

6. juni 2010

God service men mangler online betaling

God service og varene kom som loved uden problemer. Dog mangler de at man kan betale med kredit og dankort.

5. juni 2010

Super god service

Jeg bestilte en pioneer radio og 2 højtalersæt derfra, og det gik bare over al forventning, der var præcise beskeder i ordre opdateringen, og der var en rigtig god kommunikation via mail mellem firmaet og mig. Der blevet undervejs i processen tilføjet til min ordre og også dette gik helt gnidningsfrit - kan varmt anbefale denne virksomhed. Havde dog en enkelt betænkelighed ved betalingen idet denne skulle foregå via bankoverførsel, men det blev gjort til skamme af denne virksomhed. God fornøjelse med jeres ordre :-)

2. juni 2010

god betjening & hurtig levering, ingen problemer :-)

god betjening, hurtig levering...ingen problemer...men ville være en fordel hvis man kunne betale med visa/dankort. fremfor at overføre penge via bank

7. juni 2010

Hej Flemming

Det glæder mig at du er glad for dit køb.

Ang. Dankort så er det desværre ganske velovervejet at vi ikke tilbyder det, vi kunne sagtens aktivere vores PBS aftale og modtage dankort, desværre så kommer der sammen med dankort en del handler som vi ikke får betaling for og en masse mandetimer til at tjekke alle betalingene, og disse udgifter er der desværre kun dig som kunde til at betale i form af højere priser.
Dankort og netbankbetalinger har iøvrigt nogenlunde den samme sikkerhed for dig som forbruger, specielt ved konkurser kommer dankortkunder i problemer
www.bergs.dk/filer/dankort.html

20. maj 2010

bergs.dk

bergs.dk har en meget fin forretningsgang.
Gode detaljerede oplysninger om varens forsendelse og videre fra Bergs.dk til mig.
Præcist og omhyggeligt - alt klappede til tiden.
Produktet kan jeg ikke sige så meget om endnu, da jeg ikke har haft det i brug så længe, men foreløbig ser det ud til at virke fuldstændig efter hensigten og de beskrivelser, jeg fandt på hjemmesiden! Især må jeg fremhæve det store tastatur og det store display med store og tydelige tegn - vi har valgt rigtigt, ser det ud til!
*Eneste anke: Jeg kan ikke lide at betale via banktræk før varens levering; jeg foretrækker at betale med Dankort efter modtagelsen af varen.

20. maj 2010

Super leveringstid

Jeg købte en subwoofer hos Bergs. Levering lynhurtig. Forsendelsen var gjort klar grundet min ordre. Så snart Bergs havde registreret min indbetaling, blev den sendt afsted. Super. Vil så absolut anbefale denne virksomhed for andre. Har dog ikke på nuværende tidspunkt haft brug for at kontakte virksomheden, så dette kan jeg ikke vurdere.

19. maj 2010

Takker for god service

Købte et sæt Nextbase Click 7 Duo Deluxe, hvor jeg var i tvivl om hvad model jeg skulle have og sendte en mail og blev ringet op den efterfølgende dag og fik en god vejledning. Alle aftaler blev overholdt

18. maj 2010

5 ud af 5. Alt Super!!!!

Købte en Pioneer AVH-P4200DVD.
Jeg hentede varen samme dag som jeg bestilte den alt virker som det skal.
Kan ikke klage over det mindste. Super service.
Handler alt indenfor Bilradioer hos dem fremover.

17. maj 2010

Super!

Jeg bestilte over nettet et JVC home cinema-anlæg. Dejlig nem hjemmeside med de oplysninger jeg ønskede. Hurtig tilbagemelding og ekspedition.
Jeg vil helt afgjort handle her igen.

15. maj 2010

Absolut anbefalelsesværdig

Købte Pioneer DEH -5200SD samt 2 sæt jbl autohøjtalere. Absolut venlig betjening og varerne kom allerede efter 2 dage.
Her handler vi også fremover - det er helt sikkert.

7. maj 2010

Super handel ved bergs.dk

Har netop købt en Pioneer autoradio, betsilte og betalte tirsdag, fik besked på at pengene var modtaget onsdag og efterfølgende afsendt, og så modtog jeg pakken torsdag. Simpelthen fantastisk service, og rigtig hurtig ekspidition. Kan kun give min varmeste anbefaling.

6. maj 2010

Perfekt

Bestilte en pioneer radio med kabel adapter, det hele var på lager og fik straks en mail fra Henrik der ville høre hvornår jeg ønskede at afhente.
Jeg skrev at der kunne gå lidt, ingen problemer i det.

Hentede den og alt spiller max.
Højt informationsniveau hele vejen igennem og skarpe priser!

5. maj 2010

Fin og hurtig service

Jeg bestilte en pioneer 2DIN dvd afspiller en torsdag aften og den var hos mig mandag.. En ting man altid kan forvente fra Bergs.dk´s side er hurtig levering og god service. har bestilt fra Bergs.dk 5 gange nu og de har aldrig skuffet mig.. Er meget tilfreds

5. maj 2010

bare i orden

Har ledt efter et headsæt der passer til min trådløse tlf. og fandt den hos bergs.dk. Prisen i orden og find hurtig levering - altså bare i orden

4. maj 2010

kanon

købte en dab-antenne , super hurtig lev.

4. maj 2010

Super hurtig og rigtig lev. første gang. Kommer tilbage en anden gang.

Trådløs telefon Panasonic.
Super hurtig lev. fra Bergs.dk

29. april 2010

Service i top

Købte et nyt anlæg i går og har den i dag. Det kalder jeg super service.

Ang at betale via bankoverførelse, det gik som smurt. Efter pengene blev overført kom der en mail om at pakken var blevet sendt.

Handler gerne der igen.

Torben Lesemann

Købte en Digital Media Receiver(MVH-8200).Kunne følge pakken hele vejen til min adresse.Fik også meget hjælp med mine spørgsmål angående varen.Jeg er derfor meget tilfreds med hele forløbet af min handel med bergs.dk.

22. april 2010

Kan ikke gøres meget bedre.

Berg.dk
Har købt GPS til indbygning i VW.
Super hurtig betjening og superhurtig svar når der rettes mailhenvendelse. Bergs.dk mangler blot, at pengene også kan overføres via dankort og ikke kun via bank.
Kan varmt anbefales, at handle hos Bergs.dk.

god og hurtig betjening

købte en Onkyo CBX 100 der var hurtig svar pr.mail ang. handel. og det var nemt at komme i kontakt pr.tlf.
Hentede selv varer i skanderborg.
Kan kun varmt anbefale at handle hos dem.

19. april 2010

God oplevelse - alt klappede

Pålideligt godt sted at handle uden forbehold

God købsoplevelse

Var betænkelig omkring den krævede forudbetaling via bankoverførsel. Er det egentlig stadig lovligt (iht. købeloven)??
Men - super løbende information via email. Varen kom prompte. Ingen dikkedarer. Anbefales uden forbehold.

Hej Martin

Jo det er skam lovligt at bruge bankoverførsel. :-)

Men når det er sagt, skal jeg da være ærlig og indrømme at dankort ville være at foretrække, desværre så acceptere vi ikke tab på debitorer (kunder) og da PBS reelt set fraskriver sig ethvert ansvar for betalingen på Dankort står vi med tabet når der enten ikke er dækning for købet på kundens kort eller hvis kortet er stjålet.

Sikkerheden for kunder der bruger dankort er desværre langt fra så sikker som de fleste tror, mange tror fejlagtig at de altid kan få deres penge retur når de har betalt med dankort, feks. hvis butikken går konkurs, det er desværre ikke tilfældet, betaling med dankort eller Visa/Dankort i Danmark ligestilles med betaling med kontanter!

www.forbrug.dk/Artikler/Dine-rettigheder/Forbrugerguides/Konkurser/betalingskort

Der er dog kræfter igang med at få lavet en ordning så kunder er sikret uanset hvordan de betaler, altså så det betalte beløb, uanset om der er betalt med kort eller via netbank el. lign. vil være sikret ved at butikken først har råderet over betalingen når varer er afsendt.

15. april 2010

Bestilte en bas derfra, overførte penge og varen kom meget hurtigt :)
det eneste minus er de ikke er e-godkendte, måske det kommer?
Super service :)

Hej Michael

Håber bassen spiller som den skal :-)

Ang. E-handelsmærket (regner med det er det du mener) så er det desværre egentlig bare et psykologisk mærke, som desværre reelt ikke garantere noget for dig som kunde, E-mærket giver dig ingen garanti, de hæfter ikke for de butikker som de tildeler mærket, og mærket fratages normalt først butikken når det ér gået galt og normalt først efter at butikken er blevet dømt af domstolene el. lign..
Og det koster fra ca 6000,- til 18000 om året at "smykke" sig med mærket...
Og da vi er meget omkostningsfikseret, er vi varsomme med at bruge penge på noget som reelt hverken gavner os eller vores kunder.

Mvh

14. april 2010

+++++ lige fra hjemmeside, telefon til levering

avantix.dk (bergs.dk)
kiggede på produkt på hjemmeside, ringede til avantix.dk, henrik savarede på alle mine spørgsmål +++++
bestilte og lavede bankoverførelse om fredagen, modtog en masse opdateringer om mandagen, pakke fremme om tirsdagen+++++

Der er ingen grund til at frygte bank overførelse til avantix.dk/bergs.dk +++++

14. april 2010

En handel helt i topklasse

Har købt en Siemens Trådløs telefon GIGASET S795.
Alt var i den omhyggeligt indpakkede kasse, og det virker perfekt.
Super Berg

14. april 2010

Levering og service i top som altid

Det er ikke unden grund jeg køber mit auto-hifi hos Bergs.

Normalt er man lidt skæptisk når man skal lave bankoverførsler som betaling, men hos Berg er der intet at frygte.

Jeg handler gerne hos ham igen

28. marts 2010

Fandt en Pioneer DEH-P88RSII noget billigere end hos konkurrende firmaer.
Løbende statusopdatering på bestillingen, indtil varen kom på lager.
Hurtigt svar fra Henrik som driver forretningen, ved aftale om afhentning.
Intet mindre end perfekt.

23. marts 2010

du kan spar penge!!!

Jeg købt en radio ramme til min vitara som jeg havde mega sværet ved at finde sådan en, jeg ku self har bare købt det ved suzuki forhandler med der kosted den dobbelt så meget.

22. marts 2010

Prima hele vejen igennem!

God kundeservice, god kontakt, prima opdatering indtil varen var modtaget.
I det hele taget et firma, jeg uden betænkelighed vil benytte mig af igen.
Hilsen Marita

21. marts 2010

God Service

Prisen på varne er god og konkurrencedygtigt og her med mine varmeste anbefalinger.

19. marts 2010

Jeg købte en telefon hos Bergs.
Kom dagen efter bestillin, uden problemer.

19. marts 2010

Perfekt betjening

Jeg bestilte 2 SONY højttallere til min bil og overførte pengene via netbank.
2 dage efter blev varen leveret. Det kan ikke gøres bedre.
Min skepsis overfor firmaer, hvor man ikke kan betale med kort er hermed gjort fuldstændig til skamme. Bergs fortjener topkarakter.

17. marts 2010

Effektivt og personligt

Bergs.dk ICO adapter.
Fin og personlig service. Varen kom til tiden, pakket forsvarligt.
Prisen på varen er god og konkurrancedygtig.
Mine varmeste anbefalinger.

Amazing

purchased from them PIONEER AVH-3200BT, all passed with no problems. I can only recommend this company to others. Excellent service and fast delivery.

11. marts 2010

Perfekt lyd og perfekt ekspedition

Pioneer TS-A6903i kan anbefales. Bergs.dk ligeså !

Super

Har handlet der flere gange og varerne kommer altid hurtigt og man kan altid træffe en dygtig sælger, som kender varerne.
Denne gang var varerne med posten dagen efter bestilling :0)

25. februar 2010

quick sevice

click7 deluxe og laptop, super quick og go service

25. februar 2010

Meget hurtig levering, god information ang. leveringsforløb.

15. februar 2010

super

Kompetente svar på spørgsmål.
Meget lave priser.

Kunne ikke være bedre !

Alt gik efter planen - Super tilfreds !

mvh Keld Funk

Fuldt ud perfekt!

Skulle have en bestemt Pioneer radio, og fandt den billigst hos bergs.dk, overførte derefter penge og modtog varen med det samme! Har ikke haft nogen, som helst problemer med dette firma. Kan anbefales til alle!!

handel

Fin og hurtig service. Dog lidt usædvanligt at der kun kan betales via bankoverførsel og de ulemper det giver mht. forbrugersikkerhed.

10. februar 2010

super

5 stjerner for en perfekt behandling via Internet telefon og personligt. Det kan ikke være bedre.

2. februar 2010

Super

Købte et 42" Panasonic plasma tv. Hurtig respons på min bestilling og hurtige svar og opfølgning via mail. Levering i løbet af 2 dage. Super!

2. februar 2010

Meget God Service

Jeg har lige købt en DEH-P8100BT, betalte via netbank i går og har allerede fået pakken, virklig god service. Og god pris.

Var lidt bekymret over ikke at kunne betale med DK kort, men det har Bergs gjort til skamme.

Der handler jeg gerne igen.

25. januar 2010

super...super service

jeg købte en pioneer avic-f700bt og betalt samme dage med natbank,1 dag efter fik jeg varen hjem.jeg havde problemer med møntering af anlæget,men efter gode hjælp med sælgeren alt var ok.tak

25. januar 2010

Jeg købte en Siemens DECT tlf., skulle have varen frem hurtigt, da det var en gave. Alt gik perfekt, handler gerne med BERG en anden gang.

22. januar 2010

Det kørte bare effektivt

Jeg har købte Roxa inliners til min datter samt 3-pack beskyttelsesudstyr. Lavede ordren og betalte via netbank overførsel sent fredag aften. Blev allerede sendt lørdag formiddag med information via mail, så vi havde det med posten mandag. Alt var i orden.

20. januar 2010

Troværdigt firma.

Købte en digital receiver med HDMI-kabel samt en mobillader. Alt mht. levering blev overholdt.
Hurtigt svar på en mail jeg skrev ang. " ikke på lager"
Kun betaling med visa/dankort mangler op til de 5 stjerner.

19. januar 2010

Alt som forventet

Alt som forventet. Hurtig levering (som lovet). Blot et lille irritationsmoment mht. betalingsformen. Jeg er vant til at bruge visa/Dk

19. januar 2010

Super betjening og hurtig levering;-))

Panasonic fjernbetjening. Hurtig levering, god betjening , kanon service

18. januar 2010

Glimrende

Fin fin oplevelse, jeg fik hvad jeg skulle have til tiden, uden dikkedarer.

17. januar 2010

Alt forløb som lovet...

...og gik stærkt. Kan kun anbefale denne webshop!!!

12. januar 2010

Blaupunkt Model Bremen mp 78 autoradio

Bestilte denne fremragende vare hos Bergs søndag til landets billigste pris, og allerede mandag kunne den afhentes. Super hurtig og troværdig betjening. Kan 100% anbefales.

11. januar 2010

Fremragende handel

Jeg købte 2 sæt Pioneer auto højtaler, TS-A170Ci og TS-A1303i, alt forløb efter bogen, god og hurtig handel.

3. januar 2010

god

god og hurtigt hanldler.

2. januar 2010

super service, hyggelig pakke.

Vi har købt trådløse fastnettelefoner, vores ængstelse ved bankoverførsel, blev gjort til skamme, fin service og hyggelig pakke, med små chokolader.
anbefales fra os.
Vinnie Arnholtz & Freddy Olesen

22. december 2009

Super super super : ))

Jeg kan helt klart anbefale bergs.dk super info og god betjening : ))

15. december 2009

God service.

Jeg købte en Dilog digital tv modtager, som jeg ikke kunne få til at virke som forventet. Bergs var meget hjælpsomme og åbne i kommunikationen på telefon og mail. Der var heller ingen problemer med at returnere boksen og få pengene retur.

14. december 2009

hurtig og perfekt

Jeg købte en netbook - alt fungerede perfekt og hurtigt

13. december 2009

IMPONERENDE!

Købte en Blaupunkt GPS til en fremragende (!!!) pris og fik en meget kompetent rådgivning før købet.
Var dog lidt betænkelig ved bankoverførsel, men efter alle de positive anmeldelser her, tog jeg chancen, og det fungerede også upåklageligt.
Men selvfølgelig virkede produktet ikke, men Bergs sendte en rep.talon og jeg fik den sendt tilbage - uden omkostninger. Der blev lavet en ombytter, så nu kommer den nye i morgen.
Kan varmt anbefale Bergs til alle!!!

10. december 2009

TOP SERVICE pr. telefon + nettet og levering fungerede 100%

Jeg har købt en tråløs Panasonic telefon efter at have set den i en prissammenligning - som den billigste samt bergs.dk godt omtalt som firma. Jeg ringede for at tjekke, om den var på lager, da der på hjemmesiden stod begrænset antal. Hurtig undersøgelse og svar = JA. Derefter bestilling via hjemmesiden og levering næste dag. Telefonen virkede, så alt i alt - perfekt!

9. december 2009

Hurtig og effektiv ekspedition

Jeg købte en adaptor til Ford til eftermontering af Clarionanlæg. Varen var ikke ankommet som antydet i Email, men den personlige service i den forbindelse var rolig og med overblik. Og varen kom som antaget et døgn senere, fin behandling

• peterd
  • Vojens, DK
  • 30 point
  • 6 Anmeldelser
7. december 2009

Opfølgning og levering

Opfølgning på bestilte varer ang. ordremodtagelse, pakning og forsendelse er SUPER GOD, levering inden for få dage..... KAN VARMT ANBEFALE AT HANDLE HOS bergs.dk

7. december 2009

Særdeles god site

Købte to Dilog DT-655 DVR HD. Hurtig og effektiv ekspedition - kan absolut anbefales!!

3. december 2009

Et af de bedste sites jeg har handlet på

Her er nogle mennesker der tager deres butik seriøs. Og det er faktisk sjældent det sker. Det er 100% sikkert at hvis der er mere inden for deres vare område jeg skal købe er de blandt de første 3 sites jeg går på

2. december 2009

Hurtig, god service!!

Har købt en digital box fra Boxer, og der skulle der skrives en masse under osv. Så det blev mailet frem og tilbage og blev sendt samme dag. Det kalder jeg hurtig ekspedering....

29. november 2009

En super oplevelse ;-)

Mine bedste anbefalinger til dette firma. Hurtig og sikker handel og alt 100 % i orden.

29. november 2009

Perfekt forløb

Jeg købte et par trådløse telefoner hos Berg, og alt forløb tilfredsstillende.
At man skal overføre beløbet via en kontooverførsel kan accepteres da beløbet trods alt er begrænset.

Bent Neumann

17. november 2009

Ang. telefoner

Jeg har købt et sæt med trådløse telefoner. Jeg var godt nok nervøs ved en overførsel af penge. Men alt gik upåklageligt. Jeg fik telefonerne dagen efter.
Jeg havde problemer med instalationen og ringede for at spørge hvem jeg skulle ringe til og fik at vide at jeg kunne starte med ham Henrik. Han fandt en manual frem og guidede mig igennem. En meget fin oplevelse.
Michael Møgelgaard

17. november 2009

Helt perfekt service

Bestilt en Gigaset telefon. Helt perfekt forløb fra bestilling til levering - med e-mails hele vejen igennem processen. Min første men ikke sidste gang hos Bergs.

6. november 2009

Fin Service

Købt en Gigaset S68H og alt fungeret som forventet.
Specielt opfølgningen via e-mail på varens vej er fin og betryggende.

4. november 2009

3. november 2009

Hurtig ekspedition, god teknisk support

Inden jeg købte IP kameraer, lavede Bergs et lille video der gav indtryk af kvaliteten af kameraet - super.
De købte IP kameraer, blev leveret dagen efter bestillingen. Under forløbet var der lidt teknisk bøvl med det ene kamera. Bergs var imødekommende, og gav god "on-sigt" support. Det var en stor hjælp. Det virker som et kompetent og serviceminded firma.

29. oktober 2009

I særklasse i orden!

Boxer TV CAM moduler til fladskærm.

For det første er prisen noget under det halve af prisen hos Boxer.
For det andet var der lynhurtig levering/respons
For det tredie var der M&M´s med i pakken :-)

Verdensklasse !

• mho
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
20. oktober 2009

Bare OK

Bestilte en Dilog DVB-T modtager som på sitet var i restordre. Fik ved telefonisk henvendelse at vide at varen ville tilgå lageret i løbet af 2 dage og at jeg kunne regne med at modtage den i løbet af 4 dage efter ordre.
Bergs.dk levede fuldt op til dette - og havde iøvrigt også en god pris og fulgte fint op på handelen.

11. oktober 2009

Spitzenklasse!

Har købt en Pioneer Autoradio. Bestilte på nettet og angav betaling som netbank og bad om afhentning. Blev ringet op og fik at vide, at varen kunne afhentes samme dag mod kontant betaling. Så behøvede jeg ikke vente på overførselen. Kvikt og hjælpsomt. Og så var prisen den laveste på nettet!

5. oktober 2009

***** SUPER NETBUTIK

***** Hurtig reaktion og levering. God opfølgning . Perfekt og kompetent reaktion på tvivlsspørgsmål. Kan ikke gøres bedre

28. september 2009

En seriøs internetbutik der bare virker.

Nextbase Click 7 deluxe.
Fra varen er bestilt til den når frem, er der ikke en finger at sætte på Bergs.dk.

Se alle anmeldelser

Se alle 228 anmeldelser

Ludens_DK

27. november 2008

Kompetente svar på spørgsmål.Meget lave...

Mogens Gruelund

30. november 2007

De er hurtige på aftrækkeren i Skanderborg - selv...

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (226 anmeldelser)
kelkoo.dk (2 anmeldelser)

www.bergs.dk Support

Om supporten

Absolut pris billig bilstereo, Home Intertainment og PC, Tilbehør og Kabler i høj kvalitet, til måske DKs billigste priser! Vi har solgt elektronik siden 1996. Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage for lagervarer (85%) Seagate Blaupunkt Mio NU Hertz SAGEM Verbatim Sennheiser TomTom KAON Sony Jabra Funke Seecode Philips Maglite VDO LiteOn Camelion Microsoft Samsung Match Sandisk Kenwood Velleman Waeco Rosen Strong ALPINE Delphi Grundig Panasonic linksys Sonax Kingston Vivotel OralB HANNSG Nextbase HP Globalsat Microconnect Impact Herstal Centurion hirschmann CALEARO Canton Office Design Nextlink Synology Canon Celly TP Link Axis Icelly Lexar Tefal Emporia Memorex Atec Roline Brodit Yamaha Sony Ericsson Navteq Logitech Aytobe Vogels Kodak DLS Symantec Onkyo KISS Turtle Trekstor Bosch BenQ Power acustiks ASUS Autosol AEG Leadtek Garmin Navigon Autolog Kirk Harman Kardon MSI Mustek LG Belkin X-Road Dragster JVC DMTech NEUTRIK AUDISON Nokia Tatung DORO IBM Ipod Airlive UniRoss Siemens GROUNDZERO Fujitsu Siemens Hisense Infinity Chico Hella Creative Tilbud V7 Denver Sandberg Oehlbach Toshiba HTC - Qtec Alfi Varta MIRAI Motorola D-Link carcomm Aigo Grundig hagenuk CAV Stelton SMC Dilog Amitech JBL ACER Maximum BTC Clarion Micromemory Becker Bachmann Route66 Pioneer dvd plasma lcd radio ct-tuner gpa navigation bærbar pc harddisk optager blu-ray

Skriv til info@bergs.dk
Ring til 70230011
Vi bor Mossøvej 1,B.
8660 Skanderborg
Denmark

Alternativer til www.bergs.dk

Techhaus

Susanne Thilqvist : " Hos Techhaus har jeg købt en micro-varmlufts-dampovn. Bestilte den ene dag og næste dage modtog jeg min ovn, godt parket ind og ingen " Læs mere

18 timer siden

Streetcar

Kenneth Hansen : "Bestilte et sæt sideskørter samt en bagkofanger, dagen efter fik jeg en mail og en sms at kofangeren var udgået men at de kunne tilbyde" Læs mere

20. august 2010

AV Connection

Søren Larsen : "Jeg bestilte min Onkyo forstærker hos AV Connection i weekenden, og tirsdag formiddag kunne jeg gå i gang med at installere mit lyd system." Læs mere

2 dage siden

hifi · autostereo Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og