25. februar 2010
quick sevice
click7 deluxe og laptop, super quick og go service
Udvalgt anmeldelse om Bergs
Fuldt ud perfekt!
Skulle have en bestemt Pioneer radio, og fandt den billigst hos bergs.dk, overførte derefter penge og modtog varen med det samme! Har ikke haft nogen, som helst problemer med dette firma. Kan anbefales til alle!!
25. februar 2010
Meget hurtig levering, god information ang. leveringsforløb.
15. februar 2010
super
Kompetente svar på spørgsmål.
Meget lave priser.
Kunne ikke være bedre !
Alt gik efter planen - Super tilfreds !
mvh Keld Funk
handel
Fin og hurtig service. Dog lidt usædvanligt at der kun kan betales via bankoverførsel og de ulemper det giver mht. forbrugersikkerhed.
10. februar 2010
super
5 stjerner for en perfekt behandling via Internet telefon og personligt. Det kan ikke være bedre.
2. februar 2010
Super
Købte et 42" Panasonic plasma tv. Hurtig respons på min bestilling og hurtige svar og opfølgning via mail. Levering i løbet af 2 dage. Super!
2. februar 2010
Meget God Service
Jeg har lige købt en DEH-P8100BT, betalte via netbank i går og har allerede fået pakken, virklig god service. Og god pris.
Var lidt bekymret over ikke at kunne betale med DK kort, men det har Bergs gjort til skamme.
Der handler jeg gerne igen.
25. januar 2010
super...super service
jeg købte en pioneer avic-f700bt og betalt samme dage med natbank,1 dag efter fik jeg varen hjem.jeg havde problemer med møntering af anlæget,men efter gode hjælp med sælgeren alt var ok.tak
25. januar 2010
Jeg købte en Siemens DECT tlf., skulle have varen frem hurtigt, da det var en gave. Alt gik perfekt, handler gerne med BERG en anden gang.
22. januar 2010
Det kørte bare effektivt
Jeg har købte Roxa inliners til min datter samt 3-pack beskyttelsesudstyr. Lavede ordren og betalte via netbank overførsel sent fredag aften. Blev allerede sendt lørdag formiddag med information via mail, så vi havde det med posten mandag. Alt var i orden.
20. januar 2010
Troværdigt firma.
Købte en digital receiver med HDMI-kabel samt en mobillader. Alt mht. levering blev overholdt.
Hurtigt svar på en mail jeg skrev ang. " ikke på lager"
Kun betaling med visa/dankort mangler op til de 5 stjerner.
19. januar 2010
Alt som forventet
Alt som forventet. Hurtig levering (som lovet). Blot et lille irritationsmoment mht. betalingsformen. Jeg er vant til at bruge visa/Dk
19. januar 2010
Super betjening og hurtig levering;-))
Panasonic fjernbetjening. Hurtig levering, god betjening , kanon service
18. januar 2010
Glimrende
Fin fin oplevelse, jeg fik hvad jeg skulle have til tiden, uden dikkedarer.
17. januar 2010
Alt forløb som lovet...
...og gik stærkt. Kan kun anbefale denne webshop!!!
12. januar 2010
Blaupunkt Model Bremen mp 78 autoradio
Bestilte denne fremragende vare hos Bergs søndag til landets billigste pris, og allerede mandag kunne den afhentes. Super hurtig og troværdig betjening. Kan 100% anbefales.
11. januar 2010
Fremragende handel
Jeg købte 2 sæt Pioneer auto højtaler, TS-A170Ci og TS-A1303i, alt forløb efter bogen, god og hurtig handel.
3. januar 2010
god
god og hurtigt hanldler.
2. januar 2010
super service, hyggelig pakke.
Vi har købt trådløse fastnettelefoner, vores ængstelse ved bankoverførsel, blev gjort til skamme, fin service og hyggelig pakke, med små chokolader.
anbefales fra os.
Vinnie Arnholtz & Freddy Olesen
22. december 2009
Super super super : ))
Jeg kan helt klart anbefale bergs.dk super info og god betjening : ))
15. december 2009
God service.
Jeg købte en Dilog digital tv modtager, som jeg ikke kunne få til at virke som forventet. Bergs var meget hjælpsomme og åbne i kommunikationen på telefon og mail. Der var heller ingen problemer med at returnere boksen og få pengene retur.
14. december 2009
hurtig og perfekt
Jeg købte en netbook - alt fungerede perfekt og hurtigt
13. december 2009
IMPONERENDE!
Købte en Blaupunkt GPS til en fremragende (!!!) pris og fik en meget kompetent rådgivning før købet.
Var dog lidt betænkelig ved bankoverførsel, men efter alle de positive anmeldelser her, tog jeg chancen, og det fungerede også upåklageligt.
Men selvfølgelig virkede produktet ikke, men Bergs sendte en rep.talon og jeg fik den sendt tilbage - uden omkostninger. Der blev lavet en ombytter, så nu kommer den nye i morgen.
Kan varmt anbefale Bergs til alle!!!
10. december 2009
TOP SERVICE pr. telefon + nettet og levering fungerede 100%
Jeg har købt en tråløs Panasonic telefon efter at have set den i en prissammenligning - som den billigste samt bergs.dk godt omtalt som firma. Jeg ringede for at tjekke, om den var på lager, da der på hjemmesiden stod begrænset antal. Hurtig undersøgelse og svar = JA. Derefter bestilling via hjemmesiden og levering næste dag. Telefonen virkede, så alt i alt - perfekt!
9. december 2009
Hurtig og effektiv ekspedition
Jeg købte en adaptor til Ford til eftermontering af Clarionanlæg. Varen var ikke ankommet som antydet i Email, men den personlige service i den forbindelse var rolig og med overblik. Og varen kom som antaget et døgn senere, fin behandling
7. december 2009
Opfølgning og levering
Opfølgning på bestilte varer ang. ordremodtagelse, pakning og forsendelse er SUPER GOD, levering inden for få dage..... KAN VARMT ANBEFALE AT HANDLE HOS bergs.dk
7. december 2009
Særdeles god site
Købte to Dilog DT-655 DVR HD. Hurtig og effektiv ekspedition - kan absolut anbefales!!
3. december 2009
Et af de bedste sites jeg har handlet på
Her er nogle mennesker der tager deres butik seriøs. Og det er faktisk sjældent det sker. Det er 100% sikkert at hvis der er mere inden for deres vare område jeg skal købe er de blandt de første 3 sites jeg går på
2. december 2009
Hurtig, god service!!
Har købt en digital box fra Boxer, og der skulle der skrives en masse under osv. Så det blev mailet frem og tilbage og blev sendt samme dag. Det kalder jeg hurtig ekspedering....
29. november 2009
En super oplevelse ;-)
Mine bedste anbefalinger til dette firma. Hurtig og sikker handel og alt 100 % i orden.
29. november 2009
Perfekt forløb
Jeg købte et par trådløse telefoner hos Berg, og alt forløb tilfredsstillende.
At man skal overføre beløbet via en kontooverførsel kan accepteres da beløbet trods alt er begrænset.
Bent Neumann
17. november 2009
Ang. telefoner
Jeg har købt et sæt med trådløse telefoner. Jeg var godt nok nervøs ved en overførsel af penge. Men alt gik upåklageligt. Jeg fik telefonerne dagen efter.
Jeg havde problemer med instalationen og ringede for at spørge hvem jeg skulle ringe til og fik at vide at jeg kunne starte med ham Henrik. Han fandt en manual frem og guidede mig igennem. En meget fin oplevelse.
Michael Møgelgaard
17. november 2009
Helt perfekt service
Bestilt en Gigaset telefon. Helt perfekt forløb fra bestilling til levering - med e-mails hele vejen igennem processen. Min første men ikke sidste gang hos Bergs.
6. november 2009
Fin Service
Købt en Gigaset S68H og alt fungeret som forventet.
Specielt opfølgningen via e-mail på varens vej er fin og betryggende.
4. november 2009
3. november 2009
Hurtig ekspedition, god teknisk support
Inden jeg købte IP kameraer, lavede Bergs et lille video der gav indtryk af kvaliteten af kameraet - super.
De købte IP kameraer, blev leveret dagen efter bestillingen. Under forløbet var der lidt teknisk bøvl med det ene kamera. Bergs var imødekommende, og gav god "on-sigt" support. Det var en stor hjælp. Det virker som et kompetent og serviceminded firma.
29. oktober 2009
I særklasse i orden!
Boxer TV CAM moduler til fladskærm.
For det første er prisen noget under det halve af prisen hos Boxer.
For det andet var der lynhurtig levering/respons
For det tredie var der M&M´s med i pakken :-)
Verdensklasse !
20. oktober 2009
Bare OK
Bestilte en Dilog DVB-T modtager som på sitet var i restordre. Fik ved telefonisk henvendelse at vide at varen ville tilgå lageret i løbet af 2 dage og at jeg kunne regne med at modtage den i løbet af 4 dage efter ordre.
Bergs.dk levede fuldt op til dette - og havde iøvrigt også en god pris og fulgte fint op på handelen.
11. oktober 2009
Spitzenklasse!
Har købt en Pioneer Autoradio. Bestilte på nettet og angav betaling som netbank og bad om afhentning. Blev ringet op og fik at vide, at varen kunne afhentes samme dag mod kontant betaling. Så behøvede jeg ikke vente på overførselen. Kvikt og hjælpsomt. Og så var prisen den laveste på nettet!
5. oktober 2009
***** SUPER NETBUTIK
***** Hurtig reaktion og levering. God opfølgning . Perfekt og kompetent reaktion på tvivlsspørgsmål. Kan ikke gøres bedre
28. september 2009
En seriøs internetbutik der bare virker.
Nextbase Click 7 deluxe.
Fra varen er bestilt til den når frem, er der ikke en finger at sætte på Bergs.dk.
28. september 2009
Nethandel - Sådan"
Hurtig og nem forretning. God tlf.service v. ekstra spørgsmål. Handler gerne igen m. bergs.dk
27. september 2009
Den perfekte netbutik.
Jeg har denne gang købt en viaccess kortlæser til mit tv. Hurtig levering, meget konkurrencedygtig pris og perfekt vare i god indpakning.
Samtidig er bergs.dk også udmærket, så min bedste anbefaling.
23. september 2009
Meget tilfredsstillende.
Bestilte trådløse telefoner, som skulle være på lager. Det var de....varerne kom 2 hverdage efter min bestilling.
Var overrasket over at skulle overføre pengene til bankkonto istedet for at betale med kreditkort / dankort. Kontaktede Bergs via mail, og fik hurtigt og kompetent svar.
Jeg handler gerne hos jer igen.
J.Carlsen
19. september 2009
Super
Alt forløb fuldstændig perfekt. Hurtig levering af bestilt vare og rigtig god kommunikation. Kan kun anbefales...
18. september 2009
Super handel
God service via både telefon og email - og lynhurtig afsendelse af varerne.
17. september 2009
køb af dvb modtager
super hurtig levering
15. september 2009
super god betjening, og en rigtig god pris på varen
Super hurtig leveringstid,prisen var bare rigtig, super god betjening.
15. september 2009
Kanon service, og hurtig betjening
Jeg havde en god kontakt med firmaet, og en vare de ikke havde, fik jeg hurtig pengene retur for.
Virker meget troværdigt!
14. september 2009
Løbende opdatering pr. mail - alt i alt super service!
Fantastisk at kunne følge pakken fra før den blev afsendt via mailopdatering fra virksomheden, og ligeledes modtage pakken i god indpakning.
Jeg var lidt skeptisk mht. manglende mulighed for kreditkortbetaling, men handlen gik alligevel overraskende hurtigt.
Hvis Bergs udvider sortimentet, bliver det helt sikkert her jeg køber de fleste ting fremover.
14. september 2009
Bestilte varen kl- 23:30 den 9. aug og den 12. aug ankom varen
til mig og blev løbende orienteret hele vejen via mail.
Sådan skal det gøres!
4. september 2009
bedre leverence og service en forventet!
Fik fint alternativ tilbudt i stedet for den ellers udsolgte model. Fremkommet til tiden. Super fin bix!
2. september 2009
Bergs.dk fungerer
Super professionel behandling med mails undervejs, så du ved, hvor langt din ordre er. Også hvis der er leveringstid på. Og god betjening og vejledning ved afhentning direkte. Jeg vil helt sikker bruge Bergs.dk igen og vil anbefale andre at prøve.
21. august 2009
Brug BERGS.dk !!!!
Meget professionel behandling af bestillinger. Kort leveringstid og adskillige statusmails, så man hele tiden ved, hvad der sker. Rigtig god service ved reklamation. Jeg reklamerede over en forsendelse, som var blevet ødelagt under forsendelsen kl. 16 èn dag. Næste formiddag kom der en ny vare med posten. Perfekt !!
Super site, som jeg varmt kan anbefale......
17. august 2009
Super kontakt.
Rigtig god kontakt via mail, og levering som lovet.
17. august 2009
Nemt, hurtigt og god service.
Hurtig levering og god handel. Nem og hurtig ombytning, da jeg havde købt noget forkert i første omgang.
Super handel..
Super handel. Og lynhurtig levering. Alt lige efter bogen :-)
Super god betjening
Super flink og hurtig betjening. Fik varen tilsendt som lørdagsexpress.
Kan varmt anbefales.
Hurtig betjening
Jeg kontakter Berg for at få det nyeste monteringssæt til min Toyota IQ, dagen efter er deres katalog opdateret og omfatter dette monteringssæt, som jeg så bestiller over nettet, det er service.
God pris, hurtig levering
Fik det vi havde bestil 2 dage efter det var betalt. God service
22. juli 2009
Upåklagelig
Hurtig ekspedition - løbende email med status.
Det er ike sidste gang jeg handler hos bergs.dk
15. juli 2009
Super hurtigt
Super service, både på telefon og via mail. Alt gik som smurt og jeg fik alt det info jeg skulle bruge.
Ikke sidste gang jeg bestiller udstyr hos dem.
10. juli 2009
Super
Bedere betjening kan man ikke forvente. Varen blev sendt samme dag som Bregs havde den på lager. Det er dejligt.
10. juli 2009
Super hurtig levering og mailservice!
Jeg handler meget på internettet - især elektronik.
Det er dog første gang jeg har oplevet en så hurtig levering og en så god mailseervice som her. Det er ikke sidste gang jeg bruger "Bergs.dk", og kan kun anbefale webstedet til andre.
MVH: Anders
3. juli 2009
Super betjening
Hurtige og kompentente svar. var lige i Jylland og kunne hente med kort varsel
26. juni 2009
Forrygende service
Jeg bestilte og betalte varen den ene dag og modtog varen den næste dag. Virkelig ekstrem god service.
m.fint
Super service.
Super god service...
Jeg sad og kiggede efter en autoradio en søndag eftermiddag, fandt så en, inde på bergs.dk jeg kunne bruge, så jeg ringede til bergs, hvorefter jeg fik afvide, jeg kunne hente den med det samme...
Så jeg fik monteret autoradio samme søndag... Det er sku da super fedt...
Finn
Det virker til at være et reel firma,dejligt man selv kan hente det på firma adressen,man bestiller det bare dagen inden på nettet ,så ligger det klar næste dag.Til andre kunder kan jeg bare sige,det fungere...
24. juni 2009
Fungerer hele vejen
Jeg afhentede mine varer 1 time efter bestilling, trods stor travlhed. Jeg kan kun anbefale firmaet og jeg vil helt sikkert benytte mig af det igen.
med venlig hilsen
Preben Karlson
22. juni 2009
Hurtig levering og god respons
Nem og overskuelig hjemmeside og levering til tiden.
Den får ikke 5 stjerner, da man ikke kan betale med dankort, men skal benytte bankoverførsel!
22. juni 2009
Hurtig - kvik - kompetent kundebetjening
Kvik kundebetjening, overholdt aftale, hurtig levering
21. juni 2009
Præget af manglende orden i sagerne
Min ordre havde forputtet sig og blev i øvrigt holdt tilbage, fordi min forudbetaling var sat ind på en anden kundes konto. Virker ikke specielt tillidsvækkende. Flere telefonsamtaler opklarede de forskellige problemer og varen kom frem i grundig indpakning med lidt vedlagt trysteslik.
God oplevelse - alt klappede
Pålideligt godt sted at handle uden forbehold
SUPER - BRILIANT, BERG Rocks
Ordre Nummer: 6409
Købte dette produkt, under 1500, hvad andre kunne.
Super hurtig leverange.
19. juni 2009
super god og professionel service
hjemmesiden virker overskuelig og det er gode priser.
varen blev modtaget 2 dage efter bestilling. hurtig og virkelig seriøs netbutik
mange tak for en rigtig god oplevelse.
18. juni 2009
5 stjerner super service
4 jeg har aldrig oplevet hurtigere service på nettet før, men der mangler lige den sidste del for at være helt i top, så i må se at komme igang med kredirkortene som betalings middel.
18. juni 2009
Var absolut billigst med de varer jeg skulle bruge, og god support både før og efter køb.. Havde varerne dagen efter bestilling.. Kan kun anbefales..
Tak for chokolade..
16. juni 2009
Utrolig flot service
Meget høj grad af service - Bergs sendte for egen regning mine varer med lørdagsekspressen så jeg kunne nå at have dem til weekenden. Mailsystemet er også meget professionelt - hver gang ens varer skifter status hos Bergs, så får man besked via mail med det samme og kan derfor følge med.
Peder B. Nielsen
15. juni 2009
Perfekt service
Jeg kan ikke andet end rose Bergs.dk
Virkelig god og ordentlig service. Bergs havde problemer med hjemmesiden under min handel og var virkelig gode til at orientere om hvad der skete.
Jeg havde problemer med min homebanking, og Bergs.dk udviste stor forståelse.
Kan varmt anbefales.
Mvh Jesper Bundgaard
14. juni 2009
God service.
Jeg har fået en god service. Fik min vare 2 dag efter. Så kan kun anbefale bergs.
12. juni 2009
Professionel handel
Havde brug for en god ekstern harddisk,Seagate Freeagent xtreme. Og så dukkede BERGs op da jeg søgte på nettet.God opdatering af leverance forløbet via Email.Sikker og tryg handel.
PS:Tak for smarties.See you later alligator.
11. juni 2009
Rigtig god pris og hurtig levering
30% billigere end den billigste på EDBpriser.dk og leveret på adressen dagen efter betaling var modtaget - rigtig godt. Mulighed for netbetaling savnes da det kunne reducere leveringstiden endnu mere!
2. juni 2009
Hurtigt, billigt - og næsten nemt!
Nemt, hurtigt og billigt! God service og fin hjemmeside. Eneste lille irritationsmoment er, at man ikke kan betale med dankort eller kreditkort. Nu arbejder jeg tæt på virksomheden, så det var nemt og bekvemt at hente varen. Alt var parat, og afhentningen tog kun få minutter. Men en af de store fordele ved handel på internettet er jo, at man ordner det hele hjemmefra, betaler og får leveret til døren. Derfor surt, at man ikke kan betale med kreditkort. Boede jeg ikke tæt på virksomheden, ville jeg have handlet andetsteds.
31. maj 2009
Endnu en perfekt levering
Har handlet mange gange med manden, der har aldrig været nogle problemer. Hurtig og stabil levering.
29. maj 2009
Super professionel service
Professionel service på den højeste plan: fra telefonisk kontakt, igennem bestilling på hjemmesiden, og ikke mindst til levering ultra ultra hurtigt.
29. maj 2009
Professionel til fingerspidserne
Super service og varen leveret før man når at blinke med øjnene
27. maj 2009
Sådan!
Bergs gjorde alt for at jeg kunne få min radio inden weekenden, selv om jeg var lidt sent ude - det jeg har oplevet er KLASSE!
25. maj 2009
Suveræn god service
Jeg fik al den hjælp jeg havde brug for da jeg ringede til dem.
De var meget imødekommende og de kan kun anbefales
23. maj 2009
Super Service.
Super service meget imødekommende, og gode og snakke med også var varen dagen efter :D
16. maj 2009
perfekt handel,
Her er intet skidt at sige . var dog meget usikker da jeg ikke er så vild med konto overførsler dog uden grund. det er ikke sidste gang at jeg handler her
14. maj 2009
Usædvanlig god service! Helt igennem suveræn oplevelse!
Lavede først en delvis bestilling af anlæg til bilen, og havde det 2 dage senere. Efter overvejelse bestilte jeg samme dag, hvor jeg modtog varen, de resterende dele. Et par minutter efter ordren var afsendt, fik jeg en mail, hvor der blev tilbudt en endnu billigere pris angående noget fragt noget. Det resulterede i, at jeg sparede 10% af prisen. Det kalder man sgu kundeservice! Og da både mail- og telefonsupporten er igennem perfekt og suveræn er det bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Bergs! Eneste minus er betalingen. Kreditkort ville være klart nemmere for forbrugeren, da der kan gå op til flere dage med netbank/bankoverførsel.
Men Bergs.dk kan helt klart anbefales herfra!
8. maj 2009
Fremragende service gennem hele ordren.
Bestilte et tv til afhentning 2 dage senere og bad om SMS-besked hvorvidt det kunne lade sig gøre. Fik besked både pr. SMS og mail om, at ordren var klar til afhentning som ønsket. Alt fungerede perfekt.
4. maj 2009
Hurtig service, og nem kontakt til forhandler!
Varen var bestilt, og der blev kontaktet nemt og i første hug til forhandleren, dagen efter kørte jeg op til butikken og fortog mit køb . Lækker service fra Bergs aka. Avantix.dk !
4. maj 2009
super god service
havde ikke den PC jeg ønskede, men fik en anden, og der blevet givet rabat,så prisen blev den samme for en bedre maskine. Super hurtig service og levering.
Sådan!
Ole
29. april 2009
Meget meget hurtig ekspedition
Bestilte varen fredag efter kl. 16.00 og pakken var med posten mandag formiddag - når man tænker på det var en handel via netbank - kan det simpelhen ikke gøres hurtigere.
28. april 2009
Fin handel
Via en aftale afhentede jeg selv et højtalersæt hos Bergs' eget lager.
God kontakt og ingen problemer overhovedet. Et tilfredsstillende bekendtsskab.
23. april 2009
Service helt i top
ca. 2 dage fra bestilling af højtallere og kabler blev ordren leveret, ordre status blev opdateret op til flere gange samt mail skrevet til mig ang. ordre.
Kun posiktivt herfra
7. oktober 2009
Super service og den billigste...
25. september 2009
Perfekt service. Havde min varer under...