We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Berlepool anmeldelser

Berlepool Logo
Kunderne om Berlepool : »de holder ikke hvad de lover« »Forsinkelser, fejl-informationer og meget negative« 2
Middel
5.4 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Berlepool

de holder ikke hvad de lover

vi har købt en pool til langt over 300.000 og berlepool anbefalede os at købe en grando som automatisk kører hen over vandet, holder på varmen om natten og beskytter så børn og dyr ikke drukner hvis de falder i. De anbefalede at vi fik gravet motoren som styrer Grandoen ned i jorden. Den virker ikke mere, de glemte at fortælle os at motoren ikke kunne tåle vand, ja i hørte rigtigt, den kan ikke tåle vand, de fralægger sig ethver ansvar og vil ikke sørge for at vores grando kommer til at virke igen, de mener det er vores eget ansvar at have sørget for at motoren blev beskyttet mod vand. Så vores Grando som vi har givet over 120.000 for virker ikke mere. Pas på når i handler med dem.

Berlepool

Forsinkelser, fejl-informationer og meget negative

At købe en glasfiberpool er en stor investering, men da først ordren var lagt, så var der ingen hjælp at hente:
- Fejlinformation om dimensioner, så støbning blev meget dyrere
- Kunne/ville ikke skaffe yderligere information fra producenten
- Forsinkelser af flere gange. Måtte selv forhandle med producenten
- Fakturerede noget helt forkert. (Og ville pludselig have forudbetaling)
- Aftale om installation var ikke givet videre til teknikeren.
- Og jeg kunne blive ved.......

Er Berlepool din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk