[REPLY]
Tidsmæssigt er det gået nogenlund - levering inden for 6 dage.
Hvad angår processen, så modtog jeg den 20. december en mail med track and trace nummer og glædede mig så til at skulle modtage pakken inden for en til to dage. MEN ak - dagen efter modtog jeg endnu en shipping mail med et nyt track and trace nummer.
Da jeg fulgte op på de to track and trace numre, var der ikke sendt noget afsted på nogen af dem da vi nåede den 22. december.
Jeg skriver da en mail til dem, da jeg ikke kan komme igennem til deres kundeservice i tyskland - og skriver "Telefon" i emne og mail som de siger på telefonen man skal for at få hurtig håndtering!
Jeg hører aldrig fra dem - men senere på dagen, kan jeg nu se at varen er kommet til GLS i Kolding og varen bliver så leveret i dag den 23. december.
MEN MEN ak og ve.
Deres referencenummer - altså ordrenummeret fra min ordre, er ikke det som står på pakkelabelen! Det er heller ikke nogen af de Track and trace numre jeg modtog på mail, som står på den GLS label.
Og da jeg pakker pakken op, ser jeg som de andre her inde, at det er et samlesæt - det kan jeg da leve med! (Det havde jeg godt nok overset på hjemmesiden) - MEN DET ER IKKE MINE BILLEDER!
Nu må jeg håbe, at der er noget at gøre - måske kan jeg få GLS til at hjælpe med det track and trace nummer som jeg har fået og se hvor det er leveret - er jeg heldig kan jeg nå at få dem! (SKAL VIST VÆRE HELDIG!)
Jeg havde forventet at få mine rammer med canvas tilsendt hurtigt, da de jo skriver at de sender afsted inden for 48 timer. Jeg bestilte 2 rammer 12 dage før de skulle bruges som gave. Desværre dukkede de først op efter 16 dage.
Jeg skrev flere mails (som de forlanger er skrevet på engelsk) uden at få svar, og kunne ikke komme igennem på telefonen. Dagen efter jeg havde fået mine billeder fik jeg en mail med en "sø-forklaring" om travlhed, nyt mailsystem osv som en lille ridse i deres "ellers meget opmærksomme og dygtige kunderservice". Mailen konkluderede, at jeg nu havde fået mine billeder, så alting jo nu var i den skønneste orden.
Selve rammerne skulle selv samles. Det havde jeg ikke lige fanget da jeg bestilte. Deres instruktion på var middelmådig.
Velkommen til kontaktlim, vinkelmåler og en ny-indkøbt hæfteklamme pistol.
Når det så er sagt var det nogenlunde til at gå til, og resultatet er pænt.
Brug kun canvas.dk, hvis du ikke har noget mod at vente 2-3 uger og kan/vil monterer billederne selv.
Jeg kan godt selv finde på at købe hos canvas.dk igen, men prisen skal være væsentligt lavere end deres konkurenter for at de er attraktive.
Jette Thrane fandt anmeldelsen nyttig
Skuffende oplevelse. Jeg bestilte 5 lærreder d. 2.9. ( til afsendelse efter 48 timer!), da der var gået en uge, blev jeg nervøs og ville efterlyse mine billeder. Jeg sendte en mail, da der ikke står noget tlf nr på hjemmesiden. Jeg hørte intet. Jeg gik på dk-hostmaster og fandt et tysk tlf nr og fik kontakt. De var bestemt søde og hjælpsomme, da kontakten først var der, og jeg fik beskeden, at lige præcis den størrelse jeg havde valgt, var der forsinkelse på.
I går 20 dage efter bestilling modtog jeg så endelig mine billeder. Jeg havde ikke læst det med småt under levering og blev overrasket over at modtaget 5 samlesæt men 5 lærreder og 20 pinde jeg selv skal samle til rammer og spænde op.
Selve printene er fin kvalitet og nok er det billigt, meeen måske vælger jeg en anden løsning næste gang.
Jette Thrane fandt anmeldelsen nyttig