We are hiring!

10 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (10)

Rejse Syditalien/Sicilien

Besttravel og denne rejse får de varmeste anbefalinger af os.
Vi har aldrig tidligere været på tur med rejseleder og et samlet selskab og var derfor en smule skeptiske, om det nu var noget for os.

Det var det bestemt. Ikke mindst p.g.a. en fantastisk rejseleder, som gjorde det helt utroligt flot og langt ud over, hvad vi havde forventet.

Da vi så tilbuddet om rejsen første gang, syntes vi at prisen måske var lige i overkanten. Men stort set alle måltider var inkluderet og samtlige entreer til seværdigheder. Så derfor ved vi nu, at prisen er ok og svarer overens til det man får.

Vi fik utrolig mange oplevelser for pengene og der var altid styr på det hele. Mange nyttige oplysninger og altid god information om de praktiske detaljer.

Vi er parat til en ny rejse til Italien med Best Travel og forhåbentlig samme rejseleder

Den 5. manglende stjerne, skyldes det første hotel vi boede på.
Hovedretterne om aftenen, var ikke særlig interesante, men det var ikke det store problem, da vi havde fået gode frokoster. Den sidste dag på hotellet, var hotellets sidste åbningsdag og det kunne bestemt mærkes på betjeningen. (Men ikke noget, der kunne ødelægge en fantastisk ferie)

Udvalgt anmeldelse om Besttravel

Rom med forhindringer

Købte en 5-dages tur til Rom - kaldet "Rom - den evige stad"
Da jeg ikke er så glad for at flyve, betyder flyselskabet meget for mig. Jeg havde derfor ved telefonopringning tjekket, hvilket flyselskab der va tale om. Dette var Cimber Sterling. Stor var derfor min forundring og vrede, da vi i CPH blev kaldt ud til et "Cimber fly", der viste sig at være et lettisk og MEGET gammelt fly med utrolig lidt benplads og et crew, der talte et engelsk, der mildest talt var uforståeligt.
Jeg havde desuden telefonisk tjekket, hvor mange der max. kunne deltage på rejsen og fået besked om højst 25 personer. Da vi forsinket ankom til Fiumicino, fandt jeg ud af, at der var 40 deltagere, og desuden var bussen, der skulle fragte os videre ikke til stede. Så der havde vi nok ca. 1 times spildtid. Men det skulle ikke blive den eneste spildtid. Når 40 personer skal bevæge sig rundt i en storby på byvandring, betyder det utrolig megen ventetid alle steder. Alene at få sådan en stor gruppe over for grønt lys (!)
I beskrivelsen stod der ligeledes: "Vi besøger klassiske seværdigheder som Colosseum, Pantheon, Peterspladsen og Peterskirken. Rom er også den katolske kirkes centrum - så turen inkluderer også et besøg i Vatikanet". I prisoversigten stod linet op, hvad der var inkluderet, og herunder stod, entreer iflg. program. Men der var intet besøg i Vatikanmuseet - kun Peterskirken, intet besøg i Collosseum eller Forum Romanum - kun set udefra, og kun Pantheon indvendig, men det er jo også gratis. Jeg føler mig af flere forskellige grunde snydt med denne tur og vil aldrig mere ødelægge mine sparsomme feriedage med sådan et selskab. For god ordens skyld vil jeg fortælle, at jeg har kontaktet selskabet med nogle af mine klager og kun fået svar på den med flyselskabet, hvor de beder mig have forståelse for situationen. Det har jeg ikke.

• Mette
  • Haderslev, DK
  • 3 Anmeldelser

super tur

bestilte en skitur til Hemsedal i Norge, hvor man bestiller en uspecificeret lejlighed. Der var så sket en fejl og vi blev opgraderet fra en 3stjerners lejlighed til en 4 stjerners uden ekstra betaling. resten af rejsen var også upåklagelig

Besttravel

Best Travel udnytter at man ønsker at ændre indkvartering. De bestiller efterfølgende en lejlighed der koster ca.det halve.

Jeg vil stærk anbefale at man tænker sig om to gange inden man bestiller rejse ved Best Travel.
Inden man tager afsted lyder det hele fint og som jeg telefonisk fik at vide, behøvede jeg ikke at være bange for at blive placeret alt for langt væk fra byen, da vi jo var med fly. Da vi bestilte uspecifiseret lejlighed uden for eller i Wagrain i uge 7 2011, følte vi os grundigt taget ved næsen.
Ca 5 dage før fik jeg oplyst hvor lejligheden lå (den lå 2 km fra byen og langt op af en bjergside uden form for transport) og da jeg kunne fortælle Best Travel at vi jo var en familie på 5 der ankom med fly, kunne den flinke dame fra Best Travel jo godt se at det ikke var så smart.
Det havde de simpelthen ikke tænkt på.
Hun lovede at skaffe en ny lejlighed.

prisen på den bestilte lejlighed var 8725 kr.

Best Travel fandt så en fin lejlighed til os.

Vi kunne så senere se på nettet at den kostede 90 EUR i døgnet.

Altså kunne jeg konstatere at Best Travel scorede 4000 kr på dette stunt.
Derfor er jeg ikke tilfreds med denne behandling.

En ting er at de ikke tænker på kundernes transport behov, når de rejser med fly. Flyrejsen var i øvrigt også bestilt ved Best Travel, men at de så udnytter situationen og scorer kassen på det. Det virker planlagt.

Det er naturligvis første og sidste gang jeg benytter mig af Best Travel.

Under al kritik!!!!!

Vi købte en bus tur til Norge (Geilo) hos Best travel.
Først er bussen dertil flere timer forsinket. Da vi ankommer alt for sent, kan man ikke få frokost, får at vide det er for sent og det var ellers med pension i 3 dage.
Da vi kommer meget sultne til aftensmaden, efter en lang dag på ski, er der en meget lille portion mad til hver, og børnene kunne få en pap burger, som bestod at en papbøf, og en tør bolle. Mit barn er 11 år, og kan slet ikke leve af det, -og vil forøvrigt heller ikke ha at han får så usundt og næringsfattigt mad, da slet ikke efter en lang dag ude i kulden. Spørg man om mere mad, får man beskeden at man kan købe en lille portion mere for 180 norske kr. Det er sgu for dårligt!! Man har købt og betalt for pension. Alt maden var under al kritik, og der var slet ikke nok!!
Da turen sku gå hjem igen, var bussen igen et par timer forsinket, og der var ikke aftensmad, da vi troede bussen kørte så det ikke kunne nåes. Best travel sørgede ikke for forplejning, og igen fik man ikke den pension (aftensmaden) der var bestilt og betalt for!!
Buschaufføren havde helt klart en god aftale med et spisested på vejen, så der stoppede de, så vi ku købe noget at spise. Kl var nu langt over 22, og bussen var jo fyldt af børn der var frygteligt sultne, så vi blev nødt til at købe deres hundeæde til overpriser!!
Kl 2 om natten, da alle børn, -og voksne sov, blev vi pludselig vækket, og gennet over i en endnu mindre bus, hvor der ikke var pladser så man ku sidde sammen i bussen... og igen! der var børn med. Der var på intet tidspunkt gjort opmærksom på, at der sku skiftes bus i løbet af natten.
Har skrevet og klaget, -men Best travel er fuldstændig ligeglade med deres kunder, når først rejsen er betalt åbenbart!!!
Så alt i alt... en meget dårlig oplevelse!! Kan stærkt fraråde alle at rejse med Best travel!!!
-Er bare ked af at jeg ikke havde fået læst anmeldelserne her først, så havde jeg nok købt min rejse et andet sted... helt sikkert!
Så køb rejsen hos alle andre end Best travel, hvis i vil ha en god rejse, og bare lidt mad der er til at spise...

Kurt Nielsen fandt anmeldelsen nyttig

Besttravel

Sikken en rodet forretning!

Vi forsøgte forgæves at bestille en rejse til Usbekistan den 12. september. Vi blev lovet kontakt fra Best Tavel i løbet af nogle få dage, men måtte rykke gentagne gange for svar.

Den 22. september modtog vi en mail, hvor afrejsedatoen blev ændret fra den 13. til den 15. oktober. Ifølge mailen ville programmet i Usbekistan være uændret. Der ville være et længere ophold i Riga på udrejsen, hvor der ville blive arrangeret en byrundtur. Denne ændring accepterede vi.

Den 6. oktober blev vi ringet op om problemer med hjemrejsen. Vi kunne enten tage hjem senere samme nat via Istanbul eller et døgn senere via Riga som oprindeligt planlagt. Vi accepterede den sidste løsning.

Den 8. oktober modtog vi flybilletterne, hvoraf det fremgik et længere ophold i Riga, så ankomst til København ikke som lovet blev kl. 07.25 men kl. 12.50 – altså 5½ time senere.

Efterfølgende har de øvrige rejsedeltagere fortalt, at der var mange ledige pladser i det oprindeligt planlagte fly, som de rejste hjem med, så vi også uden problemer kunne være kommet hjem som oprindeligt planlagt.

Vi modtog ikke som lovet supplerende oplysninger forud for rejsen 10 dage før afrejse.

Best Travels repræsentant og rejseleder på turen var totalt uerfaren både i jobbet og i forhold til rejsemålet. Han var næsten altid, den vi ventede på, fordi han selv skulle være turist og flere gange glemte tid og sted eller fordi han sov for længe. Han glemte næsten altid noget og måtte låne (cigaretter, penge, kamera). Helt galt, at sende en så umoden mand af sted. Godt at de fleste var rejsevante.

Det var ikke som anført i det tilsendte materiale muligt at tjekke ind til flyet ved ankomsten til Københavns Lufthavn, da indtjekning skulle ske gruppevis og rejselederen kom for sent.

Ved indrejse i Tashkent blev der udstedt gruppevisum og separat visum for vores ekstra døgn. Begge visa blev placeret i andre rejsendes pas. Vi gjorde straks ved udstedelsen opmærksom på, at det formodentligt kunne give anledning til problemer ved udrejsen, men det blev der ikke taget hensyn til.

Vi rykkede flere gange i løbet ugen for en løsning på problemet. ”Løsningen” kom fredag eftermiddag i form af en fotokopi af visum.

Da vi skulle rejse ud af Tashkent, blev fotokopien afvist som et ugyldigt dokument. Under truslen ”You have big problems” og at vi ikke ville få lov til at rejse ud, blev vi i 1½ times trukket gennem forskellige kontorer i lufthavnen.

Vi havde fået telefonnumre hos den usbekiske agent, som vi kunne ringe til, hvis der blev problemer, men ingen af disse svarede.

Ifølge rejsens program havde vi betalt for, at vi på dag 8 skulle rejse med fly fra Bukkahra til Tashkent. I stedet blev vi udsat for en mere end syv timer lang togrejse i et meget ukomfortabelt tog gennem et landskab, som vi i forvejen havde oplevet gennem tog- og busrejsen ud fra Tashkent. Det kostede med andre ord mange timers kvalitetstid – og blandt andet det i programmet lovede besøg på nogle af verdens flotteste metrostationer. Som kompensation blev vi tilbudt en ringe madpakke og én deciliter rødvin – på et tidspunkt, hvor vi vel at mærke i forvejen havde krav på et måltid som en del af rejsen.

Vi blev aldrig officielt orienteret om ændringen men sluttede den ud af nogle bemærkninger, som vi hørte på dag 6, spurgte til den og fik den bekræftet. Vi og de øvrige rejsende gjorde kraftige indsigelser. Rejselederen rejste angiveligt aftalebruddet overfor Best Travel i Danmark, men der var tilsyneladende ingen vilje til at løse problemet.

På vores ekstradag sørgede vi efter eget valg for frokost med en øl til på egen hånd – til den halve pris af, hvad vi hver af de forudgående dage, hvor agenten havde sørget for frokost, havde betalt for øl alene. Tilsvarende betalte vi om aftenen mindre end det halve for den samme vin, som vi havde købt flere gange i løbet af ugen til aftenmåltider, som agenten havde arrangeret. Det efterlader en ubehagelig mistanke om arrangerede ”turistpriser”.

Ved ankomsten til Riga på hjemrejsen stod vi i kø i over en time for at tjekke ind. Vi fik udleveret boardingpass uden sædenumre, som vi angiveligt ville modtage ved gaten. Vi gik derfor straks til gaten, og var der som de første.

Herefter begyndte ombytning til boardingpas med sædenumre. Selv om vi stod forrest i køen, kom vi ikke med flyet. Der blev blandt andet udleveret boardingpass til passagerer med lettisk pas, som kom for sent til gaten. Vi gjorde gældende, at vi var de første i køen, at vi havde rejst langt, og at vores bagage var tjekket ind direkte fra Tashkent, men det gjorde ikke indtryk. Vi kunne ikke få oplyst udvælgelseskriterierne.

Vi blev henvist til transitcentret, hvor vi ville få udstedt billet til en afgang ved 18.30-tiden. Vi blev ikke oplyst om andre muligheder, dækning af udgifter eller mulighed for kompensation. Da vi spurgte, om der virkelig ikke var alternativer, blev det undersøgt, og hvis vi ville acceptere at rejse via Vilnius kl. 13.05, kunne vi være i København kl. 15.45. Vi spurgte til vores bagage og blev lovet, at den ville være med samme fly som os.

Vi påtog os ulempen at rejse via Vilnius. Da vi ankom der, var transitcentret lukket og aflåst, og vi måtte selv kontakte de lokale myndigheder for sikkerhedskontrol. Vi gik, som vi havde fået besked på i Riga, straks til gaten og var der som de første. Da medarbejderne ankom, spurgte vi straks til boardingpass, som medarbejderen gik efter – for at komme tilbage og oplyste, at der ikke var plads til os og henvise os til af kontakte AirBaltic.

Efter diskussion med sikkerhedspersonalet fik vi lov til at komme ud og kontaktede AirBaltic, der angiveligt intet kunne gøre. De udstedte billetter til en afgang kl. 18.40 med ankomst i København kl. 19.40 – senere end ankomsten af det sene fly fra Riga, mere end 12 timer senere end hvad vi havde købt, og syv timer senere end hvad vi efterfølgende blev præsenteret for men aldrig blev bedt om at acceptere.

Vi blev tilbudt et måltid mad i lufthavnen. Vi spurgte til dækning af øvrige udgifter, kompensationer m.v. og blev henvist til vores rejsearrangør.

Igen spurgte vi til vores bagage og blev lovet, at den ville komme med samme fly som os. Ved boarding fik vi så at vide, at vores bagage fortsat var i Riga.

Ved ankomsten til København gik vi straks til Novia for at melde vores bagage tabt. De oplyste, at bagagen fra det sene fly fra Riga stadig var på båndet og bad os tjekke, om vores bagage var i blandt. Det var den ikke. Mens vi udfyldte efterlysningspapirerne, blev det tilfældigt opdaget, at vores bagage var ankommet med vores oprindelige fly fra Riga og taget til side som tiloversblevet bagage.

Usbekistan er et fantastisk land også at være turist i. Lokalguiden var vores redning, da hun var meget kompetent men med hensyn til planlægning og dansk rejseleder bør I være mere professionelle.

Vi har efterfølgende fået 4000 kr. fra Best Travel - men hvad kan vi bruge det til? De kan simpelthen ikke betale sig fra denne måde at arrangere rejser på!

Mike , Berit Brink Rahmberg, Kurt Nielsen og Hans Peter Hansen fandt anmeldelsen nyttig

Besttravel

Vi fik dårligere hotel end lovet

Rejse arrangeret af Best Travel til Rhinen i flammer (Rüdesheim, Tyskland) i september 2010

I stedet for overnatninger og forplejning i det lovede 3-stjernede Hotel Altdeutsche Weinstube blev vi indkvarteret i det uspecificerede Gasthof Rose i Rüdesheim.

Standarden i Gasthof Rose var under al kritik. Der var store rande af skimmel i badeværelset, både inde i brusekabinen og i hjørnerne. I værelset var der tydelige striber af støv og skidt langs vægge og møbler, hvor støvsugeren ikke kunne nå.

Vi bad personalet på Gasthof Rose om at få badeværelset rengjort, men kun brusekabinen blev forsøgt rengjort, men uden held, da der stadig var skimmel bagefter. Støvsugning af værelset blev også først foretaget efter vi havde bedt om det.

Allerede efter første aften opgav vi forplejningen på Gasthof Rose da maden, serveret i meget små portioner, blandt andet bestod af færdigkøbt opvarmet tynd suppe og kartoffelmos og sovs fremstillet af pulver. De andre aftener spiste vi blandt andre på Hotel Altdeutsche Weinstube, hvor vi var lovet indkvartering.

Vi er meget skuffede over, at Best Travel først informerede os om udskiftningen i indkvarteringen et par uger før afrejsen og efter vi havde indbetalt det fulde beløb for rejsen. Med så kort varsel er det ikke muligt selv at arrangere en rejse til Rhinen i Flammer. Best Travel oplyste heller ikke, at det var en ringere og billigere indkvartering, der var arrangeret.

Under opholdet i Rüdesheim talte vi med indehaveren af Hotel Altdeutsche Weinstube, som oplyste, at for at sikre plads på hotellet, skulle der forudbestilles et år i forvejen, og at Best Travel allerede havde forudbestilt for næste år. Vores egen erfaring er også, at der skal forudbestilles så lang tid i forvejen, hvorfor vi valgte at benytte os af Best Travels tilbud om en færdig arrangeret rejse.

Vi er meget skuffede over at Best Travel ikke allerede ved bestilling af rejsen, har oplyst om ændringen i indkvarteringen. Når der er et års forudbestilling af hotellet, har Best Travel allerede på det tidspunkt vidst, at man ikke kunne indkvartere os på Hotel Altdeutsche Weinstube.

Vi har skrevet til Best Travel og bedt om at få refunderet den af os dokumenterede forskel i værelsespris på hotellerne, men er blot blevet afvist af Best Travel, som slet ikke går ind i en dialog.

Mange klager

men det gør vi bestemt ikke. Vi bestilte og betalte for et krydstogt med MSC hos Besttravel. Service og venlighed i forbindelse med bestilling og hvad der til hører var perfekt. Selve turen vi bestilte omfattede fly CPH - MIL - CPH, transfer Milano - Genova - Milano og selve krydstogtet. Vi kan kun sige at alt fungerede perfekt og til de oplyste tidspunkter, bortset fra lidt forsinkelse på flyrejsen hjem. Nævnte forsinkelse var forårsaget af dårlige vejrforhold i CPH, hvilket vi absolut ikke hverken kan, vil eller påtænker at klage over. Vor konklusion er at vi meget gerne rejser med Besttravel igen og lige så gerne anbefaler det til andre.

Skod hotel

Best travel havde en flot beskrivelse af et hotel I Lido Di Jesolo i Nord Italien.

Realiteten var en ganske anden.

Hotel var et levn fra 70'erne. Alt inventar var gammel slidt og af utrolig ringe kvalitet.

Sengene var så dårlige at vi måtte ud og købe luftmadrasser som gav en langt større komfort en de håbløse madrasser lejligheden var udstyret med.
Vi klagede over disse håbløse madrasser og de sendte en italiensk guide over for at se på sagen. Manden talte knap et ord engelsk og han kunne ikke forstå problemet med madrasserne. Han medbragte to nye madrasser. eller nye er måske så meget sagt. De var præcis lige så endelige som de første.

Køkkenet var dårligt udstyret og kun 2 af 4 gasblus virkede.

Sofaen var gået i stykker samt gammel og slidt. Man havde dog valgt blot at smide en gammelt vattæppe over den for at det skulle se pænere ud.

Poolen var på størrelse med et karbad og kun åbent få timer hverdag.

Parkeringspladsen til hotellet var for lille og vi måtte flere gange betale for at betale på offentlige parkeringspladser på grund af manglende plads, på trods af at vi betalte for at have en parkeringsplads. Der var desuden så lidt plads imellem bilerne at man måtte bakke zig zag ud mellem de andre biler.

Vi sendte efter ferien et to sider langt klage brev til Best Travel. De afviste klart alle klagepunkter og nægtede nogen form for kompensation. de nægtede også at betale for vores indkøb af luftmadrasser, da de mente at det var os der var sarte, og at de aldrig før havde modtaget klager på dette punkt.

Best travel er måske billig, men de er også for billige! Spild ikke dine penge her!

Alt i alt en rædsom oplevelse. Værste ferie nogensinde!

Jan Gottliebsen, Kurt Nielsen og Heidi Søndergaard fandt anmeldelsen nyttig

er åbenbart ligeglade

dårlig information,har endnu ikke svaret på 2 e-mail

Kurt Nielsen, Heidi Søndergaard og Hans Peter Hansen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk