[REPLY]
Skulle købe en barbermaskine fra Philips til min mand i julegave, havde set den i imerco til 1799kr og tjekkede lige nettet for at se om den kunne findes billigere, den kostede de 1799kr alle steder, men fandt den pludselig til kun 799kr på BEZZER, tænkte det måtte være en anden model, men ringede til imerco og tjekkede nr. på maskinen igen, det VAR den SAMME, bestilte den, fik fri fragt, den kom få dage efter, og enda med en masse slik i kassen , som ungerne kastede sig over, og jeg fik endnu en overraskelse, der var en hårtrimmer med i dette tilbud også fra Philips, så nu var den endnu billigere, helt fantastisk, kan kun anbefale dem, og handler der helt sikkert igen.
Har rigtig mange gode ting til rigtig billig pris. Fantastisk sted at handle.
Jeg skulle købe et sæt Gillette Fusion Power barberblade. Googlede: Billige barberblade. Bezzer.dk stod øverst på søgelisten. Og sandelig om de ikke er billige ;-)
128 kr. for 4 stk. leveret i postkassen. Og det er markant billigere end butikkerne. Bezzer.dk er stedet, jeg køber mine barberblade fremover.
De fortjener også et skulderklap for hurtig levering og god service :-)
Købte et sæt Gillete Fusion Proglide blade herinde fra. Det er fremover stedet, hvor jeg køber mine barberblade. Langt billigere end i butikkerne. Selv hvis man kun køber et sæt og portoen lægges oveni sparer man penge.
Jeg er sikker på, at det samme gør sig gældende for de andre produkter de tilbyder.
Billige priser, hurtig fragt!
Superhurtig service.
Dertil specifikt på min ordre en utrolig billig Weber Spirit 420 gasgrill til langt under markedspris.
Købte nye barberblade til min skraber. Billig og hurtig levering. Fuld stjerner på
...og en hjemmeside, der var nem at navigere rundt på - mit første, men absolut ikke sidste, køb i den 'biks'!
Præcis levering - og kundeservice langt ud over det forventelige.
Jeg bestilte en julegave få dag før jul, og den nåede at komme inden juleaften. De har et lækkert udvalg af ellers dyre produkter, de tilbyder dem dil en billigere penge og med meget hurtig levering!
Lige fra bestilling til levering lever Bezzer.dk helt op til vores forventninger! Det er bestemt ikke sidste gang vi handler der!
Bestilte varer en onsdag aften, og modtog dem allerede om fredagen.
Utrolig hurtig og god service til meget lave priser.
Varer hurtigt modtaget som bestilt. Perfekt!
Bestilte en barbermaskine og en eltandbørste, ikke nok med at de i forvejen var adskillige hundrede kroner billigere end alle andre steder, så modtog jeg endda en barbermaskine der havde en værdi på det dobbelte! Derudover blev varen leveret på én dag og der var ovenikøbet slik med som gave, bedre service findes ikke!
A+++++++++! Kan kun anbefale Bezzer til alle!
Bestilte en vare søndag aften, tirsdag formiddag kom fragtmanden med den. Ros til fragtfirmaet også, de satte nemlig pakken et praktisk, skjult sted (på eget initiativ), da vi ikke var hjemme - herligt at slippe for at skulle arrangere ny levering.
Har lige fået leveret en Georg Jensen termokande, hurtig levering og god pris, faktisk en rigtigt god oplevelse.
Kort leveringstid, god indpakning til en god pris på mærkevarer.
OK hurtig og korrekt levering, dog glemte Post Danmark at fortælle at pakken var kommet.
Bestilling fredag, levering mandag.
Pakken forsvarligt indpakket, sådan skal det være. Kommer det rette tilbud igen er jeg ikke bange for at handle her igen.
De små karameller i pakken gør for mit vedkommende ingen forskel ;o)
Jeg har ikke kunne finde Gillette barberblade til andet end overpriser nogen steder, men så "faldt" jeg over denne hjemmeside og her kunne jeg spare 30%, så jeg bestilte rigeligt og to dage senere var de leveret - endda med små chokolader i pakken. Det var en meget sjov detalje!
Udmærket hjemmeside, omend med et lidt kedelig layout, men priserne fejler ikke noget, og levering gik fint og hurtigt.
Havde et tvivlsspørgsmål om den vare jeg havde bestilt, fik omgående svar - det er sådan internethandel skal være.
Hurtig levering.
Bezzer vil jeg bruge igen og føle mig tryg.
Super god leveringsservice - den man håber på men som ikke alle lever op til... Det gjorde Bezzer - bestilte min vare mandag aften og onsdag eftermiddag stod fragtmanden ved min hoveddør - tak.
.. Og hurtig levering. Bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller varer fra bezzer.dk - jeg er meget tilfreds!
Billige produkter og hurtig levering.
Min vare levede dog desværre ikke op til det som producenten lovede og måtte derfor sende varen retur.
Skrev en mail til Bezzer.dk som skrev jeg blot skulle sende den retur. Efter et par dage fik jeg mine penge retur for den returnerede vare.
Rigtig god service og de svarer hurtigt på henvendelser.
Alt i alt en god oplevelse at handle hos Bezzer.dk
Er anden gang jeg har handlet her, og begge gange har jeg haft varerne 1-2 dage efter bestilling. Priserne er ligeledes gode, så alt i alt, helt perfekt
(og så fik jeg lige 5 Riesen karameller med... gør det jo aldrig dårligere) :)
Bestilte søndag, tirsdag modtog jeg varen med posten. Og så var der endda lagt 3 Riesen karameller med... Ja men så kan man jo kun være glad :D
Det var 2. gang jeg handlede der - og det er ikke sidste :)
Mvh Bonnie, Østerbro
Bestilte en Nilfisk højtryksrenser onsdag aften, ordren sendt torsdag og modtaget fredag. Billige priser og hurtig ekspedition samt levering, så bliver det ikke meget bedre. Kan klart anbefales!
Købte for 1½ år siden et Jacob Jensen P-ur. Virkede i ca 1 år, har uden vrøvl fået sendt 3 stk. - desværre alle uvirksomme. Bezzer har nu sendt ParkOne altsammen kvit og portofrit - perfekt og super service !
Havde ikke set eller hørt om bezzer.dk (fandt dem via Google), jeg skulle købe en p-skrive, jeg bestilte så først den forkert, og da jeg opdaget det skrev jeg til dem, og der var svar morgen efter at min ordre var blevet annulleret, så jeg kunne nu bestille den rigtige, som jeg har modtaget i dag :)
Vil helt klart anbefale at kigge der, da der kan være penge at spare :)
Hurtig levering, super Weber grills til en rigtig god pris. I hvert fald ikke sidste gang jeg handler hos Bezzer :-) Tak for god handel !!!
Jeg har bestilt nogle gange hos Bezzer.dk. Der er som regel penge at spare og varene kommer hurtigt.Kan anbefales.
Havde købt en jacob jensen P skive til jul, som så er holdt op med at virke, skrev til BEZZER, som svarede hurtigt at de sendte mig en ny p skive, og næste dag var den der med posten, se det er god og hurtig service :-) kan kun anbefale BEZZER
bestilte en grill, og efter 5 dage så kom den.
så nu er jeg klar til grill sæsonen:-)
det var nemt at bestille på deres hjemmeside.