[REPLY]
bra bra bra allt sköttes proffisionellt inget att klaga på
"Fuld plade" til jer!
- Fuld tilfredshed her! ;-)
Bianco har da som én af de få webshops fattet dét med at tilfredsstille deres kunder, sådan!
Kvalitet - TOP
Pris - TOP
Levering - TOP
Service - TOP
High' Five :-)
Karoline fandt anmeldelsen nyttig
jeg så sandalen i Malmø hvor den var totalt udsolgt, hjemme igen fandt jeg den på Bianco Footwear Webshop og 3 dage senere var jeg den lykkelige ejer af præcis denne sko.
Jeg valgte at få mine varer leveret med GLS. Der var hurtig levering, og jeg er yderst tilfreds med produktet.
Jeg fandt et par sko i en århus butik som havde tilbud på dem så de kostede 320, men de havde dem ikke i min størrelse. Derfor fandt jeg dem på deres onlineshop hvor de kostede 399 og tænke at jeg bare ville ha de sko.... oven i prisen kom fragt til 35 kr... Jeg købte dem en lørdag og de behandlede ordren om mandagen... Jeg kiggede på online shoppen igen om mandagen hvor man nu fik fri fragt...
Nu skrev jeg med deres kundeservice og de ville på ingen måde overhovedet give mig den gratis fragt de alligevel havde om mandagen...
Det havde de gjort i hvilken som helt anden butik med respekt for deres kunder...
Købte et par blå sejler sko til min datter , de var desværre gået op i en syning , hvilket vi først opdagede da hun havde gået i dem en dag .. Fandt kassen med retur sedlen , og til min store glæde var det gratis at returnere dem.. fik en mail dagen efter , at mine penge ville blive overført til min konto.. HVOR LET VAR DET LIGE !!!! Rigtig go service ... som sagt ikke så meget pjat der :)
Det hele var som det skulle være, leveringen gik hurtigt og var uden problemer. Produktet blev leveret i den stand som det skulle være og der var ikke noget at sætte en finger på. Synes Bianco er en god butik med mange gode og lækre varer, der kan man altid være sikker på at få et godt køb ;)
Nem og let tilgængelig hjemmeside, hurtig tilbagemeldning via mail. på trods af helligedage, hurtig levering.
Hurtig levering og god pris - er helt sikkert tilfreds!
Nemt at bestille - hurtig levering - kvaliteten er i top.
Jeg modtog varen allerede dagen efter jeg bestilte og varen er i god stand, så jeg er meget tilfreds.
Jeg lavede min bestilling tidlig morgen og dagen efter stod min nye sko her, det kan næsten ikke være bedre, jeg er super glad for dem.
Bra, Inspiration, A-företag, Nice, Canon, O´= BIANCO
Nem at handle med, og varene kommer hurtigt frem!
Jeg er tilfreds, og det er klart noget jeg vil gøre igen!
Rigtig fin og hurtigt betjening - Modtog mine varer dagen efter jeg havde bestilt.
Dog var en af størrelserne forkerte, og ville gerne have dem i mindre. Dette kunne imidlertid ikke lade sig gøre. Da skulle jeg sende retur, og bestille på ny (og dermed betale porto igen)
Hej Signe
Det er korrekt at vi på nuværende tidspunkt ikke tilbyder ombytning og der skal lægges en ny ordre. Portoen skal betales igen fordi det er en udgift vi har igen. Med venlig hilsen Bianco Footwear Kundeservice.
Meget fin service og meget hjælpsom personale - kommer der gerne igen og køber flere sko.
Min handel hos bianco var rigtig god. Prisen var til at have med at gøre. Og leveringen var hurtig.
Første gang jeg bestilte sko i bianco webshop var en kanon oplevelse. Det var nemt og let og finde ud af og skoene kom hurtig efter.
det var kun levering af pakke fra gls der gik galt.......... kan se på mails fra jer at i havde de retteoplysninger
Jeg bestilte et par sko, fik dem leveret på min arbejdsplads 3 dage efter.
Returnerede dem dagen efter, venter p.t. stadig på returnering af min betaling.
Ellers synes jeg hjemmesiden er nem og overskuelig og jeg handler gerne igen.
Super god service. Jeg fik mine nye super flotte sko efter kun 2 dage.
Jeg fik hurtigt min pakke. Nemt at bestille. Det er ikke sidste gang, jeg handler her :o)
Im Großen und Ganzen bin ich sehr zufrieden mit den Schuhen. Der Versand ging flott und die Schuhe sind genau so schön wie im Geschäft. Von der Passform her kann ich eigentlich nicht meckern, sie sind mir aber leider hinten etwas zu groß, sodass ich beim Laufen immer etwas rausschlüpfe. Ansonsten kann ich sie von Form, Farbe, Tragecomfort, etc. wärmstens weiterempfehlen.
Handlen på bianco.dk var rigtig god. Hjemmesiden er let at finde rundt i og varerne kom hurtigt som de havde lovet. Tilfreds!
I ordered a pair of shoes from Bianco.com and I wasn't disappointed. The ordering part was easy and simple and the payment methods (at least Visa) was perfectly safe. My shoes were the right size and they looked great! It was my first time ordering from Bianco.com so I was a little hestitant, but luckily there were no complications. I would definitely recommend others to shop from Bianco.com! Hope this review was helpful!
Ingen problemer... Kun positivt herfra
Bra site, enkelt att beställa, varorna kom fort!
Nemt at bestille og det bedste er jo at man hurtigt modtager sine sko.
Det var en helt fantastisk service. Jeg havde allerede skoene dage efter + et woman blad - det kalder jeg god service :-)
Jeg fik skoene allerede onsdag efter jeg bestilite dem søndag, og skoene var bare rigtig fede. De machtede rigtig godt mine forventninger, ud fra billederne på hjemmesiderne. Jeg bestilte bla. et par sorte stilletter som jeg bare er helt vild med, de er sindsygt gode at have på, selv om de er næsten 10cm høje. Jeg er bare rigtig glad for skoene!
allt gick mycket fort , bra varor snabb betjäning , toppennöjd.
Det var en fantastisk oplevelse at bestille sko på bianco.dk ! Det gik virkeligt hurtigt, jeg sad en aften og bestilte nogle fede sko jeg havde fundet og to dage efter kunne jeg nyde synet af dem på mine fødder! Den var virkelig fedt, for tror at alle kender det der med at man har bestilt nogle ting også går der en uge til to inden man får det, og det er bare irriterende, men efter denne oplevelse kan jeg varmt anbefale bianco.dk til andre!
Det var første gang jeg brugte bianco webshoppen og blev meget positiv overrasket. Ikke nok med at leveringen gik hurtig, så var der også et gratis nummer af Woman med i pakken - super fedt! Det er ikke sidste gang jeg har handlet på Biancos webshop.
At bestille fra bianco er nemt og simpelt, og 2-3 dage efter er man ejer af et par lækre nye sko. Bonus; de sendte et woman-blad med min pakke bare for at være søde - det er da god service!
God og overskuelig hjemmeside med stort udvalg af styles og størrelser. Det eneste jeg savner er en guide til pleje og vedligeholdelse af de forskellige materialer, hvor det også ville være oplagt at sælge Biancos egne produkter på siden.
Bianco har en super god service, hvor man får sine sko efter kort tid.
Jeg føler mig godt behandlet og fik min vare hurtigt. Vil helt sikkert bruge denne måde at købe på igen.
Hurtig og korrekt levering. Nem returnering af de par som ikke passede og hurtig returnering af mine penge. Kan ikke være bedre. Det er jo ikke Biancos skyld, at det hele ikke lige passede mine fødder!
Jeg har købt nogle fede sko på nettet i Bianco Footwear Webshop. Det fungerer bare! Man kan se varen ordentligt, det er nemt, der er gode tilbud, lynhurtig og problemfri levering og der er mulighed for at returnere uden dikkedarer. Jeg får mulighed for at shoppe fodtøj når som helst. Det er vildt godt, for det har jeg svært ved at nå i hverdagen, hvor jobbet trænger sig på i al den tid butikkerne er åbne.