We are hiring!

Besvarelse fra Bibob

[DATE]

[REPLY]

Bibob Logo
Kunderne om Bibob : »Ringe dækning og kundeservice.« »Trofast bruger« »Bibob virkelig ringe - kræver betaling for noget man intet har brugt« 762
Godt
7.1 af 10

762 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
Bibob

Ringe dækning og kundeservice.

Har været kunde ved Bibob i 3 mdr.
Skiftede fra Telmore (hvor jeg syntes der på det tidspunkt var for lidt data i taletids-pakkerne).

Problemer hos Bibob:
-For dårlig dækning på telenettet generelt (Telenors net).
-Stort set ingen 3g dækning (så man kan alligevel ikke bruge de større datapakker til noget).
-Endelig har jeg netop fået nyt VISA/DK-kort i min bank - og Bibob opsagde i den forbindelse automatisk min taletids-pakke (selv om jeg øjeblikkeligt manuelt overførte det beløb som de ikke kunne trække på det nye kort) Herved fik jeg en ret stor ekstraregning på MB-afregnet datatrafik inden fejlen blev opdaget. Bibob har nægtet at dække dette....

-Jeg skifter nu tilbage til Telmore hvor alting virker, kundeservicen er en del bedre. - Og hvor de i mellemtiden har forøget datamængden i pakkerne.

En utilfreds (tidligere) kunde!

Udvalgt anmeldelse om Bibob

God pris,

Men har 2 gange oplevet at min tlf. ikke virkede i en hel weekend fordi de havde problemer med Telenor, det er fuldstændig uacceptabelt at man står uden at kunne bruge sin tlf. uden nogen grund 2 gange.

De har dog så vidt jeg har kunne finde ud af den laveste pris på data + fri sms der er på markedet pt. hvilket alt andet lige må trække lidt op.

Trofast bruger

Jeg har været kunde hos Bibob siden starten fra 2007. Jeg har 3 telefonnumre, som jeg styrer fra en konto. Har fornyligt skiftet min telepakke ud til 3 timers taletid og 3 GB, da dem jeg ringer mest med også har BiBob telepakker. Hvilket gør at vi kan ringe frit til hinanden i op til en time. En enkelt gang har jeg været utilfreds med en prissætning på en telepakke og kontaktede Bibob telefonisk. De rettede omgående min månedspris. Jeg erindrer ikke at jeg i de forløbne år har været uden dækning på min telefon.
Simkort kommer hurtigt, og det er nemt at vælge nye telefon nr. eller overflytte eksisterende numre.

Bibob

Bibob virkelig ringe - kræver betaling for noget man intet har brugt

Virkelig Ringe selskab, du oplevet at du kan stå i kø som nr 20 også ellers bare om igen....

Jeg havde lige købt en Iphone, vaglte Bibob som selskab og det blev så mit marridt. Marridtet startede med at jeg fik en regning på datatrafik for over 5 gb forbrug, spørgsmålet var så, hvordan kunne jeg forbruge 5gb når jeg kun havde en pakke med 3gb, dernæst ringede jeg til kunde service og de sagde det var en fejl og at de aldrig havde oplevet det før. Jeg har hverken GPS eller andet på som bruger så meget data traffik, BIBOB lovede at de ville betale overforbruget tilbage og idag er der så gået et par uger og jeg har intt modtaget, så er det ellers bare om til den Laaaaaaaang kø igen..

Jeg fraråder bibob til alle med Iphone eller generel smart phones, jeg fraråder Bibob til alle der vil have et hurtig svar via kundeservice også fraråder jeg alle Bibob til folk der vil kende deres økonomi ved faste udgifter..

Dette selskab er virkelig RINGE ! jeg fraråder alle det ! ! !

Er godt tilfreds

Bibob passer fint til mig. Er tilfreds med priserne og deres optakningssystem.
Er dog lidt irriteret over, at de ikke svarede på min kundeservice mail, men alligevel sendte mig en opfølgningsmail hvor jeg skulle svare på, hvordan kundeservicen havde været.. hm

Kan ikke være bedre

Har haft bibob i flere år og det virker bare, har desværre lige været væk derfra i en måned, fortrød hurtigt så nu jeg på vej tilbage det glæder jeg mig til.

• winnie
  • Fåborg, DK
  • 100 point
  • 39 Anmeldelser

Stor ventetid på kundeservice samt ekstra gebyre

Man har kun 1 døgn når man løber tør for taletid, hvis man bruger tank op service, til at tanke mere på, ellers bliver telefonen spærret og der kommer gebyr på hele 30 kr. for at åbne den! det er simpelthen for dårligt! alt for lille tidshorrisont!

• Janus
  • Odense, DK
  • 88 point
  • 18 Anmeldelser

Tilfreds kunde

Markedets bedste priser og god kundeservice!

super bibob

godt net, og plus de er meget billige.

Været med siden starten

Bibob virker som om de er der mere for kundens skyld, end for profittens skyld.

De taget altid telefonen med det samme.

rigtig dårligt

når dit "abbonement "udløber begynder de at sende rykkergebyr på rykkergebyr. og truer med altmuligt.kort og godt find dig et andet teleselskab

Shino Tavangar fandt anmeldelsen nyttig

dyre minutter

Her kan man snakker 1 minut og 16 og betale for 2 min.
er for dyrt i længden

Shino Tavangar fandt anmeldelsen nyttig

Bibob

Nemt og billigt, men sløjt netværk

Jeg skiftede til Bibob fra Telenor (mere eller mindre for bare at slippe for Telenor) - men finder så ud af, at de benytter sig at Telenors netværk. Det betyder bl.a., at jeg nogle gange mister al kontakt til omverden, hvis jeg går ned på perronen på Nørreport (og vi snakker altså ikke kun internet). Jeg har oplevet, at jeg bliver nødt til at genfinde netværket manuelt, selv når jeg er kommet op over jorden/ud af tunnellen igen - i værste fald må jeg slukke og tænde for mobilen igen.
Men det er billigt og det er ekstremt nemt, hvilket er derfor, jeg ikke har skiftet igen (endnu).

Fungere fint...

Har 5 timers pakken hos bibob.dk og dette har altid fungeret helt optimalt!

3 timerspakken er super

Den er jeg glad for :) 99 kroner for alt det jeg har brug for.

Godt for udlandsdansker

De har ikke et krav om minimumsbetaling, i de perioder hvor telefonen ligger stille.

Bibob

God side' overskuelig og nem side...

god side - god kundeservice- alt i alt' er rigtig tilfreds...

Bibob er bare de bedste

Sindsyg lækker og nem "selvbetjenings"- side. Aldrig har det været så nemt at følge med i ens forbrug. Priserne er lave uden at det går ud over kundeservicen. TDC, Telenor og Telia kunne lære noget her.

Super produkt

Men - hvorfor skal man betale for at få åbnet for udlandsopkald. Det er en ommer....

Dejligt mobilselskab

Det er billigt, der er god service og fede konkurrencer. Dækningen er god, og prisen er billig til hvad man får.

Bibob

Udspekuleret forsøg på at lokke penge ud af en tidligere bruger

Har netop afsluttet et opkald med bibobs kundercenter. Opkaldet drejede sig om at jeg, efter ikke at have brugt mit abonnement (som ved indgåelse var gratis og ikke havde noget minimumsforbrug) i over halvandet år, og ikke have hørt fra bibob i et tilsvarende tidsrum, pludselig modtager en email om at jeg skylder dem 133kr som resultat af pludselig at skulle betale minimumsforbrug, og siden administrationsgebyr og lukkegebyr, da taletidskontoen var gået i negativ. Jeg blev informeret om at selvom der ikke var noget minimumsforbrug da jeg i sin tid indgik abonnementet, havde det stået i den kontrakt jeg havde underskrevet, hvorfor bibob ifølge kvinden i kundecentret var i deres gode ret til pludselig at kræve det (uden på nogen måde at informere mig herom). Tilsyneladende er man dog klar over at det er en meget tvivlsom praksis, og jeg blev efter en smule brok og hårde ord tilbudt at få skåret 100kr af det 'skyldige' beløb bort.

Jeg har sjældent oplevet noget lignende. Jeg kan ikke få øje på at en sådan adfærd har anden hensigt end at lokke penge ud af mennesker der allerede er stoppet med at bruge firmaets service (personligt har jeg boet i udlandet i en årrække, hvorfor jeg ikke har haft brug for et dansk nummer). Jeg gætter på at man spekulerer i at ingen gør noget ud af sagen da der er tale om relativt små beløb. Dette er givetvis tilfældet, men et er sikkert - jeg skal aldrig have noget med dette firma at gøre igen, og har tænkt mig at gøre hvad jeg kan for at påvirke min omgangskreds til ligeledes at fravælge dem.

Tommas, Anders og Shino Tavangar fandt anmeldelsen nyttig

Super til prisen!

Skiftede fra Telenor hvor jeg fik det halve til dobbelt pris..

Er super glad for Bibob da de ikke går på kompromis med kvaliteten trods den lave pris. Dejlig nemt medlemsområde og overskuelige pakker der er lige til at opgraderer imellem og bare betale differencen. Det kunne de andre godt tage ved lære af :)

Super kundeservice

Kom igennem på under 1 min, fik løst mit problem med det samme.
Det var trods alt Bibob der havde lavet en fejl, men de løste den så hurtigt at man har fuld tillid til dem:-)

Det virker bare :-D

Jeg har skiftet til BiBoB for ca. 3 år siden og det er jeg godt nok glad for jeg gjorte.

Priserne er gode og de har pakker som er realistiske.

Nu er de F.eks. kommet med en 3 timers pakke til 99 kr som er helt perfekt for en som mig, der ikke ringer så meget..

Jeg mindes ikke at have oplevet på noget tidspunkt ikke at have dækning. (Der var jeg meget bange for i starten og derfor tog det lidt længere tid før jeg skiftede til bibob)

Deres kundeservice er hurtig og effektiv!

Hvis jeg skal sige noget dårligt om Bibob ville det være at man skal betale for at tilmelde sig tjenesten: Udlandstelefoni

Alt i alt 4,9 stjener herfra.

PS:
Er du en af dem der ikke bruger mobilen ret meget og gerne vil vide præcis hvad du kommer til at betale?
Så er det rigtig godt med deres Pakke3:
3 Timers tale
3 GB data
Fri sms/mms
99 kr.

De har også andre pakker hvis du er en af dem der taler mere :-)
6, 11 og 16 timers..

Lorte dækning

har lige skifted fra Telmore hvor jeg med speedtest på min mobil sirka havde 2.4Mbit/1.2Mbit på TDC netted, nu fået Bibob de lover op til 4Mbit men er slet ik i nærheden af det lovede og bor i Karup hvor jeg er inde i 3G zone i følge Telenors dækningskort.

305Kbs/319Kbs er sku langt fra 4/1Mbit som i lover op til specielt når man er inde i Telenors 3G dæknings zone

Bibob

God dækning, billige priser!!

Bibob er bare godt, billige priser god dækning og ingen problemer.

Bibob

ingen pjat, det virker bare!

hurtig ekspedering, ingen ekstra regning, nem selvbetjening

CBB Og BIBOB et og samme selskab

Var lige inde og tjekke på CVR og sørme så, et og samme selskab.
Ærgerligt at Bibob har så dårlige anmeldelser mht.opkrævninger- Det har CBB ikke, de er tilgengæld dyrere.mystisk, eller hvad er forklaringen bibob og CBB ????

Perfekt mobil selvskab

Har længe ledt efter et godt mobilselvskab til billige penge, og man må sige at BiBob klare det fandme godt!

Deres support er fremragende og virke meget godt! Fik simkortet 2 dage efter bestilling.

5 stjerne herfra :)

Annette fandt anmeldelsen nyttig

Sat mit abonnement op

Jeg har engang oprettet et nummer hos Bibob og glemt alt om det. Det blev startet op med kr. 100 på saldoen, men nu, 2 år senere, bliver jeg afkrævet 200 pga rykkere etc. Abonnementet var dengang gratis og uden forbrug - dette blev åbenbart ændret uden mit samtykke.

Annette og Tommas fandt anmeldelsen nyttig

ingen problemer

Det kører bare på skinner for bibob. Har været kunde i over 4 år og har endnu ikke kunne se en eneste grund til at skifte udbyder. Kanon service og billig..

Bibob

Altid hurtig, venlig og god service hos BiBoB!

Altid god service hos BiBoB! Let, hurtig, venligt, og har altid det rigtige svar :) Så giver jeg også en stor tak til Mathias Nielsen deres Kunde Ambassadør! Du er der altid når man har brug for dig. BiBoB burde ansætte dig, med den service nu giver :o Mange tak for alt BiBoB!

Hvis jeg kunne give 100 stjerner ville jeg gøre det!

Super

Har lige skiftet - alt virker - dejligt det går så hurtigt med at skifte fra anden udbyder - hvis det var muligt ville jeg give 6 stjerner ;.)

SUPER

enkelt og overskueligt og frem for alt billigt ;-)

Klart 5 Stjerner

Vores foretrukne mobilselskab - det fungere bare mere er der ikke at sige til det.

• K
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Hurtig og effektiv service

Altid hurtig og meget effektiv service - og næsten ingen ventetid. Priserne taler også for sig selv, selskabet kan klart anbefales!

super godt

har aldrig haft nogle problemer med dem og har aldrig haft brug for at kontakte dem da det hele bare kører som det skal

• Rasmus
  • Midtjylland, DK
  • 95 point
  • 20 Anmeldelser

Endnu en episode med en afmeldt pakke ...

BiBoB har på eget initiativ afmeldt min ellers faste 5-timers pakke igennem 9 måneder. Hvad de så glemte var, at informere mig herom. Jeg kunne hurtigt se her på Trustpilot, at sagen desværre langt fra er en enlig svale en hurtig optælling gav mindst 8 lignende sager.

Resultatet var en urimelig høj telefonregning. Fx et dataforbrug på over 150 kr på bare én enkelt formiddag. Jeg fattede først mistanke, da jeg senere pludselig blev notificeret om to automatiske optankninger i løbet af bare få minutter.

Jeg kontaktede straks BiBoB, der hårdnakket påstod (præcis som i de mange andre sager), at de havde kontaktet mig på SMS omkring pakkens ophør. Af mystiske årsager er lige dénne ellers ret så vigtige information dog aldrig nået frem til mig (eller de andre uheldige forbrugere). Af endnu mere mystiske årsager, så er dette så også den eneste notifikation fra BiBoB's systemer, der ikke sendes som både SMS og e-mail til trods for, at informationen ellers skulle være ret væsentlig for de fleste?

BiBoB nægter at erkende deres fejl. Det kunne tyde på, at dette er en skjult metode, som BiBoB benytter sig af, til at score ekstra omsætning. Og alligevel bruger de sloganet "priser der er til at forstå" svineri!

Julie H. H., Christopher, Alexander V., Mia, Morten Aagaard og Kristian Simonsen fandt anmeldelsen nyttig

Bibob

Prøv at sammenligne Bibob med BCC og så kan kun være possetiv

Bibob ubesvarede opkald taletidskort: 0 kr = 5 stjerner

BCC blandt mange andre mobil selvskaber: 50 øre + 39 øre i minutafr. i alt 89 øre for ingenting = smide penge på gaden!!! Rigtig mange!!!!!

Spørgsmålet i dine udgifter til taletid er:

Hvor mange ubesvarede opkald, er du blevet frarøvet (0,89 øre x "antal") for. Et barn i snit med norm forbrug . ifg. egnen antagelse, bruger sin 100,- taletid på mindre end 14 dage med opkaldsafg. på 89 øre.

Derfor 5 stjerner til Bibob der yder denne service gratis. Man skal da heller ikke betale for en vare, at man ikke får!!!!

God kundeservice

Jeg synes BiBoB tager deres kunder seriøst.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk