[REPLY]
Her er der en helt igennem kanon god servis altid hjælpsomme og søde.Jeg fik forkert str hundehalsbånd intet problem havde nye i rigtig str dagen efter uden nogen problemer.Så alle dyre ejer handel trygt her .De bedste ønsker Helle Dupont
Min mor har en hund med slidgigt som jeg skulle købe julegave til og mine egne to franske bulldogs er ved at være gamle nok til at man skal passe ekstra på dem. Jeg skrev så og spurgte hvilke ting de ville anbefale til hunde med slidgigt eller til ældre hunde for at forebygge og fik et super hurtigt svar med en rigtig god beskrivelse af hvorfor de produkter var så gode, til den slags hunde og hvad de gjorde for hunden præcist. Derudover har de mange spændene produkter som ikke fåes alle steder og det er virkelig kvalitetsvarer de sælger. Der er også en rigtig god beskrivelse af hvad det er man får for sine penge under produktet på hjemmesiden, hvilket betyder meget for mig at jeg kan læse hvad det gør godt for og hvad størrelser osv. det gør de meget ud af...Men mest af alt var jeg meget imponeret over deres hurtige svar og uddybende svar omrking de varer til ældre hunde/hunde med gigt... Har lige så sent som idag brugt yderligere 2800kr. derinde, man kan virkelig købe sig fattig i deres lækre produkter :) Og det er altså ikke kun til store hunde som navnet ellers kunne lede en til at tro :)
Jeg stiftede først bekendskab med bigbullies, da jeg pga. hundeforbudet skulle have en mundkurv til min hund. De var så venlige og hjælpsomme mht. målene på mundkurven, og hvalp mig til at finde en der passede helt perfekt.
Generelt svarer de altid hurtigt, venligt og kompetent på mails.
med super lækre ting man kunne jo købe sig fattig.
Jeg fik mine ting lynhurtigt og en god betjening super lækre ting.
Meget positiv :)
Jeg har købt deres flecta hundemadras til mine små vapser og
deres hunde håndklæde super kvalitets og meget hurtig levering!!