catbil
17 point
3 Anmeldelser
28. juli 2010
God Service.
God service, kommunikation og hurtige levering. Kan godt anbefales.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om BIGWHEELS.DK
14. juni 2010
Bigwheels = Great Deals... og god service
Bigwheels havde den bedste pris på præcis de alufælge jeg gerne ville have og med præcis de dæk jeg gerne ville have. Jeg var dog lidt i tvivl om leveringstiden på to dage kunne passe, da jeg hos nogle af de forhandlere som jeg har sammenlignet priser hos, havde fortalt at det var en udgået model og at jeg slet ikke kunne få dem i DK længere. Derfor ringede jeg til Bigwheels.dk's Online Support og fik en behagelig fyr i røret, som på baggrund af mit spørgsmål, straks undersøgte om der var en dansk importør, der havde "mine" fælge på lager... det kunne han bekræfte at der var. Jeg bestilte fælgene på siden, da jeg havde lagt røret på og skrev min mekaniker på som leveringsadresse, så han kunne skifte mine vinterhjul ud med mine nye sommerhjul. Torsdag aften bestilte jeg på hjemmesiden og fik min ordrebekræftelse på mail med det samme. Fredag fik jeg en bekræftelse på at min ordre var igangsat. Mandag fik jeg et Track n Trace link på min ordre og tirsdag modtog min mekaniker fælgene.
Jeg synes Bigwheels.dk har gjort det godt og jeg har hele vejen igennem følt mig tryg og godt behandlet og som et ekstra bonus oven i den gode behandlig og pris m.m. lå der en lille pose slik i kuverten med boltene... det er sgu god stil. Tak for handlen og en klar anbefaling herfra.
28. juli 2010
Vi er yderst tilfredse med service, hurtig levering og kvalitetsdæk og fælge. Vi handler bestemt igen hos Bigwheels.
P
23. juli 2010
En go' oplevelse!
Go' service!
Hurtig opfølgning!
Hurtig levering!
Ingen fejl eller mangler!
Havde hjulene 7 dage (inkl. weekend) efter bestillingsdagen på trods af at fælgene først skulle hjem fra Italien.
Dækkene var i restordre men fik en dyrere model til samme pris.
Alt i alt "En go' oplevelse!" :-)
TSV
22. juli 2010
Købte et sæt hjul til en Smart hos Bigwheels. Prisen var god - næsten som i Tyskland. Opfølgningen var også i orden. Leveringstiden på dækkene var dog lidt lang (hvilket sikkert er importørens skyld og ikke Bigwheels). Alt i alt helt i orden.
s.ho
16. juli 2010
rigtig godt
god ekspedition, - som forventet.
14. juli 2010
hurtig og effektiv....
jeg har købt 4 stk. 19"alu fælge hos BIGWHEELS.DK.... hurtig lev. de kom efter 4 arb. dage uden fejl og mangler.....
A Storm
14. juli 2010
fik mine dæk og fælge som aftalt
Jeg er glad for mine nye dæk og fælge , men er ked af at det ene fælg skal retur da det er skævt,men god service da vi bare skal bestille et nyt og så sende det skæve retur.. , og at man er nødt til at få avbalanceret når de er kommet på bilen , (en ekstra udgift men ikke regnet med ) :(
13. juli 2010
Super
Der var ingen problemer med bestilling eller levering fra bigwheels.dk.
Pakken kom få dage efter bestilling og var i perfekt stand så ingen klager herfra blot 5 stjerner.
Kunde
12. juli 2010
Fantastisk Service og pris
Jeg modtog mine fælge med dæk klar til at montere og det hele med god vejledning.
Også fik jeg endda en pose slik :D
9. juli 2010
Jakob Hansen
Bestilte dæk en søndag eftermiddag. Tirsdag morgen blev vi kontaktet via email, at vi kunne ikke få de ønskede dæk før en måned efter. Valgte så nogle andre og dyrere, men fik dem til samme pris som først valgte. Fik dem 3 dage efter. Super service. Det er ikke sidste gang vi handler i bigwheels.
2. juli 2010
God service hos Bigwheels, Århus.
Fælgene passede ikke ordentligt på bilen. Der blev sat andre på uden ekstra omkostninger. Så: God service. Jeg kunne bare ikke få den model, som jeg i første omgang havde indstillet mig på.
Peter
27. juni 2010
god opfølgning på fejl
jeg købte alufælge, og der manglede centerkapsler til 2 af fælgene,jeg skrev en mail til supporten i weekenden, og allerede kl 8 mandag morgen blev jeg ringet op, tirsdag kom der 4 nye med posten. super service !
25. juni 2010
Perfekt
Jeg har købt 4 stk. alufælge med dæk. det er første gang jeg handler hos Bigwhels. Alt er ok
ASM/AKM
24. juni 2010
Super hurtig ekspedition
Hele handlen hos BIGWHEELS.DK foregik upåklagelig og uden problemer - og super hurtig. Fra vi havde bestilt på nettet og til fælgerne var leveret gik der 4 dage.
Eneste grund til at der ikke gives 5 stjerner er at vi synes der manglede lidt produktinfo - men vi vidste jo hvad vi ville have ;o)
PT
24. juni 2010
Billig og hurtig!
Intet at udsætte!
HKJ
23. juni 2010
Hurtig og problemfri
Eminent onlinebutik fra bigwheels.dk. Hurtig og problemfri levering til døren.
23. juni 2010
Service i top klasse
Takker for en meget hurtig levering af mine fælge med dæk, bestilte fredag og fil leveret tirsdag.
Og så ved de godt hos Bigwheel at man kan gå lidt sukker kold når de leveret, så tak for den medfølgende pose Pinichiokugler
Så alt alt igen en rigtig god service
Hilsen
Lasse Strandsbjerg
Provst Dreslersvej 69
9900 Frederikshavn
18. juni 2010
5 stjerne for service efter købet
JEg har købt igen ved Bigwheels.dk et alufælge sæt til min kones lille bil, Det viste sig jeg har købt forkerte dæk, da jeg mente at have styr på dækstørrelsen, men nej, jeg ringende til Onlinesupport og vi fandt en meget flot løsning. så "Keep On turning" Bigwheels.dk
17. juni 2010
Igen smerte frit levering
5 stjerner fra mig efter at have købt Dæk med Fælger anden gang uden problemer
Thomas F
15. juni 2010
Særdeles tilfreds!
Fin pris, god telefonsupport da jeg var i tvivl om valg af dæk og fælge, væsentlig hurtigere levering end lovet. Meget tilfreds.
Jes J
14. juni 2010
Kanon service
Jeg mistede min center kapsel til mine fælg, ringede og to dage efter var der to nye med posten.
Og prisen var vidst mere bare for at man ikke skal bestille noget man ikke skal bruge.
Så et stort 5 tal her fra.
Jes J
EWL
10. juni 2010
Hurtig og pålidelig levering
Overraskende hurtig levering, og god service. Kan kun anbefale bigwheels.dk
10. juni 2010
Nemt og hurtigt
Købte 4 alufælge, nemt at bestille, hurtig levering, samt løbende info om ordren, afsendelse osv. via mail.
Mike
7. juni 2010
Top dollar
Alt gik efter bogen. Dog manglede de et stykke værktøj til specielle VW bolte, men det burde jeg måske ha haft.
4. juni 2010
Super Service
Fik en pakke fra BW som GLS ikke havde behandlet ordenlig. Så jeg skrev en mail og vedhæftede billeder af pakken. Fik svar næste morgen, og en ny pakke dagen derpå. ;)
Lene
4. juni 2010
Big Wheels gav os en super service. De ringede straks til os for at fortælle at vores alu fælger var i restordre og for at høre om vi ville vente på dem eller bestille nogle andre. Vi besluttede at vente de 14 dage der ville gå og da der var gået 14 dage kom der en e-mail fra Big Wheels om at vores alu fælger var sendt afsted. Dagen efter havde vi dem som lovet. Super dejligt. Alu fælgerne var der ikke noget galt med de var fine og flotte og der var de nødvendige bolte osv. med.
Så Big Wheels holder hvad de lover.
Kikki
29 point
5 Anmeldelser
3. juni 2010
Kanon handel
Bestilte varen kl 22 om onsdagen, fik varen fredag kl 8.30. Så der er absolut ikke noget og klage over, tip top handel.
nw
3. juni 2010
hurtig levering uden problemer
Bestilling gik nemt gennem netbutikken. Modtog track and trace nummer dagen efter bestilling. Og mine varer var levereret hurtigere end forventet.
2. juni 2010
Hurtig levering, produktet som beskrevet. Kunne have brugt en smule vejledning.
Produktet fornuftigt pakket til transporten. Fremme til den angivne tid. Meget rimelige transport omkostninger.
Det ville have været en stor hjælp med lidt monterings vejlidning; brug af adapter ringe/mangel på samme. Ting man bør være opmærksom på.
Savnede svært de angivne "lidt godt til ganen" som ikke var inkluderet ;-)
2. juni 2010
Levering og fælge i særklasse :D
Har købt 4 stk 17" fælge hos bigwheels..
Der gik et par dage og de stod i indkørslen SÅDAN !!! :D
30. maj 2010
fem stjerner..
fem stjerner..
helt kanon service og meget stor tilfreds med selvfølgelig køb af fælge på nettet men også med hensyn til bytte service..
MH
27. maj 2010
Køb af fælge.
Jeg bestilte 4 fælge via internettet og afhentede dem i butikken. De første fælge, jeg bestilte, var udgået, og jeg blev ringet op og blev henvist til andre fælge til samme pris, som kunne afhentes kort tid efter i butikken - det hele fungerede fint, er yderst tilfreds med købet og betjeningen.
kj
27. maj 2010
dæk og fælge
Bigwheels. dæk og fælge. hurtig levering. ingen mangler. fint.
25. maj 2010
Alt i orden
God kundeservice, både pr. telefon og e-mail, samt hurtig levering. Køber du både dæk og fælge kommer de monteret, afbalanceret og komplet med centreringsringe og bolte som passer til netop din bil.
22. maj 2010
Super god kundeservice
Havde købt 4 alu fælge , de blev leveret inden for 3 dage som lovet.
Det er første gang jeg handler ved BIGWHEELS.DK men ikke sidste gang, indpakningen var perfekt og uden skader af nogen art. informationerne og kundeservice under handlen var helt i top,jeg kan helt klart anbefale bigwheels.dk til andre
18. maj 2010
hurtig levering
leveret næste dag.nogen siger ingen kan skaffe de dæk .men i kunne tusinde tak
18. maj 2010
Super service, kanon priser, og hurtig levering som altid... bestilte kl 14.
Havde varerne dagen efter med fragtmanden.
HF
16. maj 2010
Korrekt og hurtig levering
Vi bestilte 4 Pirelli Cinturato P7 dæk søndag eftermiddag og fik dem leveret tirsdag.
Det var hurtig levering.
Børge C
10. maj 2010
ik`så ringe
Alufælge-levering på opslyst dato holdt, eneste minus sendte møtrikker istedet for bolte.ringede til dem samme aften dagen efter var boltene der. Fin og høflig betjening.
Morten Hygum
Skive, DK
68 point
8 Anmeldelser
9. maj 2010
God og billig handel
Jeg købte først dæk hos bigwheels, da der var en lokal virksomhed der havde fælgene jeg ønskede (troede jeg) til samme pris. Jeg fik dækkene før den lokale havde fælge til mig. Hurtig og præcist.
Da den lokale havde fået de forkerte fælge hjem, bad jeg ham glemme det og købte også mine fælge hos bigwheels. Disse var også hos mig et par dage efter bestillingen. Dejligt.
Da jeg bestilte dæk fik jeg ikke nogen e-mail om at de var på vej, men det er da fuldstændig lige meget, når de bliver leveret til døren inden for 3 hverdage.
kieleka
skal anbefales
hurtigt svar, godt kontakt
poa
6. maj 2010
Perfekt ordrebehandling og levering til lovet tid.
Har handlet 2 gange hos dem, og hver gang fået perfekt behandling.
sfa
Nemt hurtigt og billigt
Venlig betjening.
Jeg kommer tilbage igen hvis priserne stadig er lave
Nem bestilling
Gode priser, hurtig levering, god information vedr. levering, udmærket vejledning til montering af mine nye alufælge.
Peter
Køb af fælge og dæk
gontaktede Bigwheels omkring alufælge til min bil. Fik en god behandling, og den ansatte i kundeservice fandt de fælge jeg var ude efter , selv om de ikke mere var på salgslisten. Profesionelt arbejde. Levering den dag der var aftalt, og til den rigtige pris. Meget tilfreds.
Rw
Toyo dæk
Jamen jeg fik som min vare så snart i fik den hjem, problemet for mig er bare at i ikke havde den på lager som forventet, og ifølge af jeres hjemme side var på lager, men så snart i fik dem på lager fik jeg et opkald og leveret min vare, så jeres service på det område fejler ikke spor.. mvh
Meget Tilfreds
Kvalitets Arbejde og Varer.
MED VENLIG HILSEN
Zaki
MT
30 point
3. maj 2010
godt köb
Hej,
jeg har köbt mig 4fälger med däk til en go pris.
levering og forpakkning af mine hjul var meget hurtig og hjulene var i en go tilstand.
det eneste er at vi fandt ud af at der er nogen underlige lyd,siden vi monterede fälgerne pä,men det finder vi nok ud af.
4.maj2010.
bilen er pä värksted,fordi boltene til hjulene ruinerede mine stänger hvor hjulen kommer pä,TAK
bilen blir forlöbig i värkstedet
det blir en dyr reining for mig
1. maj 2010
Køb af 4 sommerdæk 225/45-17
Jeg har købt 4 sommerdæk.
Da det er første gang jeg handler hos jer, forventede jeg også lidt mere professionalisme.
Efter at have modtaget tre mails om at nu var ordren modtaget og behandlet og dækkene skulle være på vej. En af mailsene er der et link til Track & Trace som ikke virker.
På den formodede leveringsdag ringer jeg, for at høre om i ved noget om hvad tid, dækkene kan dukke op og får så at vide, i har lavet en fejl at det pågældende ordr. nr. slet ikke er på mine dæk. Min ordr. er slet ikke blevet behandlet. Det er bare ikke godtnok. Jeg modtog mine dæk nogle dage senere og det er jeg selvfølgelig glad for men, lidt træt af at jeg ikke havde modtaget dem som først aftalt.
Viggo
28. april 2010
Næsten perfekt
Hurtig registrering og bekræftigelse af ordren. 4 stk. MOMO fælge
Jeg have bedt om levering hos min mekaniker, men fik besked om de lå i butikken.
En opringning og fælgene blev vidresendt til min mekaniker uden beregning. Fint nok.
28. april 2010
Hurtig levering uden digidarer
Helt som håbet og forventet - god pris og hurtig levering
T&B
Superbetjening, leveret uden problemer
God vejledning, leveret uden problemer
B.S.
Hurtig og perfekt levering
Har købt 4 stk. alufælge ved firmaet Big Wheels. Det var nemt og leveringen skete meget hurtigt og helt uden problemer - kan varmt anbefale firmaet til andre.
5 stjerner fortjenes til BIGWHEELS
Det er ikke sidste gang, at undertegnede vil handle med BIGWHEELS, idet betjening, forsendelse og
herunder behandlingen af varen var ret så professionel. Det var en meget fin og og høflig betjening
ved afleveringen af fælgene.
KB
25. april 2010
Super firma
Fin hjemmeside. Gode kvalitets produkter. Fast pris incl. fragt. Bestilt torsdag aften, leveret mandag formiddag. God emballage, vedlagt faktura, div. prøveprodukter og en pose slik :-) Tak
25. april 2010
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering og gode priser
24. april 2010
problemfri handel
Nemt og hurtigt at handle med Bigwheels
Per
23. april 2010
God service, gode varer
perfekt service, da de ikke havde de dæk jeg bestilte ringede de og fandt en løsning så jeg havde dæk og fælge klar til montage et par dage efter!
kunde
23. april 2010
Lidt komplikationer i forbindelse med ordre og levering
Generel god betjening, dog var der lidt problemer med ordre afgivelse samt leveringsproblemer, da bemærkninger ikke var efterkommet
22. april 2010
Er der overhovedet styr på ordrerne hos Bigwheels?????
Jeg har intet hørt fra bigwheels. Jeg bestilte 4 continetal dæk, ved bestillingen fik jeg at vide at dækkene var på lager, men jeg har ikke set skyggen af dækkene. I dag får jeg så en mail med link til trustpilot. I denne mail stå følgende:
Du har nu modtaget en forsendelse med din ordre: 276158 fra bigwheels.dk og vi håber forløbet har levet op til dine forventninger.
Det undrer jeg mig meget over!!! Det virke på mig som om bigwheels ikke har styr på sagerne!!!
God og hurtig service
Alt ok. modtog vararne 2 dage efter..
Big Wheels 5 stjerner
Købte 4 alufælge uden problemer - selv om jeg tilhører 50+ segmentet. Fin hjemmeside og prompte levering.
21. april 2010
Alt gik efter aftale
Alt gik efter aftale fælgene blev leveret til den aftale tid, de skulle først skaffes
hjem, det er sådan noget der bare er verdensen klasse en aftale er en aftale jeg vil bestemt købe fælge hos BigWheels igen..........
Klaus
21. april 2010
Nemt og hurtigt
Løst uden problemer....
20. april 2010
super fælge og dæk
en skam i ikke leverer fabrikatmærker med som standard og lidt forunderligt at i alligevel har dem men til en pris af kr. 400,-
Jeg fik de forkerte dæk på fælgene fordi (ifølge en sælger) at det mindste dæk altid er det første ingangsbillede i menuen og at man derfor lige skal huske at tjekke een gang til i "klikmenuen" ærgeligt
19. april 2010
God handel med BW. Dog passede låseboltene som jeg fik med gratis ikke til bilen.
Jakob
15. april 2010
Tingene trækker ud
Jeg købte fælge til min bil. Jeg synes de var rigtig gode til at finde de rigtige fælge til min bil og er hurtige på mails osv. Jeg fik afvide at der ville gå 14 dage ca. før mine fælge blev leveret. I løbet af en ca 1 måned fik jeg afvide 4 gange " de er der imorgen" men de kom ikke som de sagde. Det var rigtig irriterende. Jeg ved godt at de har rigtig travlt men det skal ikke gå ud over kunderne.
Bigwheels Risskov
Damsgaard
15. april 2010
Jeg har købt fælge med dæk hos Bigwheels. Efter telefonisk rådgivning bestilte jeg på nettet, og fik varen leveret to dage senere.
14. april 2010
Forsendelse inkluderet i prisen, billige fælge, hurtig levering & god service.
Som overskriften... "Forsendelse inkluderet i prisen, billige fælge, hurtig levering & god service", hvad mere kan man forvente/ønske :)
Michael
14. april 2010
Hurtig og fejlfri levering.
Fandt et godt tilbud på fælge med gode sommerdæk på Big wheels, leveret et par dage efter.
jpd405
Høng, DK
20 point
4 Anmeldelser
12. april 2010
5 Stjerner
Jeg har købt 4 alufælge med michelin energy saver. Jeg bestilte for tre uger siden og bad om levering i uge 15. Jeg modtog bekræftelse, med leveringsdato i uge 15.
Det er nu uge 15 og hjulene er leveret. Hjulene er nøjagtig som de skal være, perfect afbalanceret.
Superfin service. Jeg vil helt sikker handle hos Bigwheel igen.
7. april 2010
God og reel betjening og godt produkt
Bestilte dæk og fælge til min Mercedes. Fredag i samme uge ankom vareren indpakket i hver sin emballage (en fælg med dæk i hver pakke). Selve produktet levede 100 % op til det forventede, dog med det minus at de medleverede hjulbolte var en forkert diameter. Jeg ville have dæk og fælge på til weekenden, så jeg måtte i byen for at skaffe de rigtige bolte. Ved senere kontakt med Bigwheels hvor jeg redegjorde for mit problem, med de forkert leverede hjulbolte og min udgift til det ekstra indkøb, blev vi enige om at jeg leverede de forkerte hjulbpolte retur og som kompensation herfor, modtog vederlagsfrit, et sæt lålebolte. En aftale som jeg fuldt ud var til freds med. Jeg kan kun anbefale andre at handle hos Bigwheels. Produkt og service er i top. Erik Andersen, Næstved
Claudio
7. april 2010
Fik mine fælge/dæk som aftalt. Havde spørgsmål ang. rotationsretningen - da den ikke var entydig og fremsendte mail på dette en helligdag. Blev alligevel kontakte samme dag med svar på mit spørgsmål -som gjorde at jeg trygt kunne montere fælgene. Super service..
6. april 2010
Bigwheels
Jeg har købt dæk og fælge hos bigwheels. Det er første gang jeg har handlet der, men jeg er godt tilfreds.
Lars
4. april 2010
God information og service og hjælp hele vejen igennem købet
Købte bilplejeproduktier hos BigWheels. Anvendte online support til et afklarende spørgsmål vedr. pakkens levering. Fik svar med det samme.
Jeg fik e-mails om at ordren var modtaget og igen da den var pakket og klar til afsendelse. Fik endvidere en track&trace nr. til GLS. Pakken var leveret dagen efter købet.
Bare super service.
Kim Jensen
32 point
10 Anmeldelser
31. marts 2010
billigst og hurtig levering, uden fragtomkostninger.
Go online support, billigste R888 jeg har kunne finde, og gratis fragt. Kan man forlange mere?
Autostol
Priser er super gode..... Men kikke på leveringsadresse og ikke på køber adresse...!Var ikke det samme!!
Men vi fik varen, inden tyven taget den!!! Tak for en god handel. Marianne Jensen
Kvik ekspedition.
Købte 4 alufælge og tilhørende bolte hos Big Wheels.dk. Modtog varen dagen efter jeg havde fået en bekræftelse på mail. De havde deværre sendt nogle bolte i forkert farve, men de havde heldigvis de rigtige på lager, så dem fik jeg med GLS. dagen efter, og jeg behøvede ikke sende de forkerte retur. Super kvik service.
super checket
Besøgte BigWheels for at vælge fælge til min bil om formiddagen. Gik hjem og tænkte over det og bestilte dem senere samme dag på deres website. Hjulene var klar til afhentning den følgende dag. God information om hvilke fælge som passede til min bil ved besøget og super hurtig levering. Kan klart anbefale Bigwheels :-)
26. marts 2010
5 stjerner til Bigwheels *****
Har haft kontakt med Bigwhheel i telefonen og fået svar på alle mine spørgsmål.
Derefter har jeg ordret mine aluminiumsfælge som blev leveret 3 dage efter som aftalt, samtidig modtog jeg tips til de nye vedrørende rengøring og montage
Venligst Troels
23. marts 2010
God handel
Har lavet en god handel hos bigwheels.dk
Eneste bemærkning er at, det kun står "online" i emne. I deres mails..
23. marts 2010
Big wheels 5 stjerner, skulle have byttet en fremsendt vare og det gik meget smertefrit og uden omkostninger for mig som kunde.
22. marts 2010
STREETLINE CARGERA 6 HYPER SILVER
rigtig fin service, og en god indpakning, dog lidt lang lev-tid, 2 af fælgene var ikke rigtg afbalanceret, har dog fået tilbudt afbalanceret af dækene, men vil ikke køre 100km for det. men alt i alt, var det fint, og kunne helt sikkert godt handle der igen. flinke folk.
17. marts 2010
HELT PERFEKT
Hej
Jeg har "kun" bestilt nogle låse bolte til mine i forvejen indkøbte alu fælge, men fik den rådgivning jeg havde brug for. Har dog ikke brugt låseboltene endnu, men tror da på at de passer.
Ove Lind
16. marts 2010
God betjening og hurtig levering
Købte fire vinterhjul med fælge online og fik dem leveret på min adresse dagen efter, det var en fantastisk hurtig levering. Tak for det.
mv.
Ove Lind
Ragga
12. marts 2010
Super Firma!!!!!!!!!
Alt er og kører Super... Tak for super Service :)
9. marts 2010
En god nem handel
En god hjemmeside, der var nem at finde rundt på.
En hurtig levering.
God telefonsupport da jeg ønskede at ændre leveringsadresse.
............. :O) et sted jeg vil benytte igen..
Malerklat
9. marts 2010
God tilbagemelding, perpekte svar og rettidig leverance
2 mail og jeg fik klarhed over et par tvivlsspørgsmål.
Leverancen til tiden og uden fejl. Troværdig handelspartne
john
5. marts 2010
Barnestole
Købte 2 Recaro barnestole, i sagde at de var på lager, men kunne dog først afhente dem efter 4 dage, ellers gik at fint. købt hos BigWheels Århus.
3. marts 2010
Perkekt service
Jeg havde bestilt 4 vinterdæk. Og de landede 2 dage senere, hurtig levering. De er ikke sidste gang jeg køber noget hos BIGWHEELS.
venligst
jan
2. marts 2010
var en tur i butikken for at se de fæjge jeg vil have og fik en god vejledning...Bestilte online og modtog fælgene inden for en uge...super
2. marts 2010
Perfekt
Skulle bruge vinterdæk til min nye Volvo V50 og Bigwheels var de eneste der havde dem de reklamerede med. Hurtig levering og perfekt service. Til en furnuftig pris.
geselle
28. februar 2010
god infohjælp
Jeg fik en god hjælp, selv om det ikke var de dæk str. jeg skulle bruge men mærket af det samme , de var gode til at komme hjælp så vi fandt det rigtige til mig , sååå tak her fra , vil gerne handle her igen
25. februar 2010
Fin service
Jeg fik brug for et enkelt og ret specielt dæk (conti wintercontact 205/50/17). Venlig, hurtig og præcis service og hjælp i telefonen. Sikker levering med GLS.
24. februar 2010
Bigwheels lig med god service
2 gang handlet dæk-fælg sæt hos "Bigwheels". 1 gang alt ok. 2 gang var boltsætte blevet væk under transport, men "Bigwheels" leverede et nyt lynhurtigt. Flot. Og god info.
Jeppe
3 stjerner for 4 vinterdæk
God hjemmeside med fine oplysninger om produkterne. Dog var bestilte vinterdæk udsolgt, selvom det ikke stod på hjemmesiden!! Hurtig opringning fra bigwheels om manglende dæk betød at en handel kunne gemmeføres alligevel. Desværre kunne fragtselskabet, som bigwheels benytter, ikke leve op en aftale på trods af at det var til fordel for fragtselskabet.
JB
Hurtigt, billigtog nemt
Bigwheels leverede alufælgene med dæk på 2. dagen efter bestilling lige til at montere
23. februar 2010
Levering og fælge levede helt op til forventningerne
Brian
17. februar 2010
Bestilte 4 dæk og fælge, og fik en fremragende service både telefonisk og via mail. og varerne kom efter kort tid. Dog fejlsorterede GLS det ene sæt så det kom et par dage efter de andre 3. Men der var helt styr på det fra Big Wheels side af hvor det sidste sæt var henne. Så jeg var ikke i tvivl om at det nok skulle dukke op.
Vil helt sikkert købe gennem dem en anden gang.