We are hiring!

865 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Udvalgt anmeldelse om Bikebuster

Bikebuster

God service men hjemmeside mangler søgefaciliteter

Altid god information, og som hovedregel ingen problemer med reklamationer. Der mangler dog en fast procedure til betalt returnering af reklamationer. Priser er som regel konkurrencedygtige. Der kunne godt være bedre filtrerings- og søgefaciliteter når man søger på specifikt udstyr som f.eks. gearing og dækstørrelser.

Perfekt

God og overskuelig side med gode tilbud varene kommer altid rimelig hurtigt. alt synes at fungere godt.
god oplevelse hver gang .

God oplevelse

Ikke super hurtig levering men okay leveringstid

Bikebuster

Hurtig leverance men elendig ombytnings service

BikeBuster have et kortvarigt tilbud på Sidi Ergo 3 støvler som jeg benyttede mig af. Fik varen leveret hurtigt men var desværre ikke opmærksom på at SIDI er meget små i størrelsen så skulle have 2 numre større.
Da jeg ville ombytte til en større nummer havde BikeBuster fjernet varen fra deres hylde så det var ikke muligt. Jeg fandt det en smule besynderligt at de skulle have udsolgt af 3 forskellige sko i alle størrelser nu der et par dage inden have været omkring 10 forskellige størrelser. Højst sandsynligt da de hellere vil have udsolgt er den gamle model SIDI Ergo 2 eller at det kun var et engangstilbud.
Så kontaktede dem da jeg jo trods alt have købt skoen under tilbuddet, man de afviste at de ikke længere havde skoen til salg og ville heller ikke hjælpe mig med at skaffe en hjem.

Besvarelse fra Bikebuster

Dette parti sko blev udsolgt i alle farver på få timer, og derfor kunne der ikke byttes til en anden str. Men venligst skriv til vores kundeservice igen og angiv den str. du har brug for. De kan muligvis hjælpe dig om en uges tid.

Billig og god service

gode tilbud og hurtig fragt, kan det være bedre?
det syntes jeg ikke, så et stort 5tal herfra.

Bikebuster

Har købt et par cykelsko som viste sig at være for smalle. Der var ikke problemer med at returnerer skoene og proceduren var nem og problemfri!

Bikebuster

Hurtig ekspedition og en vare levede op til beskrivelsen

Købte et par cykelbukser der fuld ud levede op til beskrivelsen.
Hurtig ekspedition.
Handler meget gerne der igen

Bikebuster

Besværligt retursystem og uhøflig kommunikation

Købte et hjulsæt, men det ene hjul var i stykker.
Bikebuster har et langsomt og besværligt system for at få lov at sende varen retur.
De ville ikke tillade, at jeg tog ud til deres butik i Gevninge for at få byttet hjulene hurtigt.
Ikke engang et "Med venlig hilsen" prioriterer de at bruge tid på i deres kommunikation.
Jeg handler ikke hos Bikebuster igen.

Besvarelse fra Bikebuster

Hvis det er tilfældet er du misinformeret, hvilket vi beklager. Man kan godt indlevere en reklamation i Gevninge. Butikken kan dog kun modtage varen - ikke behandle sagen.

Det andet punkt forstår jeg ikke. Jeg har været inde og kigge på komminikationen, og der skrives:

"Du kan indføre i teksten at vu vil afhent i Outlet - Outlet kan ikke behandle din reklamation - den skal over vores serviceafdeling,

Bikebuster - Kundeservice"

Per Bausager
Bikebuster A/S

Bikebuster

godt produkt, bedste pris, hurtig levering

Alt som skal være.

Nemt og bekvemt

Hurtig nem og problem fri handel

Blandet oplevelse

Butikken kan helt sikkert finde ud af levere lagervarer til aftalt pris og tid. Men når noget går galt eller måske skal byttes, går det mere trægt. Når man kommunikerer med Bikebuster, føler jeg at det er en maskine man snakker med og ikke et menneske bagved. De vil nødig offentliggøre deres navne. Undrer mig over at det skal være så hemmeligt, hvem man kommunikerer med. Ombytning af varer kunne også godt fungere mere kundevenligt i butikken i Gevninge, selvom de 2 butikker (Webshop og fysisk outlet i Gevninge) er adskilt. Men de har tilsyneladende masser med hinanden at gøre.

Besvarelse fra Bikebuster

Vi vil tage skridt til at gøre det tydeligere at man godt kan indlevere returvarer til Outlet i Gevninge. Men de kan ikke sagsbehandle i butikken.

Vores online kundeservice betjenes af flere forskellige mennesker, også ofte på samme sag. Derfor har vi valgt en signatur der blot hedder Kundeservice. Jeg står som direktør selvsagt på mål for det der kommunikeres ud fra Bikebuster.

Mvh
Per Bausager
Biebuster A/S

FRAGT

Har handlet flere gange hos Bikebuster. Er rimelig tilfreds.
Jeg syntes absolut deres fragtpriser er for høje.
75.- kr. for at modtage en bluse.
Aller der handler på nettet ved det kan gøres bedre.
Giv os nogle valgmuligheder på prisen og forsendelsesmåde.

Dårlig net butik

Fik cykel tøj i julegave.

Dette skulle byttes til et nr større, kørte til butikken i Gevninge for at bytte.
Her ville de ikke tage imod tøjet det skulle sendes til dem?
Og jeg skulle oprette bytte nota på nettet.
Kørte hjem og fik det gjort, bestildte også handsker, og skrev at hvis der var nogen problemer skulle de ringe til mig...
Skrev også at jeg ville afhente tøjet hos dem, afkrydsede at de skulle sende en sms når det var klart.
Der kom ikke nogen sms, vi mailede og fik af vide det var til afhentning i butikken og var klart for 15 dage side.
Da jeg åbnede kassen manglede hansker, som de ikke havde hjemme, der var ikke ringet.

Måske de skulle gøre lidt mere ud af netbutikken.

Fin handel

Købte cykeltøj, hurtig levering + en fin pris. handler der helt sikkert igen...

Perfekt handel

Det fungere bare dette koncept, gode vare ,

Perfekt

Købte reservedele. De var der 2 dage efter, som lovet :-)

God og hurtig handel.

Købte en vinterjakke. supergod og svarer til mine forventninger.

Super

Købte reservedele. De var der 2 dage efter :-)

Bikebuster

Service og kvalitet i top

Jeg har handlet meget på bikebuster.dk og i deres outlet i gevninge og deres service og kavitet af produkter er det intet i vejen med.

Fin handel

En handel lige efter bog.

12 - ganske enkelt :-)

Super hurtig levering

det virker bare

god service. Hurtige på mailen

Jeg er toptilfreds

Har gennem tiden købt en del ting hos bikebuster, det samme har en hel del familiemedlemmer.
Har altid været tilfreds med produkter og pris.
Levering har altid været hurtig.
Det har fungeret upåklageligt for mig og for alle jeg har kendskab til som handler hos Bikebuster.

Supper butik

Supper service samt hurtig levering, ja og supper tøj

Bikebuster

Ingen hensyn selvom de laver fejl :(

Bestilte 2 stk cykelbukser str XL, men fik leveret 1 stk str 2XL. Fair nok, alle kan jo lave fejl - spørgsmålet er hvordan man håndterer det når man bliver gjort opmærksom på det. Fik hurtigt skrevet til dem, da de skulle bruges til en gave. Men nej, de ville ikke fremsende de 2 rigtige par før de havde modtaget det forkerte par retur. Regnede mig frem til, at selvom der skulle ventes på en fragtlabel burde det kunne lade sig gøre inden gaven skulle bruges. Desværre var BikeBusters håndtering så langsom, at deres levering endte med at blive flere dage forsinket alligevel. Og for at gnide salt i såret, har de nu leveret 2 stk str 2XL. Argh :-(

• KB
  • Holstebro, DK
  • 7 point
  • 1 Anmeldelse

God info og hurtig levering

God info og hurtig levering

Allan fandt anmeldelsen nyttig

Bikebuster

Hurtig og gratis levering samt god pris

Meget hurtig og gratis levering samt konkurrencedygtig pris. Kan klart anbefales.

Bikebuster

Dag til dag levering savnes

Efterhånden findes der mange udenlandske cykelhandlersites som tilbyder de samme varer som Bikebuster, bare billigere. Til gengæld kan der gå op til en uge før varerne ankommer fra udlandet. Hvis Bikebuster skal konkurrere med disse udenlandske aktører og deres lavere priser, skal Bikebuster optimere leveringshastigheden.
Fx. bestil inden kl. 12 og få varene leveret dagen efter. Det kunne man for 4-5 år siden, og var en grundene til at jeg altid brugte Bikebuster, især op til weekender hvor jeg skulle bruge nyt udstyr til løb eller lange træningsture. Men nu går der 3-4 dage før man modtager varene.

Kom igen Bikebuster! Vi vil gerne købe jeres varer, men det skal bare gå hurtigere.

Sådan!

Super sted at handle. Bestilling og betaling den ene dag og levering allerede 2 dage efter. Super hurtigt og nemt! Desuden var det en flot vare jeg fik hjem!
Her handler jeg meget gerne online igen...og igen...og igen... :-)

Aldrig problemer

Har handlet med Bikebuster i flere år. Der har aldrig været problemer.

Godt

De levere til tiden og deres produkter er kort fortalt gode

Daniel, Syddjurs

Har handlet flere gange på bikebuster.dk. Der er altid leveret det bestilte, og der er leveret indenfor 2-3 dage. God logistik.
Så alt i alt OK.

Bikebuster

Hurtig levering og gode tøjprodukter

Bestilte vinter tights og vinterjakke. Der var fin info om størrelser og levering foregik hurtigt.

• Stig
  • 34 point
  • 12 Anmeldelser

God oplevelse

Jeg købte en Cube LTD Pro her i september 2011, og er særdeles godt tilfreds med cyklen, prisen og den hurtige levering.
For folk som ikke kan eller vil montere forhjul, styr, saddel og pedaler selv, har den rare gammeldags cykelsmed henne om hjørnet dog stadig sin berettigelse.

Allan fandt anmeldelsen nyttig

Forkert beskrivelse af vare

Købte en cykelcomputer som skulle være trådløs, det var den så ikke da den kom med posten!! Forkert beskrivelse på hjemmeside.

Tilbagelevering gik fint, fik dog ikke egen porto retur.

Effektivt

Hurtig levering og nem ombytning, da jeg måtte bytte mine MBT-støvler til en anden størrelse

Super hurtig

Bestilte en Cube MTB Søndag, modtog den Onsdag.

Bikebuster

hurtig levering og ingen problemer

sendte trace Nr til mig, så jeg kunne følge pakken

Super god cykelbutik

Har købt MTB cykel og cykelsko. Hurtig levering.Super pris

• Michael
  • Ålsgårde, DK
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

Mic

bedste udvalg, god pris, rådgivning OK
Fede butikker, hvad angår tøj/tilbehør/ værktøj / udstyr / u name it
bare tilfreds

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk