Execution time: 1529ms

Myndigheder

Set på nettet

bedømmelse

www.bikebuster.dk

generel fin service og gode billige ting, men portoen er for dyr

Indsendt af   (5. december 2009) (Rapportér til kundeservice)
30. juli 2010

Præcis som forventet

Hurtg levering - varene som beskrevet

Udvalgt anmeldelse om Bikebuster A/S

16. maj 2010

Solidt

Mit første køb var et par hjul, og det tog meget lang tid før de blev afsendt. Mit andet køb var gear og frempind, og det blev leveret næsten før jeg havde sluppet tastaturet. Jeg har også returneret en vare til BB, og det gik helt fint og problemfrit. BB er generelt meget skarpe på prisen, også når jeg sammenligner med fx CRC i England eller bike24 i Tyskland. Ikke på alle varer, men en del. Det er mit indtryk at det er en højvolumenbutik, og derfor kan du komme til at vente hvis du er uheldig, men ellers går både alm køb og returnering af varer som man kan forvente. Beskrivelsen af varerne på hjemmesiden er ikke altid specielt informativ - det kan godt blive lidt indforstået. Og i visse varegrupper er udvalget mildest talt tyndt (fx cykelcomputere), men alt i alt en ok butik med fair leverancetider.

25. juli 2010

Sådan skal en vare leveres.

Bestilte mine vare en onsdag eftermiddag og fredagen kom det med posten.

Men sådan er leveringen altid, de gange jeg har handlet med dem.

18. juli 2010

Det er altid en supper god oplevelse at handle med Bike buster

Jeg køber alle mine slid dele og hjul m.m. hos Bike buster
og de levere altid som lovet, rigtig god service.
MVH
Frank

18. juli 2010

Hurtig og effektiv service - dog for dyr fragt

Jeg bestilte mine varer og tre dage efter modtog jeg pakken med posten. Det er effektiv og god service.
Dog mener jeg deres fragt ligger i den dyre ende!

17. juli 2010

Enkelt og nemt

Enkelt og nemt - Rimelig cykeltrøje til pengene, men ikke et supertilbud.

13. juli 2010

Super netbutik med hurtig levering og gode tilbud

Har købt forskelligt tilbehør til cyklen.

2. juli 2010

Professionel on-line shop

Jeg har købt cykelbeklædning og tilbehør.

30. juni 2010

Køb af sidi cykelsko

Jeg købte fik et par nortwawe cykelsko som var for brede og sendte retur. Pengene kom relativt hurtigt tilbage på kontoen. Herefter købte jeg et par sidi cykelsko som er smallere. God kvalitet og hurtig levering.

29. juni 2010

Bikebuster.dk Let bestilling og hurtig levering

Bikebuster.dk
Jeg bestilte et par cykelbukser, og de blev leveret hurtig og uden problemer. Kvaliteten levede fint op til mine forventninger og beskrivelsen på siden.

29. juni 2010

Kundeservice/Kontaktmuligheder

meget lidt imponerende, når man som førstegangskøber har spørgsmål til en indlagt ordrer. ordrebekræftigelsen angiver ikke den faktiske leveringeadresse

27. juni 2010

Alt virkede perfekt...

...dog dyr - men hurtig - forsendelse.

27. juni 2010

Tilgængelighed, ved problemer med bonus!

Hvis man får de rigtige varer er det problemfrit at handle i Bikebuster. Men hvis der opstår problemer, er det temmelig besværligt at få svar på mails, og man kan absolut ikke ringe til Bikebuster!
Jeg købte en cykel hos Bikebuster som ville udløse 549,56 kr. i bonus. Efter købet opdagede jeg at jeg havde kvajet mig - jeg havde ikke meldt mig ind... Efter købet meldte jeg mig ind, og skrev til Bikebuster at jeg evt. ville anullere købet, og starte forfra, eller måske kunne Bikebuster tilskrive mig bonusen på min nyoprettet konto, vel vidende at Bikebuster kunne henholde sig til købsaftalen = ingen bonus.

2 dage efter skrev Bikebuster at der var tilskrevet 549,56 kr i bonus - på et ANDET kontonummer..! Nu havde jeg åbenbart 2 konti, og jeg kunne ikke logge ind på den "nye" konto!

Jeg skrev tilbage og forklarede om problemet med at få fat i bonusen. 3 dage efter fik jeg et længere svar hvor de bla. skrev: "Vi vil venligst bede dig slette de konti, som du ikke længere ønsker at anvende. Bemærk: Hvis du klikker på Slet-linket vil kontoen blive slettet uden yderligere varsel. Denne handling kan ikke tilbageføres!. Bemærk også, at linkene kun er aktive i en uge: Bemærk, at bonusbeløb ikke kan flyttes mellem konti. Såfremt du nedlægger en konto, vil alle åbentstående bonusbeløb blive annulleret, og de kan ikke senere tilbageføres. Med venlig hilsen Bikebuster"

Jeg skulle altså slette en konto og logge ind på den "nye" konto hvor bonusen stod.

DET KUNNE JEG BARE IKKE, FOR SYSTEMET KENDTE IKKE MIN E-MAILADRESSE, EFTER JEG HAVDE SLETTET MIN "GAMLE" KONTO!!!

Nu begyndte det at blive så besværligt at jeg besluttede at prøve at skrive én gang mere, og så lade "bonus være bonus".

Så fik jeg et LAANGT svar, som i korthed gik ud på at Bikebuster ikke havde modtaget min mail og:

"Tak for din email. Bemærk, vi har IKKE modtaget den, da vort automatiske system ikke kunne genkende emnelinien.

Eksempel 1:

Du har fået leveret et par cykelsko, som er et nummer for små, og ønsker at bytte til et større par.

Du angiver "ORDRE:25482, K:17979" i emnelinien på din email, og skriv indholdet i din mail, som du plejer.

Bemærk, at der er angivet kolon efter ORDRE og K. Det er vigtigt at medtage dette kolon.

Eksempel 2:

Du vil gerne spørge hvor længe leveringstid der kan forventes på en Battaglin Mantra cykel.

Du angiver "PRODUKT: Battaglin Mantra, K:17979" i emnelinien."

OK, ingen bonus alligevel og en oplevelse af at det havde været nemmere at komme i kontakt med USA´s Præsident. Når man sender en mail til Bikebuster går der typisk 2-4 arb.dage før man får svar, hvilket forlænger/forstærker oplevelsen af problemet, og er ret irriterende ! Tænk en kort telefonopringning og problemet var løst.

Thomas Hultmann

• Per M.
  • Herlev, DK
  • 45 point
  • 15 Anmeldelser
25. juni 2010

Arrogant kundebehandling

Jeg har netop modtaget en leverance fra Bikebuster. I min søgen efter et Shimano XT bagnav, fandt jeg lige det jeg skulle bruge hos Bikebuster. Straks foretog jeg bestillingen og valgte at købe noget mere - så jeg kunne spare forsendelsesomkostningen. Ret hurtigt ankom pakken, men uden navet. På følgesedlen stod er det desværre var udsolgt. Herefter skrev jeg følgende i en email:
-------------------
Hej
Jeg har netop modtaget forsendelsen fra jer. Her fremgår det at det XT nav jeg havde bestilt er udsolgt. Det burde I have informeret mig om. Det var netop pga. dette nav jeg placerede en ordre hos jer. De andre komponenter tog jeg med - når jeg nu alligevel handlede hos jeg og gerne ville spare fagten.
Samtidig har jeg bestilt fælg og eger fra en anden leverandøg og havde glædet mig til at bygge et nyt hjul i weekenden.
Jeg synes dette er meget dårlig service og forventer i omgående skaffer mig et XT nav til den aftalte pris. I modsat fald handler jeg ikke hos jer mere og fraråder andre at gøre det.

Hvis I havde ulejliget jer med at informerer mig - havde der ikke været noget problem. Så havde jeg bare annulleret ordren.

Hilsen .....
-------------------------------------------
Denne email har jeg nu sendt to gange til Bikebuster, men begge gange er der kommet en besked retur, hvor de gør mig opmærksom på, at emnelinen ikke er korrekt og de ikke kan modtage min email. Anden gang har jeg ellers forsøgt at skriver ordrenr. Jeg kan heller ikke ringe til Bikebuster, da de ikke opgiver noget telefonnummer. De har gjort det meget vanskeligt af kontakte dem. Det finder jeg arrogant.

I øvrigt står XT navet stadig til salg på Bikebusters hjemmeside med leveringstid 1-3 dag.

....jeg er godt nok skuffet!

25. juni 2010

Godt cykel site

Generelt et rigtig godt site for cykler, tilbehør og komponenter. Synes dog at detaljeringsgraden af produkterne ofte er mangelfuld. Men rigtig gode produkter til gode priser og et godt udvalg gør at jeg helt sikkert vil vende tilbage til BikeBuster.dk

20. juni 2010

Godt utvalg og gode priser

Kjøpte Ritchey styre+stem, lette og flott produkter.

16. juni 2010

Nemt og hurtigt

Alt gik som det skulle. Cyklen kom hurtigt til hjemmeadressen.

16. juni 2010

Reklamasjon er vanskelig hos Bikebuster

Jeg reklamerte på et par Look keo pedaler. vel de var køpt på Bikbuster for nesten fem år siden, men det er fem års reklamasjonsrett etter Norsk Lov. Look pedalens aksling brakk. Skjedde under trening. Gikk i bakken med skalder på klær. Ser at det kan være en produksjonsfeil i pedalen. Har også sett på internett at Look hadde problemer med produksjonen av denne pedalen i 2004. Da er det utrolig dårlig service av Bikebuster å avvise reklamasjonen.

Prosene hos Bikebuster er gunstige. Men det er et minus at de belaster kunden for kredittkortavgift. Har ikke vært borti det hos andre nettbutikker. Det blir lang leveringstid hvis du betaler via bank, selv om du gjør det straks ordren er gjort. Tok mer enn to uker å få varene etter at jeg hadde betalt.

13. juni 2010

absolut intet at udsætte

Købte cykelsko hos Bikebuster men det er egentlig ligegyldigt hvad jeg købte - jeg fik i to omgange svar samme dag på spørgsmål til deres mail og skoene kom let og hurtigt - perfekt!

7. juni 2010

Et rart sted at handle og det er simpelt

Bestilte kranksæt, kassette, kæde, slanger, pumpe. Dagen efter kom ordrebekræftelsen. Dagen efter igen kom en SMS om at pakken kom med posten på en given dag. Posten kom tidligt den givne dag. Alt virkede og pakken indeholdt det bestilte og delene var pakket godt ind. Delene er monteret og alt virker.
Man holdes godt opdateret om ordren undervejs i forløbet. Det er rart og giver en ekstra sikkerhed.

Nemt at arbejde med

Tilbehør til cykel - Dæk + slanger + dækjern

31. maj 2010

Hurtig og ingen problemmer med leveringerne

Har handel hos Bikebuster mange gange. De har altid leveret, hvad de har lovet og det jeg havde bestilt. Varene er i orden. Har aldrig haft problemer betalingen.

God butik

Super butik. Gode varer. Hurtig levering og ingen problemer med ombytning og fejl. Deres vareudvalg kunne være bedre. Tit har de kun cykeltøj i størrelse xs og xxl. De sælger en del cykler, men har ikke reservedele til dem. Derfor kun 3 *.

30. maj 2010

fed butik med masser af lir

har købt så mange fede billige ting igennem mange år.
ved ikke hvad jeg skulle starte med :-)

Nemt og præcis levering

Nem, præcis betjening og levering af racercykeldæk mv. Dog manglede produktinfo fsa. størrelse, hvor jeg måtte gå ud fra det var den gængse størrelse (700x)

Intet svar fra Bikebuster

har returneret nogle varer for over to uger siden. har ikke hørt et klap fra dem trods flere henvendelser

29. maj 2010

Min første anmeldelse af Bikebuster

Både når jeg har handlet i forretningen i Svendstrup og ved mine handler via nettet er jeg blevet mødt med forstående og venligt personale og en let forståelig hjemmeside. Alt hvad jeg har købt har i fuldt mål svaret til forventning og pris.

28. maj 2010

Forventningerne opfyldt, - bedre kvaliet og hurtigere leverance end lovet ;o)

Cykeludstyr til en motionist, med store foreventinger og store krav til kvalitet.

Varen (beklæding og dæk) bedre end forventet, og blev så hurtigt at det var en overraskelse ;O). Vare iorden, emballagen effektiv, levereance perfekt, følgeseddel til at forstå, - og så en ok pris/kvalitet. Det kan anbefales, - og jeg er ellers kritisk.

• LeK
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
28. maj 2010

Det var bare i orden.

Hele oplevelsen var i orden, det var nemt at finde rundt på sitet, de havde flere modeller at vælge mellem, og prisen var ok. Det blev sluttet med en find og hurtig levering.

26. maj 2010

Diadora Cykelsko

Skoene passede ikke (italienske sko) ingen problemer, bare retur og bestille rigtig størrelse, dejligt og nemt

25. maj 2010

hurtig levering og hurtig respons så alt ok

gratis fragt ved køb over 750kr

25. maj 2010

Nem og hurtig.

Hurtig og effektiv måde at handle på, alle bestilte vare kommer til tiden uden skader eller mangler.

24. maj 2010

Flot....

Som altid ... og ikke første gang . Hurtig levering og OK. service...
som altid.

• kai
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
24. maj 2010

kai jeppesen

jeg har købt rigtig meget. sko .tøj .cykler og meget .jeg syntes at i er gode til at vejlede folk.også hvis man er i tvivl.så er i gode med råd både online og i jeres butikker.(god foretning har altid handlet her .har også gode priser)

23. maj 2010

Gode produkter og kort leveringstid. Rimelige prise

Bikebuster har kvalitet til lave priser. Simpelthen stedet at handle for enhver kvalitetsbevidst cyklist

22. maj 2010

Nicolai, Kolding

Diverse cykeltilbehør over årene..
Altid god, hurtig betjening og gode priser:)

17. maj 2010

Vittoria Rubino Pro

Gode dæk til en god pris. Har kørt med disse dæk de seneste år.

14. maj 2010

God oplevelse hele vejen igenenm.

Bikebuster leverede min nye powertap indenfor 3 dage og den spiller bare...

13. maj 2010

Gode priser og tilbud

God service hvor du kan få varen tilsend eller du kan vælge selv at hente den hos Bikebuster's outlet i Gevninge ved Roskilde. Det du ser på siden er det du får.

10. maj 2010

Rigtige vare, men sen levering

Bestilte cykelsko som først blev ekspederet flere dage efter bestilling.

10. maj 2010

Ingen problemer!!!

Varen var på lager ifølge siden (som er nem og overskuelig).
Betalingen foregår sfølig også som den skal og varen var på posthuset dagen efter.
Varen pakket ok og ingen mangler.
Point tilmed opsparet selvom det denne gang ikke var det store der blev købt for.
Alt ok.

9. maj 2010

Fin cykel som svarer til mine forventninger - men rådgivning om stelstørrelse lader noget tilbage at ønske

Jeg er godt tilfreds med købet af min Wilier Lavaredo. Betjeningen var venlig og kompetent, når bortses fra rådgivning omkring stelstørrelse. På dette område mener jeg butikkens netbaserede værktøj og viden er for ringe og rådgivningen for lemfældig.

9. maj 2010

Ingen problemer, hurtig og korrekt levering

Fin hjemmeside, godt med personlige erfaringer med de enkelte produkter.
Købte to cykeldragter og to flasker.

7. maj 2010

Altid hurtig forsendelse og hjælpsom betjening i Outletforretingen

Efter talrige køb af cykeludstyr kan vi varmt anbefale Bikebuster, som f.eks. er væsentligt billigere end f.eks. Webike (130 kr. på f.eks. krands 6700 10 speed og kæde). Venlig imødekommende betjening med et glimt i øjet i Outletbutikken ved Roskilde.

3. maj 2010

cykelsko

Jeg købte et par carboncykel sko, der var sat 1400 kr ned. De kom med posten efter 2 dage og levede op til alle forventninger. jeg handler gerne med BB igen :)

3. maj 2010

Lidt tovtrækkeri men god afslutning

Jeg købte for 1500 og måtte bytte en vare. Fik besked om varen ville blive krediteret og at jeg skulle købe vare igen. Derved skulle jeg også betale fragt, hvilket jeg blev noget irriteret over. Efter en længere mailkorrespondance, ville Bikebuster sende varen uden fragt.

2. maj 2010

Dårlig support når spørgsmål til leveret vare

I mit tilfælde fejl farve på leveret vare og Bikebuster svarede ikke på mine mails og de kan ikke de kontaktes telefonisk. Eneste mulighed er at returnere varen og selv betale returporto.

2. maj 2010

Brugervenlig, let, hyppigt opdateret hjemmeside

Hjemmesiden er professionelt opbygget og bliver opdateret tit. Det er let at finde rundt, og der er hele tiden gode tilbud.
Enkelte links rundt på siden er dog defekte, men dette er uden betydning.
Fragten derimod overskred de "1-3 dage" med 1 eller 2 dage (husker ikke præcist), hvilket ville have trukket ned, hvis ikke det var fordi, tilbuddet havde været så godt...

God butik

Gode priser og hurtig levering af varerne hver eneste gang. Men de er næsten umulig at få fat i efterhånden...

Varen leveret

Købte en børne MTB. Super kundeservice der vendte hurtigt tilbage med svar. Kunne dog godt ønske mig dag-dag levering

Fin og hurtig handel.

Fin og hurtig handel kan ikke gøres bedre 5 svin herfra.

25. april 2010

Rigtig god

Jeg har køt varer hos Bikebuster flere gange, senest et par Shimano Ultegra SPD-SL 6620 pedaler samt en Selle San Marco Ponza Power 2009 sadel. Begge varers pris var i orden i forhold til andre forhandleres og de blev leveret indenfor 2 dage efter bestillingen, hvilket jeg synes er meget fint. De gange jeg har handlet på sitet, har jeg aldrig haft problemer, så herfra: "Lutter roser". - Skal der lige en enkelt dråbe malurt i bægeret, så synes jeg, at fragtgebyret ligger i overkanten i forhold til andre.

23. april 2010

Det fungerer bare - ingen dikkedarer

Hurtig og effektiv levering. Priserne kan fint konkurrere med internationale shops.

21. april 2010

god service fra bikebuster

Bliver godt behandlet og nogle af deres priser er meget lave.

19. april 2010

super let og gnidningsfrit

Bikebusters web - salg fungerer let og gnidningsfrit.

18. april 2010

Det kører godt

Overvejede et kort øjeblik om jeg kun skulle give dem 4 stjerner, da jeg aldrig har været i kontakt med deres kundeservice og derfor ikke ved hvordan den er. På den anden side, så har jeg handlet hos dem en 20-30 gange, og når man kan gøre det uden at komme i kontakt med kundeservice, så er det fordi alt spiller som det skal. Og det gør det virkelig hos Bikebuster

17. april 2010

alt iorden

diverse cykel-tilbehør. Den lille SKS-pumpe til kr. 100,- er et hit!!

fire stjerner er måske i underkanten, men fem stjerner kræver noget ud over det sædvanlige.

17. april 2010

Som det skal være...

Look pedaler, cykeltøj cykeltilbehør i øvrigt.
Fin internet shop, men jeg syntes de er for dyre i fragt.
Man skal over 700 kr. for at opnå fragtfrit.. det burde være 300 kr.

11. april 2010

Hurtigt og nemt

Jeg købte en cykel her inde og dagen efter jeg havde bestilt fik jeg den kæmpe store pakker med min nye cykel i.

Det er ret flot i betratning af at jeg bor på Bornholm og den blev sendt fra KBH.

Dan Villy Nielsen fandt anmeldelsen nyttig

9. april 2010

God og hurtig levering og stort udvalg

Købte diverse dele til min cykel og 2 arbejdsdage senere have jeg tingene som jeg havde bestilt. Kan ikke være mere tilfreds med mine køb, da tingene samtidig er billigt i forhold til andre steder jeg har set på de samme varer. Desuden har de et stort udvalg, som ikke ret mange andre cykelhandler kan fremvise.

9. april 2010

Dårlig service ved reklamation

Det er som bekendt ved reklamationer, at en virksomhed viser sit sande jeg. Desværre er BikeBuster DUMPET med et brag! De har gode priser og hurtig levering, men når det kommer til reklamationer, så er de fuldstændig ligeglade med service og gode intentioner. Direkte uforskammede er ikke ordet. Jeg venter nu på på 4 uge på at modtage en returvare, som jeg fik leveret i en forkert størrelse. Jeg har intet hørt, selv om jeg har rykket flere gange. Ved ikke om jeg får min vare i korrekt størrelse, eller pengene retur. Intet er sket! - Der udover havde jeg en reklamation på en defekt bremse på en en 4 mdr. gl. cykel. Det var tydeligt, at jeg var til irritation og fik direkte at vide, at de altså havde mange nye cykler stående som de skulle have samlet - som de hellere ville bruge tid på, men jeg kunne da lade den stå, så ville de kigge på den inden for 8-10dg! muligvis ville garantien dække! Jeg takkede nej tak til denne behandling og fik - heldigvis - med importørens velsignelse - lov til at flytte min garanti til en anden forhandler. Nu venter jeg så bare stadig mit tøj...

God pris og hurtig levering... det er IKKE det værd!

Dan Villy Nielsen og Bent Kuhre fandt anmeldelsen nyttig

6. april 2010

Hurtigt svar på mine spørgsmål og kvik levering

Købte kombipedaler. Fik hurtigt svar på mine spørgsmål inden købet - svaret var måske en anelse kortfattet.

Kvik levering lige til døren. God pris på varen sammenlignet med den lokale butik.

5. april 2010

Godt udbud og god service

Stort og varieret udbud. Hurtig og fyldestgørende svar på spørgsmål. Ingen problemer med leveringen. Dog kunne jeg godt tænke mig en bedre beskrivelse af visse varer på siden. Nogle gange er det svært at vurdere hvilke dele der passer til hvilken steltype o.lign.

4. april 2010

Sikkert og hurtigt.

Jeg har efterhånden handlet på bikebuster nogle gange, købt dæk, slanger, styr og cykelsko. Samtlige handler er forløbet fuldstændig som jeg har ønsket, og der har aldrig været nogle problemer.

Jeg kan ikke sige noget om deres kundesupport, for jeg har aldrig haft brug for den. Hvilket vel er det bedste der kan ske.

2. april 2010

Alt leveret lige til tiden

God information på hjemmesiden samtidig med tingene blev leveret til tiden. Dog ikke tilfredsstillende at der bliver trukket gebyr i forbindelse med kort betaling

30. marts 2010

Glimrende

Hurtig levering. Dog havde jeg bestilt skoovertræk i forkert størrelse, blev byttet lynhurtigt - helt problemfrit.

28. marts 2010

Er de farveblinde hos BIKEBUSTER ??

Vi bestilte 12 slanger, 2 dæk i gul, en kædeadskiller og et sæt fælgbånd. Da pakken dukkede op var dækkene blå og fælgbåndene til en 26" fælg - Hvad skal man lige med blå dæk og 26" fælgbånd til en gul racer ??

Dan Villy Nielsen og casper schmidt fandt anmeldelsen nyttig

27. marts 2010

Bikebuster er ærlige og har gode priser -har handlet der ofte i mindst 3 år, og altid været tilfreds.

24. marts 2010

Skokøb

Købt 2 par sko og intet at sætte en finger på. God og hurtig leverance.

God og nem hjemme side.

Flere cykel dele og udstyr..
det eneste minus er at butikken ikke har alle str.

kanon service og levering

Kunne ikke leverer størrelsen som jeg havde bestilt, men fik en mail hvor jeg blev spurgt om en anden størrelse kunne passe. Kanon med hurtig respons og det at der er andre muligheder, istedet for bare at skrive, at den har vi ikke.. super Bikebuster... Køber helt sikker der igen..

22. marts 2010

Hurtig levering og god hjemmeside

Jeg har oplevet, at Bikebuster.dk har en god og informativ hjemmeside, som er nem at navigere i. Ordren blev ekspederet efter 24 timer, og leveret inden for 4 dage.

OK, men for nedadgående

Jeg har været en fast kunde gennem mange år hos Bikebuster. Jeg er imidlertid begyndt i højere grad at købe mine varer hos udenlandske leverandører. Dette har jeg gjort fordi forsendelsesomkostningerne enten er gratis eller væsnetlig lavere end de er hos Bikebuster. Dertil skal lægges at udvalget er væsentlig større.
På det seneste har Bikebuster gjort leverancer på over kr. 750 gratis, hvilket er fint, men det er stadig for dyrt at få sendt varer.
Muligheden for at afhente varer i Bikebuster outlet er fin, men jeg fatter ikke hvorfor man skal betale ekspeditionsomkostninger på kr. 35.
I øvrigt synes jeg at Bikebuster er for usystematisk med deres oplysninger. Det virker for tilfældigt hvilke oplysninger man vælger at bringe for de enkelte produkter, og ofte er produkterne uden billeder og der går meget lang tid før de kommer på hjemmesiden. Et eksempel er alle de mange produkter fra Zero RH+, som nu i meget lang tid har været uden billeder, hvorfor man vælge til sidst ikke at checke varerne for ikke at spilde tiden.
Bikebuster kal stramme op og forny sig for at bevare kunderne, da der specielt i UK er en masse spændende konkurrenter, der yder en fortrinlig service, hvor varerene er billigere, sortimentet er større, hvor forsendelsen er væsentlig lavere, hvor informationerne om produkterne er mere systematiske og væsentlig mere udførlige. Eksempler på gode hjemmesider i UK: http://www.probikekit.com og www.chainreactioncycles.com

Jeg håber at I kan bruge mit skriv!
Gert Meiner

Dan Villy Nielsen og Bent Kuhre fandt anmeldelsen nyttig

18. marts 2010

God og billig butik, der har de bedste tilbud

Alt i alt en god butik. Er dog meget træt af ikke at kunne komme i telefonisk kontakt med dem, når jeg har brug for det. Der er ting jeg ikke har bestilt pga. dette. Det er også besværligt at skrive til dem. Håber det engang bliver bedre

14. marts 2010

Bikebuster tager ordre ind uden at have varerne

Bikebuster fastholder en ordre selv om den ikke er på lager og selv om ordren mod ekstra betraling er bestilt til samme dags levering

13. marts 2010

Gratis fragt + ordenlige priser

Jeg har købt et par Sidi Genius 6.6 cykelsko. Det var et af de vare med gratis fragt, og da det blev billigst i den sidste ende, valgte jeg BikeBuster. Varen kom i perfekt stand til den rigtige adresse, inden for få dage. Intet at klage over. Jeg anbefaler dem fordi den fungere og priserne er i orden :)

13. marts 2010

super butik

Alt hvad jeg har købt hos bikebuster har bare været iorden. Levering har også været ok. Jeg har ikke noget at sætte en finger på endnu.

10. marts 2010

Igen en god oplevelse

Købte en pulsur men da der ikke kunne leveres den nødvendige sofware (tilbehør) returnerede jeg varen. Der var ingen problemer og pengene blev tilbageført prompte. Kunne måske være rart lige at få en mail om at tilbageførslen var foretaget fremfor at jeg selv skulle holde øje med at det var sket.

5. marts 2010

Hurtig levering, men svært at få uddybende oplysninger om varen

Skulle købe et par sko til spinning samt klamper. De oplyser at varen er små i størrelse, så jeg bestiller 1½ nummer større end min normale skostørrelse. Skoene er imidlertid for små ved ankomst og må byttes.

For at få den rigtige størrelse næste gang bruger jeg deres mulighed-for-at-stille-spørgsmål-til-varen-funktion, for at bede om at få målt indlægssålen på hhv. str. 39 og 39,5. Men det kan ikke lade sig gøre, da varen er på fjernlager. Så jeg må tage chancen og bestiller så en 39,5, som viser sig at passe okay, men en 40 ville måske have passet bedre, og jeg bruger altså normalt 37 eller 37,5 i alm. sko!!! Så kritikken her går på, at man ikke kan få ønskede yderligere oplysninger på varen og at skoene er sindsygt små i størrelsen, så jeg nu er 2-2,5 numre over min normale størrelse. Skoene kom i øvrigt i kasse og med mærker, men mærkerne sad ikke fast på skoene. Mærker og plastik-dims lå bare løst i kassen... så har de været brugt eller ej??

Min anden anke er i forbindelse med ombytning af varen. Det er første gang nogensinde (og jeg har handlet mange netkøb) at jeg har været ude for at man selv skulle betale for levering af den ombyttede vare. Normalt returnerer man varen til firmaet, og betaler selvfølgelig for returportoen, men man skal selv betale for fremsendelse af den nye vare, så det fordyrer sådan set den ombyttede vare med 150 kr (2x75 kr i porto). Og hvis man så i første omgang købte rigeligt til at få fri fragt, så æder det jo sig selv op i den anden ende...
Synes det er et underligt koncept, at man skal gå ind og oprette en ny ordre på samme vare i anden størrelse.

Skoene er fine, men jeg handler med stor sandsynlighed ikke ved Bikebuster igen.

4. marts 2010

Rigtig god hjemmeside, og hurtig levering.

Købte en wilier Racercykel,3 dages lev, det er godt, jeg synes man får meget for pengene, og så er deres hjemmeside skide god.Min opfattelse er MEGET positiv.

4. marts 2010

God hjælp med reklamation af konstruktionsfejlbehæftet produkt

Købte en Castelli Insolito Radiation Jacket, som efter 1½ måned begyndte at gå i opløsning. Tydeligevis en konstruktionsfejl at det isolerende sølvlag ikke er beregnet til dagligt brug. Bikebuster sendte den til Castelli DK for mig, men de kunne ikke få Castelli i dialog omkring nogen løsninger, og Bikebuster valgte så selv at lade handelen gå tilbage.

1. marts 2010

Fine priser og meget hurtig levering

Forskelligt cykelkomponenter og cykeltøj - altid hurtig levering og gode priser

28. februar 2010

Hurtig i optrækket

Har handlet her et par gange og fået hurtig og smidig service hver gang.

Dog synes jeg godt, at de kan udvikle login måden, det var lidt rodet ... eller var det mig der havde en dårlig dag ... handler ellers en del på nettet ... hmmmm ...

mvh
Susan Jensen

27. februar 2010

Hjemmetræner

Købt hjemmetræner og dæk hos Bikebuster

26. februar 2010

Gode varer til billige priser

Jeg har flere gange handlet ved bikebuster.dk. Varerne er hver eneste gang ankommet inden for få hverdage. Herudover har butikken generelt mange gode tilbud mht. cykeldele.

25. februar 2010

online-handel uden bøvl, vare af høj kvalitet

Diadora Artic Road Shoe 2009

- lidt små i størrelserne.

+ Varme
+ Modstand overfor skidt
+ Modstand over for vand
+ Lette at holde rene
+ Generel høj kvalitet

25. februar 2010

De holder hvad de lover

Det spiller bare, og betalingsproces lever op til forventninger i den forbindelse.

22. februar 2010

Super hurtig og perfekt handel

Solbriller fra bikebuster.dk

Kom som forventet og uden problemer

Hurtig

Fik min bestilling dagen efter jeg havde bestilt.

22. februar 2010

Det var igen en fornøjelse at handle med jer super hurtig levering :-)

Jeg har købt en tacx flow hometrainer, bestilte om fredagen fik den leveret mandag det må siges at være hurtigt.

22. februar 2010

har købt diverse, bl.a. 1par Diadora team racer magnum mtb sko,som jeg er meget tilfreds med. fin vejledning ang. størrelse på hjemmesiden. Og prisen er rimelig,i rel . til kvaliteten. Hurtig levering lige til døren.

henning kristensen

21. februar 2010

Købt Fulcrum racing 3. hjulsæt. kvalitet i top. Hurtig lev. rart med tracking nummer så man ved når pakken kommer.

20. februar 2010

Altid super service og hurtig levering.

Har flere gange købt cykeltøj og cykelsko på bikebuster.dk Sidst købte jeg et par diadora cykelsko og som de andre gange var der hurtig levering med post danmark. Det er altid en fornøjelse at handle på bikebuster når man hver gang får varen hurtigt leveret. Prisen er også fin :-) De er gode til at køre nogle gode tilbud. Skal klart handle der igen.

14. februar 2010

Stort udvalg, langsom levering - ellers alt ok

Bikebuster har i mange år, siden 2004 været mit førstevalg til køb af cykeludstyr på nettet, men for et års tid +/- begyndte leveringstiden af stige. Jeg er som så mange andre en "weekendkriger" og kører mest i weekenderne, derfor bestiller jeg ofte mine varer så jeg kan nå at køre med dem i weekenden. Men når man bestiller sine varer om mandagen, må man forvente at varene senest er fremme fredag. Sådan er det bare ikke længere. Nu skal man betale et relativt højt prioritetsgebyr for at varene bliver behandlet samme dag. Ellers kan der gå 5-7 dage, har jeg oplevet, før varen bare blive ekspederet. Det er lidt synd, for så er jeg tvunget til at gå i den lokale cykelhandler på hjørnet i stedet.
Fragtfri levering over 750 kr. er kanon og et super koncept, men ansæt nu en mand mere på lageret og afkort leveringen...

Til sidst, jeg har altid været tilfreds med Bikebusters vareudvalg og al anden service (end leveringen).

12. februar 2010

Hurtigt og præcist!

Jeg fik det bestilte to dage efter bestilling. Glimrende.

11. februar 2010

God købsoplevelse

Desværre passede størrelsen ikke, og der var kun den ene størrelse til en fantastisk god pris!

Men fint, at man kan komme ud i den fysiske butik og prøve/hente sine varer.

3. februar 2010

smidig returneringsbetingelser

det er svært at købe tøj online, men returnering og ombytning er ret problemfrit trods de betingelser der er anført på fakturaen.

25. januar 2010

Svært at komme i kontakt med BB!

Jeg har købt et pulsur, hvilket blev leveret til tiden uden nogen former for vanskeligheder. Prisen var samtidig ganske god.

MEN jeg forsøgte at komme i kontakt med BikeBuster pga. en rettelse i adresse, hvilket var en meget frustrerende oplevelse og resultatløs. Jeg sendte en mail, hvilket jeg fik tilbage med beskeden om, at min mail ikke kunne genkendes og blev fravalgt pga. spam og ønsket om at klassificere. Dette på trods af, at jeg min mail var et svar på en Bikebuster-mail. Efterfølgende gjorde jeg som anvist i mit autoreply, hvilket heller ikke var tilstrækkeligt.

Den eneste måde, hvorpå jeg kunne maile, var gennem en oprettelse som bruger på hjemmesiden, hvilket jeg finder uacceptabelt!

22. januar 2010

Business as usual

Jeg købte dæk på tilbud til hverdagscyklerne. Super pris, og alt klappede som sædvanlig, dog lidt lang levering hen over juledagene, men det var nok Post Danmarks skyld...

22. januar 2010

super

Forskelligt cykeltilbehør

Se alle anmeldelser

Se alle 640 anmeldelser

Nettjek.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (633 anmeldelser)
nettjek.dk (7 anmeldelser)

Bikebuster A/S Support

Vi bor Bakkedraget 27
4000 Roskilde
Denmark

Hvem er Bikebuster A/S

Tilføj en beskrivelse af virksomheden

Alternativer til Bikebuster A/S

Stcykler

Anne Elgaard : "Jeg har købt en lækker Centurion cykel for nylig hos ST Cykler i Hornslet - og til en rigtig god pris. Servicen var fremragende. Jeg fik cyk" Læs mere

19 timer siden

Cyclingshop

Anette : "5 stjerner til Cyclingshop.dk, Roskilde. Jeg har for et par år siden købt et pulsur hos Cyclingshop.dk, hvilket jeg har været fuldt til" Læs mere

20 timer siden

Cykelbutikken

Stig Klante : "Alt virkede. Bestilte et saddelbetræk (det gamle var for slidt) om onsdagen, lå i postkassen om fredagen, meget tilfreds. Vil absolut bruge " Læs mere

2 dage siden

cykler Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og