[REPLY]
Har kun hørt positive ting om bikein.dk og mangler jeg noget til min cykel så er det der jeg handler
Jeg købte en tacx quick release til hometrainer.
Jeg havde aldrig hørt om firmaet før og havde mine tvivl men læste så anmeldelserne herinde og kastede mig efterffølgende ud i det.
Må sige jeg er yderst tilfreds!
Bestilte tirsdag kl 13 og modtog varen den efterfølgende dag (onsdag). Derudover var fragten fri så det kun var varen der blev betalt for.
At der så lige fulgte lidt slik med i pakken gjorde oplevelsen endnu mere positiv. Det er ikke sidste gang jeg handler her, og siden får min fulde anbefaling!
Jeg havde et par spørgsmål vedr. størrelse og kvalitet, hvilket Bikein var lynhurtige til at besvare. Dagen efter at jeg afgav min ordre, modtog jeg varerne på min adresse - super service:-)
Jeg kan kun anbefale Bikein og vil uden tvivl handle der igen!
Jannie Mark
Vejle
Jóhann fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har været yderst tilfreds de gange jeg har handlet hos bikein.dk. Hurtig levering af varene, og god rådgivning. Derudover har de også en masse gode tilbud, samt et stort udvalg.
Nicolai Nielsen
Varde
Jóhann fandt anmeldelsen nyttig
Bestilte en vare lige op til jul, og fik straks svar, om at varen ville blive leveret uden beregning på adressen samme dag. Det er sgu service. Tak for det
Henrik Larsen
Oksbøl