We are hiring!

6.4 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Hurtig svar på mail

Jeg havde et par spørgsmål hvilken større sko jeg skulle have, fik svar samme dag. Venlige og hjælpsomme.

Sisse

• Per
  • 30 point
  • 8 Anmeldelser

Fin kundeservice

Har købt Specialized Sport Road sko + klamper.
Modtog opringning at en bestilt tøjvare dog ikke var på lager pt. i valgt str. Jeg valgte at tage det ud af købet, og beløb ville blive tilbageført. Fik tilbudt den spritnye lidt dyrere skomodel for 2011 til samme pris som tidligere model. Modtog varene dagen efter, og i pakken var endda medsendt to drikkedunke u/b - meget fint :-)
De lækre, behagelige sko passer perfekt, og kvaliteten er bare i orden.
Hos bikesport.dk handler jeg gerne fremover.

Flot service

Min cykel var lidt længe undervejs, men det var den danske importørs fejl.
Er super tilfreds med min handel hos bikebuster. Billigt, og stadig god service og vejledning. Yderligere var alt medbestilt ekstraudstyr monteret da jeg modtog den. Det havde jeg ikke ventet af en så prisbillig netbutik. Vil klart anbefale bikebuster til alle!

Hjælpsom & God Service

Tak for handlen! Og på gensyn!

God oplevelse

Billigste pris jeg fandt på nettet. Billig levering til min arbejdsplads. Tog 3 dage fra jeg bestilte. Virker meget proffesionelt. Track'n'Trace mulighed via Postdanmark.

• JSB
  • 69 point
  • 39 Anmeldelser

God service og absolut ingen problemer ved returnering af defekte varer

Købte et sæt lygter, og da den ene ikke virkede, fik jeg den ombyttet (samt en pakkelabel til returnering af den defekte lygte)uden nogen form for diskussion eller bøvl.
Hurtig og imødekommende e-mailkorrespondance. Kan klart anbefales...

Bikesport

Fik mine vare dagen efter, jeg bestilte Super !:)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk