Execution time: 889ms

8.3   af 10
5 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed
Ingen medieomtale fundet -  Tilføj det første link til omtale af Bikesport
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

5 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

17. april 2009

Flot service

Min cykel var lidt længe undervejs, men det var den danske importørs fejl.
Er super tilfreds med min handel hos bikebuster. Billigt, og stadig god service og vejledning. Yderligere var alt medbestilt ekstraudstyr monteret da jeg modtog den. Det havde jeg ikke ventet af en så prisbillig netbutik. Vil klart anbefale bikebuster til alle!

25. marts 2009

Hjælpsom & God Service

Tak for handlen! Og på gensyn!

Er bikesport.dk din virksomhed?

150.000 Kunder tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot.dk

Brug Trustpilot til at give dine kunder et retvisende og troværdigt billede af din virksomhed!

9. oktober 2008

God oplevelse

Billigste pris jeg fandt på nettet. Billig levering til min arbejdsplads. Tog 3 dage fra jeg bestilte. Virker meget proffesionelt. Track'n'Trace mulighed via Postdanmark.

• JSB
  • 70 point
  • 40 Anmeldelser
22. maj 2008

God service og absolut ingen problemer ved returnering af defekte varer

Købte et sæt lygter, og da den ene ikke virkede, fik jeg den ombyttet (samt en pakkelabel til returnering af den defekte lygte)uden nogen form for diskussion eller bøvl.
Hurtig og imødekommende e-mailkorrespondance. Kan klart anbefales...

19. januar 2008

Fik mine vare dagen efter, jeg bestilte Super !:)

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (5 anmeldelser)

Bikesport Support

Om supporten

Køb billige cykler og mountain bikes online til lave priser på bikesport.dk. Her er billige tilbud, høj kvalitet, hurtig levering, vi forhandler Cube, Scott, Giant og kildemoes. Køb cykel tilbehør, cykeltøj, cykelbeklædning, komponenter, cykeldele

Hvem er Bikesport

Ret beskrivelsen

Alternativer til Bikesport

Cyclingshop

Anette : "5 stjerner til Cyclingshop.dk, Roskilde. Jeg har for et par år siden købt et pulsur hos Cyclingshop.dk, hvilket jeg har været fuldt til" Læs mere

20 timer siden

Swingcar

Linda Walz : "Vi bestilte hos Swingcar. Der blev løbende sendt mails vedr orden og leveringen. Ligeledes tog det kun to dage før vi havde modtaget varen. " Læs mere

3 dage siden

Ecykler

Jes : "Dejlig oplevelse helt igennem - og så var cyklen jo også lige samlet - klar til en tur i det dejlige vejr! Super - og billigt!" Læs mere

5. juli 2010

billige cykler · cykel · cykeltøj · cykler · online bestilling Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og