17. april 2009
Flot service
Min cykel var lidt længe undervejs, men det var den danske importørs fejl.
Er super tilfreds med min handel hos bikebuster. Billigt, og stadig god service og vejledning. Yderligere var alt medbestilt ekstraudstyr monteret da jeg modtog den. Det havde jeg ikke ventet af en så prisbillig netbutik. Vil klart anbefale bikebuster til alle!
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
25. marts 2009
Hjælpsom & God Service
Tak for handlen! Og på gensyn!
Er
bikesport.dk din virksomhed?
150.000 Kunder tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot.dk
Brug Trustpilot til at give dine kunder et retvisende og troværdigt billede af din virksomhed!
9. oktober 2008
God oplevelse
Billigste pris jeg fandt på nettet. Billig levering til min arbejdsplads. Tog 3 dage fra jeg bestilte. Virker meget proffesionelt. Track'n'Trace mulighed via Postdanmark.
JSB
70 point
40 Anmeldelser
22. maj 2008
God service og absolut ingen problemer ved returnering af defekte varer
Købte et sæt lygter, og da den ene ikke virkede, fik jeg den ombyttet (samt en pakkelabel til returnering af den defekte lygte)uden nogen form for diskussion eller bøvl.
Hurtig og imødekommende e-mailkorrespondance. Kan klart anbefales...
19. januar 2008
Fik mine vare dagen efter, jeg bestilte Super !:)