We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bilerneshus anmeldelser

Bilerneshus Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Bilerneshus før du handler og giv selv din bedømmelse af Bilerneshus 3
Middel
6.7 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)
Bilerneshus

Jeg har lige hentet min VW Passat hos skadecenteret i Bilerneshus. Jeg har fået en kanon service efter jeg kort før jul var på værkstedet for at fremvise min højre fordør, hvor jeg havde bemærket en lille rustplet. Bilen er lige blevet 4 år og jeg har aldrig oplevet rust i mine biler tidligere, så det var jo egentlig en rigtig træls historie. Skadecenteret var lige fra starten i rigtig god service-mode. Der blev taget billeder, målt laktykkelse mv. som dokumentation og der blev aftalt dato for rep. Muligvis skulle døren skiftes, hvis der osse var rust på indersiden. Døren blev skiftet. Der har kun være flinke mennesker ind over denne sag, men selvfølgelig osse en tak til VW, som i denne sag ikke har løbet fra deres ansvar. mvh en tilfreds VW ejer/Søren

Udvalgt anmeldelse om Bilerneshus

Bilerneshus

Positivt overrasket over god service. Havde frygtet at drukne i det store bilhus, men oplever den enkelte medarbejder tager ansvar og leverer varen. Det jeg savner ift. det lille værksted er lige at kunne smutte ud på værkstedet og se tilstanden på bilens undervogn, noget man normalt ikke har mulighed for. Måske man kunne blive spurgt om det havde interesse, så var vi oppe på 5 stjerner :-)

• M.
  • Viborg,
  • 8 Anmeldelser

Købt 2 biler

Jeg købte først en bil, de lovede nye måtter til vinter. Da jeg afhentede bilen var de ikke med, og sælgeren var der ikke så han skulle lige ringe når han kom tilbage hørte aldrig noget. Købte 2 år efter en bil ved dem igen denne gang fik jeg vinterdæk med, men da jeg skulle have dem på var de så dårlige, dækcentret anbefalde mig at skifte 2 af dem med det samme. 1 år senere skulle ledningsnettet skiftes i bilen, da der var en fejl fra producentens side. Det havde bilernes hus ikke reageret på, så kørte til en anden forhandler som, fik den igennem på kulance selvom frist og garanti var udløbet, hvilket sparede mig for 14.700 kr.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk