[REPLY]
Har bestilt der 2 gange og der er igen problemer. Man for bolte og centrerings ringe med også, så lige til at sætte på.
Det er anden gang jeg bestiller hos billigalu og er blevet skuffet begge gangene, første gang var til en Audi A6 2.7T hvor jeg udtrykkeligt gav oplysninger om de større bremsekalibre der sad på og alligevel kunne jeg konstatere de ikke passede i indpresningen da fælgene gik på. Denne gang til en Mitsubishi Lancer stw 4wd årg 1998, man kan ikke vælge den er med 4wd så hulafstanden passede slet ikke. Fik sendt 4 x 100 istedet for 4 x 114.3 i krydsmål. Måske der kunne være en bedre bestillings form, der sikrer hjulene passer til den bil man bestiller dem til..
Hjemmesiden fungerer perfekt, men det kneb med kommunikationen til værkstedet.
Låseboltene der var tilsendt passede ikke til den angivne bil... Bolthætterne flækkede ved monitering hos aut værksted og nav-kapslen der med med fælgene er løsnet i limningen. Fælgene er superfine og meget flotte.
Vores umiddelbare oplevelse er fin. Vi fik hurtigt leveret vores fælge til den mekaniker, som skulle sætte dæk og fælge på vores bil. Desværre var det en forkert størrelse på fælgen i forhold til vores sommerdæk, så vi kom til at stå i en meget irriterende situation med et par dæk som ikke passede. Det ville være meget dyrt for mig at skulle returnere fælgene, så vi valgte at købe nogle andre sommerdæk som passede til fælgene. Nu står vi med et par ekstra sommerdæk. Så den besparelse vi fik ved at handle på nettet ift hos VW er gået tabt.
super oplevelse at handle ved BilligAlu.dk bestilte og modtog min ordre rimelig hurtigt efterfølgene
Nem overskuelig hjemmeside. Bestilling, ordrebekræftelse, og levering som lovet, så kan det ikke blive bedre:-)
Jeg dig en rigtig god support og et godt produkt til en god pris
jeg købte 4 alufælge til en bil, desværre havde jeg bestilt forkert, fået dem monteret med dæk og så først efter et par måneder skulle de monteres på en bil. Der var ingen problemer med de tog dem retur og endda til fuld pris, så jeg købte 4 nye og skulle så hente dem på en aftalt dag, desværre var de ikke kommet, men billigalu sendte dem på deres regning monteret med mine dæk og afbalanceret på deres regning som jeg ellers skulle have betalt for.
Super god service - tak for det!
Bestilte dæk til montering hos MekoPartner. Alt i fineste orden til aftalt tid og pris.
Rigtig lækker hjemmeside som er nem at overskue og med masser af fælge og gode dæk at vælge imellem!
Desværre en lidt lang leveringstid - men det var nok også et travlt tidspunkt jeg valgte at bestille hjul på! Så ingen sure miner her fra.
Jeg vil klart anbefale folk at handle her, og det er ikke sidste gang, at jeg gør det.
Der har bestemt ingen problemer været. Super sted at handle.
Lidt lang leveringstid, men det var også lige da alle skulle have sommerdæk, men ellers var alt som det skulle være ,pakket forsvarligt, så ridser og skrammer undgås, god kvalitet og pænt stykke arbejde
Jeg kan kun anbefale at handle hos BilligAlu.dk. Jeg fik en rigtig god vejledning via tlf. og varen kom som lovet.
Desværre var der 4 centerringe med forkert diameter, som skulle eftersendes, ellers havde de fået 5 stjerner :-|
Frank Andersen
Jeg har tidligere handlet hos Billigalu.dk
Hurtig og kompetent service. Jeg har kun haft positiv oplevelse med dem.
Professionel rådgivning og god service ved reklamation.
Levering til den aftalte tid, fin service,et sted jeg kan anbefale.
Kan kun anbefales, god pris, levering til tiden, super kvalitet
Min søn have bestilt 4 centerringe. De havde så desværre ikke den rigtige størrelse, vores fejl. Min søn ringer og aftaler at han sender de modtagen retur mod at BilligAlu sender den rigtige størrelse. Vi sender retur ...... dagene går .... jeg ringer så og rykker tænker de gamle skal modtages får end der bliver sendt nye ..... her får jeg så en excellent service af Tobias tror jeg fyren hed, han kan se at der er modtaget fra os men at den nye ordre ikke er helt done ...... 2 dage herefter får vi den rigtige størrelse centerringe. Det havde været super hvis vi noget hurtigere havde modtaget
Bestilte dæk samt montage på et værksted, der samarbejder med BilligAlu. Fornuftig pris og super service på det værksted, der monterede dækkene.
Handlen var helt igennem ok, man leverede hurtig, til et af de steder som firmaet havde indgået aftale med om momtering, som i mit til fælde var Dixen i Kolding.
Jeg kan på det varmeste anbefale BilligAlu.dk og monteringstedet Dixen, her er ingen slinger i valsen.
Fik hjælp til at finde den rigtige størrelse fælg og de blev leveret uden problemer
Et super køb og hurtig levering ++++++ vil andbefale til alle minne vener
God pris og hurtig afsendelse - ikke sidste gang jeg handler der
billigt. hurtig levering. men vær opmærksom på at billedet af fælgene kun er vejledende. på billedet var de fælge jeg købte sorte, men da de nåede frem var de i stedet mørkegrå. men lige i mit tilfælde gjorde det ikke så meget.
Ok leveringstid men at de levere et forkert kid sæt med er noget lort og tager extra tid øv! Det kan i gøre bedre!
Mechanic tipping over in his own tools no proper bits for rim bolts , too big and short, got stacked in rim,
hand wrench had to be used to remove the bit and tighten bolts finally, marks on rim holes inside.
Dirty winter tires put in the trunk , no bag or other.
Should be better , would rather pay 500DKK and no marks caused on new rims than 300 DKK and such service.
Otherwise perfectly OK tires and rims well balanced delivered ready to mount.
Jeg er helt tilfreds, leveringen gik som aftalt - ingen skrammer eller ridser - super vejledning via. Telefonen inden køb - Intet forsøg på
At oversælge eller noget. Jeg havde en rigtig god fornemmelse af at billigalu viste præcis hvad de talt om. Et lille men - skulle i så fald være man ikke kam købe navkspsel logo - det måtte jeg finde på eBay - ville have været cool hvis de kom med logo - en detalje.
I kunne godt lave det sådan at man kun kan købe de dæk størrelser som passer på ens bil.
Lige nu står jeg med 4 dæk som er for store/ brede til min bil som går på skærm kanten når jeg har lidt i bagagerummet eller vi bare er 2-3 i bilen og når man drejer i en rundkørslel går de også på. Og jeg er faktisk også i tvivl om den kan synes med dem på. Så derfor denne anm. Synes det er dårligt når man bestiller dæk og indtaster bilens registregerings nummer og den rigtige bil kommer frem at i så ikke informere om at dækkene er for brede til bilen. Der er andre dæk firmaer som gør det. Så er lidt utilfreds lige nu. 4 dæk som jeg ikke kan bruge til noget.???.
Mvh. Jan
jeg vil varmt anbefale billigalu da deres hjemmeside er god og overskuelig. Det er nemt at sætte fælge og dæk sammen så man hurtig får en billig pris.
Bestilte mine alufælge og dæk en lørdag og de blev leveret Onsdag.
Fik track and trace nummer på min forsendelse, så jeg hele tiden kunne følge mine fælge.
Fælgene og dæk var i top kvalitet.