[REPLY]
Jeg har handlet flere gange hos Billig Alu, alle gange har været nemt, og varen opfylder det der er lovet
Bestilte vinterdæk og momentnøgle. Hurtig ordrebekræftelse og levering til den aftalte tid. Fik desværre en forkert top til momentnøglen, men der var ingen problemer overhovedet med at få tilsendt en ny. De har nogle enestående medarbejdere, når man henvender sig med problemer angående de leverede varer. I øvrigt er der stort set ingen ventetid, når man ringer til dem, ikke noget med muzak i flere minutter, som ellers kan drive en til vanvid.....
De får mine varmeste anbefalinger.
Vi har købt en autostol til vores søn med højtalere i nakkestøtten. Men lydkvaliteten er helt enorm dårlig. Han kan slet ikke høre den musik, der bliver spillet i dem. Desværre har jeg først efterfølgende læst anmeldelser på nettet om stolen - og jeg kan se, det er et generelt problem. Øv!
De bestilte varer kom hurtigt og uden problemer.
Rimelige priser . Nem bestilling . HURTIG levering . Ikke sidste gang jeg handler her . Har fået leveret 2 gange med samme gode resultat . SUPER . Tak
mine nye dæk er bare dejlige, bilen er støjsvag og har et godt vejgreb
handel ved billig alu så er du sikker på en fær og billig alu handel
fælgenes center-hul er for stort, derfor var der sendt centreringsringe med - disse var dog lidt for store til hullerne i fælgene, så de måtte modificeres en smule. Godt man er lidt snild med sine hænder.
Hej Rasmus
Mange tak for din feedback.
Vi har undersøgt sagen internt og du skulle gerne have fået Ronals originale centreringsringe med til dine fælge. Disse er dog kendt for at gå stramt i fælgen og man skal derfor typisk benytte en træklods, eller lignende, til at slå dem på plads med.
Vi skal selvfølgelig beklage hvis der er tale om fejlsendte ringe og sender naturligvis gerne et nyt sæt hvis du måtte ønske det.
Med ønsket om en god dag.
Martin
BilligAlu.dk Kundeservice
Alt forløbet som forventet, nem og overskuelig hjemmeside, og varer ankom som aftalt. alt ok. Anbefaler gerne.
Super professionel behandling. lige fra telefonsamtalen og til leveringen.
Modtog den bestilte vare iflg. aftale. Intet at klage over, og handler der gerne igen.
Jeg havde en del spørgsmål til de fælge jeg skulle bruge - og her fik jeg en super god service og en meget tålmodig hjælp.
Alt forløb som lovet. Helt igennem en god oplevelse!
har fået 3 forsendelser fra billigalu og ingen direkte klager, dog er jeg ikke imponeret over afbalanceringen, for normalt tilpasses dæk på fælg således, at fælgen ikke overbroderes med balanceklodser.
Bortset fra at jeg måtte ringe for at kunne købe to forskellige størrelser dæk og fælge, fik jeg en fin service og er meget glad for købet.
Jeg er meget tilfreds med BilligAlu. Jeg skulle have byttet fælgene pga. fejlfremsendelse. Der var ingen problemer og det gik hurtigt. BilligAlu sørgede for fremsendelse af de nyefælge og afhentning af de gamle uden problemer. Og det gik stærkt. Det eneste minus er, at hjulmøtrikerne ruster efter bare nogle uger. Dette er den eneste grund til, at de ikke får 5 stjerner. Jeg bruger helt sikkert billigAlu næste gang jeg skal have alufælge.
Relevant vejledning, samt acceptable priser.
Sikker levering som aftalt.
Bestilte dæk onsdag og fik dem med fragtmanden fredag morgen.
Meget tilfreds vil bruge jer igen.
Vi bestilte en Recaro autostol ved middagstid, og den blev leveret på lageret til afhentning allerede næste dag!
Fin service både ved ved netbestilling og ved levering.
Havde aldrig prøvet at købe igennem nettet hos jer før. Fik anbefalet jer af en ven, gik derind og fik lynhurtigt fundet det jeg havde brug for. Havde dog et tvivls spørgsmål, ringede til hotline, fik et svar, bestilte og varen kom som aftalt. Og varen var i orden. Kun tilfreds, og vil bruge jer igen, og anbefale jer fremover til andre. Godt nytår.
Jeg synes at det har været en fornøjelse at handle hos BilligAlu.dk. Super
Bestilte dæk der ifølge hjemmesiden var på lager, ville ifølge hjemmesiden få besked senest 24 timer senere, hvis dækkene af uforsete årsager ikke kunne leveres.
3 dage senere skulle de bestilte dæk komme, det gjorde de ikke, istedet kom en mail om, at BilligAlu alligevel ikke kunne levere de bestilte dæk, og jeg blev istedet tilbudt et betydeligt dårligere dæk til samme pris.
Efter BilligAlu er blevet gjort opmærksom på min oplevelse af forløbet har de givet udtryk for at der har været tale om en fejl, hvilket de beklager, og også har fulgt op på internt. Jeg sidder derfor tilbage med en mere positiv opfattelse af BilligAlu, end den jeg fik i første omgang, og kan kun anbefale at man tager telefonisk kontakt til virksomheden, hvis man oplever problemer, da det virker som om virksomheden tager kundehenvendelser seriøst.
Hej Lone
Mange tak for din feedback.
Vi er meget kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Det er naturligvis meget beklageligt at du ikke har fået besked inden for de 24 timer.
Vi har fulgt op på din ordre og kan se at vi har efterspurgt de bestilte dæk i hele Europa, uden held, eftersom vi har haft en lagerfejl på den størrelse du skulle bruge. Dette har beklageligvis forsinket vores kontakt til dig.
Vi har i dag, uden held, forsøgt at kontakte dig på telefon. Vi hører meget gerne fra dig på 70 204 888, så vi kan finde en passende kompensation til dig.
Martin
BilligAlu.dk Kundeservice
Jeg fik 4 vinterdæk på stålfælge til billige penge, og både kvaliteten og servicen var perfekt. Der var ovenikøbet en smilende medarbejder der tilbød at hjælpe mig med at få dem slæbt ud i bilen.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber mine dæk her.
Super nem bestilling - og der blev leveret det rigtige til tiden og til den rigtige pris. - Dejligt!
vinterdæk bestilt over nettet 4 dage så låg de ved min dør
og de ringede besked 1/2 time før ankomst perfekt.
Fik mine stålfælge og vinterdæk i løbet af en uges tid, og der var ingen problemer.
Overskuelig hjemmesiden med efterfølgende hurtig og problemfri levering.
Konkurrence dygtige priser, hurtig levering og god kvalitet produkter.
god service og et godt råd at køre til Quickpot for motering
Det var let at vælge og bestille 4 vinterdæk på fælge og prisen var ok. De ankom præcist som forventet.