25. juli 2010
Hurtig levering varerne som forventet
Kan anbefales de bestilte bolde var som de skulle være og levering samt følgemeddelelser var i top
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om BilligeGolfbolde
7. april 2010
Fuld tilfredshed!
Jeg har især købt brugt golfbolde. Boldene er gode at spille med, og service igennem hele købsforløbet var bare i top: vi fik besked på, at ordren var modtaget, og at vi kunne forvente levering inden for 3 dage, og det fik vi også. Det er bare super!
John Frost
Casper fandt anmeldelsen nyttig
21. juli 2010
Service i top
Hurtig levering. Fair pris. Professionelt.
Steen
20. juli 2010
Super Super levering!
Kan kun stærkt anbefale firmaet. Købte en kasse søbolde, skrev "ønsker hurtig levering". Dagen efter kom de med posten. Blev på den kort tid, blev jeg hele tiden informeret på mail, hvad der skete. Her kan man roligt handle :-)
10. juli 2010
En tilfreds kunde
Har handlet for første gang. God information om leverance, som blev overholdt til punkt og prikke.
9. juli 2010
diverse produkter
Rigtig fin side - overskuelig og gode produkter.
jacob
25 point
5 Anmeldelser
8. juli 2010
købte 100 golf bolde
Hurtig levering og leverancen var som jeg forventede. Kan godt anbefale at købe ting her.
4. maj 2010
Super godt køb!
Ikke nok med at priserne på boldene ikke findes billigere, så fik jeg allerede mine varer dagen efter at jeg bestile! Super venlige at snakke med, og dermed en super god service. Der skal helt sikkert handles igennem til sommer!
18. april 2010
Fuldt ud som forventet
Har lige købt 200 golfbolde i to forskellige typer. Leveringen levede fult ud op til mine forventninger.
Eneste minus er, at der ikke er mulighed for at betale via visa/dankort. Det er en alvorlig mangel.
BENT
5 point
1 Anmeldelse
3. april 2010
Kan ku anbefales.
Købte 100 søbolde og tee, det var bare iorden.
Bent
18. december 2009
Hurtig ekspedition, udmærket kvalitet.
Udmærkede Bridgestone golfbolde.
Måske bedre med Dankort end bankoverførsel.
Ellers fint.
Kjeld
30 point
8 Anmeldelser
18. november 2009
Her handler jeg gerne en anden gang
Modtog 100 søbolde i fin kvalitet. Kan kun anbefales.
16. oktober 2009
Bestilte varer kom I fin stand inden leveringsfristens udløb
100 søbolde
14. oktober 2009
hurtig og effektiv betjening med follow-up mails undervejs.
Jeg bestilte søbolde og tees , der promte blev leveret efter de regler, der blev udstukket i mails. Tingene var bare i orden ved ankomst. Jeg kommer igen og anbefaler gerne til golfvenner
Kim Jensen
Klokkerholm, Hjallerup, DK
7 point
1 Anmeldelse
HURTIGT OG NEMT
Har nu købt hos Billigegolfbolde 2 gange, og begge gange modtog jeg varen lynhurtigt efter bestilling.
Harry Klith fandt anmeldelsen nyttig
super service
jeg bestilte nogle bolde, samt tee sent en tirsdag aften. Jeg gjorde opmærksom på, at det var vigtigt at sagerne nåede frem til Fredag aften, da min søn skulle til Tyskland tidligt Lørdag morgen. Jeg sender en sms for en sikkerheds skyld. Svaret var, at hvis jeg overførte pengene Onsdag kunne vi nå det. Onsdag eftermiddag overførte jeg pengene ( sydbank til sydbank)
Jeg ringede efterfølgende for en sikkerheds skyld ca 1 time efter, og da var delene allerede pakket og klar til afsendelse. Jeg havde mine bolde og tee Torsdag formiddag med posten, det kan man da kalde super service.
7. oktober 2009
hurtig levering men små bemærkninger
jeg købte 100 blanede golfbolde de kom inden for et par dage og det var godt men i skriver på hjemmesiden at der er mange forskellige bolde men jeg finder ud af at ca halvdelen er er det samme mærke det syntes jeg ikke er ok
6. oktober 2009
200 golfbolde af mærket pinnacle i udmærket kvalitet
Jeppe
15 point
3 Anmeldelser
26. september 2009
Hurtig levering, fine bolde og god service
100 blande golfbolde - Hurtig levering, fine bolde og god service.
Eneste minus er, at man ikke kam betale via dankort.
25. september 2009
billiggolfbolde.dk
pinacle bolde, købt i foråret 2009. Perfekt levering og ingen fejl overhovedet.
Jeg vil gerne købe produktet igen
K.O.Pedersen
23. september 2009
Sublim service samt levering
Jeg har kun haft positive oplevelser hos billigegolfbolde, og kan varmt anbefale at man støtter dem.
Bjarne Møller 6100 Haderslev
17. september 2009
En okay forretning
Et super produkt, men med enkelte mangler...
Måden man skal betale for sine varer er lidt mistænkeligt og det var derfor med øjnepå stilke at varene blev betalt.
Det må kunne gøres bedre.
Efter en enkelt rykker om de havde modtaget min betalling og om varen var afsendt, modtog jeg mine Top Flite bolde.
Selve boldene blev gennemgået og to blev smidt ud.
Når boldene slipper op skal jeg have bestilt nogle flere :-)
FRANK
Hurtig og effektiv
købte tees og betalte incl fragt ,men fragten var mindre end forventet så de sendte bar en extra pose tees med og spurgte venligt om det var iorden.
Det var det da selvfølgelig.hvorfor gøre problemer størrer end de er.
200 Titleist bolde
Super hurtig levering og god kvalitet på bolde. Dog var der et par enkelte ud af 200 der var i stykker. Men alt i alt en super leverance
16. september 2009
Hurtig ekspedition - bolde ikke helt som forventet
Enkelte bolde i dårlig stand - bestilte Precept bolde - alle af rigtigt mærke, dog stor variation i "modellen" (både lady, laddie x, ev etc.).
Men rigtig fin ekspedition - køber helt sikkert her igen.
16. september 2009
Varen kom med det samme.
Eneste minus var at man ikke kunne betale online.
Ikke et øje tørt
Varen kom til tiden, hjemmesiden er nem at finde ud af og hjemmesidens navn "BilligeGolfBolde.dk" lever 100% op til det navnet indbyder til.
3. september 2009
OK handel
Gode bolde til prisen - emballage (blød papkasse) og manglende onlinebetaling gør at billigegolfbolde.dk ikke får 5 stjerner af mig.
Allan
15. august 2009
Okay handel
Boldene er fine til prisen.
Hvis pakkenummeret fra postdanmark bliver sendt pr. mail så man kan følge sin pakke kommer servicen også i top. derfor kun 4 stjerner
11. august 2009
Super billig
Super billig og fremragende levering. Kan ikke blive bedre eller billigere. Boldene kom efter med det samme, næsten!
10. august 2009
grenaelt en god oplevelse
alt gik som det skulle, der er bare ingen info ang. trak and tres
hurtig og god service
det gik så hurtigt som det kunne, og jeg kvaliteten lever op til mine forventninger.
9. august 2009
Hurtigt, effektivt og seriøs kvalitet...men med mangler
Hurtig ekspedition og fornuftigt kvalitetsniveau set over for prisen. Men jeg mener nu ikke, at jeg helt fik de bolde, jeg havde bestilt (bl.a. 100 stk. Wilson leveret i en plastikpose påhængt skilt med "Wilson". Men der var alle mulige bolde i den pose). Endvidere var emballeringen ikke ligefrem sikker. En papkasse som jeg nødigt selv ville transportere på cykel! Endelig er det betænkeligt med et betalingssystem på nettet, hvor der kræves penge overført til en konto uden navnemæssig sammenhæng med firmaet - forud for afsendelse af bestilling. Virker ikke betryggende for nye kunder.
9. august 2009
BilligeGolfbolde.dk - et navn der passer i et stort omfang
Ikke nok med at billigegolfbolde leverer nogle af de billigste bolde i Danmark, så har de også en utrolig god service og hurtig levering på alle deres varer.
Det er fedt at se, at man ikke behøver betale for den gode service. Det hører bare med til den i forvejen billige pris. Ærligt og billigt, de fortjener helt klart stor ros for deres store indsats.
24. juni 2009
Varerne kommer i en fart og service er i top!
De giver alle de informationer om varerne man har brug for, servicen er i top og varerne kommer til tiden, mere kræver jeg ikke.
Og så gør det jo heller ikke noget at prisen er okay ;-)
(kender webshoppen fra amino, hvor folkene bag er meget venlige)
9. juni 2009
Super service!
Jeg har været i kontakt med dem flere gange, de yder bare en super service! Skulle give min far nogle golfbolde og de fandt nogle efterfølgende nogle til mig, som ovenikøbet var billige.. min far blev super glad, så det må være succeskriteriet. 5 stjerner!
8. juni 2009
Billigt og hurtig levering
Kan kun anbefale billigegolfbolde.dk. Bestilte 100 bolde om mandagen og modtog dem allerede dagen efter. Desuden var de meget hjælpsomme og svarede hurtigt på min mail.
8. juni 2009
Billigt
Jeg købte og fik det dagen efter og det var billigt.
SUPER!!