Execution time: 1123ms

PERFEKT

9 / 10
191 kunder har anmeldt Billigespil
Forhandlerinfo
Vi har samlet og analyseret 191 brugeranmeldelser fra internettet. TrustScore for denne virksomhed er 9 / 10 = PERFEKT. Med 191 anmeldelser er den statistiske signifikans høj.
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

191 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Knud Rasmussen

9. marts 2010

Alt alt for sent levering

Bestilte varer 12-01-10, fik først nogen af varerne 05-02-10, resten fik jeg to måneder efter bestilling. Dårlig kundeservice kalder jeg det. :(

Udvalgt anmeldelse om Billigespil

Inunnguaq

9. februar 2010

Suværen service!

Kundeservice er i top! posten blev leveret hele vejen til Grønland dagen efter jeg bestilte spillene! og det er de eneste danske forhandlere der sender til Grønland! :o) 10 ud af 5 stjerner! så høj er kvaliteten!

martin

8. marts 2010

De bedste

De har den bedste kundeservice indenfor spil-branchen.
Jeg har tilmed oplevet, at personalet kørte forbi mig med et par spil, da jeg ikke selv kunne nå at hente dem inden lukketid! - Se det er service!
Altid billige spil som firmanavnet siger - I er de bedste!

Kim Gerdes

7. marts 2010

Billige spil. Et af Danmarks bedste online game shops

Har handlet med Billige spil flere gange og har altid været yderst tilfreds med deres service. Super hurtig levering af spil de har på lager, og super god infomation om levering af spil de ikke lige ligger inde med på deres lager. Alt i alt en super online shop som jeg har anbefalet til alle venner og bekendte. Det er jo dumt at betale for meget, som Elgiganten siger, Og alle de spil jeg har købt hos billigespil har jeg ikke kunne finde billigere andre steder. Så mangler du et spil. Så er der kun et logisk sted at handle. Hos billigespil :o)
Tak endnu engang for jeres super service

Michael Memborg

6. marts 2010

Perfekt service

Købte en snydecode cd/dvd til min PS 2 og det fungerede bare. Bestilte det og om eftermiddagen og det var i mine hænder dage efter :)

Kaya Pedersen

5. marts 2010

Perfekt, hurtigt og genialt

1. gang jeg har handlet hos billigespil.dk. Jeg bestilte 2 ps3 spil, sendte ordre onsdag aften og allerede i dag fredag har jeg spillene :)
Virkelig professionel opfølgning på ordre, har absolut tænkt mig at handle der igen, og anbefaler andre at gøre det samme.

Philip

4. marts 2010

Hurtig nem god service!

Har p.t. ikke tid til at skrive en lang forklaring.

billigespil leverede varen dagen efter, som lovet, og selve handlen var hurtig, information og nem.

Britte

3. marts 2010

PC-spil

Har bestilt og betalt pc-spil adskillige gange. De har altid været der dagen efter, hvis man bestiller om eftermiddagen.

Rikke Nielsen

2. marts 2010

Super service og hurtig levering

Bestilte wii-spil mandag eftermiddag. Tirsdag morgen kommer det med posten. Kan ikke være bedre! Har handlet med dem før med samme gode resultat. Kan kun anbefales!!

pingdk

2. marts 2010

Billigspil stryer

Kanon service rare folk man kan ringe til kan vramt anbefales

herbi

1. marts 2010

meget hutig og en perfekt handel så 5 ud af 5 for denne handel : )

Hunting Challenge (Bundle Game + Rifle), Wii

Morten Madsen

1. marts 2010

TAK! Det var jeg glad for!

Jeg bestilte Sims3 Verdenseventyr og TrackMania United fra billigespil.dk
Sims3 Verdens eventyr kom efter 2 dages tid.
Derefter ventede jeg i godt 2-3 uger ringede jeg til dem og hørte hvor TrackMania blev af? De sagde at de ikke vidste hvornår det ville komme, da deres leverandør ikke havde det på lager.
Jeg ringede nogle gange og hørte hvor det blev af, men de kunne desværre ikke sige hvornår TrackMania United ville komme.
Jeg var i løbende kontakt med dem, og de viste stadigvæk ikke hvornår det komme.
Efter 2 måneder ringede jeg en dag, og de havde lige fået spillet hjem. De sagde at de ville sende det samme dag, så det gerne skulle komme i morgen alt afhængig af PorstDanmark.
Dagen efter var det kommet post fra billigespil.dk, jeg var selvfølgelig glad og åbnede pakke, hvor der lå TrackMania Original. Jeg ringede igen, og de beklagede meget. Vi blev enige om at jeg fik lov at beholde Original som en undskyldning, og så ville de sende TrackMania United så hurtigt som muligt.

Jeg giver dem 5 stjerne fordi de altid har været venlige, og gjort deres bedste. Og fordi de indrømmer deres fejl, og prøver at rette op den, og gøre det så godt som muligt!
Nu er jeg bare glad og glæder mig til mit United kommer.

mike

24. februar 2010

tak

go service tak

Ole Dyring

24. februar 2010

Min første bestilling hos billigespil.dk - alt som forventet.

Bestilte LEGO Starwars til Wii om søndagen.
Ordrebekræftelse pr. mail med det samme.
Opfølgende mail om mandagen, da ordren blev ekspederet.
Spil modtaget via Post Danmark i vores postkasse om tirsdagen.
Med andre ord: Det kan ikke gøres bedre.

Søren Klünder

23. februar 2010

Perfekt

God service - Svar på et par spørgsmål fra min side.
God info. vedr. ordren og afsendelsen.
Hurtig afsendelse og lev. den følgende dag, kan ikke gøres bedre.
Varen er i orden og lever fuldt ud op til beskrivelsen og dermed også til forventningen.
Tak.

connie andersen

20. februar 2010

5 stjerner værdig

Vi har gennem de sidste år købt en del spil på billigespil.
Vi har altid fået en god behandlig. spil til tide. aldrig nogen problemer.
kan kun anbefale dem.

M. Lind

18. februar 2010

Ingen kritik

Holder hvad de lover, leverer til tiden, og har konkurrencedygtige priser.

Stor anbefaling herfra

Esben Hjorth

17. februar 2010

Virkelig hurtigt og billigt.

Jeg bestilte et helt nyt spil til min xbox, 3 månder gammelt, til kun 300,- selvfølgelig pågrund af tilbud, men stadig billigt. Jeg bestilte det kl. 16.00 og næste dag lå det i min postkasse. Jeg kan kun anbefalde det.

Anas Khader

16. februar 2010

Brug denne side!!!!!!!!!!

Denne side er både billiger og nemmere en alle de andre jeg har prøvet.Feks:
i kelkoo koster Harry Potter og halvblodsprinsen til wii ca.500 kr. og den engelske version Harry Potter and the halfblood prince 200-300 kr.i billigespil.dk koster den Harry Potter and the halfblood prince ca.140 så jeg forslog jer at bruge billigespil.dk

Esben

13. februar 2010

Den her side er god!

Jeg købte et spil en fredag og den kom næste dag ! det går mega hurtigt :D jeg kan anbefale den her side!

Laleyenda

12. februar 2010

Perfekt levering og hurtig service

Har lige købr 2 xbox 360 spil og kan kun sige god service bestilte igår og havde dem dagen efter:)
Rigtig god og urtig service!

Philippe Gabs Nielsen

Holte

11. februar 2010

For langt tid levering

Jeg bestilte et spil som ikke var på lager. der stod de ca. ville tage 14 dage at få det på lager.
Jeg bestilte så spillet og ventet omkring 2½ måned da jeg så valgte at afbestille det.

Jens Rosendahl

10. februar 2010

Sen levering men god service

Der viste sig at være ca 2 ugers leveringstid, men firmaet var gode til at sende mails med status og telefonisk kontakt var også mulig - og endda nyttig! Det var egentlig over forventning :-)

Jimmy Larsen

8. februar 2010

Super netbutik

Jeg har handlet med billigspil mange gange efterhånden og har købt spil til PC, Nintendo DS og Wii og Xbox 360..jeg får altid det jeg har betilt til tiden, jeg vil helt klart anbefale andre at bruge billigspil.

sorencwh

7. februar 2010

Dejligt nemt

Mit PCspil kom overraskende hurtigt, jeg havde problemer med noget hardware men de hjalp mig

Anita

6. februar 2010

PS3-spil

Bestilt et spil 2 gange, Disneys Up, men det kom aldrig frem Fik ellers besked om leveringstid 2-3 dage, men nu er det snart en måned siden 2. bestilling...
Skuffet

19. februar 2010

Hej Anita,

Jeg håber du har modtaget spillet nu. Som vi talte om - da vi talte sammen i telefonen - var der jo et problem, da du havde bedt om levering i et ex-moms land, men med betaling fra Danmark. Ifølge vores normale retningslinjer, skulle du have modtaget e-mail herom i denne sammenhæng, men de kan jo gå tabt, så det er da beklageligt.

Vi håber dog, at du har modtaget spillet, efter vi fik løst problemet med leveringsadressen.

Generelt kan vi dermed sige, at det altid kan være en god idé at ringe ind til os, hvis der er noget, der ikke har fungeret ordentligt - vi tager telefonerne dagligt indenfor normal arbejdstid.

Så alt i alt håber vi, at du endte med at få en rimelig oplevelse ud af det.

Steen, BilligeSpil.dk

Bent Lauridsen

6. februar 2010

Hurtig ekspedition

Hurtig, sikker og præcis levering af det bestilte.

Flere ord behøves ikke.

Mvh
Bent Lauridsen, Ribe

Henrik

Kgs. Lyngby

5. februar 2010

Fin behandling

Købte 2 spil. Havde dog ikke hørt noget fra dem efter der var gået 10 dage så jeg rykkede dem - derefter kom der hurtigt en mail om at nu ville de sende det ene spil med posten - venter stadig på det første spil - men det er ikke billigespil's skyld...

Jon Hansen

4. februar 2010

Fænominalt

Jeg har efterhånden købt en del spil hos billigespil.dk Og er aldrig blevet skuffet!!

1. Det er nogen af de billigeste hjemmesidder og det går bestemt ik udover kvaliteten
2. Gode forståelige spil anmelderser
3. Super dag til dag levering
4. God, venlig og forstående kundeservice
5. Næsten alle spil i forskellige genre
6. Super de også er igang med og udvide til dvd´er

Ris:
Det eneste jeg mangler er:
Forskellige genre som man kan gå ind under f.eks:
Racing, Skydespil, Strategi, Sport osv. osv

Nabil

4. februar 2010

billigespil.dk

god service .. varer afleveret som aftale .. meget bedre en cdon.dk der ikke levere til tiden . tak for d.

Agge

3. februar 2010

Hurtig og uproblematisk handel.

Jeg har købt spil, og tilbehør til spillekonsol, og er blevet serviceret hurtigt, til fuld tilfredshed.

Susanne Nielsen

perfekt

altid hurtig og god kundeservice ;-)

allaa

3. februar 2010

får man spillet sammen dag man køber det vis jeg har købt det kl10?

fantastik købte spillet på internettet på 2sek

Michael

2. februar 2010

Manglende info og levering

Efter 10 dage rykker jeg for leveringsstatus, da spillet ikke er leveret indenfor den angivne tid. Nu yderligere to dage senere, har jeg ikke fået svar og spillet er stadigvæk ikke leveret.
Michael/02.02.2010

Peter

29. januar 2010

Super hurtig leverence og varer til de annoncerede priser

Jeg har flere gange købt spil hos billigespil.dk og de har altid haft et stort udvalg af gode spil til rimelige priser. Når det har været lager varer har jeg altid modtaget dem dagen efter jeg bestilte.

flemming simonsen

26. januar 2010

fuld tilfreds!!

Jeg har handlet på billigspil op til ti tolv gange og hver gang har jeg fået det jeg har bestilt dagen efter og alt har fåregået som de lover så jeg er helt til freds med deres servise og jeg føler mig helt rolig ved at handle der. MVH flemming simonsen

Emil Fredeløkke

25. januar 2010

Billigespil.dk er blandt landes bedste!

Hej alle.
jeg har købt rigtig meget over nettet og er en hyppig bruger af nethandel.

Mine erfaringer med køb af spil over nettet har vidst at Billigespil er en af mine fortrukne steder.

Majbritt Andersen

Lauritz Sørensens Vej

22. januar 2010

Rigtig god service

Har nu handlet her et par gange og været i telefonisk kontakt med dem mange gange med spørgsmål om spil,de er altid meget hjælpsomme og det man bestiller bliver sendt så man har det dagen efter. Kan kun give mine varmeste anbefalinger og vil til hver en tid handle her igen.
Hilsen Majbritt.

Netcafé INUK

18. januar 2010

Hurtigt og billigt

God service, hurtigt og billigt, i betragning afsendelse til Grønland, hvor de fleste har enorme afsendelsesgebyr. Ikke nok med det er billigt,så er det også meget hurtigt. Billigespil.dk er det hjemmeside jeg tjekker jævnligt for spil til alle former for konsol. Det er virkelig billigt

Marjun

17. januar 2010

Købt ArmA II, da billigspil var det eneste sted som kunne levere varen.

Mai Nedergaard

14. januar 2010

Altid god service - selv ved restordre

Har igen købt fra Billigespil.dk. Som altid fik jeg god service - en e-mail tilsendt når varerne havde været i restordre i 7 dage med mulighed for at annullere ordren, hvis jeg ikke ville vente mere! De er super gode til at følge op på forespørgsler pr. e-mail - klart en af mine favorit e-handelsbutikker!! :-)

Andreas

11. januar 2010

Hej Steen :)

Det er nu 21 dage siden jeg bestilte mit spil.. Hvorfor går der så lang tid før i får varene hjem :)) spørger bare og håber du vil svare Steen.. Tak :D

Heine Andersen

9. januar 2010

Fik tilsendt en brugt vare.

Den 28/8 bestilte jeg et Streetfighter IV ROUND 2 Fight Stick Tournament edition,
et joystick til 1100 kr. Skuffelsen var til at tage og føle på da jeg et par dage senre modtog
et brugt joystick. Det var tydeligt at der var tale om en brugt vare, det var fedtet, ledningen var ikke bundet op, og så stank det af cigaretrøg. Jeg fik dog pengene retur, men oplevelsen havde stadig kostet mig 75 kr. i retur porto.

Leif Sønderby

7. januar 2010

God service leverer fra dag til dag

Gog service

Morten

6. januar 2010

Perfekt!

Jeg er meget tilfreds... Megt hurtig levering og rigtig billig pris. Jeg købte Guitar Hero World Tour (Bundle) til ps3.. Jeg havde først tænkt mig at købe den på Coolshop, men det viste sig at i var billigere. Så det er nok ikke sidste gang jeg køber ved jer..

Hilsen en rigtig glad kunde.

Kim Møller

5. januar 2010

aldrig problemer

de opfylder bare de forventinger jeg har til produktet

Nicklas Jansson

4. januar 2010

Ok behandling kan godt anbefales

Godt nok bestilte jeg sommeren sidste år. Men deres service medarbejdere er helt i top. Alt i alt har det været godt 4 stjerner

5. januar 2010

Hej Nicklas,

Jeg kan se på din ordre, at du har bestilt 10 spil fra os - alle af ældre udgivelsesdato, og det er jo fint. Jeg kan også se, at du har fået delleveret en del af spillene allerede, og det er jo også fint.

Du vil have modtaget minimum 2 e-mails fra os om din ordre, hvor vi beder dig kontakte os, for at finde en løsning på din ordre - og det mener vi også er fint nok.

Det er dog ganske uacceptabelt, at du bestiller noget i august, og her i januar ikke har fået det hele leveret, men vi har altså kontaktet dig i denne forbindelse.

Jeg skal sørge for, at du får leveret det resterende fra ordren, der er på lager nu.

Jeg vil samtidig gerne gøre opmærksom på, at vi anbefaler vores kunder at bestille varer, der er på lager, på samme ordre, og varer, der ikke er på lager, på en anden ordre. Det sikrer vores brugere en optimal leveringstid.

Steen - BilligeSpil.dk

meget billigt

Søren Mose

31. december 2009

Super sted at handle

Jeg har snart købt en del spil hos Billigspil. der har aldrig været nogle problemer, varen kommer til den aftalte tid. og er altid OK

Fremragende,

MVH
Søren Mose

Erik Junkerbo

30. december 2009

"3" manglende besked om levering

"3" Wii Nunchuk Controller, hvid, Nintendo Wii tilbehør
Kim Possible, Disney, PS2
Mangler besked om hvad der er leveret.

Lars

27. december 2009

Super betjening

Super betjening! Og varerne kan afhentes samme dag - selvfølgelig kun hvis de er på lager..

Leo

23. december 2009

Perfekt håndtering af julepanik!

Venlig og kompetent betjening.

Mads Olsen

22. december 2009

Fungerer som det skal

Har ikke oplevet nogle problemer af nogen art, har fået de ting jeg har betilt med posten hver gang.

allan s. juncker

22. december 2009

Skide godt

Fifa 10 til PS3, billigt, hurtigt , kan man ønske sig mere

Elsebeth Madsen

17. december 2009

God information omkring netkøb

Indkøb: Mario Kart Wii, selvom varen ikke var på lager blev spillet leveret i løbet af 3 dage. God information om forløbet på vores mail. Bare super.

Anni Hansen

16. december 2009

Lynhurtig levering

Købte 2 spil til PS2, mindre end 1 døgn efter bestilling, var de leveret, selv om det er en uge før jul, så den bedste anbefaling herfra ;o)

Birgit

14. december 2009

alt klappede

nemt at finde, god pris, levering dagen efter bestilling -helt tilfreds

Peter Lemche

14. december 2009

Resolut problemløsning af kundeservice hos billigespil.dk

Jeg ordrede ikke lagerført tilbehør til min Wii med forventet levering mellem 2 til 10 dage, og ventede på svar om leveringstidspunkt. Efter 4 dage kontaktede jeg kundeservice, som prompte sendte mig de varer der var kommet på lager, og lod mig afbestille de varer som de vurderede kun knapt kunne nå at leveres før jul, da de stadig ikke var på lager. God service.!
Jeg handler der igen.

lasse østergaard

11. december 2009

Rigtig godt

En super service får det bestilte dagen efter et godt sted at handle ikke sidste gang jeg har handlet der
Godt gået

Christine Lund

10. december 2009

Lynhurtig levering

Varene er superfine og leveringen var fra dag til dag.... Og alle varer til en pris der slog hvad vi kunne få varene til andre steder: alt i alt en fantastisk oplevelse!
Christine Lund

claus

6. december 2009

super

Har handlet flere gange på BILLIGESPIL.DK hurtig levering hver gang. Keep up the good work.
Claus :)

Anmar

4. december 2009

God handling, Sikkerhed og nære kontakt

Jeg elsker flymaskiner, og derfor handler jeg i billig spil hjemmesiden , fordi de har ikke kun spil men også tilbehør til spillene.
De har også god priser og følger jule tilbud.
Det er selvfølge også meget nem hjemmeside.

niclas

3. december 2009

dum fejl

super god og nem side. dog var jeg da sur da mit spil ikke var kommet. senere ringet jeg til dem og så så jeg at det var min fejl:) super god service og gode priser

henning

3. december 2009

jeres priser. og sending af pakker.

jeg har nu købt mange forskellige ting ved jer igennem tiden og der er ikke sket en eneste fejl, det er dejligt og det gør jer meget fortroligende at man ved nårman har betalt en vare hos jer så går der højst " hverdage før man har pakken hjemme ved sig selv. det er nu bare dejlig også at i er billigere end andre jeg kan finde ang. spil og film. og jeg har venner der også handler ved jer efter jeg fortalte dem hvor billige i er :) og tak endnu en gang for i er til :)

henning Bruhn

Jeppe Nymann Kristensen

1. december 2009

Dårlig service.

Jeg føler mig dårligt behandlet af at de ikke holder leveringstiden. Det er utrolig dårlig service. Det er grunden til 1 stjerne - rettere sagt LORTE STED!

1. december 2009

Hej Jeppe,

Jeg kan ikke se nogen ordrereference på din anmeldelse, og når jeg søger på dit i vores ordrekartotek, får jeg kun en enkelt ordre frem på navnet Jeppe Nymann, og den er ikke gennemført af brugeren. Så du må meget gerne ringe til os eller kontakte os, så vi kan finde ud af, hvad der er sket, så vi kan finde ud af, hvordan du kan være blevet så sur og dårligt behandlet.

Steen, BilligeSpil.dk

Stig Rosenfeldt

30. november 2009

Genial hjemmeside.

Denne hjemmeside kan man virkelig stole på 100%
man får også altid sine spil indenfor den tidsgrænse de lover.

Morten Bo Hansen

28. november 2009

Levering dagen efter. Præcist som informeret

Skønt at se en online leverandør der faktisk ligger inde med varen og leverer som lovet. Jeg bestilte fredag middag og modtog varen med posten lørdag. Sådan.

Martin Kruse

28. november 2009

Fin butik, ingen klager

Min Modern Warfare 2 (PC) kom den dag jeg blev lovet, så ingen finger at sætte noget på hos dem.

Per Christensen

27. november 2009

God site, god information og hurtig levering - hvad mere kan man ønske sig?

Købte Age of Dragons: Origins PC DVD - nemt at finde, nemt at bestille og modtog det 2 dage efter (bestilte sent på dagen).
God løbende information i prof. stil m. de større sites, hvor jeg normalt handler.

Martin Henriksen

25. november 2009

2 stk. computerspil købt tirsdag formiddag, levering onsdag formiddag

Joe

25. november 2009

bøh

købte en fightstick, fungerer som forventet, bare ærgeligt de ikke holder øje med priserne på andre sites, for så ville jeg ha købt et ps3 spil med i hatten.
De skulle lave en feature hvor man selv kan bestemme prisen :D

Jesper broch

21. november 2009

Xtreeeeem hurtig levering, holder 1000% hva de lover.

Jeg bestilte COD:MW og Crysis maximum edition fredag eftermiddag kl. 15:54 og dagen efter lå begge spil solidt plantet i min postkasse.. Super tilfreds, hvorfor ka man ikke give 6 stjerner :)

Helle Olesen

17. november 2009

Ekstrem hurtig ekspedition

Bestilte et spil kl. 15.50 og næste formiddag kom posten med det.
Kan det gøres meget hurtigere - jeg tror det ikke.

Mieth

15. november 2009

Perfekt handel! Nemt og hurtigt......

Ingen problemer, hurtig tilbagemelding og hurtig levering HVER gang!!

jens christensen

11. november 2009

*****

***** meget hurtig forsendelse og det er der hver gang

reklamer@harvad.dk

3. november 2009

Fantastisk Sevice

Har nu flere gange brugt www.biligespil.dk - fantastisk service, god orientering om ordre flow.

Kan varmt anbefales.

/FH

Morten Østergaard Nielsen

3. november 2009

Super info og service

Det er ikke første gang jeg køber ved denne side, og igen kom varen på dagen hvor der var lovet. Derudover er siden rigtig god til at informere dig undervejrs hvor din dvd er. Jeg kan stærkt anbefale siden til andre.

Kasper

Fantastisk

Har købt fm 2010.
Blev sendt dagen før udgivelsesdatoen og fik det på release dag :) Har tidligere haft dårlige erfaringer med coolshop hvor det først kom 3 dage efter release dag. Har løbende fået mails om min ordre så billigespil kan virkelig anbefales.

ANDERS

Ikke tilfreds

Forudbestilte i god god tid, men posten har været her uden noget FM. Ikke godkendt!!!!

Hej Anders,

Jeg kan se, at din ordre er afsendt fra os i går, torsdag, så den er på vej til dig. Desværre kan vi ikke styre Post Danmark, der jo ifølge deres statistikker leverer ca. 95% af posten dagen efter, så vi beklager naturligvis, at du ikke har modtaget dit eksemplar med posten i dag.

Vi beklager på Post Danmarks vejne, men foreslår dig i stedet at give anmeldelsen til www.post.dk.

Steen,
BilligeSpil.dk

PS: Du kan bedømme Post Danmark her: http://www.trustpilot.dk/review/www.post.dk

René Jensen

29. oktober 2009

Fremragende service

Fremragende service. Fik min vare dagen efter jeg havde bestilt. Og den fejler ikke noget noget. Har handlet med Billigspil.dk flere gange, og er 100 % tilfreds, hver gang!

Simon Bang

Hørning

29. oktober 2009

Jeg har kun gode ting at komme med!

BilligeSpil.dk er nok det bedste sted at handle! Lyn hurtig svar på mail og god opdatering på ens ordre når man køber noget som ikke er på lager! Så føler man sig ikke helt så glemt, som på mange andre sider! En perfekt hjemmeside, som lever op til deres navn! Jeg kan klart anbefale BilligeSpil.dk
- Ikke sidste gang jeg handler hos dem hvert fald.

Thomas Willads

Fantastisk Hjemmeside

God hjemmeside, god service og altid venlige mennesker. Svarer hurtigt på mails ang. forespørgsler osv. Kun ros herfra. Min foretrukne hjemmeside til at købe spil på.

Anders

Super side

Jeg har for andet år i træk købt Football Manager ved Billigespil.dk, og begge gange har betjeningen været til topkarakter. Venlige til at hjælpe, og alt kører bare. Kan helt sikkert anbefales!

Nikolaj

28. oktober 2009

Support og bestilling i høj klasse.

Siden her får 5 ud af 5 stjerner.
Begrundet med, at jeg ikke rigtig kan se hvad de skulle have gjort bedre..
Har haft skrevet ind til supporten, og blev svaret hurtigt. De var samtidig gode til at formulere sig let, og kortfattet..
Forsendelsen er gået som den skal indtil videre, pakken sendes imorgen torsdag, og er her fredag. Det er en forudbestilt vare, så man kunne vel ikke forvente andet :)

Daniel Thomasberg

Fornem service

Jeg bestilte Football Manager10, længe før release. Her har billigespil været fantastiske til at holde mig ajour med min bestilling.
Fremragende.

Morten Finderup

Super god service..

Jeg har bestilt Football Manager 2010 gennem jer, og har fået en super service, via mails som man nemt kan besvare og komme videre i sin bestilling.
Tak for det :-)

Morten Finderup

Jannick Rantzau Nielsen

***** Bare super

***** Dejlig at kunne følge med i udviklingen, og føle at der er tjek på det.

Nikolaj Henriksen

27. oktober 2009

Football Manager 2010. de har været gode til at informere om hvordan det gik med min ordre. og jeg har været meget tilfreds. rigtig godt.

tony

26. oktober 2009

du får dine varer til tiden

den er anbefalet til en meget stor kreds af gamere

Marianne

26. oktober 2009

Hurtig levering!

Jeg bestilte min ordre i lørdags, og i dag mandag fik jeg mail om at ordren er afsendt... Det kan man da kalde hurtig levering :) Super dejligt!

mikkel

23. oktober 2009

de er billige og gode,

det ville bare bærwe endnu bedre hvis det var gratis fragt.:)

Staffan

21. oktober 2009

Hurtigt og nemt

Ud fra mit køb, kan jeg kun anbefale Billigespil. Hurtigt, godt og nemt med et spil på lager der ellers ikke er til at skaffe mere. Endnu en webshop med styr på det hele og så er man som køber jo glad.

Claes Hoppe

Aabenrå

20. oktober 2009

har god afaring med dem

jeg har købt spil nogen gange og har fået dem hurtig kan varmt anbefale dem

Frank Jeppesen

18. oktober 2009

Hurtig levering fantastisk returservice

Jeg købte et trommesæt til WII. Pakken kom dagen efter som lovet. Desværre kunne vi ikke bruge sættet, da det ikke passede til vores spil. Jeg sendte derfor en email hvor jeg ønskede at sende varen retur. Jeg fik hurtig svar om at jeg bare skulle sende varen retur. Jeg modtog pengene 3 dage efter at jeg returnerede pakken, det synes jeg er flot. Jeg kan varmt anbefale billigespil.dk.
Frank Jeppesen

Jesper Pedersen

12. oktober 2009

Det bedste sted at handel spil på nettet.

Købte Fifa 10 til ps3. Havde været i en masse butikker, hvor de alle havde udsolgt. Så gik jeg endnu engang ind på billigespil, som så mange andre gange før. Og som sædvanlig havde de det på lager, og endda også billiger end i butikkerne. Og betjeningen er som altid super hurtig. Købte spillet inden kl 16, og jeg have det dagen efter.

Kenneth

1. oktober 2009

super butik

Stort udvalgt til rigtige gode priser. Altid hurtigt og fejlfri levering. Kan varmt anbefales.

michael

1. oktober 2009

de styrer!

De er i top tre over dem jeg bruger når jeg skal bestille spil! :) de er super fede og jeg er super tilfreds med det jeg får fra dem. og deres kundeservice er i top!

Anton Steenholt

30. september 2009

Leveringen var som den skulle være!

Jeg bestilt et spil som ikke at på lager.
Det kom efter de 7 dage som står på hjemmesiden,
og jeg modtog mail fra bestilt til de sendte.
Helt sikkert et sted jeg vender tilbage til.

Se alle anmeldelser

Se alle 191 anmeldelser

Malte

18. juni 2009

Jeg synes godt de kunne være lidt billigere på...

Holger Pedersen

19. februar 2007

jeg har brugt denne side rigtig mange gange da det...

Jakob

31. august 2006

Bestilte varer med 2-7 dages leveringstid, men efter en måneds venten med adskillige bekræftelser via e-mail på,...

Kelkoo.dk bruger

14. januar 2008

god...

steenschnack

10. januar 2008

Når jeg ser på de øvrige anmeldelser, kan jeg ikke genkende butikken, som jeg...

Kelkoo.dk bruger

31. januar 2007

Leverer ikke varen...

dasjap

12. november 2008

Har handlet en del hos dem og...

Zykov

5. februar 2008

Har handlet hos dem et par gange. temmelig billige spil trods hvad andre...

Edbpriser.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Nettjek.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

billigespil.dk
accepterer Trustpilots retningslinjer for indsamling af anmeldelser.
Virksomheden indestår for:
Alle kunder får mulighed for at anmelde
Alle klagesager offentliggøres
Over 20 anmeldelser
Over 85% positive anmeldelser
Trustpilot overvåger statistisk at alle kunder bedes anmelde.
Bekræftet af:
Peter H. Mühlmann
Direktør, Trustpilot
LOGU APS (BILLIGESPIL.DK)
BilligeSpil.dk er en af Danmarks førende online spilbutikker. Vi satser på høj kundeservice og lave priser!
Kundecertificeret:
Antal anmeldelser:
Antal omtaler:
ingen medieomtale
Ret virksomhedsinfo
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 Var denne bedømmelse brugbar?