We are hiring!

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)

billiglys.dk

Varen ankom få dage efter bestilling og var som forventet.

Udvalgt anmeldelse om Billiglys

Billiglys

god oplevelse på trods af defekte vare

Køb af specielle pære, købte 5, 1 var defekt, flere gik i stykker efter kort tid, sælger var hjælpsom og erstattede de defekte vare uden omkostninger samt et par ekstra som plaster på såret for ulejligheden. God kundeservice efter kontakt via mail.

• per
  • ebeltoft, DK
  • 1 Anmeldelse

www.billiglys.dk

har købt adskillige produkter hos dem, kanon betjening og viden omkring produkterne - er der problemer ringer man blot til dem og får en aftale på plads og så kører det. Alle de som har haft problemer er blot nogle som direkte søger dem. Tag og opfør jer pænt.

Dårlig eller ingen service

Købte en vare online hos stedet og da jeg nogle dage senere intet havde hørt sendte jeg dem en mail men fik intet svar. Da jeg så ringede sagde de at varen ville blive sendt samme dag. Dagen efter sagde de det samme og sådan blev det ved lidt. Modtog efter lang tid min ordre og fik efterfølgende en opkrævning pr. mail fra Metraco?? Skrev tilbage og spurgte hvorfor de sendte en opkrævning pr mail når jeg havde betalt online og hvorfor det var et andet firma der opkrævede. Har efter halvanden uge fortsat intet svar fået så....

Billiglys

Suveræn side at handle på.

Har købt adskillige lamper hos billiglys.dk, og aldrig haft problemer. Der er jo personer som bare er sat på jorden for at finde ting som de kan brokke sig over, og ja de beregner 65 dkk i modfragt ved returnering for varer der ikke falder i kundens smag. Det er bare iorden - man går jo heller ikke ind og køber en sofa i ide møbler og efterfølgende sender den retur og får pengene retur.
Lovgivningen for e-handel skal laves om så den er ligestillet med alm. handel.
e-handel vil kun blive større - Godt gået billiglys.dk

Helt OK

Varen var i restordre, og måtte selv rykke for at få opdateret leveringsdato. Men alt i alt OK betjening.

Har godt set det problem Kim omtaler (returnering af fragt) på deres hjemmeside. De skjuler da i hvert fald ikke at de afviger fra loven ;-). Men har besluttet at tage problemet hvis det opstår.

Billiglys

Nægter at følge købeloven for nethandel - "vi har egne regler" siger de!

Efter indkøb af tre lamper for over kr 6000,- returnerede vi de to af dem fuldstændig efter reglerne for returnering. Først efter mere end tre uger og gentagne forespørgsler reagerede firmaet, men tilbageførte kun det betalte beløb minus fragtomkostninger. Vi havde selv betalt returomkostningerne og købeloven slår fast at sælger skal returner det fulde betalte beløb - altså incl evt. fragtomkostninger. Ovenikøbet kan det bemærkes at firmaet reklamerer med gratis fragt ved køb over et vist beløb, hvilket den tredie lampe rigeligt kom over! I mail-korrespondancen modtog vi adskillige arrogante og totalt afvisende svar fra Billiglys og kan således IKKE anbefale nogen at handle med dette firma.

Billiglys

God og billig, samt god kundeservice

Fint sted at handle.

Pga. ferieperiode gik der et par dage længere med levering end først antaget, men jeg fik besked om dette via email, og havde min vare indenfor en uge efter den var bestilt. Alt var som aftalt og varen var i perfekt stand og god indpakning.

De var samtidigt markedets billigste med det bestilte produkt.

De svarer altid meget hurtigt retur via email.

Derfor total set min bedste anbefaling

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk