[REPLY]
Jeg bestilte for rimelig mange penge blandede produkter hos bilplejeonline.dk, og to dage efter min bestilling (som lovet iflg. deres hjemmeside) modtager jeg en ordentlig papkasse med det hele i, pakket fornuftigt ned, så intet kan ligge og rumle rundt under transporten.
Samtlige varer er der, og der er brugsvejledning på stort set alle produkterne, hvis man skulle være i tvivl om fremgangsmåden.
Derudover er jeg også glad for den måde, de hele tiden informerer mig om forløbet på. Ikke nogle lange emails med unødvendig info, bare en kort mail om, at nu sker der dét og dét.
Fantastisk sted, det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler der! :-)
Havde købt lidt forskellige produkter, der kom hurtigt. Det ene produkt leveret var nummer 3 og jeg havde bestilt nummer 2.
Jeg skrev og fik dette svar:
ups det var uheldigt – jeg sender dig en 2 èr. Og behold bar 3 `´ for ulejligheden .
Jeg havde forventet at jeg skulle sende 3 tilbage med post, men det slap jeg heldigvis for - meget flot kundeservice.
Var på udkig efter sonax produkter til min bil. Fandt så bilplejeonline.dk og bestilte mine produkter tirsdag og fik dem onsdag morgen med posten. God information hele vejen igennem forløbet.
Hurtig levering og varen var helt som forventet
Helt klart et godt sted at handle!
Brugte lidt tid på at tjekke varene igennem, der er helt klart nogle spændene ting i mellem. Fandt hvad jeg skulle bruge, ingen problemer overhovedet, og hurtig levering :)
Meget god information omkring de enkelte produkter. Meget god information omkring selve købet if orm af mails med status på ordren osv.
Da varen kom var det til tiden og den var pakket meget fornuftigt ind. Kan klart anbefales og jeg vender helt sikkert tilbage, når den tid kommer
Bestilte en række bilpleje produkter, som alle blev leveret hurtigt og nemt dagen efter. Ingen problemer overhovedet.
Hjemmesiden kunne godt være mere overskuelig og designet er heller ikke state of the art, men alligevel funktionel og tilfredsstillende.