We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Biludstyr anmeldelser

Biludstyr Logo
Kunderne om Biludstyr : »HOLDKÆFT han er BILLIG ..!! og ligepludselig så er varen der altså bare i indkørelsen.« »udadvendt og kundeminded virksomhed« »Nem bestilling og hurtig levering« 31
Godt
8.3 af 10

31 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (31)

udadvendt og kundeminded virksomhed

DBU har alt og de leverer dagen efter. aldrig har jeg oplevet fejl ved levering. når man bestiller fra DBU behøver man ikke være nervøs for indholdet. Et udadvendt salgs team med stor Professionalisme omkring kundeservice og faglighed.
kort sagt SÆRDELES TILFREDS.

Udvalgt anmeldelse om Biludstyr

Biludstyr

Handlede her for et godt stykke tid siden, men fik aldrig bedømt denne butik desværre, fordi der ikke at noget at sætte finger på, så spørger man sig selv engang imellem, er det fordi fejlen ikke er opstået endnu, ihvertfaldt ikke for kit vedkommende åbenbart..!!! hjemmesiden virker bare, og da jeg ringede til butiken, jaa den er bare på lager, du bestiller bare, FULDSTÆNDIGT overbevisende ovenikøbet !! der stod levering kan forekomme, men Hallo stort set dagen efter modtog jeg varen fra manden af. !! Hvor imod skulle min lester front hjem fra Italien, ville det have taget omkring 21 dage ihvertfaldt, har godt nok ventet helt optil næsten 2 mdr, på en front fra Lester, en anden gang, da den tidligere havde været knækket, og en ny skulle på.

En ting mere, der er VIGTIGT lige at få med i historien, mens man sidder og vurdere butikken, så skriver han hvad der er PÅ LAGER og hvad der ikke er PÅ LAGER, og er det ikke på lager, er det IKKKKKKE PÅ LAGER, samt er det på LAGER er det på LAGER !!,. det fungere ihvertfaldt dejligt.. ellers god service og dejlig BILLIG i fragt til ens DØR !!! ...

* Jeg handler IGEN OG IGEN her, det klart det er kvalitet man får leveret, og det er det rigtige, ikke nok med det, så virker conceptet bare for virksomhed her, nej jeg er ikke i nærheden af bange for at betale med mit kredit kort her...

HURTIGT LEVERING.
GOD SERVICE.
BILLIG FRAGT.
BILLIGE VARE.
& MEGET NEMT OVERSKUELIGT ....

5 = Stjerner selvfølgelig...

Biludstyr

Nemt, billigt og hurtigt.

God overskuelig hjemmeside, godt udvalg, gode priser og en meget hurtig levering. Hvad mere kan man forlange?

• M
  • 3 Anmeldelser

Nem bestilling og hurtig levering

Min oplevelse hos Biludstyr.dk var helt problemfri. Hurtig levering.

Super butik

Billig og hurtig levering, kan klart anbefales !!

Gode priser, hurtig levering

God, overskuelig hjemmeside, billige priser og hurtig levering.

• jane
  • hjørring, DK
  • 1 Anmeldelse

effektiv service

varen blev afsendt hurtigt

Biludstyr

Bestilte en bagagerums bakke , en mandag som skulle bruges til julegave, allerede om tirsdagen var pakken fremme med GLS.
Så super netfirma at handle med.

BILUDSTYR

Gode priser og omgående levering.
Alt OK

Superhurtig levering

Bestilte 3 rulle staferingstape , dagen efter kom det med bud og det var det jeg havde bestilt og godt indpakket , jeg vil handler der næste gang jeg mangle noget til vores lille bil.

Biludstyr

De vare jeg havde bestilt kom hurtigt frem, og var de rigtige

Fin, problemfri handel

Det bestilte leveret hurtigt

En hel problemfri handel på nettet.

Biludstyr får 5 stjerner

Hurtig service. Lave leveringsomkostninger. Uret jeg ønskede mig virker helt perfekt.

Mange tak til Biludstyr.

Hurtig og problemfri handel
Handler der gerne igen

Bjarne

Fin service, hurtig levering. Hvad mere kan man forlange.

• Rasmus
  • 1 Anmeldelse
  • Verificeret køber

Fin service, Levering endda før lovet.

Fuld ud tilfreds med service og leveringe, ringede tilbage på forsåørgelse,

• Jesper
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Hurtigt og nemt, levering til tiden

Biludstyr

Gnidningsfri og god handel!

Er ny kunde hos Biludstyr.dk. Næste gang vil skal bruge en reservedel vil jeg klart vende tilbage til denne virksomhed(hjemmeside) eftersom handel gik gnidningsfrit.

det super dejligt når man får varen inde for 24.timer

Når du køber dine vare hos Biludstyr er du sikker på at få de vare du har bestilte er de ikke ok bytter de gerne varen vis man har den orgenila indpakning

Biludstyr

Ganske god service, med mindre undtagelse

Det gik hurtigt med levering, og ingen problemer der.
Vil også sige at det var en fin hjemmeside, med bredt udvalg. Men der var så en lille detalje som går mig ret meget på, og det er at det jeg bestilte, det kunne have været sendt af sted i en konvolut, med almindelig porto. Men de valgte derimod at sende det i en stor kasse så der var plads til deres store tykke katalog, og det betalte jeg så 70kr i porto, for at få et katalog som jeg på ingen måde havde bestilt, og som er røget direkte i skraldespanden.

Hej Jim

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg kan godt forstå, det er meget utilfredsstillende med den høje porto. Sagen er, at vi sender så mange pakker hver dag, at vi ikke kan administere hver enkelt bestilling individuelt; ligesom det er det vigtigt for os altid at kunne følge pakkerne, vi sender fra vores lager, hele vejen til kunden. Vi sender, således kun ordrer som pakker, derfor den høje fragt. Det har altså ikke noget med kataloget at gøre, det er bare fast procedure. Jeg kan anbafale, at du besøger din forhandler næste gang, du skal bruge en enkelt del, så du sparer portoen. Nærmeste forhandler finder du her: http://www.biludstyr.dk/forhandlerkort/9

Bedste hilsner
Elisabeth Nissen
biludstyr.dk

LEVERINGSTID

DER ER GÅET CA 1 MDR. SIDEN JEG BESTILTE OG
JEG HAR IKKE FÅET MINE TING ENDNU

Hurtig ekspedition

Let overskueligt og hurtig ekspedition

Nemt - og hurtig levering

Det var nemt at finde og bestille den vare jeg skulle bruge fra Biludstyr.dk - og på trods af, at der i ordrebekræftelsen stod at varen kunne forventes efter 1 uge, var den der allerede dagen efter.
Produktet ser fint ud, men da det er en gave har jeg ikke set den i brug endnu - men forventer den taget i brug om et par dage.

Problemfri handel.

Brugte søgefunktionen på siden til at finde det jeg manglede og bestilte. Havde varen efter et par dage. Fin handel uden problemer.

Hurtig ekspedition

Selvom alle varer var på lager, fortalte systemet mig at leveringstiden var en uge.
Ordren blev dog alligevel afsendt dagen efter bestillingen.

Biludstyr

Et godt sted for den "lille mand"

Nolge butikke gør forskel på flok, sådan er det slet ikke hos dansk biludstyr. Der bliver modtager a etf venligt og i mødekommende personale. For er dem er din baggrund lige meget, og i det små lokale butikke er de ofte på navn og "vennekant" med alle deres kunder. Jeg handler så meget som muligt hos min lokal afdeling, da de altid tager med helt ind i tingene, da de heller end gerne lytter til den viden jeg har som mekaniker, som jeg er en pige.
Men internet handel på deres hjemmeside er en anden snak. Det meget at finde ud af, den er overskuelig og det er let at bestille, desvære har jeg ofter det fokerte end det rigtig ved internet handel.

Men alt i alt vil jeg klar anbefale dansk biludstyr til den lille mand.

God og rettidig service

Jeg har i flere omgange købt hos biludstyr.dk, og i alle tilfælde har jeg modtaget det bestilte på det angivne tidspunkt i følge ordre bekræftigelsen.

Lavt

Fornuftige priser, men skuffende kvalitet.

Hej Thomsen

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du har haft problemer med et produkt, du har købt hos os; især fordi vi altid bestræber os på at levere varer af bedste kvalitet. Jeg vil derfor sætte stor pris på, hvis du vil bruge et øjeblik på at sende en mail til mig, hvori du skriver, hvilket produkt det drejer sig om, og hvad problemet er. Du kan skrive til elisabeth@biludstyr.dk

Jeg håber at høre fra dig!

Bedste hilsner
Elisabeth Nissen
biludstyr.dk

God

hurtig og fin levering. Ikke noget og pege fingre af...

Super hurtig levering

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk