[REPLY]
Rigtig god service hos biva og god betjening. Meen 400 kr for at få leveret en seng ud. Post danmark er da steget en lille smule siden sidst jeg kigget hva :)
Hej, vil bare lige fortælle om min kone's & min oplevelse af køb af sovesofa hos Biva som blev leveret til vores adresse d. 8/12-2011. Chaufføren leverede bare sofaen & kørte igen, men det er så hvad det er. Efter at jeg samlede sofaen, så det nu meget godt ud, men eftersom vi dagligt skal bruge sofaen til at sove på, vil det nu også være praktisk at alt virker på sofaen. Den nederste del ( underdelen ) som skal trækkes ud & dernæst slåes op, virkede bare ikke efter hensigten, men p.g.a travlhed i julemåneden tog jeg først kontakt i Januar. Problemet var & er stadig at underdelen hopper af under sofaen når man trækker den ud & vil stå den op. Vi havde så en fra Biva, Ishøj ude for at se hvad problemet var & kunne godt se at det ikke var som det skulle være & lovede at finde ud af noget & ringe tilbage dagen efter, hvilket han også gjorde, men for at fortælle at der kunne gå op til 17 uger inden at vi ville kunne modtage en ny underdel. Allerede der opstår den første kedelige episode med Meget dårlig kundeservice fra Biva's side. For os at se, så det ud som om at Biva bare prøvede at vaske sine hænder & håbe på at vi som kunde ville glemme denne reklamation. Igår d. 15/2-2012 ringede butikschefen fra Biva Ishøj & i første omgang snakkede med min kone, hvor der blev forklaret at vores underdel til sofaen var kommet & klar til afhentning, men dette var ligesom heller ikke en del af det telefoniske aftale der blev lavet da der blev bestilt en ny underdel til vores sofa, så min kone sagde til butikschefen at det måtte han tale med mig om, da det var mig som de i Biva Ishøj havde talt med pr. telefon. Den aftale der blev lavet pr. telefon lød på at der blev bestilt denne underdel til vores sofa & leveret når de fik den i butikken, men nu prøver butikschefen at undlade at levere den som aftalt & som han sagde at de havde ingen chauffør & at det også drejede sig om at sparer penge. Hvor jeg dertil svarede at jeg ikke kunne se nogen rimelighed i at vi som lige havde købt en ny sovesofa m/ topmadras til 4500,- kr, hvortil jeg sagde at de så måtte ringe til 3 x 34 & få dem til at levere den & igen vi skal jo sparer penge. Ikke noget med den gode kundeservice, hvor han istedet for kunne ha sagt, at jeg undersøger det lige med en af de andre Biva butikker & ser om de har en chauffør der kan kører ud med den til jer, men istedet for siger han bare - Jeg undersøger lige hvad jeg kan gøre & så ringer jeg tilbage. Nu sidder jeg her Torsdag aften 3 minutter i halv ni & Biva har stadig ikke ringet. Ikke nok med at vi har ventet i ca 1 ½ månede på at de ringer & siger at den er kommet, for derefter at spidse os kunder af med nu havde de skaffet den & så kunne vi ellers bare hente den i butikken, selvom at vi forklarede ham at vi ikke har nogen bil, så det har vi ikke mulighed for & at vi ikke syntes at det er rimeligt at vi som kunde skulle betale for at få en varer ud til hjemmet som er ny, men med fejl/ mangler der tillige med er lavet som reklamation ca. ½ månede efter købet & så vidt meget bekendt har man 2 års reklamationsret iflg. købeloven. Så jeg spørger bare om det er den nymoderne måde at give kundeservice på fra Biva Ishøjs side af. ?????????
Det er samme gode oplevelse fra bestilling til afhentning i Taulov ved Fredericia. Super høflig betjening. Bestilling samt betaling er let og ligetil. Kan absolut anbefales!!
Jeg har oplevet rigtig god service hos biva, men jeg er lidt i tvivl om det passer med leverings tiden som bliver skrevet på hjemmesiden.
Ellers god service
Havde bestilt et skab via nettet og kunne afhente det i butikken inden for 4 dage.
Fik en mail dagen efter jeg havde bestilt, som bekræftede at skabet kunne afhentes på det aftalte tidspunkt.
Rigtig god service til billige penge.
Bestilte en Mingus højseng med tinnel og stoflomme via nettet, til afhentning i Glostrup (Hovedvejen).
Da jeg er bosiddende i det nordlige Skåne, ringede jeg på afhentningsdagen til BIVA, for at konfirmere at alt var som det burde. Kundeservice (Esther) bekræftede at varen var klar til afhentning det aftalte sted.
Da jeg ankommer er butikken lukket og der henvises til Tæppeland, Brøndby.
Ikke den store rejse, men et irritationsmoment, da kundeservice jo havde alle muligheder for at komme denne ændring i forkøbet.
Varen er ikke taget i brug endnu, men indtil videre får BIVA prædikatet "godkendt".
Vi har modtaget varen en sofa og den blev leveret til tiden
jeg har bestilt over nettet, og det fungerede perfekt god tilbage melding fra jeres medarbejder
Alt forløb uden problemer, varer bestilt på nettet, afhentningen i butikken var 100% problemfri, de havde alle varer hjemme til aftalt tid og hjalp endda med at læsse bilen ;-)
Jeg bestilte nye senge og alt gik fint, det er i øvrigt nogle dejlige senge.
Fik godt nok udleveret forkert reol, men de kom i løbet af en time og nyttede den. God ekspedition og service
God behandling fra chauffør, der først ringede 1/2 time før ankomst, dernæst bragte varer til huset. Det kunne være rart at vide ved bestilling som der står på følgesedlen, nemlig at varer blev bragt til huset første rum mv.
Har købt et sofabord på internettet, kanon behandling.
På min ordreseddel stod der, at jeg kunne hente min ordre kl. 16.00. Var i leveringsbutikken kl. 15.20, men fik da at vide jeg kunne hente min ordre på det tidspunkt der stod på min ordreseddel.
Da jeg kører forbi forretningen på vej hjem fra arbejde, mente jeg at mit sofabord jo nok var kommet på dette tidspunkt. Men nej, det føltes nærmest som om jeg var en dårlig kunde fordi jeg havde handlet på nettet og ikke i butikken.
Fik iøvrigt mit sofabord udleveret kl.15.50. Jeg har før købt hjørnesofa og reolvægi samme butik, og fået en god behandling. Men åbenbart ikke når man køber på nettet.
Jeg ønskede selv at hente mit skab,da jeg næsten er nabo til Bivas lager i Taulov. Jeg ringede på klokken, ved porten til varer udleveringen, der kom en ung mand, som fik min kvitering og straks hentede mit skab. Da han kom ud til min trailer, hævede han gaflerne, på gaffel stableren og kunne lige så fint skubbe, skabet over på Traileren. Bestillingen var på nettet så der var, heller ingen problemer.
God hjemmeside og hurtig respons fra Biva. Dog var der al for lang ventetid på levering ved bestilling, og så skete der det, at en uge efter bestilling blev leveringen rykket til endnu senere.
Hej NF
Vi beklager meget at du har oplevet forlænget ventetid og håber og håber at varene vil vise sig at være ventetiden værd.
Biva kundeservice
Jeg kommer ind i Biva på nørrebro med min kæreste for at kigge på deres miami sofa. Da vi kommer ind står de to ekspedienter og snakker sammen bag skranken, og det er meget svært at komme i kontakt med dem, det virker nærmest som om vi er til gene.
Da vi så skal bestille sofaen har et andet par selv kontaktet den mandlige ekspedient og den kvindelige er derfor igang med at flytte noget rod.
Vi går derfor hen og kontakter hende omkring sofaen.
Selve bestillingen går som sådan okay udover at der er det problem at hun ikke vidste om den røde sofa også var med i deres tilbud. Jeg føler desuden at jeg selv skal spørge om alle detaljerne, og i stedet for at være en god sælger forventes det bare at vi selv henter sofaen.
Da vi så får bestilt levering får vi ikke noget valg om at der kan komme to med bilen, men får bare af vide at der skal være en til at hjælpe.
Hvis dette er deres firma politik og det kan spare dem nogle penge så er det vel fint, men synes det er til grin at man ikke får valget, da jeg gerne havde betalt mere for dette.
Vi forlader derefter butikken.
Den dag jeg så får leveret sofaen så kan jeg godt se at det bliver et problem, da sofaen, som jo altså er sovesofa med chaiselong kun er delt i to dele. Jeg har personligt ingen chance for at bære denne, selv med hjælp fra chauffør. Jeg opgiver så da min lænd bliver forstrukket. Jeg må derfor bare lade chaufføren køre væk, da han ikke kan blive og hjælpe når emballagen fjernes( og den bliver delt i flere stykker).
Da min ryg ikke kan mere må jeg derforr lade sofa stå i min opgang og ringe efter hjælp, og med meget besvær for de så sofaen op på anden sal.
Nåh, problemerne fortsætter så da jeg skal samle sofaen, det ene armlæn tager over en halv time at få på, der er jo heller ikke det store hjælp fra deres såkaldte brugsvejledning... Desuden er gevind virkelig skæve.
Og det andet armlæn må vi opgive at få på da gevindet er så skævt at det er umuligt.
Derfor må vi så bore gevindet ud fra armlænet og vi kører derfor tilbage til butikken hvor den samme kvindelige ekspedient hurtigt fortøller os at vi sagtens kan få et nyt. Der vil dog gå en måned før dette kan lade sig gøre.
Alt i alt har mine oplevelser med BIVA været elendige og der er ikke en positiv ting at fortælle om det.
Denne klage sendte jeg til biva- de svarede så ved at give mit armlæn hasteordre. Nåh.
Om selve sofaen kan jeg så fortælle at den fungerer simpelthen ikke optimalt når man skal trække sove delen ud. Desuden så er den enormt slidt efter bare et år.. skal lige siges at vi er to unge mennesker der har brugt den, og der hvor vores 'faste' pladser er, der er ligesom kommet et bagdelsaftryk hvert sted.
Jeg synes ikke det er rimelig at den holder så dårligt.
Ville aldrig nogensinde anbefale Biva til nogen og jeg køber aldrig noget i den butik igen.
Som jeg altid har oplevet med Biva, sker deres hjembringelse af varer eller leveringer ALDRIG til den dato som de oplyser, jeg har nu måttet vente 1 uge ekstra på et møbel jeg bestilte i god tid, og som i følge deres hjemmeside som stod som værende på lager ved bestilling... derudover mangler jeg stadig at modtage overdelen (hængevitrine) delen, hvilket jeg har fået oplyst at jeg skal vente indtil sidst på måneden, da de jo kun får leveret 1 gang i ugen og det jo i denne uge er en helligdag...
Som om de ikke vidste det ved bestilling!
Dårlig service, ikke noget spillerum mht. rabatter og kompensation pga. dårlige eller fejlhaftige oplysninger!
Vi mangler simpelthen nogen der kan tage ansvar i den virksomhed, og få halet op i de service problemer der eksistere, da jeg ved jeg er langt fra den eneste der får denne oplevelse
jeg synes leveringstiden på produkter er alt for lang. jeg skal vente 20 dage på et tv bord, hvilket jeg synes er alt for langt tid. synes ventetid maks skulle være 10 dage.
Jeg har efterhånden købt en del i Biva, og kun 2 gange har jeg måtte vende tilbage pga. fejl eller mangler.
Så tilfredsstillende
For ca 14 dage siden var min mand og jeg i Biva i Vejle for at købe et spisebord, havemøbler og en parasol.. Vi kiggede rundt og fandt det vi ville købe, så kom der en medarbejder hen mod os og var sikker på det var fordi han ville hjælpe men næ nej, det eneste han sagde "Kl er 16 og jeg må bede jer forlade butikken" Tænkte bare hold da op de er kunde venlige og hvor vil de gerne tjene penge... Så kørte vi i jysk og købte de ting der vi kom i Biva efter...
Der var rod i levringen, så derfor måtte jeg bruge ekstra tid og kører længere for at hente min varer. Da jeg endelig var kommet frem stod der at jeg skulle betale 5 kr, selv om jeg havde betalt over deres hjemmeside.
Jeg fik selvfølgelig 5 kr. I rabat og en god service i Biva Ishøj.
Hej Hanne
Beklager du måtte kører til en anden butik efter varen, men er glade for at du fik varen og en god oplevelse i Biva Ishøj.
Biva kundeservice
Jeg føler ikke i har styr på internet betalinger. Og det kommer til at hænge på kunden som ikke kan gøre for det.
uhæderlig opførelse.
hæver pengene for køb. Samtidig med at man meddeler at varen er udsolgt.
Kasper L fandt anmeldelsen nyttig
Hej Hermann
Vi beklager at pengene nåede at blive hævet på dit kort på den dag hvor der var forventet leverance fra leverandøren. Vi har d. 3/5 refunderet beløbet igen.
Biva kundeservice
Den købte vare kom den dag det var lovet og der var ikke noget der skulle retur det var dejligt at få en sms om morgen på at man fik varen i dag og at chaføren ringede om at nu var han på vej ..:))
Fandt en sofa på Biva.dk som jeg betalte online med mit betalingskort. Fik kort efter besked om at sofaen var klar til afhentning på den aftalte dato og i den ønskede forretning. Ved udlevering gik alt ligeledes helt smertefrit. Super nemt og billigt!
Fik leveret et par møbler og de kom som forventet. Møblerne er også som jeg kunne forvente, så alt i alt er det som det skal være.
jeg fik ikke som jeg havde bestilt men god telefon rådgivende og fik løst problemet
Hej Ole
Er ked af der gik noget galt i bestillingen, men er glad for at i fik problemet løst.
Biva kundeservice
ingen problemer, fandt hurtigt det vi skulle bruge bestilte det til vores lokale biva, varen kunne afhentes for den fortalte tid, så super.
Vi har modtaget en reolvæg, men vi har desværre fået et møbel hvor de forboret huller ikke har været helt lige plus en skæv overdel. Men jeg er sikker på at vi får en ny da der altid bliver uddelt en god service.
Hej Susan
Vi beklager meget de defekte dele og der bliver naturligvis taget sig af det.
Biva Kundeservice
det var som de skulle være og til tiden, høflig betjening og god service
havde bestilt en ordre med lev. til en anden adresse, end fakturaadressen og ordren blev leveret til faktrura adressen, BIVA indrømmer fejlen.....OG... TAK for lort... ingen kompation
Det har været dejlig bekvemt, sidde hjemme og kigge på produktet og give sig god tid til, at bestemme sig. Jeg hentede selv min vare da det var let for mig. En fornøjelse. Og varen var lige som jeg havde forestillet mig.
Jeg ringede til Biva i Helsingør, men tlf. blev ikke taget, så jeg blev viderestillet til Nicholai på kundeservice. En utrolig positiv oplevelse, hvor jeg købte varen jeg ville have (som jeg havde fundet på Biva's hjemmeside) og Nicholai fik leveret den til mig en dag jeg havde fri. Senere kom en mail som bekræftede vores aftale.
En time efter ringede en medarbejder fra Biva i Helsingør, som havde set at jeg havde ringet. Han undskyldte at telefonen ikke var blevet taget, men der havde været travlt i butikken.
Det er en kundeservice som jeg ikke har oplevet andre steder, så tak til Biva.
Hi Dude & dude`s
Jamn`ok fine varer men lidt øv at stå i butikken tirsdag , som var dagen hvor varen var lovet leveret, og så de først kommer fredag - specielt når den gamle seng VAR smidt på forbrændingen tirsdag.... CS NIELSEN
Da vi fik leveret vores nye længe ventede skænk, var den ene glaslåge i overdelen smadret.
Vi henvente os straks til Biva, og blev lovet at vi ville modtage en ny låge dagen efter.
Det er nu 5 dage siden og vi har IKKE modtaget nogen ny låge endnu.
DET ER EKSTREMT DÅRLIG KUNDESERVICE.
Hej Gitte
Vi beklager meget at der har været problemer med dit møbel, butikken vil kontakte dig hurtigst muligt vedr. status på din reservedel.
Biva kundeservice
Bestilling og bekræftigelse gik fint - gode tilbagemeldinger. Varen var ikke på lager, så der gik noget tid inden levering - det var forventet. Samme dag som levering skulle ske ringede de fra Biva og sagde, at varen desværre var forsinket - mindst 14 dage, men det kunne godt blive mere.
Jeg undrede mig - og specielt da beløbet allerede var blevet trukket (det er ikke god praksis i nethandel).
Da jeg ikke kan leve med en markant forlængelse af leveringen (og usikkerheden) har jeg valgt at annulere bestillingen og købt min vare et andet sted. Selve annulleringen gik OK og der var ikke problemer med at få pengene retur (håber de går ind på min konto én af de nærmeste dage).
Så jeg handler ikke i Biva igen, når varerne ikke er på lager. Der er de bare ikke gode nok.
Hej Mads
Vi beklager meget at du har været udsat for udskydelser på dit køb, men vi er glade for at du har fundet et alternativ du er tilfreds med.
Biva kundeservice
Kan ikke sige andet at jeg er super tilfreds med biva. God kundeservice, glade ekspedienter
Super god betjening Biva Holbæk. Bestilte over oneline, til afhentning d 19/4 2012, men havde fået trykket 19/5.
Igen problemer , der var cafebord på lager. En venlig stemning, alle hilser
Biva er dyrere end Ikea, men kan personligt ikke se hvorfor...