[REPLY]
Jeg kom til at bestille et forkert headset og benyttede mig af min returret. Efter ca. en måneds tid efter returnering af den uåbnede vare rykkede jeg BJ Trading for status på retursagen. De havde slet ikke behandlet den, og selv om jeg havde handlet hos dem og betalt via kort, så måtte de bede om mine kortdata for at kunne returnere pengene.
Desuden var de omkring 14 dage om at levere varen oprindelig, så jeg kommer ikke til at handle dér igen, når der er så mange andre på markedet, som er både hurtigere og yder bedre service.
Har handlet en del gange hos BJ-Trading, og der er kun 1 grund til at jeg stadig gør det til tider, nemlig deres priser, for deres service og levering er slet slet ikke hvad der forventes af en webshop !
Virkelig dårlige kundeservice. Vi får en router i gave og den går i stykker efter et halvt år. Så vi sender den til BJ trading som sender den til reparation. Efter 3 måneder får vi vores router igen - som i at vi selv ud og hente den. Da vi kommer for hentet den får vi at vide at den ikke kunne laves. Jeg spørger om fejlen og for at vide: det må vi ikke oplyse. What the f*ck? Hvorfor må jeg ikke få det oplyst om min egen router? Og hvad værre er - de ville ikke give os en ny, vi havde jo brugt den. Dem bruger vi så ikke mere
Jeg bestilte for nogle dage siden nyt RAM til min Macbook Pro, og eftersom jeg var lidt skeptisk omkring køb af andre mærker end Apple til min Macbook, så brugte jeg deres RAM-guide til at finde de helt rigtige RAM. Jeg havde så 2 muligheder at vælge imellem, hvorefter jeg skrev til kundesupporten for at høre hvilke der ville passe bedst.. Jeg sendte specs og alt der skal bruges for at vurdere dette, og de sendte en mail tilbage hvor der stod at de var lige passende og gode, så det var en smagssag. Jeg valgte så de billigste og da jeg modtog dem (efter 4 dage med postdanmark) og satte dem i, så virkede de ikke..
Jeg ved så at enten har de sendt defekte RAM, eller også har de guidet mig til at købe forkerte RAM.
Jeg tager det dog pænt, og hører ad om det kan lade sig gøre at jeg får returfragten gratis og gratis fragt på de nye de sender, hvilket de ikke engang vil tænke over, men afslår med det samme..
For at toppe det af, så er deres retursystem værre end ****. Det er umådeligt besværligt.
De får 1 stjerne for deres priser..
Bundkort, CPU, RAM og PSU var blot tapet sammen i en stor klump uden yderligere beskyttelse.
Leveringstid oplyst til 1 - 3 dag på deres hjemmeside, men blev først leveret efter 10.
De pålægger ekspeditions gebyr, betalingsgebyr og forsendelsesomkostninger.
Jeg kan ikke anbefale dem, og handler der ikke igen.
Bestilte om onsdagen inden kl 12 og de sendte først varen fredag! Så nu venter jeg spændt på at se om jeg får det mandag eller tirsdag. Udover det er der gemte gebyre som er lidt mærkelige. Så de er ikke billigst i sidste ende!
Jeg har tit handlet på bj-trading.
Kunde supporten er god og hurtig, både på mail og telefon.
Har næsten altid fået mine ting, dagen efter jeg har bestilt dem.
Jeg har nu brugt BJ-Trading igennem en del år efterhånden.
Jeg sværgede til SHG (Da de eksisterede), men er gået 100% over til BJ-Trading.
De gange jeg har sendt vare retur (1 SSD, 1 GPU & 1 PSU - over ~4 år eller sådan noget) til RMA, har det altid været hurtig process.
Fra jeg har bestil, til jeg har haft pakken i hånden, er der aldrig gået mere end max 3 dage. Selvfølgelig ikke hvis det har været på rest, men forudsat at det har været på lager.
1.Bestilling
2.Ordre bekræftigelse ganske kort tid efter (1 time cirka) alt efter tidspunkt selvfølgelig.
3. Afsending som regel indenfor 24 timer.
Track & Trace, så pakken kan følges - Genialt.
Med så hurtigt behandlinger, ligger fejlen hos PostDK, hvis ikke man har pakken indenfor den tid BJ-Trading skilter med.
Bliver den sendt af sted inden kl 15:00, så har man pakken dagen efter.
Fortsæt det gode arbejde :)
Jeg vil ihvertfald fortsætte med at benytte jer :)
Alt OK og levering 1 dag før lovet i flg lagerangivelsen. Hjemmesiden kunne være bedre!
Til dem der har skrevet at leveringen ikke er iorden, kan jeg kun være enige med !
Bestilte nogle Højtalere for ca. 3 uger siden - og har ikke modtaget dem endnu.
Var idag nede på posthuset og hente min bestilte pakke, bj trading havde gode priser, og jeg har gode erfaringer fra dem tidligere.
Pakken jeg modtog, var ikke pakket ordentligt ind, der var blot smidt en masse gennemsigtig tape rundt om til at holde tingene sammen, hvilket tydeligt havde givet, skrammer, dog ikke umildbart noget der burde påvirke varen, så fremt den fra producenten var pakket forsvarligt ind.
Dette var desværre ikke tilfældet, med min cpu køler, som har fået et ordentligt tryk.
Det er en ommer bj trading.
Hold jer langt væk fra dette firma, de er 5 kroner billigere, men hvis noget holder op med at virke er de totalt ligeglade og virkelig dårlige til service.
Useriøs netbutik, bestilte varer som iflg. siden var på lager, men får bare samme besked igen og igen:
"Der er desværre en forlænget leveringstid på den vare du har bestilt, og vi kan lige nu ikke sige dig hvornår vi kan levere til dig. Vil du prøve at vente eller skal vi slette din ordre ? eller kan du alternativt måske bruge en anden vare."
Har altid syntes godt BJ, det bestilte kommer til tiden. Ingen problemer..
Det skal siges at jeg har haft OK handler med B.J. Trading, men det er godt nok groft at tage et gebyr for en ekspedition på 15 kr. Det får dem til at ligge med den laveste pris på rigtig mange produkter, men i realiteten kommer de til at ligge langt nede på listen efter gebyret kommer på.
Deres handelsbetingelser beskriver dette gebyr som det skal, men det er bare virkelig dårlig stil.
Når jeg finder et produkt jeg vil købe på f.eks. edbpriser.dk og kigger på listen over priserne fra de forskellige webshops, så forventer jeg også at det beløb der står ud for en butik faktisk også er den jeg ultimativt kommer til at betale.
Med B.J. Trading er det bare ikke tilfældet..
Jens fandt anmeldelsen nyttig
MEGET dårlig service.
1. Bestilte vare onsdag eftermiddag, varen blev sendt fredag morgen, skulle vente til mandagen før jeg fik varen.
2. Returnering af vare.
Jeg sende en vare retur, sagen afsluttet dagen efter, jeg sende den retur.
Jeg ventede en uges tid og beslutter at ringe til dem og får at vide jeg skal sende mit konto nr. og der vil gå op til en uges, før de får ekspederet returneringen.
Meget ringe service.
Hold jer langt væk fra dette firma.
BJ-trading var 4½ uge om at ombytte et defekt bundkort. Forestil jer at skulle undvære pc i 4½ uge!
Måske er det billigt - men det kan også blive FOR billigt.
(hvorfor kan man iøvrigt ikke give nul stjerner?)
Jeg synes det er grotesk, at der går 1½ dag, og alligevel er varen ikke sendt afsted.
Da jeg skriver til dem , brokker de sig over de har haft ordre i påsken, og det kan jeg ikke lige frem bruge til så meget.
Tjekkede via EDB Priser prisen på en skærm. Fandt den billigst hos BJ Trading, hvorfor der blev købt 4. Dette den 11. oktober 2011. Fik besked om, at der var en forlænget leveringstid, da skærmene ikke var på lager. Det er ok, men har stadig ikke (10. april 2012) modtaget skærmene. Har modtaget et par beskeder om, at skærmene stadig ikke er på lager. På intet tidspunkt har de skrevet noget om, hvor lang leveringstid, der kunne forventes.
Jeg sidder mest af alt med en fornemmelse af, at de faktisk ikke kan skaffe skærmene til den annoncerede pris (blev umiddelbart efter købet fjernet fra EDB Priser), og nu blot sidder og venter på, at jeg fortryder ordren (hvilket jeg desværre nok bliver nødt til).
Har normalt været glad for at handle hos BJ Trading, men denne behandling er under lavmål. Hvorfor ikke være ærlig og sige, at skærmene ikke længere kan skaffes frem for at trække kunden rundt ved næsten!
Forsendelsen er ikke så hurtig hos BJ Trading, så det skal man være opmærksom på.
Hjemmesiden virker lidt gammeldags efterhånden, og søgefunktionen er dårlig.
Men de har eksisteret så længe jeg kan huske, og det vil de nok også gøre fremover. Jeg handler der gerne igen.
P.S.: Andre har skrevet om, at man kan betale 10,- for at få hurtig forsendelse. Det fik jeg ikke mulighed for, så måske de er stoppet med det.
Jeg startede med at handle online lige så snart det var muligt og begyndt først at handle hos shg. Med det sagt har bj-trading også vundet mig over så der er de to virksomheder jeg vægter lige højt når jeg leder efter et sted at købe mit hardware fordi selvom de måske ikke altid er de billigste, så ved jeg at jeg får en god service, samt information omkring min ordre når som helst.
Har købt der en del gange efterhånden over en del år snart. Kan godt forekomme 2 dages leverings tid. Gode priser! Pga. kun 4 stjerner er deres webside,mangler flere søge funktioner til hardware. Godt vi har Edbpriser.
Jeg købte et lydsæt til min pc (logitech) Fremragende lyd til de 150 kr.
Service - 100% i orden
Købte micro-SDHC-kort til min mobil. Det var billigt og hurtig levering.
Da handlen skal afsluttes og betales dukker der pludselig et 15kr gebyr op......... hvorfor og for hvad ??
Det er SVINDEL og bare en måde at få produktet til at virke billigere på og så håbe at kunden ikke orker at finde en anden forhandler.
Har købt for 5000kr hos BJ gennem tiden og har aldrig haft problemer før (dvs. ingenting som gik i stykker eller skulle retur).
Denne gang købte jeg en trådløs router. Gentagne udfald på WIFI og SSID der bare forsvandt blev for meget og jeg returnerede den via deres RMA system (som iøvrigt kun har en eneste tekstlinie til at bekrive problemet på!)
To dage senere får jeg en mail om at min ordre var blevet afsendt.
Dette forstod jeg ikke, da jeg ikke havde nogen udestående ordrer. Det viste sig at være routeren der var på vej retur. Fakturaen på hjemmesiden sagde at der var kørt ping test i 30 timer.
Vi havde over de næste dage en mail korrespondance hvor jeg forsøgte at forklare problemerne:
- at bare fordi routeren kørte i deres test betød ikke at den kørte fejlfrit hjemme hos mig
- at jeg også havde prøvet at opdatere firmware
- at mange andre på nettet havde rapporteret samme problem (jeg sendte et google link med)
- at jeg bare ville have pengene tilbage da routeren ikke virkede som den skulle.
Jeg fik hver gang meget kortfattede svar som bar præg af at modtageren kun havde læst første linie.
Såsom:
- Vi tester den når vi få den ind.
- Har du prøvet at skifte kanal?
- Du kan ikke returnere den da der er gået mere end 14 dage.
Jeg skrev også at de skulle ringe til mig - da alle mails jeg modtog kun var underskrevet BJTrading - uden noget navn som jeg kunne ringe til.
Til sidst fik jeg mine penge tilbage (men jeg blev snydt for mine forsendelsesopkostninger).
Det besvær gider jeg ikke mere. Der er masser af andre firmaer med ligeså gode priser og bedre service.
Købte to SDHC kort hos bj-trading mandag eftermiddag og regnede med de blev sendt tirsdag, da de skulle være på lager. Da pengene end ikke var trukket på min konto onsdag kontaktede jeg bj-trading via e-mail for at høre om der var opstået et problem. De svarede hurtigt, at mine varer ville blive sendt samme dag, så jeg ville havde dem torsdag, hvilket også viste sig at holde stik!
Jeg har før prøvet, at de ikke altid pakker tingene forsvarligt ind. Måske har de strammet op på det, for mine SD kort var 100% forsvarligt indpakket, så ingen problemer der overhovedet.
Og med en pris der var 10% lavere end andre steder er jeg fuldt ud tilfreds. Havde givet max. karakter, hvis det ikke var fordi jeg lige skulle rykke for mine varer (ved ikke om det gjorde en forskel, eller om de under alle omstændigheder var blevet sendt onsdag).
Handler gerne her igen.
fik hvad jeg ønskede... dog gik der 4-5 arbejdsdage (så hvis det haster, vil jeg ikke bruge dem)
- ellers hurtig respons fra kundeservice
Har handlet rigtigt mange gange ved BJ-trading, og har aldrig oplevet nogen problemer med levering. Deres hjemmeside er ca. som den har været da jeg købte min første PC'er ved dem i 96. Men den virker.
Det virker som en simpel opgave. Jeg bestiller et headset og et webcam der skal bruges til en fødselsdagsgave.
Jeg modtager pakken regelmæssigt, iIngen problemer der. Men den er pakket ind i tape!
Jeg kan ikke undgå emballagen på varerne bliver flået i stykker når man sidder og spilder sin tid på tage det af, for at den gave man vil give væk skal tage sig bare nogenlunde ud. Alle deres konkurrenter vælger at pakke pakkerne ind i små papkasser, så indpakningen ikke skal gå i stykker, og fragten være sikker. Dybt latterligt.
Havde jeg sendt en pakke retur til en hvilken som helst virksomhed på samme måde som returvare havde jeg ikke fået pengene tilbage da varen ville være usælgelig.
Ud over det skal man møde noget så latterligt som et ekspeditionsgebyr (på 15kr, 8% af denne ordres pris) på den sidste side i købsforløbet. Normale forsendelses omkostninger på 42kr er helt okay.
Alt sammen for at få det hele pakket ind i tape.
Det er sidste jeg jeg handler hos BJ Trading, vælger en konkurent næste gang, der er rigeligt at vælge imellem.
men utrolig stabile leveringer og bestemt konkurrence dygtig på prisen. Min foretrukne leverandør af computer hardware!
Har bestilt flere dele til en bygselv PC og har måtte konstatere af nogle dele ikke kunne nå at komme hjem inden jeg skulle bruge dem. Ved at benytte deres 'kommentar til ordren' service fik jeg identificeret lignende produkter og fik gang i ordren igen:-) Samtidig er priserne på produkterne næsten altid billigst.
Bestilte 2 stk SDHC Kort hos BJ Trading, da de var billigst. Jeg troede at nu de var på lager ville jeg modtage dem dagen efter ligesom mange andre webshops. Men nej! Fik dem først fredag.
Kunne dog have valgt et ekstra gebyr på 10kr for at få det sendt samme dag. Helt ærlig hvad er det for noget? Synes det er grotesk at man skal betale ekstra for at få det leveret dagen efter, mens mange andre webshops levere det så hurtigt de overhovedet kan. Det kalder jeg bestemt ikke service.
Dette er første og sidste gang jeg handler hos BJ Trading. Og vil bestemt ikke anbefale andre at handle her.
til en iphone 4. Da jeg et par dage ikke havde fået mail om, at den var sendt, slettede jeg min ordre. De er billige, men det er ikke altid nok.
Nok en af de grimmeste webshops jeg har set men hurtig levering og en rigtig god pris på det købte. så fire ud af fem.
Jeg bestilte min vare søndag, fik den præcis da jeg skulle have modtaget den, der var flere valg af forsendelse så jeg kunne som kunde få det leveret som jeg havde lyst til. Det var som online handel burde være.
Jeg har lagt ordre d. 24/1 Der er hævet penge d. 27/1 Der kommer ikke en skid. Jeg har lige kontaktet Post Danmark. Det forsendelsesnummer jeg har fået af BJ har de aldrig modtaget.
De hæver tilsyneladende beløbet og giver Post Danmark skylden.
God fornøjelse til den der satser sine penge i denne forretning.
Handlet hos B.J. mange gange
Altid et glat forløb, produkter som virker leveret til der hvor man forventede.
Keep up the good work B.J. :)
Kenneth
BJ får 1 stjerner fordi de er flinke nok når man forhandler med dem pr. mail - når det kommer til troværdighed er der nul stjerner.
En forespørgsel på 13 Pc-skærme kunne ikke give nogen prisreduktion i f.t. 1 skærm, hvad var fair nok, men fragt og diverse omkostninger beløb sig til mere end 900 kroner - BJ erkendte at der var noget galt, og lovede at rette det. Det gjorde de ikke. Senere oplyste Bj at det VAR rettet - det var det ikke. Besluttede dagen efter at jeg ville hente varen selv i butikken og bestilte skærmene til afhentning - Natten over var de så bare lige steget i pris på BJ's hjemmeside (men ikke i EDBpriser.dk) - Og det kunne BJ ikke gøre noget ved. Det var ikke min skyld at de ikke fik rettet fragtprisen som lovet - men skulle altså betale. Enhver kan vel gætte jeg fandt en anden leverandør!