We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bkweb anmeldelser

Bkweb Logo
Kunderne om Bkweb : »Super kreativ og god service« »Super godt er meget tilfreds!« »Top Dollar.« 13
Godt

• Michael
  • Helsingør,
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Hurtig levering og god support

Endelig et webberu der har styr på tingene.
Jeg er meget tilfreds med bk web's service. De er hurtige til at rette ting på min side og hele processen med at få produceret min nye hjemmeside var lige til, jeg skulle ikke selv lave så meget arbejde som jeg havde regnet med.

Bk web kan varmt anbefales til andre.

• Mazyar
  • Verificeret køber

Super kreativ og god service

Jeg bestilte en ny hjemmeside kbhtand.dk gennem dette firma i 2011 og har ikke været andet end tilfreds. Der er rigtig god kommunikation med folkene bag hjemmesiden og deres support er aldeles effektiv. Alle deadlines er overholdt og jeg er super glad for slutproduktet. Jeg har allerede modtaget en masse positive response på min hjemmeside, som jeg kun kan takke BK Web for.
Et professionelt og serviceminded firma, som jeg til en hver tid vil anbefale.

• Helle
  • Verificeret køber

Super godt er meget tilfreds!

Vi har fået en fin hjemmeside som fungerer godt og
bliver opdateret efter ønske.

Top Dollar.

Frederik fra Bkweb har været super god til at fange vores ønsker. Det første forslag de kom med til en forside på vores hjemmeside, sad lige i øjet. Han er meget behagelig, kompetent & servicemindet person, der er ikke noget han ikke lige giver en hånd med og svare altid hurtigt på mails.

De varmeste anbefalinger herfra.

Bkweb

En god, kvalitets service og design

Professionalisme, parathed, meget fint tilgængelighed til at yde hjælp. Altid hyggeligt at have kontakt med dem.
Varmt anbefales.

• Kunde

God og effektiv service!

BKweb har ydet en god, hurtig og kvalificeret service. Jeg stod og skulle have min hjemmeside online med meget kort tids varsel, samtidigt med at jeg ikke ville gå ned på kvaliteten. BKweb leverede varen, og dermed 5stjerner fra mig.

• Julie

super godt.

super godt, virkelig god service, alt hvad vi aftalte blev overholdt.

Venlig, super support

Meget venlige unge mennesker, yder en super support. Ingen "Dum smarte" salgstaler som man ellers hører om. Meget rolig og konkret i deres salgstale. holder 100 % hvad de lover.

• Tom Rene
  • Græsted, DK
  • Verificeret køber

Hurtig - Effektiv - Prof.

Kan kun give mine bedste anbefalinger til bkweb. Er yderst hjælpsomme når jeg skal have lavet opdateringer eller har spørgsmål.

Hurtigt og effektiv kundeservice

Er fuld ud tillfreds med deres kundeservice. De hurtige til at opdatere min side og jeg har fået mange salg gennem min side.

• Tarek
  • Hillerød, DK

Hjælpson, Venlig, Fagfolk

Bk Web har været superhjælpsomme, de har været gode til at informere om brug af siden. billigt i forhold til kvaliteten af det produkt jeg fik ud i den anden ende.

Super

Jeg er super glad for at jeg valgte Bkweb, de er altid hjælpsomme og kan forklare tingene så jeg kan forstå det. De ringer eller mailer altid tilbage til mig samme dag.

Bkweb

Altid på pletten for super service og hjælpsomhed

BKweb er en god sparringspartner. kan altid træffes - er altid klar til at hjælpe her og nu... og laver et flot arbejde.
absolut anbefalesesværdig samarbejdspartner

chris fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk