[REPLY]
Handlede hos bladesofsteel i 2006. Havde i den forbindelse indhentet en blankvåbentilladelse, da dette er et vigtigt kriterie for at handle en lang række varer hos bladesofsteel.dk.
Forleden vendte jeg tilbage til butikken da jeg havde forelsket mig i endnu en vare hos dem.
På trods af at der var gået intet mindre end 6 år siden mit sidste indkøb hos dem fandt de min tidligere handel, og dermed også en kopi af min (stadig gyldige) blankvåbentilladelse - dermed var jeg fri for at lave en ny kopi af tilladelsen.
Det synes jeg er prisværdigt. Kommunikationen med forhandleren var flydende og venskabelig. Dejligt! Kan varmt anbefales. Der er styr på tingene!
-Overskuelig webshop
-Hurtig levering
-God kommunikation og hurtige svartider
-Varer som lever op til beskrivelserne
Det kan vel kun give fem stjerner?
Et super sted der giver en god kunde oplevelse.
Og eftersom de har 30 dages garanti på prisen er man sikker på det er det billigste sted i DK.
faktisk kan jeg slet ikke forstå ham John, der har anmeldt dem her.
Super saglig kunde service og jeg handler kun der i fremtiden.
Har handlet et par gange hos Bladesofsteel.dk, og ville egentlig gerne handle mere hos dem, men har fuldstændig opgivet da stort set intet har på lager og deres leveringstider samtidig er alt for lange (ofte flere uger/måneder!). Derudover er deres priser også for høje i forhold til hvad tingene koster andre steder på nettet. Prisen kunne man måske leve med hvis de havde en ordentlig lagerbeholdning, men når de samtidig skal bestille alt hjem til en og der er så lang en ventetid, er det ganske enkelt uacceptabelt!
Freak fandt anmeldelsen nyttig
God saglig service. Mødte kun venlighed og fleksibilitet da jeg kontaktede dem. De er stolte af deres produkt med rette.
Jeg har handlet flere gange med butikken, og kanon service HVER GANG, Holder alle aftaler og levere ofte dagen efter.
Jeg handler altid KUN her, hvad de ikke har på lager kan skaffes.
Har bestilt flere ting fra siden uden problem, jeg skulle blot sende dem en kopi af min våben tilladelse, hvilket jeg syntes er vigtigt da de dermed sikre sig, at man overhovedet må modtage det bestilte våben, altså en god sikkerhed der. Derudover svarer de ganske hurtigt på evt spørgsmål. Forsendelsestiden er altid hurtig hvis varen er på lager og de bliver sendt i sikker indpakning der gør at den bestilte varer når sikkert frem uden at formå at gøre skade eller have taget skade :) Siden er også nem at finde rundt på.
Har kun haft gode oplevelser med denne side :)
Kundeservice er meget hjælpsom og klarede fint at skaffe varen specielt hjem, selvom den ikke oprindeligt fandtes på sitet.
Jeg er har handlet meget hos bladesofsteel og jeg har altid modtaget vare af en høj kvalitet og med meget hurtige forsendelser.