[REPLY]
Let og overskuelig hjemmeside, konkurrerencedygtige priser, gratis fragt og hurtig levering. Vi havde skoene dagen efter :-)
Blinkesko tilbyder, at hvis man skriver mål på barnets fod, måler de skoene efter og sender den rigtige str, men de sko vi købte er kun 7 mm større end min datters fod, så er lidt i tvivl om, hvad blinkeskos politik er for, hvornår de vil sende en anden str end den bestilte. Det fremgår ikke af hjemmesiden, og jeg ville nok mene at 7 mm til at vokse i er lige i underkanten.
Jeg har købt sko og sandaler hos Blinkesko.dk - og jeg kan kun anbefale at handle der. Skoene kom dagen efter jeg havde bestilt dem - de var pakket så flot ind med seje klistermærker på. Drengene blev helt vilde med de tatoveringer der også var sendt med. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem :o)
Sehr schnelle Lieferung gute Schuhe. Mein Sohn ist begeistert
Die Schuhe sind einfach nur toll,meine Tochter ist der Star in der Schule ,so tolle Binkerschuhe haben wir noch nie gesehen sie sind jeden Cent wert.
Die Sandalen sind sehr gut und preiswert, Versand schnell. Päckchen sehr liebevoll verpackt, mit Piraten-Stickern (mein Sohn musste alles aufheben!). Retour (zwei Gr. bestellt) nach Dänemark mit Versicherung allerdings sehr teuer (17,-€ pro Paket), habe als "Päckchen" verschickt, günstiger, aber ohne Nachweis. Zum Glück ist es angekommen, Gutschrift per Visacard folgt (Info per Mail erhalten). Insgesamt alles PRIMA!
Preise günstiger als im Geschäft, große Auswahl, schnelle Lieferung, alles einfach perfekt - ich werde es wieder nutzen!
Mein Sohn hat sich natürlich hauptsächlich über seine neuen blinkenden Schuhe gefreut, er fand aber schon die mit Piraten verzierte Verpackung und die darin enthaltenen Gummibärchen "cool".
Kan kun anbefale at købe sko her,de kom dagen efter med posten..
Jeg bestilte sandaler til knægten sidst på eftermiddagen. Fik besked om at de var pakket og sendt en halv time efter bestillingen. SMS fra Post Danmark formiddagen efter, at pakken var på vej, og kl 12 havde jeg sandalerne i hånden. Billigere end i butikken og 0 kr. i leveringsomkostninger.
Det eneste der kan gøre blinkesko mere attraktivt er fri returret, for ift leveringstid, lidt lækkert, klistermærker på pakken etc er I helt i top.
Tror ik jeg har oplevet så hurtig ekspedition! Og så var der små klistermærker så pakken! Super super!!
Havde en rigtig god oplevelse allerede fra ordrebekræftelsen, hvor teksten viste at dette firma går op i at glæde børn. Der var virkelig hurtig ekspedering. Da vi modtog ordren havde de lagt en lille pose slik i til min datter, hvilket selvfølgelig var et stort hit:-) De små detaljer gjorde en stor forskel og medføre at jeg helt sikkert vil gafle der igen:-)
Et fantastisk sted at handle, bestille en dag og degen efter kommer der sko med posten...
Handler helt klart der igen.
Hurtig levering og super service. Vil helt klart handle her igen ;0)
Jeg var i tvivl om størrelsen og bad om hjælp fra butikken, som svarede hurtigt tilbage. Jeg fik ved levering en returlabel med, hvis størrelsen skulle vise sig at være forkert. Det var den heldigvis ikke. Jeg var meget tilfreds med den ydede service og leveringstiden, som var den kortest mulige, så butikken kan helt klart anbefales.
Gode priser på skoene, fint udvalg, god hjemmeside og hurtig levering.
Det var fuldstændig gnidningsfrit at bestille sandaler på blinkesko.dk. Og der var endda piratklisermærker på pakken, da vi fik den. Godt udvalg og fine valgmuligheder for forsendelse var mine væsentligste kriterier. Og den sjove bekræftelsesmail var lige prikken over i'et. :-)
Mine børn glæder sig altid til pakken fra blinkesko.dk kommer, der ligger jo gerne en lille pose slik i hver æske og det gør sko oplevelsen for børnene rigtig god. De gider nemlig godt prøve den sko, som lige har givet dem slik. Det er ren bestikkelse... på den gode måde.
Jeg havde de sejeste blinkesko efter 2 dage med fine glitter klistermærker på pakken og en lille overraskelse indeni sammen med skoene - det vækker lykke hos store og små :) Dertil kommer en glad og ligefrem kundekommunikation :) Takker
Endelig fandt jeg de sko jeg ønskede til mine piger :)
Rigtig god service. Man kan medsende barnets fodlængde og så tjekker de om det er den rigtige str. man har valgt. Opringning ved tvivlsspørgsmål. Flot indpakket og børnevenligt med klistermærker på pakken og en lille slikpose indeni. Email da de var afsendt.
Absolut tilfredsstillende behandling og service. Ikke sidste gang jeg handler hos blinkesko.dk
Vh. Tine
Schuhe sind heil angekommen und mein Kind findet die Schuhe super toll. Danke für die Lieferung.
Havde skoene dagen efter de var bestilt, desværre havde jeg bestilt dem for store, bestilte ny og igen havde dem dagen efter. Sendte de andre sko retur og to dage efter havde jeg pengene på kontoen:o))
Det er en dejlig sandal og hurtig levering og jeg vil anbefale det til andre
Endnu en gang har jeg handlet sko hos Blinkesko.dk til min søn.
De er som altid en butik med hurtig levering, god og fin service - en sød lille ting, at de sender "lidt sødt" med til barnet :)
I er billige, leverer super varer og så er I gode til, at yde kundeservice. Tak for endnu en skøn oplevelse :)
Hurtig levering. God kvalitet på sko ved første øjekast. Rimelige priser. God service. Dejlig uformelle mails med humor. Og dejlig indpakning med klistermærker.
Har købt sko til mine to nevøer på 3 år. Jeg håber, at kvaliteten af skoene er ligeså god som det ser ud til. Men ellers fantastisk service, humoristiske mail og skønt at se, hvor meget de gør ud af indpakningen. Sørøverklistermærkerne var for seje.
Jeg har købet et par super blinksko til mit barne barn på 2 år. De passede perfekt og hun elsker dem!!
Modtog dem som lovet efter en dag.
Fik nogle søde, sjove og personlige mails fra firmaet, og da jeg modtaog pakken var den også personlig og med klistermærker og en lille pose vingummier i pakken. Dem fin barnebarnet dog ikke glæde af. Hun er for lille.
Det var en oplevelse at få en pyttet pakke med 3 gode par sko og lidt lækkerier til børnene. Pakken kom kort tid efter bestillingen så børnene kunne nå at få sandaler på i det gode forårsvejr. Helt perfekt.
leider hat die Lieferung etwas länger gedauert( 9Tage) ansonstenTop
Habe das erste Mal bei Blinkesko.dk bestellt.
Die Lieferung und Qualität hat mich postiv überrascht.
Schuhe passten super und ich bestelle auf jeden Fall, solange Blinkeschuhe cool sind wieder dort.
Kann ich mit gutem Gewissen weiterempfehlen
Fin mail og billig sanddaler, men hvorfor ringe og stille spørgsmål om de cm jeg havde skrevet var på skoen eller mit barns fod, og så med en lidt anklagende tone om at de havde forsøgt at ringe til mig tidligere, øh ja okay der var jeg på arbejde og nu er jeg på vej hjem, så et temmelig dumt tidspunkt at ringe og stille sidst på eftermiddage, så hellere sende en mail, det gik nu nok om der gik en ekstra dag før jeg fik det bestilte.
Men nu kommer sanddalerne i morgen og jeg kan desværre se på målene at de er for store, det var penge ud af vinduet.
Lidt øv er det også at få en mail om at man kan 5% i rabat mens man er igang med at bestille så ser man ikke denne mail og får ikke rabatten, og da jeg skrev ind fik jeg ikke svar.
Kære Mette
Jeg er ked af at din oplevelse har været som du beskriver det.
Vi sendte dig en mail kl.8.27 mandag morgen hvori der stod flg.
"Hej Mette
Vi kan ikke rigtig få den sandal til at passe.
Det mål du har skrevet er det fodens længde eller er det sandalen der skal ligge mellem 20 og 21 cm.
Den måler 20,5 cm."
Den mail fik jeg ikke svar på og derfor ringede jeg dig op nogle gange og fik fat i dig i går eftermiddags. Her blev vi enige om en str.33 fordi du fortalte at, det var målet på din drengs fod du havde oplyst og så passer en str.32 ikke.
Når man melder sig til nyhedsbrev kan man opnå 5% rabat, men jeg kan ikke se du har meldt dig til nyhedsbrevet. Har du det, stod der med det samme i rødt, hvad din kode er og den ville du kunne bruge med det samme, det er ikke noget vi oplyse efter købet er gennemført.
Hvis str.33 er for store, så bytter vi naturligvis med det samme til den str. der passer og det koster dig ikke noget.
Ærgerligt disse misforståelser er opstået, for vi gør rigtig meget ud af at vore kunder får en god oplevelse, hvilket for os betyder hurtig levering og rette størrelse første gang, derfor er muligheden for at skrive barnets fodmål indført, og vi har indtryk af at mange sætter pris på den service.
Bedste hilsner
Elsebeth Ingemann
Blinkesko.dk
Jeg bestilte skoene søndag og allerede mandag formiddag fik jeg en mail om at skoene var pakke og sendt med GLS
De var pakket rigtig fint :-)
Hurtig betjening
Børnevenlig indpakning
Hurtig levering
Sko er perfekt kvalitet med bløde flexible såler
Sjove for børnene
Sehr schöne Ware und ein Schuhparadies für kleine Prinzessinnen .
Die Abwicklung war einfach und schnell und die Schuhe wurden zügig versand. Außerdem waren die Schuhe sehr niedlich und ykindgerecht verpackt, so das selbst die Kleine viel Spaß beim Auspacken hatte.
Varen blev sendt kort tid efter den var bestilt. God information hele vejen. Der fulgte slik med i pakken. Kan virkelig anbefales!
En super handel, hvor det hele forløb uden problemer....Jeg giver Blinksko de flotteste roser....Og min søn blev super glad, ikke blot for sine nye sandaler, som passede på en prik, men også for det slik som var sendt med..en virkelig god idè Hilsen
Bestile sko mandag aften - tirsdag kom der mail om, at skoene var pakket nænsomt og flot dekoreret - og det var de med klistermærker, da jeg hentede dem på posthuset - super cool - fed humor i mails - tak - det er ikke sidste gang jeg handler hos jer
Jeg har netop købt sko hos Blinkesko.dk og er fuldt ud tilfreds. Hurtig levering og lækre sko som min lille pige blev meget glade for.
Hurtig levering og min søn er bare super stolt af sine nye blinkesko.
Sjov indpakning med smarte klistermærker og en lille pose slik i æsken.
Meget børnevenlig.
Det gik super hurtigt at få skoene leveret og min dreng var meget begejstret - selvfølgelig for skoene, men også for klistermærkerne, der sad på pakken og den lille slikpose indeni ;o) Det var nemt og hurtigt og en god detalje, at jeg kunne skrive fodens størrelse i cm på bestillingen, skoene passer perfekt.
Ps klistermærkerne kunne måske ligge indeni en anden gang, så de kan sættes på noget :o)