We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Blovstrodkro anmeldelser

Blovstrodkro Logo
Kunderne om Blovstrodkro : »Tarveligt måltid« »Billigt og dårligt« »3 gang var ikke lykkens gang« 7
Lavt
4 af 10

7 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (7)

Udvalgt anmeldelse om Blovstrodkro

skuffet

Skulle ud en torsdag og ha Spareribs som de har til 69 kr. ad libitum. Vi var 3 gutter som landede på kroen kl 18.30 og fik af vide der var 45 minutters ventetid på Spareribs, Ikke optimalt når det er det man gerne vil ha og ikk kan bestille bord. Syntes også servicen er faldet i forhold til før i tiden desværre..........

Blovstrodkro

Fin bøf, men god plads til forbedring

Var der her i nov. 2011 med et selskab på 10 pers. Selve bøfferne (forskellige typer) var helt i orden og det samme gælder egentlig fritter og sovs.

Men salaten var virkelig ringe og serveringen var heller ikke for god, de var ikke gode til at holde øje med os så man kunne bestille drikkevare osv. de glemte flere af de ting vi bestilte osv. osv.

Har givet en rimelig karakter alligevel fordi bøfferne som sagt var fine og det betyder nu meget for mig :)

Men kom nu, det sidste er sjusk

Tarveligt måltid

Jeg har været på Blovstrød Kro for første og sidste gang.
Magen til tarveligt måltid skal man lede længe efter.

Lille bøf ifht til det lovede.
Ingen rodfrugter. Vi ankom da køkkenet åbnede - så nogen har tilsyneladende glemt at købe ind?? Vi fik tilbudt en salat i stedet. En smule kedelig iceberg, et par løse majs og lidt agurk. Come on.. Det er for tyndt.
Pommesfrittes af bølge varianten, som jeg ellers ikke har set siden sportshal-cafeterie besøg i 80'erne.
Sovs vandet og melet. Til prisen burde man nok kunne kreere en hjemmelavet sovs?

Regning = 480 for cola drikkende gæster.

Det er simpelthen ikke pengene værd. Min klare anbefaling: Find alternativer!!!

Billigt og dårligt

Alle ved at Blovstrød Kro er et billigt sted at spise. Men at maden skulle være SÅ elendig havde jeg ikke regnet med. Derudover var personalet overhovedet ikke tilstede undtagen ved bestilling servering af maden. Vi skulle selv gå ud og betale, og ellers så vi dem ikke på noget tidspunkt overhovedet. Derudover var min bøf et stk. lædersål som var fuldstændig tørstegt. Pommes Frites var den aller billigste af slagsen som kun findes i Lidl. Utrolig dårligt sted, kan fås bedre mange mange andre steder.

3 gang var ikke lykkens gang

når vi ikke gider at lave mad ender vi som regel på blovstrød fordi det så lige kan kombineres med drive-in og en bøf er sjovere end pizza.... meeen 3 gange i træk med uheldige oplevelser.

den ene gang var vi taget afsted med mandens forældre for en hyggelig stund. Svigermor bestilte noget med rodfrugter - og der var så vist kun 4 skiver gulerod og en enkelt anden rodfrugt. Da vi nævnte det for tjeneren gik hun modvilligt ud efter mere.

anden gang var kort efter de var blevet fanget med skimmelsvamp i isterningmaskinen. vi valgte at undgå isterninger. Vi blev placeret ved et bord og kort efter vi havde bestilt blev der placeret 6 pers lige ved siden af os, de fik deres mad før os trods de lagde ud med bøffer og vi lagde ud med let forret. Da vi efter noget venten måtte hive fat i en tjener og sige vi gerne ville have hovedretten gik der længe før den kom, men de havde endnu ikke fjernet service fra forretten så vi måtte selv skaffe de tidligere tallerkner af vejen... vi valgte at opgive at blive til dessert fordi bordet ved siden af konstant fik service og vi var åbenbart ikke gode nok til blovstrøds standard. vi sluttede af med at gå og kommentere at vi ville da gerne vide hvilke dage der var bedst så vi kunne blive serviceret.

igår blev klokken mange inden vi igen skulle have mad og vi besluttede blovstrød efter vi trods alt havde talt om andre steder i nærheden, de havde bare ikke samme priser. Vi havde en utrolig sød tjener, men derfra gik det også galt... min bagte kartoffel var rådden indeni, mit flüte var tørt og til at flække tænder med. Der står på menukortet at hvis ikke andet bestilles bliver bøffen lavet medium - vi havde ikke kommenteret det og min bøf havde dårligt nok ramt panden (hvilket heldigvis passer mig fint), og min mands var mere end gennemstegt. Hans pomme fritter var kolde, men dog sprøde, nachos var bløde. Vores tjener var sød at spørge til om vi ønskede maden skiftet og min mand ønskede ikke en ny bøf fordi han så skulle spise efter jeg var færdig. Men pommes fritter og nachos blev skiftet - desværre ikke til det bedre... så endnu engang opgav vi desserten og kommenterede at det var sidste gang vi kom der. Tjeneren beklagede og trak drikkevarer og ekstra tilbehør fra regningen og beklagede vores dårlige oplevelser og håbede vi ville komme igen en anden gang. - hvilket ikke lige er planen

smager men de snyder

maden smager dejlig og betjeningen var ok, men, de snyder så det vasker sig med bøf størrelse, vi fik en bøf under 100 gr og der var lagt andet tilbehør end det vi bestilte og vi pointerede dette men fik blot et skuldertræk og et smil, så kroen er ligeglad for der kommer jo folk nok.

Sur og umoden tjener

Spiste på Blovstrød Kro en fredag for at prøve deres "bøf amok".
Tjeneren var ubehagelig, snerrede og virkede ikke som om hun nød at være der.
Vi bestilte bl.a. bøf med honningglaserede rodfrugter. Da vi fik mad var der ingen rodfrugter, men istedet tomater. Vi bed tjeneren udbedre fejlen, men hun fortalte at de ikke var blevet færdige, derfor tomaterne.
Vi spurgte hvorfor hun ikke havde sagt det til os inden serveringen, for så havde vi bestilt noget andet. Hun sagde: "Det er da virkelig ikke min skyld, men kokkens" og forlod os.
Eneste lyspunkt var selve bøffen som var rigtig god, alt andet var en dårlig oplevelse og vi kommer aldrig igen.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk