We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Blueballoon anmeldelser

Blueballoon Logo
Kunderne om Blueballoon : »Øv, øv, øv« »Lovet levering 1-3 dage... efter en 9 dage sms-besked om udsolgt vare« »Varer sendt retur - ingen bekræftelse ingen penge retur« 13
Lavt
3.4 af 10

13 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (13)

Ventet 2½ uge, og så er varen alligevel ikke på lager

Lad være med at handle der - ventetiden er laaaaang, og så har de alligevel ikke varerne.

Udvalgt anmeldelse om Blueballoon

Lovet levering 1-3 dage... efter en 9 dage sms-besked om udsolgt vare

D. 12. januar bestillte jeg varer, som ifølge teksten netop var kommmet på lager med leveringstid på 1-3 dage. Efter 5 dage ringede jeg, men fik kontakt med en telefonsvarer og lagde besked. Efter 7 dage ringede jeg igen og fik fat i en telefonsvarer og lagde besked. Først i dag modtog jeg en sms, hvor jeg fik meddelt, at varen var udsolgt, og at jeg vil få mine penge igen. Ikke særlig professionelt. Der handler jeg aldrig igen.

Blueballoon

Har ikke fået mine penge retur og har absolut intet hørt fra butikken til trods for adskillige henvendelser.

Fuldstændig umulige at få fat på. Hverken pr telefon eller via mail som de ellers skriver de vil besvare og er den nemmeste måde at få fat I dem på
:-(( Jeg købte en lampe til min datters fødselsdag d. 19. feb. 2010. Lampen var defekt og jeg returnerede lampen den 23. feb. Har intet hørt siden til trods for flere henvendelser; dels pr. telefon, som besvares at telefonsvarer og dels pr. mail.
Total useriøs butik. Kan kun anbefale andre at handle andre steder!

Blueballoon

Bestilt og betalt - ingen vare!

Kan på det kraftigste opfordre til ikke at handle hos blueballoon. 1) de skilter med en rabat på 30 %, men trækker det fulde beløb, 2) trækker pengene før de sender varen, selvom de lover det modsatte, 3) sender så slet ikke varen og svarer ikke på mail eller telefon. Fik pengene tilbage ved at gøre indsigelse gennem banken.

Konklusion: FUPFIRMA

Bestilt og betalt for varer d. 22.02.2010 men intet modtaget

Har bestilt varer hos firmaet, men nu 9 dage senere er intet modtaget, man kan ikke komme i kontakt med fimaet, hverken på mail eller pr. telefon,de svarer IKKE tilbage på henvendelser. FUPFIRMA, lad være med at handle der!!!!!!

Øv, øv, øv

Jeg har i januar måned bestilt i alt 7 varer hos Blue balloon, blandt andet en cykel min søn skulle have i fødselsdagsgave. 6 ud af de 7 varer jeg havde bestilt var ikke de rigtige. Det er ikke tilfredsstillende, især ikke for en internetbutik, hvor kunden ikke har mulighed for at se varen inden køb.
Jeg har prøvet at kontakte Blue balloon(på mail og telefonbeskeder), for at høre om de "rigtige" varer var på lager. Da jeg ikke hørte noget, har jeg valgt at lade hele handlen gå tilbage. Jeg har endnu ikke fået mine penge igen, de kommer forhåbentlig i løbet af et par dage......
Jeg er efterladt med en dårlig oplevelse, en masse besvær og ekstra regning for at sende pakken tilbage, jeg kan ikke anbefale andre at handle hos Blue balloon.

Blueballoon

Varer sendt retur - ingen bekræftelse ingen penge retur

Vi sendte nogle varer retur d. 6 og kunne via track & trace se, at de afhentede pakken d. 7. Endnu ingen bekræftelse eller penge og de er ikke til at komme i kontakt med.
Desuden står de registreret med "e-mærket", men ifølge e-handelsfonden er de ikke registreret med et emærke. Deres jurister vil se nærmere på det og vende tilbage..

Alt i fineste orden

Forholdsvis hurtig levering af varen. Hyggelige logo-matchende balloner vedlagt sammen med fin, udspecificeret ordreblanket. Varen var som forventet, og grundigt pakket ind.

Blueballoon

Har ikke modtaget noget og kan ikke komme i kontakt med dem

Jeg bestilte for 11 dage siden en vare, og eftersom de skriver på hjemmesiden, at de leverer efter 1-3 dage, undrede jeg mig lidt,da der var gået en uge, og jeg stadig ikke havde modtaget andet end den ordrebekræftigelse, jeg modtog med det samme jeg bestilte varen.

Jeg har forsøgt at ringe på det telefonnummer,de har oplyst i ordrebekræftigelsen, men en stemme siger, at nummeret ikke er i brug. Så jeg har mailet for 4 dage siden, og spurgt til, hvornår jeg kan forvente at modtage min vare, men har stadig ikke fået svar på min mail.

Blueballoon

Super og hurtig service og levering

Jeg handler ofte hos Blueballoon og kan kun rose dem i høje toner for deres super gode service. Deres fantastiske brede udvalg af produkter gør at jeg stort set altid finder det jeg vil have og bliver inspireret til næste min næste handel. Det er let og fleksibelt at købe gaver da de både bliver pakket super fint ind og har en fleksibel returret hvis det skulle være nødvendigt, hvilket det forøvrigt sjælden er da de fine gaver altid falder i god jord.
Da der så oven i købet kommer en hurtig og sikker levering kan jeg kun anbefale andre at handle hos blueballoon.

De bedste hilsner

Kamille

Ingen kontakt

Jeg bestilte en vare den 9. august og fik en bekræftelse med det samme på, at der ville være 1-3 dages leveringstid. Pengene blev trukket på min konto to dage efter. Nu er der gået 9 dage og jeg har INTET hørt - på telefonsvareren bliver de ved med at sige, at de ikke kan tage telefonen i dag. Deres fastnetnummer er nedlagt og de svarer ikke på mails.

Man er fuldstændig lost.....hvor kan man finde hjælp til at få sine penge igen?

Marianne Knudsen fandt anmeldelsen nyttig

Blueballoon

Jeg har bestilt en vare d. 03.08.09. har ikke modtaget varen.

Jeg bestilte den 03.08.09 en vare hos Blue Balloon. Varen har jeg stadig ikke modtaget og har af flere omgange forsøgt at få fat i nogen ved firmaet, men forgæves. Man møder bare en telefonsvarer der siger at de ikke kan tage telefonen den dag men at de hurtigst muligt vil vende tilbage, hvilket de ikke gør. jeg har også skrevet et par mails som jeg heller ikke har fået svar på.
Hvad skal man gøre??

• c
  • r,
  • 1 Anmeldelse

Dårlig kundeserivce

Jeg har oplevet at bestille en vare hvar der i følge deres hjemmeside var dag-til-dag levering. Efter en 1 uge hvor jeg intet havde hørt eller modtaget ringede jeg og lagde besked, derefter skrev jeg en mail som jeg fik retur med besked om at postkassenvar fuld. Efter 4 beskeder på telefonsvaren over de næste par dage - hvor de lover at ringe tilbage samme dag eller dagen efter - samt 4 mails som jeg fik retur - fik jeg endelig fat i et menneske.

Der er nu gået 9 dage siden bestilling. Hun er sød men ny, kan ikke hjælpe men vil overdrage det til sin chef der vil ringe tilbage samme dag. Hun ringer aldrig tilbage som lovet og da jeg dagen efter ringer tilbage for jeg at vide at hun ringer senere. Senere ringer jeg igen for hun har stadig ikke ringet som lovet. Nu er chefen kommet men hun ved slet ikke om de har varen på lager og fordi de skal igang med at omregistrere(?) kan hun ikke sige hvornår hun finder ud af det. Hun har mange forklaringer på hvorfor de ikke svarer, ringer tilbage eller ikke modtager mails. Det ender med at jeg annullerer ordren. Det hele virker for rodet og jeg har ikke lyst til at handle der igen. Hvorfor ikke skrive noget på hjemmesiden eller sige noget på telefonsvaren hvis man er ramt af sygdom? Ærgerligt for de har et fint udvalg men det holder jo ikke hvis man som kunde ikke får varen og oplever det hele som noget rod.

Marianne Knudsen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk