[REPLY]
Købte brugt bil hos Bjarne Nielsen A/S i Holstebro (sælger Kenneth Olsen) og blev lovet 3 måneders garanti på bilen. I salgsannoncen stod: bil nysynet. Ved leveringen var det 9 1/2 måned siden at bilen var blevet synet! Efter ca. 1 måned får jeg lavet en FDM brugtbiltest som afslører adskellige alvorlige fejl på bilen (0 markeringer). Forsøger nu i adskellige måneder at få forhandleren i tale for at få ham til at forholde sig til mine reklamationer. Telefon, breve, mails. Det går ikke særlig godt. Nogle gange smider sælgeren simpelthen røret på når han hører hvem det er der ringer. Efter 1/2 år får jeg sat FDMs juridiske afdeling på sagen. Forhandleren responderer nu endelig og siger de gerne vil kigge på bilen på værkstedet. Her udbedres en del af bilens defekter, men ikke dem alle. Da jeg klager over de ikke udbedrede fejl afvises dette. Jeg bekoster nu selv at få bilen til et syn. Ved synet dumper bilen pga. defekte støddæmpere på bagakslen, hvilket også var nævnt som et problem i FDMs brugtbiltest.
Indgår nu kompromis med firmaets salgschef som går ud på at jeg selv stiller med nye støddæmpere, som så monteres af firmaets værksted. Bilen er nu endelig, 1 helt år efter leveringen, lovlig og sikkerhedsmæssig forsvarlig at køre i.
Hele molevitten har kostet mig: en reperation af en udstødning som gik i stykker efter en måned, nye støddæmpere og støvhætter, adskellige rekommenderede breve, synsgebyr, 2 værkstedsbesøg (bor 165 Km væk) og ikke mindst en masse tid og ærgelser.
En ting er helt sikkert. Jeg handler aldrig hos Bjarne Nielsen A/S igen, og det bør du nok heller ikke gøre - hvis du vil spare dig selv for en masse ærgelser.
Jørgen Larsen
Jeg Købte en nyer Brugt Alfa 159 Bilen var ikke klargjort da jeg skulle afhente den og da jeg senere indleverede den til reparation af bla. sædevarme blev bilen afleveret med et revnet forsæde da man havde haft læder betrækket af for at skifte element, man ville ikke udbedre det ødelagte og da jeg skrev et brev til Bjarne Nielsen selv svarede han slet ikke så nu er sagen overgivet til FDM. Derfor køb ikke biler ved Bjarne Nielsen Herning
Thomas Nielsen fandt anmeldelsen nyttig