We are hiring!

Besvarelse fra Bodylab

[DATE]

[REPLY]

Bodylab Logo
Kunderne om Bodylab : »Super Service - Trods GLS ødelage forsendelsen« »God kundekontakt« »Perfekt! :)« 461
Perfekt
9.4 af 10

461 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

super god servics

bestilte for over 1000kr og regnede med jeg ville få 2 stk . bodylab t-shirts med i min pakke men da jeg åbner pakken er der ingen t-shirts i ? der for ringer jeg til bodylab og forklare der ikke er t-shirts med.. det skyldes så jeg har overset at jeg skulle vælge størlse.. takket være god servics er mine t-shirts nu på vej gratis :D ..

Udvalgt anmeldelse om Bodylab

• Glenn
  • Taastrup, DK
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Super Service - Trods GLS ødelage forsendelsen

Jeg havde bestilt 2x 3kg weightgainere fra Bodylab.dk

Fik fragtet med GLS, til én af deres Pakkeshop, jeg henter min pakke og kan se forsendelses kassen er tapet med GLS tape, og tænker det bare er kassen der er pakket godt ind.

Da jeg kommer hjem får jeg mig en overaskelse da jeg åbner pakken.

Hele den ene side af kassen har været revet op(Kassen har været tabt eller noget andet er kørt ind i siden på kassen) Og den ene bøtte Weightgainer er flækket fra top til bund i den ene side, hvor en del af indholdet ligger ude i kassen.

Som jeg ser på det er det GLS fejl. Og burde have Noteret eller lavet en anmærkning på pakken at den havde været tabt, istedet for skjule det ved at tape kassen sammen igen, da man ville se at indhold er gået i stykker.

Jeg skriver en mail Sent om aften til Bodylab, om at jeg har modtaget min pakke fra dem, som fragtet sendt af GLS, og GLS har tabt min pakke, hvor den ene bøtte er i stykker.
Jeg får svar Dagen efter (tidlig morgen - Super hurtig respons) at det nok er GLS der burde dække det tabte, men at de har en meget langsom sagsbehandling, så Bodylab vil gerne gå ind og dække det tabte.

Vi bliver enige om at jeg får tilsendt en Ny Weightgainer, det er super service.

Jeg giver Bodylab 5/5 stjerner da det ikke er bodylabs fejl at min pakke har været tabt.
Derimod vil jeg give GLS 1/5 for ikke at gøre mig opmærksom og lade som ingenting ved afhæntning.
- Har dog fået leveret mange gange af GLS uden der har været problemer dag-dag levering. Jeg har bare været uheldig denne gang.
Vil stadig foretrække at bruge GLS da det er billigt og nemt.

Jeg kan varmt anbefale Alle at handle hos Bodylab og vil også stadig gøre det i fremtiden.
Har handlet hos dem 4-5 gange før og der har ikke været noget at bekymre sig om.

M.v.h Glenn

• John
  • København, DK

God kundekontakt

Jeg havde valgt en forkert levering og 15 minutter efter jeg havde sendt min ordre fik jeg en mail om forkert leveringstype.

Uden at sige mere havde Bodylab rettet min leveringstype og endda valgt at sende det fragtfrit.

Kun god omtale herfra!

Bodylab

Hurtig levering & billige priser.

Jeg har bestilt fra bodylab et par gange. Hver gang har det været gode tilbud og varerne er hurtigt leveret.

• Jeppe
  • Valby, DK
  • 35 point
  • 2 Anmeldelser

Perfekt! :)

Helt igennem perfekt side - har nu handlet et par gange, og anbefalet det til alle interesserede. Servicen er hurtig og god, leveringen er hurtig og god, og indholdet fremstår overskueligt, professionelt og troværdigt. På alle måder en god webbutik som bliver kørt på en god måde. Første webshop hvor jeg faktisk læser nyhedsbrevet - og bliver klogere :)

Kan varmt anbefales.

• jaocb
  • gentofte, DK
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

FØR TID!

jeg bestilte en shaker hos bodylab.dk og fik den hurtigere end jeg havde fået at vide ! 110% god service

Bodylab

Super protein drik, og kundeservice i top!!

Jeg har trænet igennem mange, og har i den forbindelse købt proteinpulver og kosttilskud adskillige steder på nettet.
Dette er mit første besøg hos Bodylab.dk og er yderst positive.
Jeg fik mine varer hurtigt, og deres proteindrikke smager fantastisk.
Varm anbefaling herfra.
Jan Gade / Fredericia

Super Handel

Kan kun anbefales

Perfekt service!!!

Mandag morgen bestilte jeg 2 kg. proteinpulver med chokolade, 3 kg. carbs og en shaker. Tirsdag morgen banker postbudet på døren med mine varer. Kan man forlange mere? Og så smager pulveret i øvrigt ganske udemærket, specielt efter en hård omgang træning.

Tilfreds

Der manglede et par varer da jeg modtog en pakke fra Bodylab.
Sendte en mail - Og modtog de manglende varer 2 dage efter uden brok :)

Bodylab

Gode produkter og go´ service

Jeg har flere gange handlet proteinpulver ved bodylab.dk og der har ikke været nogle problemer af nogen art. Man bestiller og få dage efter har du pakken. Flot side som et sporty og frisk look. Særdeles anbefalelses værdi. :)

• Jens

Fremragende kundeservice

Jeg ville have bestilt en smagsprøve på protein pulver men de havde ikke lige noget på lager de sagde der ville gå 6 uger. jeg bider så i det sure æble og venter de 6 uger
men stadigvæk udsolgt
jeg skriver så en mail til dem og får svar et par timer efter om at jeg bare skulle skrive min adresse til dem og så ville jeg få tilsendt nogle prøver.

det er dælme i orden service !

Kan ikke andet en at anbefale Bodylab.dk

fantastisk service

De er super hurtige til at sende varen, og hvis man har problemer/spørgsmål, svare de med det samme.
stort udvalg, god service og hurtig levering. så kan det vist ikke blive bedere.

Jeg vil ihvertfald blive ved med at handle ved bodylab.dk

Bodylab

Fremragende service igen igen igen!

Tak for endnu engang at levere fantastisk service, og super hurtig levering fra Bodylab.dk. Ingen andre på markedet kan følge med jer. Keep up the good work! :)

• Chris

Super!

Bodylap.dk er bare et godt sted, har købt alle mine kosttilskud der fordi de er stats kontrolleret. Købte en pakke 5min før de skulle afsendes og bliv sendt samme dag! Super butik!

Superb service

Vedr. ombyt af julegave - bodybuilidng belt til et heavy duty belt. Det ønskede bælte var desværre i rest-orde og Bodylab var hurtig ude med en besked desangående. Bæltet bliver sendt og en lille bonus bliver inkluderet.

Det er ikke første gang jeg har handlet med bodylab og de har altid opfyldt mine forventninger.

Super priser, høj kvalitet

Køber altid mine kosttilskud hos Bodylab, har intet dårligt at sige.

upåklageligt

Jeg har flere gange hjulpet min søn med at bestille kosttilskud fra bodylab.dk, og hver gang har det fungeret upåklageligt. Har ingen ide om hvor god deres kundeservice er, da jeg aldrig har haft behov for at ringe til dem. Det bliver leveret til tiden!

Ødelagt beholder.

Jeg fik for en måneds tid siden en ødelagt bøtte whey proteinpulver (2 kg) det var gls der havde ødelagt den. De havde tapet kassen med deres tape. Men da jeg ringede ind til dem mente de det var bodylabs ansvar og det mener jeg ikke da der fra deres side altid har været god service. Men fik aldrig nogen erstatning for den ødelagte bøtte protein. (SURT når man er på SU) Så alt i alt er jeg tilfreds med bodylab jeg mener bare de skulle gå ind og erstatte mit pulver når gls ikke vil det er trods alt deres vare..

Mvh. Christian Andersen

Forkert levering - Dårlig service

Jeg bestilte min ordre d. 14 dec, som skulle bruges til julegave, men jeg fik forkert levering og her over en uge efter har jeg stadig ikke modtaget mine bestilte varer.
Retursedlerne er ikke dukket op og iøvrigt skal jeg først sende fejlleveringen retur før jeg kan få mine varer..... Dårlig stil!!!!!

Utrolig hjælpsom service

Fik et problem med mine træningshandsker som gik op i syningerne pga. Fabriksfejl. Fik tilsendt et par nye uden problem. Kanon hjemmeside

TIP TOP Service!

Tak for super god service. Hurtig levering og fri fragt :D
Vi vil absoult vende tilbage og handle en anden gang hos jer.

Perfekt service!

Jeg havde bestilt mine produkter også skrev jeg en e-mail om jeg ikke kunne få en shaker med gratis. Det fik jeg så skulle ikke engang betale fragt. Vil anbefale den hjemmeside til alle det ønsker kosttilskud osv. Keep up the good work bodylab!

Bodylab

Nem bestilling og hurtig levering til arbejdsadressen

Det er en nem og overskuelig side og med gode priser.
Det er ikke sidste gang at jeg køber hos dem.

Bodylab

God service. som tager hånd om din sag.

Jeg bestilte nogle power grippers. som desværre var for små men ingen problemer hos bodylab ringede der ind hen af aftenen telefonen blev ikke taget men blev ringet op kort tid efter. hvilket giver et plus i min bog at firmaet ringer til bage.

jeg fik en kort snak om produktet og at jeg bare skulle sende produktet retur så jeg kunne få mine penge tilbage.

Hurtigt, let og super

Ligesom det plejer. Perfekt.

Altid god service!

Jeg har nu i flere år handlet hos Bodylab. Proteinpulver, kreatin og proteinbarer køber jeg ind i store mængder. Heldigvis kan det sendes med GLS pakkeservice til 29 kr. pr. pakke og det uanset at mine pakker af og til vejer ca. 10 kg. Og imodsætning til Post Danmark kan pakken hentes i en GLS pakkeshop indtil sent om aftenen, da pakkeshoppen ofte er en døgnkiosk.

Bodylab

Defekt vare - byttet uden problem

Nu er bodylab min foretrukne forhandler af kosttilskud og normalt får jeg ikke anmeldt den slags, når tingene bare fungerer perfekt, men jeg ville lige knytte en lille historie om denne oplevelse.

Jeg havde købt en større bestilling på bodylab.dk, hvilket udløste en gratis køkkenvægt, NICE! Da jeg ikke lige havde nogle batterier liggende, så gik der hurtigt nogle måneder, før jeg fik prøvet den og der måtte jeg konstatere, at der var en defekt i displayet. Nuvel, jeg tog chancen for skrev til bodylab, om jeg kunne gøre noget ved den. Prompte blev jeg spurgt til mit ordrenummer, som jeg hurtigt fik fundet frem.

Bum, der gik ikke 10 minutter, så fik jeg en mail om, at der var en ny køkkenvægt på vej til mig.

fantastisk

synes servicen er god plus at man misser ikke et godt tilbud derinde, produkterne er også helt i top. Så hvis man er ude efter en hjemmeside hvor alt er i top så er bodylab klart en kandidat

Rigtig godt!

God, hurtig og effektiv service! Ingen ting at klage over.

Bodylab

God Service, God vareinformation alt i alt rigtig godt sted!

Jeg købte noget proteinpulver og nogle vitaminpiller, glemte at bestille en shaker med, skrev til dem om det og de sendte en med gratis, så jeg ikke skulle til at betale 2 gange fragt. Det kalder jeg rigtig god service!

Total iorden.

Jeg har aldrig haft problemer med Bodylab. synes det er god service og okay priser.

Venlighed og service i 3. grad

Igen igen - fortræffelig service og hjælpsomhed ved bestilling. Kan varmt anbefales :-)) De bedste hilsner Nete

Serviceminded Firma

Kanon firma med rigtig god service, overholder altid deres aftaler. Kan 100% anbefales

• Hans

Flot og hurtig leverance

Jeg har kun godt at sige om Bodylab, super produkter, hurtig levering og høflig betjening.

Pakken kom aldrig!

Jeg købte proteinpulver på nettet hos bodylab, og såvidt jeg læste var der kort leveringstid.. men som der gik et par uger ringede jeg til bodylab - som så bad mig efterlyse pakken hos postdanmark. Jeg ringede derefter igen til bodylab og fik af vide der blev sendt en ny pakke af sted. Igen gik der et par uger og jeg ringede igen - og der gad jeg simpelthen ikke mere, så jeg fik heldigvis mine penge igen. Men det var drønærgreligt at det skulle forløbe sådan.

Super shop

Hurtig levering. Alt var pakket og i orden. Jeg glæder mig til at jeg skal igang med min træning.

• Simon
  • Verificeret køber

godkendt

lidt rodet hjemmeside med for mange popups. men god leverings tid og en rigtig god kundeservice da jeg kom til at bestille noget forkert. god ide med de forskellige leverings muligheder

• Tanja L.
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

50/50

Købte 2 smart shakers, en sort og en i pink. De blev afsendt og leveret hurtigt.

Den sorte virker perfekt. Men den i pink er noget nær en katastrofe.

Det er ikke muligt at shake noget som helst i den uden at risten ryster med rundt, og resultatet er en meget klumpet og udrikkelig shake. Fra hvad jeg kan se er det ikke min shaker der er fejl i, men en grundlæggende fejl i designet.

Risten er simpelthen så tynd i siderne, at første gang du shaker opad begynder den at dreje rundt indeni.

**Tilføjelse** Da Bodylab blev gjort opmærksom på problemet fik jeg hurtigt svar om at der ville blive sendt en ny (i sort, som jeg havde spurgt om jeg kunne bytte til).

BODYLAB...nemt og billigt

Jeg har længe handlet med BODYLAB,fordi jeg synes det er nemt og billigt....og så bliver det leveret lige til døren. ;-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk