We are hiring!

Besvarelse fra Bodyman

[DATE]

[REPLY]

Bodyman Logo
Kunderne om Bodyman : »godt« »Kanon god handel.« »Service du ikke finder andre steder..« 762
Godt
8.9 af 10

762 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Per
  • Verificeret køber

Jeg fik hurtigt hvad jeg skulle bruge

Efter lidt søgen fandt jeg hvad jeg skulle bruge, og varen kom dagen efter - fint.

Udvalgt anmeldelse om Bodyman

Bodyman

Bodyman-Nutrition,it grows on you!

Beklager længden af anmeldelsen,jeg erkender at den er ret lang præcis fordi der er mange detaljer,der fortjener at nævnes,idet de udgør en rigtig god "total oplevelse."
Mit seneste køb hos Bodyman skal bestemt nævnes i den følgende tekst.
Jeg handler tit hos bodyman,der har et stort velassorteret og godt udvalg m.h.t.de rette kosttilskud til vægttræning,fitness og sundhed generelt.
Logistikken fra køb i Bodyshoppen&frem til, at forbrugeren står med produkterne i hånden er langt bedre end Postdanmarks,der tit bare lader pakken ligge på posthuset, og så smider brevomdeleren en note i postkassen ,hvor de bedyrer,at de har forsøgt at aflevere en pakke.
Eller også kommer Postdanmark når man ikke er hjemme kl 1300.
Der sker desværre det,at tidspunktet for aflevering af pakkepost fra Post DK varierer ganske uforudsigeligt lige fra kl 1130 til 1900 i mit område i Odense.
Så derfor vælger jeg Bodymans lave fragt rate og henter så pakken i en GLS-shop,der ligger i gåafstand fra min bopæl.
Det betyder så til gengæld, at jeg får varerne hurtigere end hos andre "omdelings-udbydere".
Priserne på bodymans produkter er til at håndtere&produkterne har en god "biologiske/fysiologisk" værdi når man fx taler om kasein baserede micellære proteiner til brug om natten,eller når vi taler om vitaminer,mineraler,fiskeolie type 3,6 og sidst: type 9,der sjældent ses i andre fiskolier.
Nu lidt om restitution efter hårde træningspas.
Jeg ville prøve på min egen krop,om jeg kunne hente nogle fordele ved også ,at bruge Micellære Slow-Release Kasein proteiner til natten,hvor min krop kan "brænde ud"&kroppen så vækker mig&skriger efter føde,hvilket sker efter få timers urolig søvn.
Jeg har siden 1993 haft svær søvnløshed/insomni&kan godt mærke,at restitutionen er kraftigt kompromitteret så,at jeg på sigt kan risikere skader under & efter vægttræningen.
Derfor er M.S.R.K*.- proteiner en god kompensation,som jeg indtager lige inden jeg lukker øjnene&før træning.
At der er nok proteiner til stede i kroppen under træning har betydning for musklernes nitrogen retention,som populært sagt igen bestemmer,hvad man ender med at få ud af sin træning og kostplanlægning.
Min præstation er mærkbart påvirket af ,at få den rette restitution men også næring under hvile,og der er det et udmærket valg at indtage slow release produkter, og iøvrigt et fedtfattigt men proteinrigt måltid med kulhydrater fra fx groft brød med banan.
Hertil kommer,at min muskelmasse mærkbart og synligt forøges med en anden rate end med valleprotein alene.
Derfor har jeg igen den 31/5-011 købt en spand Kasein-proteiner.
At jeg fik den neutrale udgave istedet for den bestilte choko-udgave,det var ikke et større problem,forbytninger kan jo ske når der er mange ordrer til mange forskellige kunder,og jeg købte bare noget maltodextrin baseret kakaopulver med lav fedt% i den lokale "cooperative" dagligvarebutik.
Så blander jeg bare lidt kakaopulver i hver enkeltportion jeg indtager.
Så jeg har bestemt ikke fortrudt dette køb såvel som en række andre køb,som dog fører for vidt at medtage her.
Jeg kan sagtens stå inde for, at anbefale at man "kigger" forbi Bodyman.dk og deres Bodyshop,der tilmed forhandler kvalitets tøj til de fleste sportsgrene .
All Respect & no regrets.
(*M.S.R.K= Micellære Slow Release Kasein-proteiner.)

godt

det er rigtigt godt, det kommer inden for 2-3 arbejdsdage :)

Kanon god handel.

Absolut en kanon god handel - ligesom sidste gang. Alle stjernerne værd !! Varen levede op til forventningen, tak skal I ha´...

Hurtig og Effektiv.

Skulle egentlig ha haft 5 Stjerner, men havde en lille reklamation på et af mine produkter, mindre detalje.. Og er dog os rimelig sikker på fejlfri 5 stjerner er velfortjente næste gang :-)

Mvh. M.H

• Teresa

udemærket

Lidt svært mht størrelse

• Anders
  • Verificeret køber

Service du ikke finder andre steder..

Jeres service er så utrolig godt fungerende. Bestiller ofte en ordre hos bodyman og der er aldrig problemer og skulle det ske at der er en fejl eller mangel på leveringen levere i dagen efter den manglende vare uden spørgsmål eller problemer og det gør jer for mit vedkommende til den førende fitness shop i dk..

Bodyman

Hurtig og professionel handel på nettet.

Det var en positiv oplevelse at handle hos bodyman. Mine varer ankom som lovet med dag til dag levering og kvaliteten levede op til forventningerne.

• Betina
  • Verificeret køber

Bedre held næste gang......

Vi skulle bruge en ekstre julegave, d 22.dec. Men fik den først d 27. Ærgeligt

Besvarelse fra Bodyman

Hej Betina,

Tak for din feedback.

Jeg kan se at du har bestilt sidst på eftermiddagen d. 21/12-2011. Gavekortet du har bestilt er afsendt med frimærker via PostDanmark, det er selvfølgelig dybt beklageligt hvis de ikke har kunne leverer dette før 27/12. Men vi har afsendt det senest d. 22/12

Din ordre d. 21/12 vil ikke kunne blive pakket før d. 22, så skulle gavekortet have været brugt denne dag, var Du en smule for sent ude med bestilling.

Godt nytår.

Mvh Anders
Streetman.dk

• Rizwan

ingen klage

Er tilfreds med med levering.
Synes ikke jeg fik svar hurtigt nok da jeg
Stillede spørgsmål da jeg bestilte mine varer.
Men ellers er jeg tilfreds har ikke noget negativt at
Sige om virksomheden :)-

• Jane

Flot service!

I holder hvad I lover og er super effektive. Det er første gang jeg har handlet hos Jer, men bestemt ikke sidste. Jeres hjemmeside er let at navigere rundt på. Det er rigtig godt med de mange fragtmuligheder, så jeg selv kan have indflydelse på prisen, men ikke mindst leveringsstedet.

Iron Gym

Jeg har købe en Iron Gym Standard, den er jeg rigtig godt tilfreds med. den er god at træne med, og den var nem at samle. Der stod på siden at den passede alle døre med målene 60-80 cm. Jeg synes personligt, at det lyder som om at den passer en normal dør. på de 2 forskellige døre jeg har prøvet har det ikke været optimalt at lave pull-ups med bredt greb. fordi at døren ikke har været bred nok. Nu har jeg ikke prøvet den i min lejlighed hvor jeg kommer til at bruge den mest, for hvis den bare passer der, er det ikke noget problem.

Er tilfreds ordren

Er sikker på at bestille mere hos jer, i det nye år.

Hilsen Morten Gösta Lundvall.

• Kaj

Super

4 klik og varen er bestilt, ankommer som lovet hvor fedt er DET!
Bodyman holder hvad de lover!!

• Johnny
  • 26 point
  • 6 Anmeldelser

Super netbutik.

Hurtig levering og nem og gennemskuelig hjemmeside.Vil bestemt handle der igen.

• Alvor

Perfekt

God hjemmeside, fint overblik, nemt og hurtigt.
Levering hurtigt og god orintering om forløb.
Intet at udsætte her

• Ole

ualmindelig godt udført

det var godt 2dage og nemt at hente pakken på tankstationen ok gl køgevej

• Rasmus

godt !

god og let hjemme side at bestille fra og det kom frem hurtig

Perfekt oplevelse

Rigtige varer, indpakning, levering og ekstra shaker for "like" på facebook, alt som det skal være.

• Helle

Super

Super oplevelse, fik leveret min bestilling fra dag til dag, så julen blev reddet, også selvom at min bestilling først blev afgivet kort før jul - tusind tak :-)

• sonja
  • Verificeret køber

pakken kom dagen efter bestilling tak for det

det var bare alle tiders blev ringet op efter bestilling for at få at vide at min pakke blev sendt med post danmark så jeg kunne få den dagen efter- bare god service tak for det

• Lillian

Hurtig og sikker levering

Jeg modtog pakken hurtigere end forventet, og alt var som det skulle være

• Torben
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

imødekommende og problemløsende betjening

Bodyman havde afsendt min bestilling med Post Danmark i stedet for med GLS, og da vi opdagede det, sendte Bodyman min ordre til min hjemadresse med det samme, uden ekstra betaling for mig.

effektiv og hurtig behandling

Det er en nem og overskuelig hjemmeside - meget hurtig ekspedition

• Kim

Helt perfekt..

Jeg fik mine vare til den forventede tid.. Plus systemet med at afhente varerne i en butik, er perfekt.!! Så er man fri for at vente på bude og skal finde en Pallecentral, langt ude i et industri kvarter..

Bodyman

Let køb og hurtig bestilling

Købet på hjemmesiden var let og smertefrit og leveringen rigtigt hurtig.

Rigtig godt

Det gik rigtig godt og hurtigt

• Morten

Super Godt

fik tingene super hurtigt og lækkert med live chat support kl 21 om aftenen :D

• Helle

Super betjening!

Dejligt at varen lever op til de forventninger jeg har, når jeg bestiller.

• Anne
  • Verificeret køber

Alt som det skal være, med hensyn til vare og indpakning.

Det var dårligt at jeg bestilte varen over nettet, og valgte at hente den i butikken, men kunne først hente den weekenden efter - ikke samme dag!

• Anker

Perfekt.

Hurtig levering og lækker service.

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt

• Malene

Hurtigt og nemt.

Jeg bestilte nogle GASP træningsbukser til min kæreste i julegave og må sige at jeg aldrig har oplevet så hurtig og nem en handel over nettet. Vil uden tvivl handle hos bodyman igen, de er nemme at komme i kontakt med og holder hvad de lover. Bodyman kan varmt anbefales.

Bodyman

Den bestilte vare blev leveret hurtigt og alt var perfekt.

Jeg bestilte en vare på hjemmesiden, det var godt nok ikke alle de ønskede dele der kunne leveres i de ønskede størrelser, men der var jo kort før jul, hvor der var mange andre der også havde bestilt. En af de ønskede varer kunne leveres i den ønskede størrelse og den blev bestilt. Varen blev leveret hurtigt og nemt at afhente. Det kunne ikke være nemmere og bedre. Den var endda pakket ind og med Til/fra mærke. Perfekt.

• Ebbe

super

jeg synes det var som det skal være, heller ingen ekstra service

• Morten

Ekstremt pålidelig

Jeg bestiller jævnligt både tøj og kosttilskud fra bodyman, og det har jeg gjort igennem de sidste par år. Jeg har endnu ikke oplevet problemer med hverken service eller kvalitet. Kan varmt anbefale folk at benytte sig af hjemmesiden - de overholder endda deres leveringstid!

• Anne

Hurtig som lynet

Det var en fonøjelse at handle med Bodyman, de havde en overskuelig hjemside og jeg fik min vare hurtigt

• Kent

sportstøj

hurtig levering

• Per

God betjening

God betjening, kunne følge varen fra bestilling til ankomst, det eneste lille minus var at udleveringsstedet ikke var synligt skiltet.

• john

kanon

ingen slinger her varer kommer til tiden til ok pris

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk