[REPLY]
Handlen gik hurtigt og det bedste var, at det jeg skulle bruge, var sat ned i pris, så det var det billigste sted på nettet jeg kunne skaffe min vare.
Fik super betjening ved min handel i Børnsunivers.dk! Jeg skulle bruge en Lucia kjole inden for 2 dage, og jeg tvivlede lidt på at jeg ville når det. Men super service fra butikken, de sørgede for at den blev leveret til døren dagen inden min datters lucia optog. Hun og jeg blev så glade!
Tusind tak for god service!!
Emil Rasmussen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg blev ringet op dagen efter jeg havde afgivet min bestilling (til trods for at det var i weekenden) og blev gjort opmærksom på en udsolgt vare, samt en udsolgt størrelse. Da jeg modtog pakken et par dage efter, var der lagt en ekstra Barbie taske i pakken - uden beregning. Det er da service! Vil bestemt handle hos boernsunivers.dk igen.
Har lige købt et fødselsdagstog, det var bare lige sådan et jeg ville give mit barnebarn, er jeg er rigtig til freds med varen.
Har købt børnetøj til mit barnebarn. Det forløb ukompliceret. Skulle jeg give et råd videre, kunne jeg ønske mig lidt rådgivning om, de forskellige mærker er særligt små eller store i forhold til normale størrelser,
tak
Købte et par lækre drenge bukser til billige penge. God kvalitet, god og hurtig service:-)
Jeg fik pakken meget hurtigere end forventet! Tøjet stemte overens med det beskrevne på hjemmesiden.
Der er ikke noget at sige, andet end bestillingen kom som bestilt, alle varer i fin og forventet stand. Så tip tip - et godt sted at handle på nettet.
Man kan roligt bestille ting hos børneunivers, for det kommer straks efter at man har bestilt det.
Desværre fik jeg ikke min pakke til tiden, da den blev sendt til en forkert adresse. Dette gjorde at jeg ikke fik tøjet med på ferie som det var købt til :-(
Jeg bestilte en forårsjakke til min datter på snart 6. Hun er ovenud glad for den og indtil videre ser den ud til at være i god kvalitet og pasformen er super.
Så jeg har været glad for at handle hos børneunivers :-)
Boernsunivers's medarbejder er nogle søde og rare mennesker :-) god betjening! Anbefales stort!
thumbs up! :-)
Anbefalelsesværdigt
- Gode tilbud
- Venlig betjening + hurtig respons
- Sikker levering
Da der var en lille fejl med indholdet af pakken, fandt vi en meget god og tilfredsstillende løsning.
Uden problemer er det at handle med børnsunivers. Gode produkter- hurtig handel!
Jeg fandt en masse gode udsalgsvarer til en rigtig god pris. Leveringen var hurtig og varerne levede op til forventningerne. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her:-)
Under drengetøjs kategorien fandt jeg 2 fine bluser på tilbud der så meget blå ud, men de var ganske lilla og meget pigede da de ankom.
Venlig og hurtig betjening. Vi var uheldige at bestille en vare, som alligevel ikke var på lager. Det blev dog hurtigt gjort opmærksom på problemet, og der blev gjort en stor indsats for at rette op på det.
Vi bestilte en børne symaskine onsdag og tordag stod den på mit skrivebord.
Jeg modtog hurtig pakken efter min bestilling, og produkterne svarede til mine forventninger
Da jeg bestilte varen, stod den egentlig til ikke at være på lager, så jeg bad om at få besked om jeg kunne nå at få den til det tidspunkt jeg skulle bruge den. Allerede dagen efter modtog jeg en mail om varen var blevet afsendt og jeg modtog den dagen efter! Super god og hurtig service og så tilmed til en god pris :-)
Kan kun anbefale denne hjemmeside. God bytteservice. Svarede hurtigt på mine spørgsmål vedr mit køb.
Købte et par bukser i udsalgs perioden og alligevel kom min pakke allerede dagen efter. Herligt!!
Den eneste irritation var en vare der alligevel ikke var i den ønskede farve,men jeg blev ringet op af en meget venlig pakke medarbejder og problemet blev løst.
Fin Service. Ved køb af jakke hvor lynlåsen var defekt, sendte de en ny uden beregning. Sådan.
Helt fint ,ville dog ønske at man kunne følge pakken(Track and Trace),da den blev afleveret det forkerte sted.
Dog vil jeg sikkert handle her en anden gang alligevel :)
Hej Lisette,
Vi har pr. 1. februar 2012 indført nye rutiner, så langt størstedelen af vores ordrer vil blive sendt med track and trace nummer.
Hilsen
boernsunivers.dk
Super butik at handle ved, dog vil jeg sige at jeg synes I trækker pengene for hurtigt på min konto. Ordren var endnu ikke afsendt før pengene var trukket, det synes jeg ikke er helt ok. Hurtig betjening og da den ene vare var udsolgt fik jeg et tilbud om en anden vare eller pengene retur, super godt.
Hej Christine,
Vedr. din kritik, at pengene blev trukket inden ordren blev sendt, så er vi meget strikse med ikke at fakturere inden ordren sendes. Vi bliver dog nød til i travle perioder, som jul og udsalg, at pakke om aftenen og weekender. Det betyder, at der kan forekomme enkelte tilfælde, hvor pengene bliver hævet på kundens konto om aftenen og pakken bliver sendt næste morgen.
Hilsen
boernsunivers.dk
Varen levede op til forventningerne og blev afsendt superhurtigt
Trods det var midt det travle januarudsalg, havde de overskud til at maile til os omkring en udsolgt vare, således at vi fik en anden med i stedet. Super fine varer iøvrigt!
En god og overskuelig hjemmeside med relevante søgekriterier. Hurtig levering.
Jeg har intet at udsætte og har da også føjet siden til mine favoritter!
Fin og hurtig betjening. Modtog varen dagen efter. Den pågældende vare viste sig at være prismæssigt lavere på boerneunivers.dk end da jeg sammenlignede på pricerunner.dk. Måske et opmærksomhedspunkt, da boerneunivers.dk dermed kan gå glip af potentielle kunder.