[REPLY]
Drop internetbutikken, der kan gå måneder inden de orker at svare på hvor varene bliver af. Derefter er de som regel udsolgt og de har ingen anelse om hvornår de evt. kommer. Gå i stedet ned i den lokale butik der får man altid en god service
Jeg har altid kunnet lide Bog & Idé.
Det er - ofte - overskueligt at finde den "afdeling" man leder efter, personalet er hjælpsomme..
Tror ikke umiddelbart at jeg har noget negativt at sige :)
Har op til flere gange bestilt vare på siden og kunne afhente dem i min lokale butik. Rigtig fint så er vare klar når man kommer. Vil varm anbefale andre at gøre det samme.
Jeg havde en uheldig episode i Brønderslev, men jeg blev dagen efter ringet op af ekspedienten som betjente mig som undskyldte mange gange.
Min første anmeldelse var en hel roman og fik kun 2 stjerner, men jeg synes at det er stort gjort af en ekspedient at ringe dagen efter og erkende sin fejl. Bog og Ide får derfor 4/5 stjerner - Alle kan jo have en dårlig dag.
Bog og Ide i Aalborg bymidte er et af mine faste besøgssteder når jeg er ude at handle, nyder at ose i butikken og evt. købe noget, hvis de har interessante ting på tilbud.
Jeg var inde i bog&idé i Vejen for at købe nogle valentins gaver til min kæreste. Da jeg kom ind i butikken var min mor der sjovt nok også, så vi kiggede sammen derinde. Min mor får på et tidspunkt på en bælte som hun kommer over og spørger mig om den ikke kunne bruges som valentinsgave til manden, jeg tog den og kiggede lidt på den...men syntes ikke det var min kærestes smag så jeg ville ligge den tilbage på sin plads. Men da jeg simpelthen ikke kunne se dens plads nogen steder. Lagde jeg den på et bord.
Bagefter gik jeg hen for at betalte for mine varer og forlod butikken, imens min mor kiggede videre derinde.
Bagefter kom en af de ansatte over til min mor og spurgte højt foran alle kunderne i butikken hvorfor at jeg var stukket af uden at betale for bæltet.
Min mor som kender mig og ved at sådan noget aldrig kunne finde mig ind at gøre, sagde - Min datter er ikke en tyv, syntes du skal tage og kigge bedre efter!
Min mor ringede til mig for at spørge hvor jeg havde lagt bæltet, for hun tænkte nok at jeg ikke havde lagt den samme sted som hun fandt den, da det var den eneste bælte de havde tilbage og som bare lå og hang fra en bogreol.
Men hun kunne desværre ikke få fat på mig, men i det hun lagde på fik hun øje på bæltet og siger til hende den ansatte at den er altså lige der. Så gik hende den ansatte, tog bæltet, kiggede surt på min mor og sagde - Sikke noget svineri!
Hvad fanden ligner det at beskylde nogen for at stjæle, og samtidig får min mor og mig udstillet dårligt foran hele butikken og ikke kan finde ud at sige undskyld bagefter for at have begået en fejl??
Da min mor fortalte det, blev jeg rigtig gal over den behandling min mor havde fået af hende ekspedienten og samtidig for at ha beskyldt mig for at stjæle en grim billig bælte til 50kr...så næste dag tog jeg derover for at snakke med hende der, men hun havde desværre ferie i lang tid, så ville ik derover efter så lang tid. :(
Jeg sætter aldrig mine fødder i Bog&idé i Vejen igen!!!
Bestilte cirka 12 bøger på deres hjemmeside i forbindelse med bog-udsalget. Efter rimelig tid fik jeg en stor kasse med bøger, hvor bøgerne var pakket og "foret" med aviser, så de lå forsvarligt under transporten. Desuden havde medarbejderen markeret med tusch på ordrekopien, at én af bøgerne var udsolgt.
Så en god oplevelse, både med hensyn til produkt og service.
God og venlig service i filialen i Frederiksberg Centret, hvortil jeg plejer at bestille bøger hjem, da det oftest er billigere end forsendelser fra internettet.
Jeg synes generelt det er nogle ok butikker, men de er ret dyre. Fx koster en pakke papir 50 kr. Der er tale om en stor kæde og ikke en lille specialbutik, så derfor mener jeg, at priserne er for høje.
De har generelt gode priser på deres varer og specielt når der er udsalg er der mange penge at spare på varerne. Enkelte gange kan de dog findes billigere andre steder.
Personalet er meget venlige og hjælpsomme ligegyldigt hvilken butik (afdeling) man kommer ind i.
Desuden er deres funktion med, at man kan bestille varerne på nettet til afhentning i den lokale afdeling, super god. Så får man besked når varerne er klar til afhentning og på den måde sparer man portoen.
Jeg har flere gange benyttet mig af at bestille bøger hjem til den lokale Bog & Ide butik. Det går ofte rimeligt hurtigt og man slipper for at skulle betale forsendelse. Der fremsendes en email så snart bogen er kommet frem til butikken.
Oplyser ikke at varer ikke er på lager og ikke kan skaffes hjem igen. Tager med glæde betaling. Sender trods alt varer, glemmer blot at oplyse herom. Så meget er glæden desto større, når man så modtager den.