[REPLY]
En stor butik som desværre ikke virker som om, de har den største interesse i bøger. Bøgerne er gemt væk oppe på 2. salen i et lille lokale, og udvalget er generelt meget tamt.
Udvalget er så latterligt lille. Det er ikke kun deres skyld, men jeg fatter ikke hvorfor folk køber bøger der til dem selv. Jeg har kun købt småbørnsbøger der, fordi jeg intet ved om den slags alligevel, men til voksne findes der adskillige bedre forretninger, tit online. men de kan da få tre stjerner for at pakke mine børnebøger-gaver ind.
Bog og idé er helt klart det sted man for den hurtigste og bedste service, deres medarbejder er rigtig venlige og er rare at tale med, vi skulle have 12 bøger, kasse damen pakkede venligt alle gaverne ind.
Bog & Idé er helt klart et sted man ville komme igen.
Jeg bestilte en bog, og modtog nogle timer senere en ordrebekræftelse.
Dagen efter modtager jeg så en mail om at de har hævet fra mit kort men at de ikke kan levere bogen alligevel.
Stor ros til Bog & Ide for deres kundeservice.
Jeg havde bestilt tre bøger på deres hjemmeside og blev efterfølgende ringet op og spurgt, om det kunne passe, at jeg havde bestilt en bog på svensk. Det var en fejl fra min side, så de rettede den uden problemer. Dagen efter fik jeg en sms om, at nu var min bestilling klar og i butikken var de flinke og søde. En rigtig god oplevelse.
Bog og Ide- Fredericia
Handler der ofte, og der er altid super vejledning, og kundeservice, og altid smil med på vejen, de har stort set alt hvad man ønsker i en boghandel, og ved meget om faget, det de ikke har, har jeg altid oplevet, kunne skaffes hjem, inden for kort tid. De er altid venlige og klar på at hjælpe, og butikken fremstår altid pæn og ræn, og de har ofte gode tilbud.
Søger man en god bog, kan jeg anbefale Bog og Ide i Fredericia