We are hiring!

33 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (33)

Let overblik over fodboldnyheder

Nyhederne kan afklikkes og læses i én lang oversigt, hvilket er en god feature.

Til gengæld kan reklamerne godt irritere en anelse.

Sitet har rettet gevaldigt op på kvalitet af artikler, og er på vej mod flere stjerner. Stadig min favorit over hurtigt nyhedsoverblik, men mangler features som se video/mål, optakter, ekspertkommentarer etc., hvis siden skal være komplet. Man kunne med fordel samarbejde med sites, der har dette fokus.

Udvalgt anmeldelse om Bold

4 Stjerner

Bold.dk er vel nok en af de bedste nyhedssites inden for fodbold, historierne er korte og går ikke så meget i dybden, men kommer alligevel rund om så man får et godt indblik i den enkelte nyhed.

Er i mine fortrukne.

Skidt design

Designet er sgu lidt forældet må jeg sige. Derudover er flere artikler dårligt skrevet. Dog er det dejligt med en masse fodboldnyheder:)

Godt!

Kan klart anbefales. Helt sikkert den bedste side angående de seneste fodboldnyheder. Kan varmt anbefales. Slår helt sikkert deres andre konkurrenter som indkast.dk, tipsbladet osv.
Klart mere overskueligt, og der er stort set de ting man leder efter omkring fodbold,

Ikke godt nok.

Bold.dk er overskueligt og dækker dansk og internationalt fodbold på en ok måde. Men desværre er deres layout omtrent lige så spændende som en lunken leverpostejmad.
Det virker som om, at det er amatører der står for sitet. Det er der selvfølgelig heller ikke noget galt med, hvis det er et spørgsmål om økonomi. Men det betyder så også bare, at man hurtigt bliver træt af siden.
De har nogle ok detaljer som f.eks overskuelig livescore og bold på tv, som nok er det jeg hovedsageligt bruger bold.dk til. Artiklerne er desværre ikke af en kvalitet, så det er værd at læse dem på bold.dk, fremfor én af de andre fodboldsider derude.
Bold.dk har potentiale til at blive den førende fodboldside i Dk, hvis bare de ville skrue ambitionerne lidt op.

Gennemført og let tilgængelig

Jeg bruger især Bold.dk, hvis jeg skal skabe mig et godt overblik over, hvad der rører sig i sportsverdenen lige nu.
Det er vigtigt for mig, at jeg har et fast sted, hvor jeg ved, at jeg altid kan komme retur med samme oplevelse gang på gang.

Det er en sportside med humor og personlighed - uden at det bliver uprofessionelt. Jeg synes, det er en vigtig faktor, at et online site præsenteres spiseligt og lækkert - og det gør Bold.dk uden tvivl.

Jeg bruger især Bold.dk til at holde mig opdateret på de seneste aktiviteter indenfor de danske klubber. Her er jeg sikker på, at de mest aktuelle nyheder er tilgængelige.

Det er også en udmærket måde, at få overblik over de bedste odds netop nu. Der er ikke mange sider, der samler odds under ét tag, så dette er helt sikkert også en fordel.

Et kritik punkt er desværre deres mange reklamer og abonnenter, der flasher diverse steder. Jeg troede jeg ville vænne mig til det, men det er ikke så ligetil.

Men alt i alt et super sportssite.

LOVE IT

Vi elsker bold.dk :)

godt

Fedt at man kan følge med i alle kampne+god update

God fodbold side

Bold.dk er en god side til at holde sig opdateret på omkring de forskellige klubber rundt i Europa og også her i Danmark. De rimelig hurtige ude med deres nyheder og især deres referater af kampene er de ekstrem hurtig ude med.

Bold.dk tilbyder også en masse andre ting end kun nyheder man kan læse om. De har statestikker, blogge, tabeller og meget andet, som man kan læse om. God side.

Bold

Startede godt, men så gik det langsomt ned..

Jeg har altid benyttet bold.dk, og var meget tilfreds med det.

Nyhederne:
Eftersom jeg blev ældre har jeg nu været kritisk overfor nyhederne, og den måde de er stillet op på. Jeg må sige, at det er gennemgående godkendt arbejde.
Dog er jeg ikke tilfreds(dette har jeg oplevet, og det er blevet kommenteret i artikelsystemet af andre brugere), når jeg har oplevet at journalisten skriver ud fra et subjektivt synspunkt.
Jeg er heller ikke tilfreds med de mange stavefejl(eller fejl af referencenævnelse), som bold.dk laver i deres nyheder, men det er dog positivt, at de alligevel bliver rettet igen.
Dette er dog undskyldt med bold.dk's 'relative' hurtige udkomne nyheder, og for det vil jeg give dem 4/5.

Aritkelsystemet:
Bør blive opdateret, da det er lidt halvkedeligt, og jeg bruger det heller aldrig. Selvom jeg ikke bruger det, så skriver jeg tit artikler andetsteds, så derfor plads til forbedring. 2/5.

Hurtigt overblik over design:
Designet er lækkert, og jeg er meget tilfreds med den måde nyhederne er stillet op på! Man klikker på en nyhed og så er den overstreget, så man er klar over, at man har været inde på den.

Statistikker:
Det er en fryd for øjet, at man er i stand til at kunne se antal kort, mål, og mere detaljeret statistikker inde under tabellerne. Dejligt arbejde, og endnu mere dejligt hvis det fortsætter så man kunne gå 10 år tilbage, om 10 år, og så stadig have det stående. Måske man skulle ansøge om nogle statistikker længere tilbage i tiden, og så få dem skrevet ind - kunne være fedt! bold.dk's tabeller går ikke så langt tilbage, og jo længere tilbage man går, jo mindre tilgængelig statistik.

Dårlig oplevelse med ban:
Jeg har oplevet en meget absurd oplevelse inde under artikelsystemet, hvor man kommenterer journalisternes indsendte nyheder. Jeg "kommenterede" sjældent derinde, men nu, her og da kunne det godt ske. En dag jeg ville skrive en kommentar får jeg pludselig en besked om jeg er blevet bannet. Fy da... Vær' opmærksomhed på jeg først oplever det, da jeg er i gang med at logge ind. Jeg har ingen mail fået, ingen årsag fået. Intet bevis, eller forklaring, hvor der som følger står; "du har overtrådt bla bla, og det er fordi bla bla". Intet. Jeg har opgivet at oprette en ny bruger, så bold.dk må undvære mine kommentarer i deres nyheder.
Jeg mener endda også jeg skrev ind til bold.dk uden held/svar :-)

- Selvom jeg giver 3/5, så bruger jeg bold.dk stort set hver dag, men der er plads til forbedringer, og Bold! Jeg holder sgu stadig af jer ;-)

Spændende blogs, halvkedelige artikler

Der er en masse gode bloggere derinde som kan starte en masse gode debatter, men der mangler stadig noget for at gøre det mere attraktivt, flere artikler og analyser ville ikke skade.

rigtog godt

dejligt og hører om klubberne og spillerne :)

Holder en opdateret

Meget underholdende hjemmeside som holder en opdatere i fodbolden, hvor mange fodbold elskere kan få en lille debat. Nem og overskuelig tv guide. Perfekt at surfe rundt på med sin smartphone.

Bold

desværre ik det store alternativ

Desværre er der en masse elendige journalister, admins er langt fra aktive nok, men der er en masse dygtige bloggere der er aktive på bold.dk

Danmarks bedste fodbold site...men

Kunne nu godt tænke mig at deres admins var lidt mere aktive. Der er nogle brugere der er dissideret svinske over for andre og når man så bruger anmeld knappen så sker der intet.

Har intet imod folk driller hinanden og tager gas på hinandens hold men der er folk der tager det så personligt at de begynder at kalde andre for ting som høre hjemme i en børnehave og ikke på en side som bold.dk

• Rudi
  • Rudi
  • Ringkøbing, DK
  • 12 Anmeldelser

Fremragende nyhedssite ang. sport

Bold.dk er mit foretrukne nyhedssite, når det gælder fodbold. Her er samlet både nationale og internationale ligaer, hvor det er muligt at vælge nyheder for blot en enkelt klub. Derudover er det let at se resultater, stillinger og lignende, hvilket gør, at jeg dagligt benytter dette site.
Nogle gange postes artiklerne dog lidt for hurtigt, i deres stræben efter at være først med nyheden, hvilket gør at man ofte finder små irriterende fejl - dette gør, at anmeldelsen kun er på 4 stjerner.

Fabeltagtig

Dejligt med opdateringer hele tiden fra alle leder og kanter. Keep up the good work.

Bold

God og relativ hurtig med opdateringer

Bold.dk er favoritten at have kørende i baggrunden når der er mange live kamp. Super godt overblik, og mange nyttige informationer/nyheder på siden! Alt er rigtig godt præsenteret på sitet - 5 af 5 uden tvivl.

Bold

Gode informationer på alt hvad der sker i fodbold

Bold.dk

Denne virksomhed/Hjemmeside er suveræn i forhold til informationer om alt hvad der sker i verden i forhold til fodbold.

Man får altid de seneste opdateringer.

5 ud af 5

af Henrik Jensen, Randers

kanon

Kanon side med alt i news og live sport... STORE ++++++++++++ herfra

Top 2 af DK's bedste fodboldsites

Helt klart en af DK's bedste fodbold sider.
De har upåklageligt mange nyheder omkring dansk fodbold helt fra Danmarksserien til superligaen.
Det eneste jeg personligt savner, er nogle flere internationale nyheder.

Bold

Hurtige nyheder, suppleret med fantatiske features

Bold.dk har igennen lang tid, nu været landets førende fodboldssite, med et utal at fede features og funktioner, foruden samtlige nye og relevante nyheder fra fodboldverdenen.
Er du en fodboldelsker, er dette siden der skal følges, du vil ikke blive skuffet.

Godt

Bold.dk er Danmarks største fodboldsite. De formår at bringe nyhderne rimelig hurtigt og der er ofte mange interessante artikler.

Det største problem er dog at skribenterne gang på gang formår at lave skriftlige fejl i materialet. Hvilket er rimelig sørgeligt, idet mange af fejlere normalt er dem som vil fremkomme i en stavekontrol.

Derudover vil det være fedt, hvis man laver en aldersbegrænsning på brugerne. Årsagen til dette er at man ser mange unge (folkeskoleelever) som kommenterer artiklerne med kommentarer, som ikke hører til på en side som bold.dk. Dette er primært dybt useriøse kommentarer uden nogen form for argumentation.

Bold

Rigtig god nyhedskilde vedr. fodbold

Jamen altså masser af lækre nyheder og gode features. Bl.a. RSS feeder, så man altid er opdateret og perfekt statistik for alle ligaerne. Det er rigtig nams!

• Sluxx
  • Holstebro, DK
  • 20 Anmeldelser

Bold styrer for vildt.

Altid de hurtigste med vigtige nyheder.
Lækker live opdatering af fodboldkampe og gode oversigter over kampe,tabeller osv

Danmarks #1

Onside ??? Glem det, bold.dk er absolut den bedste side i landet til alt omkring fodbold.

Klasse hjemmeside

Altid klar med seneste nyt

Danmarks bedste fodboldside

Bold.dk er Danmarks bedste fodboldside. Et hav af nyheder dagligt. Dog kunne de godt bruge lidt mere tid på at tjekke for stavefejl, men ellers fås det ikke bedre i DK.

Bruger den daligt

Bruger siden dagligt, men savner flere nyheder med videoer med mål, sjove fejl osv.

• Jeff
  • Jeff
  • københavn s, DK
  • 7 Anmeldelser

Rigtig god og overskuelig side

Har altid de bedste og nyeste nyheder ..

Super fodbold site!

Uden tvivl den bedste dansk fodbold site. Altid opdateret og Bold.direkte virker rigtig godt.

godt

de har altid de beste nyheder om dansk og udlandsk fodbold 5 sek efter en kamp ´kan man se hvad den blev

Hurtigst med nyhederne

Bold.dk er den bedste fodbold-hjemmeside i DK. De er hurtigst med at bringe nyhederne, og der er rigtig mange af dem.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk