We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

bolig:net anmeldelser

bolig:net Logo
Kunderne om bolig:net : »God Service« »Ustabilt« »Ringe stabilitet, og dårlig kundeservice« 34
Middel
6.7 af 10

34 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (34)

Nem oprettelse

Det er nemt at oprette sig som kunde, også er de venlige og følger op på om alting er iorden efter oprettelse.

Udvalgt anmeldelse om bolig:net

Ustabilt

Har haft fiber forbindelse hos bolignet i mere end tre år.

Først var bolignet service udbyder hos DONG fiber, men nu er det overtaget at TDC Fiber.

Hastighed og kunderservice er ok, men linjen er generelt for ustabil.

Typisk er det 1-2 udfald på linjen hver måned. Nogle gange løser det sig selv, mens andre kræver genstart af "fiberboksen".

Selv om bolignet har en driftstatus side, så viser den næsten altid "stabil drift" selv om linjen er nede, ligesom advisering via sms-service kun sjældent bliver brugt (nok fordi overvågningsudstyret ikke registrere fejlen korrekt).

Supporten er altid hjælpsom til at undersøge og løse fejlen, men det er svært at få konkrete svar på hvad der er sket. Som regel er det "en port var brændt af".

Jeg har været nød til at opretholde min ADSL forbindelse og oplever generelt langt bedre stabilitet på den.

Om det er DONG/TDC infrastrukturen eller bolignet, som har problemer med stabiliteten, det ved jeg ikke, men jeg synes det er ærgeligt at man ikke kan opnå en ordenlig stabilitet når man har investeret i at få lagt en fiber forbindelse ind.

God Service

Kan kun sig at vi har været glade for det:-)

Suveræn service, stor stabilitet

Jeg kan ikke komme i tanke om at have oplevet bedre kundeservice hos noget firma. Der besvares hurtigt i telefonen og de tager ansvar og forsøger at hjælpe kunden. Stort thumbs up.

Selve forbindelsen er god og stabil - jeg har aldrig oplevet udfald (er på fiber).

bolig:net

Ringe stabilitet, og dårlig kundeservice

Har oplevet utallige udfald på forbindelsen.

Samtidig har de en (un)fair-use begrænsning på deres netforbindelser, som går at man over tid ikke må belaster en 10Mb linien mere end 2% - det er fuldstændig latterligt.
Efter at have haft dem i langtid, lukke de ligepludseligt min line fordi denne grænse er overskredet markant. Ingen advarsel, ingen tidligere henvendelser, lininen er bare lukket resten af måneden?
Man kan ikke se noget sted hvornår man er tæt på grænsen, den del kan de ikke oplyse.

Nej de lukke bare for service uden advarsel, efter deres egen hemmelige formel .

BoligNet må på det kraftigste frarådes.

Stabilt

Fordi forbindelsen er stabilt. Farten er mellem god og dårligt, men ikke nogen klage over.

Takker.

bolig:net

Ustabilt internet og forfærdelig TV signal

Jeg blev kunde hos Bolignet for ca 3 år siden, da vores andelsforening havde en meget god aftale med dem. Dog sker det meget tit at internettet er nede, og jeg arbejder 50% hjemmefra, så for mig er det uacceptabelt. Jeg har ikke noget godt at sige om deres TV signal - vi fik problemer med signalet under sommeren. Inden afbrudtet havde vi slet ikke nogen problemer med TV signalet, kun internet. Der har også været en tekniker her på plads, kan ikke finde noget fejl internt hos os, uden mener det er noget galt med Bolignet's signal. De mener dog stadigt idag at der ikke er noget fejl hos Bolignet, og at vi skal betale fuld pris (Store TV pakken) til trods af at vi ikke engang kan få ind alle kanaler grundet den dårlige signal.

Vi har så byt til YouSee, er selvfølgelig dyrere, men der er sjælden - aldrig faktiskt - nedbrud på internet og superskarp billede på TV. Kommer aldrig at rekommendere Bolignet til nogen.

bolig:net

Magic prices and often changes

Hi,
At the beginning it was fine, price was as I agreed and I was happy bolig:net user. Then one time they sent me invoice with extra payment for time period 6 months in the past, just like that! Without any notice. It's against the law to do that.. but I paid.

Now, they sent again invoice for next 3 months and they changed prices for 2 months in the past (already paid before) with new price.

I even don't know what is my current monthly price now. On the website there is an information about TDC Fiberleje, but in online system I don't see any information what is included. They will probably send whatever they want anyway.

I was expecting that if company wants to change something in the pricing plan, I should get information and question upfront, if I agree to new rules, not invoice with new amounts!

I prefer to pay more in other company than argue with them every quarter.

• Helle
  • nordsjælland, DK
  • 2 Anmeldelser

mange udfald på forbindelsen

Ikke tilfreds har haft udfald rigigt mange gange på de 3 mdn. vi har haft boilgnet, ingen mulighed for at fejlmelde linjen uden for min arbejdstid, prøver nu at finde pengene til at skifte til en anden udbyder.

Så stabilt!

Jeg har brugt bolig:net i 6 mdr nu og det kører super stabilt. Manden derhjemme spiller meget spil online og roser samtidig bolignet for at leverer lav ping til sin spil.

Kan kun anbefale bolignet!

helt klart bedst

Billigst, bedst, hurtigst, mest stabile, hvad mere kan man ønske? Jeg har været abonnent i et par år nu, og har ALDRIG haft et eneste problem. Intet negativt at sige.

Fantastisk service...

...hurtig reaktionstid, venlige og hjælpsomme folk

bolig:net

Bedste Internet leverandør til dato!

Jeg har nu i en længere periode haft fiber fra bolignet (50/50) linjen har altid kørt stabilt uden nedbrud, jeg har ligeledes været i kontakt med Supporten flere gange som har været yderst tilfredsstillende i både svartid samt kvaliteten af svaret.

prisen på linjen er billigere end ALT andet på markedet.

Deres "intranet" til at styre ens brugerprofil er godt stykket sammen og man kan hurtigt få overblik over ens abonnement samt tillægsydelser

Bolignet er også yderst fleksibel hvis man skal flytte til anden lejlighed i samme boligforening.. (de kan flytte forbindelsen samme dag!)

Jeg håber aldrig at jeg skal flytte til et sted hvor man ikke kan få bolignet...

jeg har før haft udbydere som CyberCity (Telenor), Fullrate, TDC, ingen af dem har været i nærheden af at være ligeså godt som BoligNet.

Mvh
Dion Pedersen

Thomas Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

• B
  • 1 Anmeldelse

pisse dårlig kundeservice

jeg har prøvet af afmelde mig, men unden response. Selv deres afmelde link virker ikke. Jeg har skrevet til kundeservice unden svar. Det var først, da jeg loggede ind og skrev til supporten at der kom lidt svar, men stadig får jeg mail fra dem, som at anmelde her :S
Jeg er godt sur over det, da det har taget meget af min tid. Min brug af deres tjenste ligger over 3½ år tilbage, men jeg kan ikke slippe fra dem.

Nicolai Hanssing fandt anmeldelsen nyttig

Besvarelse fra bolig:net

Kære B

Jeg kan godt forstå du bliver vred over at modtage uønsket nyhedsbreve fra os, især hvis du har prøvet at afmelde det ved flere lejligheder. Jeg håber dog at den følelse du har fået vedr. dårlig kundeservice kun er i relation til dette.

Jeg kan desværre ikke ud af din anmeldelse her på Trustpilot se dine kontakt data, jeg skal derfor bede dig om at sende en besked til info@bolignet.dk hvor du skriver din e-mail adr. og gør opmærksom på, at du vil afmeldes, samtidig er det en god ide lige at benytte linket på nyhedsbrevet ”Frameld nyhedsbrev” – så skal jeg nok sørge for, at du ikke længere modtager nyheder fra os.

Rigtig god sommer

bolig:net

Rimeligt fungerende med rigtig god service

Jeg er alt i alt tilfreds med bolignet. Når jeg ikke giver 4 stjerner, så er det fordi der ind imellem har været opkald der ikke er nået igennem til mig og i perioder ustabilitet. Jeg ved dog ikke om det skyldes vores interne netværk eller bolignet - men det er i grunden ikke mit problem, så de tre stjerner går til Bolignet, som trods alt har fremragende service, når man kontakter dem.

det bliver ikke bedre

bolignet levere hos os en 50/50mbit linje - Dedikeret!

til en ufattelig lav pris, det køre stabilt og linjen er som den skal være, ligeledes er der ingen problemer ved brug af egen router.

bolig:net

skift af leverandører er dyrt og dårligt

Da vi skulle have skiftet indendørs boks, fik vi besked på at være hjemme hele dagen for at vente på installatørene. der kom kl 16:00 for at fortælle at de alligevel ikke kunne skifte boksen. Altså en spildt hjemmearbejdsdag.
I forbindelse med skiftet blev vores hastighed sat ned, og vi kunne ikke mere se fjernsyn over forbindelsen, vi var altså nødt til at finde en ny tv udbyder. Der blev angivet et tilbud på boxer, ifølge dette skulle det blive billigere end hvad vi havde givet histil, men i virkligheden blev det dyrere fordi der også er en halvårlig kortleje, der ikke var blevet oplyst.

Very good

High up time - ( i have never been disconnected ).

bolig:net

Langsom til at svare på henvendelser

Har henvendt mig til bolignet i februar, men har endnu ikke fået svar-og nu har vi juni.

bolig:net covers my needs

Bolig:net gives me satifaction, but remember, my old e-mail address: oz6bp@dlg.dk is not valid any more.

Correct address to-day is: oz6bp@mit.bolignet.dk

Rgds.
Bent Pedersen

Servicemindet

jeg har anbefalet bolig:net til andre. Ved problemer er der kun kort ventetid i telefonen og hvis personen ikke lige kan klare opgaven gives spørgsmålet videre til en anden kompetent rådgiver. Der ikke bare loves at man vil blive ringet op - for det gør man indenfor absolut tålelig tidsramme. Bliv ved med det!

Et godt selskab

Et godt og billigt selskab som anbefales til venner og bekendte. Der er en hurtig og god support, de par gange jeg har haft brug for det, både telefonisk som på mail.
Har brugt Skype i flere år, og er ked af, at der er flere udfald på det, dog mindre end tidligere selskab ”Teleselskabet”, sjældent udfald da jeg brugte TDC

bolig:net

a very good ISP and reacts well to requests for new services

I have used bolignet for about 6 months and have been amazed by very informative emails and other information from them

and ohhh the service is stable :-)

Stabilt god service

god og stabil forbindelse der er til at betale, servicen er også helt ok

• Magnus
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Cheap and solid internet, but no fixed IP included

Great internet connection, but you have to buy an extra service to get an external IP. You need this external IP if you want to work on a VPN from home, or if you wish to host a FTP server, so just be aware.

its okay

I think my phone and internet is working fine

• Kunde
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

OK, except for the breakdown on May 5th.

Having mailed about the breakdown - using my wireless backup connection - I got an explanation. That is OK - failures occurs and the breakdown was short - but I needed to ask to get an explanation.

bolig:net

yders tilfreds med internet - har ikke telefoni

dejligt at få besked når der skal arbejdes med opdateringer, eller hvis der har været problemer såsom nedbrud. svarer altid telefonen inden for rimelig tid, hvis man ringer om noget.

Ikke dårligt

Alt i alt en god pålidelig service. Internet hastighed er til tider lidt langsommere end angivet. Ellers ingen klager

excellent

fin overførsel fra Telenor da TDC gjorde knuder i fortsat benyttelse, Bolignet synes som et fint alternativ (kun internet benyttes). Pris måtte gerne være lavere. Egentlige behov er 5/5 mB evt 10/10.

driftsikker

seriøs leverandør, som ved henvendelse yder brugbar vejledning

God og hurtig sevice

Jeg er glad for at have fået en god, billig og velfungerende
telefonforbindelse, som jeg gerne vil anbefale til andre.

• Mads L
  • 1 Anmeldelse

IP Telefoni - med ekko

Generelt fungerer bolig:net IP telefoni udemærket, men jeg har et par ting jeg er utilfreds med:
Indimellem er der et irriterende ekko, som plager den jeg samtaler med. Jeg har henvendt mig til bolig:net flere gange men de ved ikke hvad de skal stille op med, de si'r der ikke er nogen fejl.
Jeg syn's også at det er problem at hvis man ikke er hurtig nok på tastaturet ved opkald, for man at vide at det kaldte nummer ikke eksisterer.
Jeg er heller ikke tilfreds med at hvert opkald koster penge, blot for at ringe op.

:-):-):-)

:-):-):-):-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk