[REPLY]
Boligportals personale spammer en med mails og ringer til en mindst 2 gange om ugen.
Det er ved at være så belastende at jeg spørger.. er der andre bolig steder hvor man kan sætte sit bolig til salg?
Blev overrasket hvor nem siden er og det fungerer uden problemer. Synes prisen er lidt for høj derinde, men ellers så har jeg kun ros til overs.
For det første, meget dyr, men okay sådan er det måske. Men nu har jeg været derinde et par gange, og HVER evig eneste gang får jeg nærmest ingen svar fra nogle udlejere. Jeg havde sidst skrevet på måske 20-30 lejligheder og fået svar på langt mindre end halvdelen. Måske 5-6 stykker. Ikke engang et automatisk svar, der ellers burde være rimelig let uanset hvor mange henvendelser, der er. Det er SÅ ringe. Det er muligvis ikke Boligportalens skyld, men man må da for søren kunne hanke lidt op i de udlejere, helt ærligt. Desuden synes jeg, det er mega irriterende, at når man har lavet en søgning, så kommer reserverede boliger også frem, hvad skal man lige bruge dét til, væk med dem, og så må de komme på igen, hvis vedkommende fortryder. Dette er sidste gang, jeg bruger den side. Basta bum. Positivt er dog, at det er en nem, overskuelig og pæn side.
Christina
Synes det er grotesk, at i selv trækker penge når prøveperioden er ophørt. Når jeg betaler for en ting, forventer jeg kun den ting og ikke at i automatisk tager penge for mere tid. Så på den måde synes jeg det er en gang bondefangeri.
det er super nemt at oprette og lave en søgeprofil og der er tusinvis af boliger at vælge i mellem. men der er også tusindvis af mennesker der leder efter den samme bolig som dig. så har du ikk kontaktet udlejeren min 5 efter den er kommet på boligportalen er det næsten lige meget..
vi var dog heldige at finde en lejlighed. kun efter at have kontaktet lidt over 100 boliger og fået over 100 afslag..
Alt alt alt for dyrt, og man får meget få svar fra udlejer.
Man skal sende mail til de fleste der har boliger på siden, og man skal vente rigtig lang tid på MÅSKE at få et svar om at lejligheden er udlejet !!
Meget utilfreds, meget lusket og totalt bondefangeri !!!
At man kan nærmest STJÆLE folk penge på den her måde er utroligt og burde være ulovligt !!!
Hold jer fra boligprotalen.dk
Irene Catherina Boldt fandt anmeldelsen nyttig
Det at Boligportal automatisk hæver penge på end konto, hver 28. dag er rigtig dårlig stil. Havde de helt rent mel i posen, ville man blive påmindet om at abonnementet er ved at udløbe. Men det er åbenbart den eneste måde de kan tjene penge på. Det faktum overskygger sitets indhold.
Jeg har brugt det 3 gange i alt nu. Der har jeg hver gang fundet en bolig inden for et ganske acceptabelt tidsrum.
Alt fungere som det skal.
Så hvis man virkelig gerne vil have et bolig, så betal prisen, for så får du med garanti også en bolig :)
Det er for det første besværligt at lede efter en attraktiv bolig når der ofte ikke er særlig meget information om de boliger der kan søges. Hvis der skal være mulighed for effektivt at lede efter drømmeboligen burde der stilles krav om god information og evt. billeder.
Ud over det så er det ganske besværligt at finde ordentlig service på siden.
I sig selv er det en god ide at tilbyde en 4 dages prøve periode, men jeg synes ikke at det fedt at det automatisk fornyer sig selv til de 265.- det koster for 4 uger. Ud over det, så skal man holde øjnene åbne hvis man vil sørge for at det ikke auto-fornyer sig selv. Hvis man i en hurtig vending afmelder med deres standard afmeldingsfunktion bliver brugeren nemlig lukket helt. Det burde ærlig talt være standard at man ikke mister det der er betalt for når man afmelder det.
Alt i alt står jeg ærlig talt tilbage med en virkelig dårlig oplevelse efter brug af boligportal.dk
Irene Catherina Boldt fandt anmeldelsen nyttig
Generelt er Boligportalen et godt koncept, men i forhold til prisen er det dyrt og meget frustrerende.
Boligportalen er ikke hurtige nok til at opdatere deres side, lejlighederne står forlænge enten son revseret eller udlejet lejeligheder som ikke er blevet taget af hjemmesiden.
Der udover er udlejerne bare for dårlig til at skrive tilbage eller værste fald svarer slet ikke. Det er simpelhen ikke i orden når man knap giver 300 kr om måneden for at være tilmeldt,
Som boligsøgene er du inde op til flere gang om dagen for at se om der er kommet noget nyt, og inden du får et svar, er lejligheden væk. Så det kan da kun være frustrerende. Grunden til at jeg fik min lejlighed herind, var at udlejeren kunne kontaktes via telefonen og ikke kun via E-mailen, som man skulle gøre ved de andre udlejer.
Jeg skrev at jeg manglede en lejlighed, mine krav til størrelse samt lidt om mig selv. Der gik 3 timer efter jeg havde lavet søgningen, da jeg blev kontaktet af en udlejer som havde en helt ideel lejlighed. Den lå i cykelafstand af mit nye arbejde, så da størrelse, pris og beliggenhed passede, slog jeg til.
kanon side, gode søge muligheder, nem og overskuelig side
Talte ikke med nogle
Reele annoncer og nem boligsøgning
Vi har kigget aviser, hjemmesider, og alt. Så prøvede vi boligportalen i 2 dage og har fået vores nye lejlighed om 2 dage! Perfekt!
Synes prisen på næsten 300 kr for en måned er lige i overkanten til hvad man får. Men så er det godt man kan prøve det i 4 dage for næsten ingen penge :P
Fandt det jeg søgte på i løbet af nogle timer.
Har ikke lyst til at være medlem ,da udlejer ikke svarrer naår man skriver til dem derfor ikke mere boligportal
Det var fedt med mobil siden og så nem at søge boliger.. Jeg fandt hurtigt noget nyt og ved hjælp af de e-mails boligportal sendte da der kom noget nyt som svarede til mine søgekritere :)
sker ikke en skid når man skriver til folk, også når man endelig får svar er den lejet væk. vejen frem er ikke og komme i kontakt med lejerne via mail. men via telefon nr !!!
fandt min via dba.dk stod mobil nr. og 2 timer efter fandt jeg min lejlighed :)
Jeg har netop afmeldt mit abonnoment efter at have betalt i 8-10 måneder uden at få en bolig...
Jeg har tjekket boligportal.dk efter lejligheder stort set hver dag, og ansøgt alle dem som var noget for mig. Var meget fleksibel mht til lejlighed. Søgte helt fra Roskilde og strækningen helt ind mod Valby og til et max beløb på 8.000 kr om måneden, hvilket er meget at betale for en evt. 2 værelses lejlighed som jeg søgte efter...
Ud over min fleksible søgning gjorde jeg alt for at sælge mig selv i en god ansøgning som var nem at overskue for at se hvem jeg var osv...
Nu opgiver jeg min søgning, for det fungere simpelthen ikke!
Jeg skal aldrig bruge mine penge på denne side igen, for chancen for at man får noget er simpelthen for lille... Man skal regne med at man er én ud af flere hundrede der har ansøgt lejligheden hver gang.
På de 8-10 måneder jeg har søgt har jeg været heldig at være ude og se på én lejlighed som jeg rigtig gerne ville have, men der var en anden der fik stedet pga. en latterlig udlejer...
SPILD IKKE JERES PENGE PÅ DENNE SIDE!!
- Chancen for at i får et sted at bo er simpelthen for lille!
(Skal dog siges at det nok mest gælder på Sjælland)
Jeg fandt mit nye hjem på under en dag, hvilket må siges at være personlig rekord - stor hjælp og tak skal lyde til boligportalen for gode rammer!
Jeg søgte lejlighed i Kbh. Jeg ved god at det er svært at finde.Der er noget som I Boligportal kan gøre bedrer. F.ex billede fra bolig, Hurtig svar , og man kan ikke tage 4000kr for et værelse. En udlejer har sæt husleje på 7000kr og hvis der skal bo en mere så skal de betale 2000kr mere. Jeg gik til Kbh og skulle kigge på to lejligheder.
Den ene var opbevaringsrum og den anden frisørsalon som blev lavet om til lejlighed men på dårlig måde. Boligportal hvis i er så professionel og 245kr om måned tage I for være mellem forventer jeg mindst ordentlig lejligheder.
Jeg fik lejlighed over min brors lærer. Uden hjælp af Boligportal.
Jeg ønsker alle søger hel og lykke og passe på boligsider.!!!!!
jeg synes det er en super god side jeg er glad for jeg fandt det jeg søgte efter :D
Boligerne på siden eksistrer til stor dels slet ikke. De er enten slet ikke til leje eller er for længst udlejet men holdes aktive for at det skal se ud til at der er mange boliger derinde. Hvad jeg kalder den slags forretning er svindel og nærmest tyveri, da de udmærket er klar over deres boliger ikke er der. HVad kalder i det Boligportal ?
Er sikker på jeg kan jeres forsvar / svar ordret. Kopi / Paster hvad jeg har skrevet hvis i svarer. Kender jeres slags mere end godt.
HOLD JER FRA SIDEN FOLKENS. I BETALER UHHH MANGE PENGE FOR AT FÅ VIST LEJLIGHEDER DER IKKE ER DER !!!! De sletter intet. Heller ikke hvis der endelig er en bolig der eksisterer men som er udlejet. Den forbliver aktiv, så de kan skrive, de har mange på siden.
Super god service, mange mails hvilket er rart synes nogle gange de er lidt langtid om at komme når man tjekker boligportalen ligger der lejligheder hvor man først får mailen senere eller dagen efter hvilket ikke er godt når det er Kbh man søger i.
Men alt i alt meget tilfreds :)
Synes Boligportalen er fantastisk til at finde en bolig. Nem at overskue og benytte, men det bliver lidt træls i længden af man konstant får mails om nye lejeboliger. Det er selvfølgelig en god service, men jeg ville foretrække at de måske udsendte én mail hver anden/tredje dag, med en samlet liste over nye lejeboliger. Når man er aktivt søgende efter bolig, tjekker man automatisk boligportalen jævnligt, og de utallige mails er derfor lidt unødvendige.
Det virker som det skal, dog får i ikke 5 stjerner da jeg synes at mange boliger stående alt for lang tid på siden efter de er udlejet... og de står som udlejet eller reserveret.. min mening er at hvis den er reserveret så skal den ikke kunne ses på siden, man kunne evt lade den ligge passivt hen, og så skulle man kunne genaktivere den hvis man ikke får lejet boligen ud. altså.. er den udlejet eller reserveret, så skal man som boligsøger ikke kunne se den.. jeg fandt det meget frustrerende når man som boligsøger hele tiden kunne se alle de boliger som man ikke kunne få alligevel. og har et ekstra forslag. Måske kunne man stille som et lille krav at der som minimum skulle være 2 billeder af boligen, ved godt i måske ville miste nogle kunder på den bekostning, men se på deres alternativ.. der er ikke ret mange boligsider der har sat det så godt op som jer, så skulle det være underligt at folk ikke lige kunne hive mobilen frem og tage et billede eller to, mere skal der ikke til.. Man kunne måske ansætte en eller to fotografer rundt om i de større byer til at starte med som rykker ud og tager billeder af boligen som skal lejes ud, og så gøre det som en service.. :)
Mvh
Jimmi
(vil helt sikkert bruge jer igen næste gang jeg flytter)
Jeg/vi har brugt boligportal.dk/boligportalen til at søge efter en ny lejlighed i Esbjerg og udvalget er ganske okay, oplysningerne gode og lige til.
Vi har fået kontakt til nogle udlejere og står ret godt i forhold til en nyt lejlighed.
God hjemmside. Ærgerligt det er betalings
Jeg har haft to månederspakken i halvanden måned og skrevet til 60-70 udlejere af værelse og lejligheder, men uden stor succes. Bortset fra et par få deres høfligt har svaret, at de har lejet ud til anden side er de eneste svar, de automatiske svar boligportalen sender ud når boliger meldes udlejet.
Desuden er der en mængde meget mistænkelige annoncer - "too good to be true".
Endelige tæller det meget ned, at ens bruger lukker helt ned når man melder boligpakken fra. Den burde forsætte hele den forudbetalte perioden.
Hvis man søger fx. lejemål med husdyr tilladt eller bestemte m² selv prisen fungere ikke, den viser simpelthen alle de ting den skulle sortere fra.
Sidst jeg brugte boligportalen (ca. 1 år siden) virkede det dog, lidt dyrt men det virkede.
Vi prøvede i juleferien deres til til 29kr og det var med blandede følelser.
Fandt flere interessante huse (Vi søgte villa) men var alle udlejede.
(Kontaktede support men hørte aldrig videre)
Oprettede så en søgeannonce på Gulgratis.dk til 20kr hvor jeg fik kontakt inden for få dage og har nu skrevet kontrakt med en udlejer.
Om det så er fordi det var juleferie at det tog længere tid end normalt at slette de udlejede huse skal jeg ikke kunne sige.
Fandt lejlighed inden for 14 dage- så pengene var givet godt ud
Fandt lejlighed inden for et par dage!
Synes det er for dyrt og en alt for kort periode ens betalingsmedlemsskab gælder i
Det var nemt at overskue. God forbindelse mellem udlejerne og mulige lejere. Fået hurtigt en ny bolig.
kan godt anbefales
jeg synes egentlig selve siden er god, men desværre er den bare lidt dyr. 349 kr, ér mange penge når man som jeg, er i en økonomisk krise -hvilket er grunden til jeg skal flytte til noget billigere..
Rigtig god side - det virker som det skal, det er nemt og overskueligt, og jeg fandt en dejlig roomie og en fed lejlighed på 8 dage (lige præcis efter at jeg havde betalt for forlængelse - SUK ;) )
Jeg vil dog opfordrer til, at i gør mere ud af indbakke funktionen og klynger dem i tråde, sådan man ikke har 5 samtaler liggende med den samme udlejer. man mister hurtigt overblikket i hvertfald.
ligeledes er jeres mobilversion mildt sagt ubrugelig - den kan i også arbejde på :)
og få ny styr på mail-service. Jeg fik ca 125 mails om dagen - under 20 % relevant ift. det jeg søgte!
Jeg synes egentlig, at boligportalen er en god side, overskuelig og sikker. Jeg har desværre ikke det store held med at finde lejlighed, hvor man må ha' en lille hund:( og dem, hvor man må ha' husdyr responderer ikke på mine mails. Jeg er en stille og rolig ikke rygende kvinde i fast job, så ved ik' helt, hvad man skal skrive for at få udlejers opmærksomhed, når der er mange om budet:/