[REPLY]
Vi havde dem ude for at vurdere vores lejlighed og det var nok jordens mest ubehøvlede mægler der dukkede op.
Vi valgte Home i stedet, de var flinke og forstod at tale med os i øjnhøjde.
Jeg har benyttet mig af boligtilbolig.dk ved salg af min lejlighed og finder, at konceptet er godt, det at fremvise sin egen bolig er noget mere personligt, ligesom et andet godt incitament er, at boligtilbog er væsentlig billigere end andre mæglere.
Alt i alt god service og søde mennesker.
Kan varmt anbefales.
Jeg har solgt min lejlighed gennem boligtilbolig. I starten gik det fint det virkede som om der var styr på det. Jeg havde nogle spørgsmål til kontrakten og underskrev med det forbehold om at ejendomsmægler ville uddybe div. punkter i kontrakten yderligere, jeg hørte ingenting og rykkede flere gange.
Jeg solgte lejligheden til nogen der ville overtage den 14 dage efter. De flyttede ind med en med reel overtagelse en måned senere, mine udgifter den måned de boede der tidligere, ville blive refunderet sagde min ejendomsmægler, det var ikke noget problem. Da alt kommer til alt får jeg ikke dækket udgifter til mit lån, jeg får ikke dækket fællesafgifter, kun vand og varme som vil blive tilbagebetalt af div. ydbydere dong mm. Alt dette får jeg først at vide da en stakkels medarbejder skal forklare mig sammenhængen i den virkelige verden. Min ejendomsmægler har givet mig forkerte informationer. Når jeg alligevel skulle betale samtlige udgifter for den ekstra måned måtte køber hellere vente med at flytte ind, så jeg havde bedre tid til at få alt i orden inden overtagelsen.
regnskabs afdelingen har heller ikke helt styr på papirerne jeg har fået regninger for samme ydelse 2 gange, og fortsat blevet rykket trods min ejendomsmægler nok skulle rette fejlen.
Jeg har stadig ikke set mine penge og regner ikke med at jeg kommer til det lige foreløbig. Øv et dårligt valgaf ejendomsmægler. 30.000 for dårlig rådgivning
PAS PÅ!!! Billig ja, men holdt længe på refusionsbeløbet fra udbetalingen. Først da jeg truede med advokat skete der noget.
Jeg har fravalgt Boligtilbolig da jeg havde besøg af en af deres mæglere, som viste sig slet ikke at være mægler alligevel.. De skriver salær på 19.995 mange steder på nettet - men det er reelt 29.995 (det står på hjemmesiden) og blev til små 40.000 inden man kom på nettet og havde boligen fotograferet.. Og det er godt nok biligt med jo ikke det, de reklamerer med.
De skriver desuden i Urban at alle deres mæglere er statsautiriserede men det er ikek tilfældet. Og kan se at direktøren har brugt titilen uden at måtte i diverse artikler på nettet,
Jeg havde fået anbefalet firmaet af en anden - ´men det viste sig desværre, at hun også er blevet snydt for penge - og ikke pga tinglysningen men fordi firmaet beholdte over 100.000 lasng tid efter at tinglysningen var færdig. Hun har trukket sinanbefaling tilbage og melder nu firmaet. Og kan nu se, det er generelt problem for Boligtilbolig når man læser om dem på nettet.
Cassiopeia fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har kun det bedste at sige og kan varmt anbefale dem. De var kompetente og virkelig søde. Jeg har solgt via andre mæglere tidligere, men jeg vil helt sikkert vælge dem næste gang.
Vi måtte også vente lidt med at få vores penge, men det var ikke deres skyld, men pga den digitale tinglysning som var forsinket. Derfor vil jeg ikke give boligtilbolig.dk skylden for dette.
Er desværre også blevet snydt af boligtilbolig.dk, der beholdte mine penge meget længere end loven tillader. Selv efter rykkere, dækningsløs check med videre tog det firmaet flere måneder at sende mig mit tilgodehavende.
Jakob fandt anmeldelsen nyttig
Har solgt min bolig gennem boligtilbolig.dk. Mærkværdigvis forsvandt der 22.000 kr ved overførslen til min bank. Derudover betalte jeg løbende for dokumenter + fotograf, men alligevel blev omkostningerne til dette også trukket i beløbet til min bank.
Min kontaktperson har ikke været til at komme i kontakt med. Men regner da helt sikkert med at få pengene så snart jeg kan komme i kontakt med BoligtilBolig, men vil anbefale andre til at være vågne. Har set på nettet at andre har haft samme oplevelse.
Cassiopeia og Jakob fandt anmeldelsen nyttig