We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bones anmeldelser

Bones Logo
Kunderne om Bones : »Skøn og stemningsfyldt familie hygge restaurant« »Bones Flensborg« »Altid god mad og service« 83
Godt
7.7 af 10

83 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (83)

Udvalgt anmeldelse om Bones

Bones....!

Var på Bones i Vejle på min fødselsdag sammen med min familie.
Tjenerne var rigtig gode og omhyggelige med hjælp og vejledning.
Jeg lagde specielt mærke til hvor meget de gjorde ud af salatbaren. Der var hele tiden en medarbejder derhenne for at se om tængerne lå i maden og rettede det hvis det var tilfældet. Super høflig og dejlig dag hos Bones.

Det samme gælder deres Take-Away - Super service og ingen ventetid.

Bones

Skøn og stemningsfyldt familie hygge restaurant

Vi er ofte ude at spise med vores børn og hygger os altid i denne uformelle atomosfære. God mad, fin betjening, skøn salatbar og rimelige priser:-)

ØV da!

tja. hvad skal jeg sige..... fik igen sorte spareribs i takeaway!
og denne gang lå hele familen så underdrejet med dårlig mave efter indtagelse af bones mad fra take away i Viborg.

gjorde dem godtnok opmærksom på ovenstående, men ikke så meget som bare et lille pip kommer der fra dem.. ØVØV!!

Bones Flensborg

super godt,venlig betjening og billigt . Lækker mad til 4 personer,forret,hovedret og self is til dessert for den nette sum af 650 dkr :-) Vores fortrukne spisested

Okay.

Bones serverer god mad, men syntes måske det er en smule overvurderet.

Bones

Altid god mad og service

Min kæreste og jeg spiser ofte på Bone's i Odense.
Altid fantastisk service og lækker mad til meget billige penge. God service, at man kan bestille alle de bagte kartofler man vil ;-)

Nemt og lige til

Fik en mail med et tilbud til deres Take-away. Dog passede prisen ikke med hjemmesiden, og da jeg ringede vidste de det godt: "Sådan havde det været hele dagen". Hmm, så svært er det heller ikke at rette :-)

Men ellers altid super betjening! Havde glemt dankortet en dag jeg skulle hente take-away, så måtte smutte hjem efter det igen. På vej tilbage ringede de og spurgte hvor langt jeg var, for så ville de lige lave nogle nye pommesfrites! Der er fandeme i orden!

De får desværre ikke den sidste stjerne pga. det kunne tage så lang tid at rette en prisfejl. Ellers er det klart de bedste spareribs i verden!

fint og nemt

fint som hurtig og nem mad

Bones

Service og kvalitet helt i top

Når vi skal i byen og spise, går vi altid efter Bones i Roskilde. Servicen er helt i top - der er altid smil på læben. Restauranten er meget familievenlig, men du kan også få et bord i "ro og fred", hvis du er til det.
Legerum til ungerne, kæmpe salatbar og saftige bøffer.

Jeg anbefaler Bones i Roskilde til alle.

Go mad

Rigtig fint sted at spise og ikke for dyrt

Bones

Tilbud i mail holder ikke på hjemmesiden

Tilbud i mail kan ikke bestilles når man så står i bestillingsmenuen på hjemmesiden.

Bordbestillingen

Hold da op hvor har jeg følt mig dum!

Jeg har været hos Bone's en del gange og nu er der gået et lys op for mig!

Jeg plejer aldrig at bestille bord og plejer altid at stå lidt tid og "sulte" imes vi venter på bordet.

men så hoppede jeg da lige ind på Bone's og bestilte bordet på forhånd imens vi allevel var på vej.. og wupti efter 2 sek var det bestilt og vi gik direkte til bordet super nemt og super bekvemt!

Mvh

En super tilfreds kunde

Bones

Bone's Restaurant var en dårlig oplevelse.

Jeg var på bones i Horsens i søndages, det er bare allersidste gang jeg spiser der, for det første er det en meget forvirret afkrydsnings menukort, får man ikke lige det hele med på kortet, f.eks. sovs eller kartofler, ja så får du ikke noget, det er selvfølgeligt klart, men menukortet har så mange forskellige mærkelige valgmuligheder.

Jeg fik oksemørbrad og ville kun have salat til, først havde jeg sat kryds ved det tilbud, til 74. Kr. med fri salatbar og is, men så sagde jeg til Anne som betjente os, at jeg kun ville have salat uden is, men kunne ikke se det nogen steder, nå så rev vi vores fire første menukort i stykker, og Anne hjalp os med at afkrydse det vi ville have, det resulterede så i, at så skulle jeg betale 24. Kr. mere fordi jeg kun valgte salat, kunne Anne så ikke være så kundevenlig og fortælle os, at det var 24. Kr. billiger, hvis vi tog det tilbud med isbar.

Vores drikkevare skulle jeg selv spørge efter, om vi ikke fik det, så drikkevare og mad fik vi på en tid, da jeg fik oksemørbraden, whiskysovs og bagekartoffel ja så fyldte det ikke meget på den store tallerken. Salatbaren fyldte de ikke særlig godt op, man kunne se bunden af bøtterne.

Som en ulækker afslutning ja så kom der en person og brækkede sig lige bag ved vores bord, jeg ved godt, at det kunne de ikke gøre for, men der gik rigtig lang tid inden, at de kom og rengjorde gulvet, vi var i hvert fald færdige, med at spise efter dette. Jeg er bare blevet 700. Kr. fattigere på en dårlig oplevelse.

Dorthe Nielsen

God mad.

Så længe man holder sig fra Kolding afdelingen. Skod kvalitet og kold de gange jeg har været der. Århus eller Vejle har været bedst hver gang.

svingende oplevelser

Det kan være lækkert men ofte svinger kvaliteten meget og de glemmer tit dele af en take-a-way order.

Martin fandt anmeldelsen nyttig

Bones

Bones (Lalandia Rødbyhavn) er et sted jeg ikke vil besøge igen.

Den 24/3-12 havde jeg inviteret min kone til spisning på Bones i Rødbyhavn til hendes fødselsdag.
Vi havde ikke bestildt bord og trods vi var nogle af de første som blev lukket ind var der allernådigst en plads til os fra 17-18:45 hvor vi fik besked at skulle gå. Stedet virkede kedeligt uden due på bordene, larmende og dårlig akustik. Vi sad vel 10 min. før der var en som tog i mod bestilling. Vi bestilte mørbradbøffer 180 g. med bagekartofler og jeg også salatbar.
Bøffen sikkert ikke meget over 100 g. men ok stegt, serveres med en mørkebrun uappetitlig kartoffel og en lille skål sovs. Magen til kedelig anretning har jeg ikke set før. Bagekartoflen viste sig dog at smage ok.
Salatbaren meget fin. Min kone fik ondt i maven og vi begge have tynd afføring og ondt i maven, da vi kom hjem (her til morgen dog ok igen).
Prisen i forhold til oplevelsen var HAMPER. Og det som skulle have været et glædelig oplvelse blev kedelig og dårlig. Et sted vi aldrig vil besøge igen og i alt kan jeg ikke anbefale Bones ud fra vores oplevelse

Lækkert

Tog turen til Roskilde for at prøve Bones, smagte godt og fik ok valuta for pengene :-)

Udemærket

Men ikke noget at råbe hurra for.
Vi var afsted hele familien og fordi vi var en halv stor flok kom vi til at sidde i 'familie-afdelingen' altså den afdeling med små-børn, selvom vores yngste var 16.
Det larmede frygteligt, og da vi spurgte om vi kunne blive flyttet var det ikke muligt.
Maden var ok, men bestemt ikke gourmet.

Fantastisk familierestaurent

Fin service, god mad...og børn er virkelig velkommen derinde. Det kan tydeligt mærkes på deres tjenere, og det er simpelthen dejligt.
Gav dem gerne mere end 5 stjerner, både for service, mad og en god og nem hjemmeside.

/Simon

Bones Roskilde

Booking virker perfekt - god hjemmeside.
Betjeningen var smilende og venli, selvom der skete et par småfejl.
Maden - tja ok. ikke nogen kulinarisk sensation. Bliver dog pænt reddet af en pæn og alsidig Salatbaren.
Stedet var meget larmende men ok har selv børn og det er vist til her man henvender sig :)
Pris - hmmm ærligt alt for dyrt når man tager helheden i betragtninng.
Men, men - ender nok med at jeg kommer der igen. Ungerne kan godt lide konceptet.

Top kvalitet

Maden er super kvalitet og deres salatbar er i verdensklasse :)
De har den bedste service og deres personale er altid venlige og smilende

lækkert lækkert!

Fantastisk godt mad og super god service. kan kun anbefales :-)

Et godt sted, men dyrt

Gd kvalitet og et super godt salatbar, men det er mega dyrt

Bones

En rigtig god familie oplevelse

Bones i Horsens fortjener ros, vi var kolde og sultne, børnene skændes og var sultne, men da vi kom ind fik vi den bedste oplevelse og det endte med vi havde en dejlig famile aften med glade mætte børn også os voksne, næste gang tror jeg vi bestiller mindre mad :-)

Ensartet og godt

Bones leverer altid en fin ensartet kvalitet på maden.
Man ved hvad man får og så er deres ben altså i særklasse.
Priserne forekommer dog at være i den øvre ende.

Dejlig men dyr mad..

Har lige holdt fødselsdag på Bones da mine piger kunne spise gratis ( troede jeg ) Men det var nu alligevel en dyr fornøjelse da deres mad var uden salat og uden isbar.. hvilket hver i sær kostede 69 kr. pr stk x 4 oveni.

Syntes det er en anelse dyrt at give 69 kr for at få salatbar med og igen 69 kr for at få isbaren med...

Ved godt man selv vælger hvad man vil have, men alle børn vil vel gerne have is ikke.. og det er jo ikke særligt meget der kan spises efter et måltid god mad..

Så jeg vil lige tænke mig om næste gang jeg besøger Bones..

Ellers super lækker mad og god service derfra.
Smilende personale trods travlhed.

Super

En hjemmeside jeg varmt kan anbefale.

Bones

Bones Silkeborg et godt sted.

Bones Silkeborg, god betjening, rimelig plads, rimelig priser, og en rigtig god rib-eye (en del mindre støj og mere plads end bones i Herning)

God standard

Lækker salatbar

SAVLE SAVLE SAVLE......

DE SYGESTE SPARE RIBS I BYEN!!!

Altid en fornøjelse at spise hos!!!

Svingende service

Maden er altid god og det er servicen også det meste af tiden. Jeg har dog oplevet et par gange hvor servicen var TOTALT katastrofal. Den værste var en gang i vejle hvor en blond type som ellers så ud som om hun bestemte det hele i restauranten, glemte vores vin og bestik og ikke fik sig nusset sammen til at levere vores mad før den var helt kold. Trist dag at lægge 700+ kroner på et måltid!

God service, god mad

Min kæreste er helt vild med deres mad og han henter tit take-away som han bestiller via hjemmesiden. Han synes det er verdens bedste spareribs ..

Middelmådigt!

Betjeningen var super fin.
Kødet var i første omgang ikke stegt som vi havde bedt om, så vi fik nye portioner. Denne gang var det tættere på, men ikke som man skulle forvente. Kødet var ok mørt, men smagte ikke af meget. Salatbaren var lækker, og softice'en ligeså!
Stedet var meget larmende.
Alt i alt,var kvaliteten ikke på højde med prisen.

God mad

Rigtig god mad, elsker det.
Flink personale.

kanont

kommer både på Bones´s viborg og Silkeborg da jeg bor midt mellem de to byer, det er altid godt vil tilberedt mad til rimelige priser, personalet er altid venlig.

Fanastiske spareribs!

Det er de bedste spareribs jeg nogensinde har fået - og så endda på rigtig amerikaner-stil. Dertil synes jeg også rigtig godt om deres salatbar.

Dog savner jeg et lidt større udvalg, så man ikke bliver træt af at komme der.

Men alt i alt en god restaurant med en gennemført stil.

wooow

kunne jeg give dem 10 havde jeg også gjort det
super lækker mad og rigtig hyggelige omgivelser
og man kan også fint have sine børn med helt kanone oplevelser hver gang jeg har været det

ikke andet end fantastik

Elsker Bones, der er hurtig service og rigtig rigtig lækker mad, og udsøgt salat bar!

der er intet dårligt (synes jeg) omkring bones

Rejsen værd

Jeg bor i Næstved og den nærmeste Bone's ligger i Roskilde.
Men det er så ligegyldigt for gutterne og jeg tager sku gerne toget til Roskilde kun for at få en Route 66 eller en X-Large Spareribs hos Bone's!!!

Århus

Pil ned for fødselsdags menu, nu kan jeg ikke tåle svine kød, så min familie og jeg vælger en anden fødselsdags restaurant fremover..

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk