We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bonniers anmeldelser

Bonniers Logo
Kunderne om Bonniers : »Fusk og svindel« »Hop aldrig på Digital Foto« »GIV OS PENGE- ku de bare ha sagt« 7
Lavt
3.5 af 10

7 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (7)

Fusk og svindel

De sender bare magasiner til tidligere kunder og truer med inkasso, hvis man ikke betaler

Udvalgt anmeldelse om Bonniers

Bonniers

Mafia metoder - tilsender dyre bøger som jeg ikke har bestilt

55.798.294.40 Jeg har været regelmæssig abonnent på et haveblad. Selvom jeg har haft bøvl med Bonniers på grund af deres opkrævningsmetoder, da de hele tiden skifter betalingsperiode uanset at jeg ikke selv har bedt om ændring af perioden - så har jeg alligevel været en loyal kunde i mange år. Men nu har de i 2 år tilsendt mig en stor dyr julebog, som jeg ikke har bestilt og som jeg ikke har interesse i. Jeg har henholdt mig til forbrugerloven og undladt at betale. Jeg skal heller ikke bruge hverken penge eller tid på at få disse bøger returneret. Nu sender de rykkere med gebyr på de 2 bøger. Så er det slut!! Aldrig mere Bonnieres.

Hop aldrig på Digital Foto

Kort fortalt: den søde sælger pige i telefonen lovede at der blot var tale om 5 udgaver af Digital Foto - så stoppede abonnementet af sig selv.

Right! Det har været det dyreste abonnement nogensinde. Og jeg er ikke engang sikker på at det er lykkes mig at komme helt ud af det endnu.

Håber der er nogen der gider tage kampen op en dag. Øv.

Fusk

Havde tegnet 1/2 års (gave) abonnement på National Geographic. Efter udløb modtog jeg girokort på fortsat abonnement. Trods opsigelse på Bonniers hjemmeside abonnement forsættes levering. Ved henvendelse oplyses det at der har været IT-problemer med spamfilter i kundeservice, hvorfor opsigelse muligvis ikke er registreret. Til trods herfor opretholdes krav om betaling af leverede numre efter opsigelsen / udløb af abonnement.
Jeg må på det kraftigste advare mod engagement med Bonniers.

GIV OS PENGE- ku de bare ha sagt

Man blir ringet op med gode tilbud, eller får dem ind af døren og blir lovet ekstra præmier/gaver.
Problemet er at det "abbonnement" man siger ja til, næsten er umuligt at sige op igen og gaverne- dem kan man kigge længe efter

Snyd og bedrag...

Blev ringet op af Bonniers hvor de tilbød mig en digitalfoto ramme til en værdi af 699 hvis jeg tegnede et prøve abbonemenent på Digital Foto. Rammen fik jeg aldrig, jeg modtog istedet et meget tarveligt USB. Uret kan jeg ikke bruge til noget og det var ihvertfald ikke 699 kr. værd. Jeg afbestiller derfor bladet men Bonniers bliver ved med at sende mig blade. Nu har de også sendt mig en regning ud over de re prøve blade... Den betaler jeg ikke, nok må være nok... Derfor... Læg på hvis Bonniers ringer...

Bondefangeri?

Det staves godt nok bonniers, men det lader til at virke som bondefangeri. Jeg siger ja til et tilbud om Komputer for alle. 1 nummer plus en gave til 49 kr. med forsendelse. Får et blad og afmelder abonnement 2 dage efter, og så skulle det være ude af verden efter foretagendets egne regler, når jeg får en regning og har betalt den. Nogle dage efter kommer så regningen, der nu ikke er på 49 kr., men lyder på 118,95. 0g det er nu for 2 blade. Vælger så at udfylde det vedhæftede girokort på 118,95 for ikke at skulle til at ligge i forhandling senere. Så kommer der igen nogle dage senere et blad, og der følger også her en regning med på det blad, som jeg fejlagtigt har betalt for. Gaven har jeg endnu ikke set noget til. Det ligner et mønster jeg har set hos dette foretagende tidligere, og derfor kan man jo få den tanke at det her er bevidst bondefangeri. Mon andre oplever det samme?
I øvrigt synes jeg foretagendets blade er udmærkede det er deres forretningsmetoder jeg her omtaler.

intro tilbud

deres ting i deres introduktiontilbud er slet ikke de penge værd som de skriver. Fik engeng et pulsur som jeg har smidt væk forlængst.
Læser normalt denne type blade på biblioteket.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk