We are hiring!

9 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (9)
Bornholmermarked

God dejlig og ikke mindst overskuelig side

Men som andre siger, så ville den sidste stjerne komme hvis der ikke var begrænsninger i billedtype og -størrelse...

Bruger den dagligt, og nyder det :-)

Udvalgt anmeldelse om Bornholmermarked

God :)

Uh, ville så gerne ha givet 5 stjerner, men som andre også skriver, siden er lidt trist at se på og man kan ikke få billederne op i en ordentlig størrelse.

MEN, MEN jeg bruger siden ofte, og har både solgt og købt ting der mange gange :)
Og det er jo en smart måde at kunne komme af med de ting man ikke bruger længere eller få købt noget man måske lige står og mangler :)

Trist side

Godt koncept med køb og salg på øen. Men meget trist side der nærmest har set sådan ud i alle de år den har eksisteret.
Og ærgerligt man ikke kan se store billeder. Gammeldags.

Fin..

Bruger selv siden en del til både køb og salg af varer..

oki hjemme side MEN

det er for nemt og skaffe anders pass til det de sælge :/

OK - men uprof.

Jeg bruger Bornholmermarked både til køb og salg, da det er dér, der er mest response på ens annoncer i forhold til de andre annonceringssteder fra Bornholm.
Desværre er siden ofte nede, og generelt virker den meget uprofessionelt lavet.
Det er irriterende at man ikke har mulighed for at klikke billederne større, for man kan ikke se noget med de små billeder.

Jeg synes det er ærgerligt, at der ikke bliver lagt lidt flere kræfter i at peppe siden lidt op, når der nu er så mange, der bruger siden.

Aldrig set bedre

Jeg har brugt Bornholmermarked rigtig mange gange, jeg har prøvet flere "Auktionssider" men aldrig set noget bedre end dette koncept...

...

En auktion kan man langt fra kalde det. det har intet med en auktion at gøre... men noget positiv nu :D siden virker og er simpel. har selv købt masse gennem denne side. og sælger også en masse gennem den.

Rigtig fin side

Har brugt siden til både salg og køb, og den virker som den skal. Rigtig godt koncept at bornholmere kan have deres egen "aktionsside" så man slipper for at sende tingene afsted med posten, men man kan mødes i stedet.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk