[REPLY]
Jeg har nu siddet og ventet i over en time på at komme igennem på tlf. Godt nok kan man taste ind så de kan ringe en op. Men nu har jeg et arbejde hvor jeg ikke bare kan tage tlf. når den ringer - hvad gør man så??
Jeg har boet i Borup i 13 år i selskabet og er sådan set glad nok for det, men det er vel fordi jeg ikke har haft behov for at tale med boligselskabet!!
Jo, her er lidt dyrt.. Men nu vi er 2 i lejligheden, så er det ikke så slemt. Vi er faktisk tilfredse, hvis bare vi har strøm i lejligheden; hvilket har vist sig, at være en umulig opgave for Boligselskabet Sjælland.
Først virkede kogepladerne ikke, og vi henvendte os skriftligt. Intet svar. Vi henvender os igen, intet svar. Vi ringer, og får at vide at "nogen kommer og ser på det i morgen." Ugen efter, ingenting. Vi ringer igen, og får at vide "de kommer om onsdagen"; endelig fredag eftermiddag, kommer der en. Hans meget professionelle vurdering lyder på, at "der er noget galt med jeres kogeplader." Nej, virkelig?
Han mener, at problemet er, at de er utætte; så hvis der kommer lidt vand på, kortslutter de.
Men vi skal ikke komme og tro, at vi så kan få nogen nye. Næh nej, det må vi bare leve med.
Problemerne fortsætter stadig; både med at få strøm og med at få svar. Efter en lang og meget sej kamp, får vi endnu en gang en elektriker ud. Han kan så bare ikke lave det. Men vi får en ny lampe i køkkenet, efter at have været rendt med hele lampen i en uge.
Tag ikke fejl, vi er da meget glade for den nye lampe, som vi fik i dag. Men hvad nytter det, når vi risikerer at alt kortslutter, når vi tænder for noget som helst her?
I 2011 kan det åbenbart fortsat være svært, at skaffe strøm.
Vi stod som nummer 2 til en lejlighed vi gerne ville have.
Jeg tog en halv fridag for at komme i banken, for at låne til indskudet.
Jeg tog en halv fridag mere, for at komme op og se den nye lejlighed.
Vi blev ringet op i går, med den nyhed om... at vi havde fået lejligheden...
MEN! Da vi går der op for at skrive opsigelsen på vores nuværende lejlighed, kommer der en kvinde ned med trefork og horn i pande, og fortæller at selvom hun selv har sagt at vi kunne få lejligheden, så kan vi ikke få den alligevel, da den er lovet ud til Roskilde kommune som handicap bolig! Men vi skulle bare tage det roligt... For vi beholder jo selvfølgelig vores anciennitet!?
Det var da alligevel pænt af hende, hva? Tænk sig at de ikke også lige smadrede vores anciennitet nu de var i gang...
Men hey... Hun går da hjem og sover trykt i sit glade hjem! HELT urørt af situatione, mens vi andre går hjem med årets største olfert