Execution time: 656ms

PERFEKT
9.8   af 10
145 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed
Ingen medieomtale fundet -  Tilføj det første link til omtale af bozz.dk

145 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Udvalgt anmeldelse om bozz.dk

2. september 2010

Service i verdensklasse!!!

Har endnu engang handlet hos Bozz.dk, og jeg bliver lige overrasket over servicen, kvaliteten af varerne og leveringstiden hver gang! Der findes ikke bedre og hurtigere leverandør, og slet ikke med så stort et udvalg som Bozz.dk leverer.
Jeg handler aldrig andre steder før end jeg har tjekket bozz.dk

1. september 2010

God hurtig betjening.

Har handlet mange gange hos bozz.dk og har altid fået mine vare hurtigt både konsoller og spil.

20. august 2010

God betjening og godt udvalg.

Hvis du vil have et godt og bredt udvalg af retro-spil til diverse konsoller, så er bozz.dk lige noget for dig. Derudover en meget overskuelig hjemmeside med alt det forventede samt lidt til.

14. august 2010

Altid hurtig og venlig betjening.

Nintendomaskine og flere spil til den over flere gange.

• PJ

Nesbozz styrer

Lyn hurtig levering og god service - det kan ikke gøres bedre.
Kan absolut anbefales :o)

Lige til døren!

Købte to nostalgiske donkey kong snes spil, hurtig levering, nem bestilling.

Super butik

Bestilte vare og to dage senere havde jeg dem, alt i tip top og rigtig god service..... takker for en god handel.....

Kommer til at handle igen... :-)

27. juli 2010

Super butik til den nostalgiske konsol-interesserede

Titlen siger det hele. Gode priser, eneste autoriserede sted i DK som jeg kender indenfor den slags, god levering. Og så lå der også lidt til den søde tand, da min pakke ankom :-)

27. juli 2010

Alles klar

Super service!

18. juli 2010

100% POSITIV

Fremragende service og meget hurtig levering.
Kan kun anbefales

8. juli 2010

Rigtig god service og hurtig levering

Jeg har købt et spil hos Bozz.dk.Jeg har fået en god service hurtig besked på mail og hurtig levering, handler gerne her igen.

8. juli 2010

Beste nettbutikken for NES/SNES og mye mer

Alltid fremragende service fra Martin og riktig gode priser, hurtig levering (også for meg som nu bor i Norge) Alltid en fornøyelse å handle her:D

24. juni 2010

SuperB!!

NesBozz er noget af det bedste :D
Jeg har handlet over nettet så mange gange ;D
Og jeg har endda også blevet snydt før hos budonord
Men hos Bozz.dk kan man virkelig føle sig tryg.
Jeg var overrasket over at jeg fik mine vare så hurtigt.
Og jeg kan med sikkerhed sige at det ikke er det sidste gang jeg køber noget hos bozz.dk!

15. juni 2010

Helt fantastisk

jeg har nu handlet her 3 gange og jeg må sige at det fungere perfekt. servicen er i orden og man får tingene ganske hurtigt. jeg har intet at klage over tværtimod. jeg vil helt klart anbefale bozz.dk til de samler jeg kender.

top anmeldelse herfra!

15. juni 2010

Super butik!

Perfekt service, og gode priser :)

14. juni 2010

Superb

God service, hurtig levering, intet at sætte en finger på.

13. juni 2010

fremragende netbiks!!!

ærlighed om varens tilstand, fair priser. fed kundeservice. jeg blev gjort opmærksom på at min maskine måske ikke passede til varen, selvom det stod i varebeskrivelsen....

jeg vender helt sikkert tilbage til nesbozz når samlingen skal udvides!!!!

19. maj 2010

Hurtig og god levering

Det er første gang jeg handler på Nesbozz.dk men det er bestemt ikke den sidste.
Man finder dew vare man ønsker, opretter sig som kunde med egen lock inn, derefter vælger man betalings form. Og så kan man følge sin order til den ender hjemme i stuen.
Det virker prof. og som der er styr på tingene.
Alt ialt en rigtig god handel.

19. maj 2010

Super butik - havde lige hvad jeg havde ledt efter længe

Rigtig god service fra Martin, både i telefonen og mail. Spændende butik og det er ikke sidste gang jeg vil handle der. Der var også vedlagt en lille tanke til barnet da pakken ankom, meget betænktsomt, fik en til at smile..
Venligst Anja

Fantastisk Butik

Købte en Nintendo 8 maksine, en gamecube og en dreamcast joypad. Til gode priser, alt virker upåklageligt og det var hurtigt i min varetægt. Alt i alt perfekt.

Suberb !

Super fedt med en butik som sælger de gamle retro spil som er umuligt og få fat iog til nogle rimlige priser. Jeg købte selv (afhentet) 2 sjældne spil til en fantastisk pris, og er utrolig glad for dem siden;) Martin (ejeren) fik forklaret mig en hel del ang spillene og var villige til hjælpe mig med bestille andre sjældne spil som er svært og finde. Det er hverfald ikke sidste gang jeg bestiller/køber noget fra ham/butikken! Thumps up for det flotte arbejde ! :-)

Vh Sameer

Super netbutik

Købte en Super Nintendo konverter, har også købt en nintendo 8 maskine
Plus syntes også jeg fik en okay pris for det jeg solgte til butikken

30. april 2010

fremragende butik

købte en sega mega drive + et par spil og fik fantastisk service. Den medfølgende controller fungerede ikke, men efter en hurtig korrespondance frem og tilbage fik jeg tilsendt en ny, uden tøven. Vil klart anbefale det til andre.

22. april 2010

Kanon service!

Koebte en Sega Master System med 7 spil og ekstra controller. Bor i naerheden og fik lov til at hente paa adressen. Saa at han tjekkede baade konsol og controller og alle 7 spil inden vi fik dem med hjem. Meget fornemt!

21. april 2010

super service og kvalitet

Har købt flere spil og 4 maskiner det hele er i super kvalitet. Servicen hos nesbozz er bare iorden....

20. april 2010

Handel og service i topklasse!

Har flere gange købt gamle NES-spil på siden, og det hele fungerer altid upåklageligt! Kan klart anbefale bozz.dk for alle samlere og nostalgikere af gamle spil ;)

12. april 2010

orange box til xbox 360

fejlfri levering, nemt og hurtigt.

12. april 2010

en nitendo 8 leveringen gik hurtig

fed butik

26. marts 2010

Ganske enkelt perfekt!

Jeg har nu bestilt vare ved Bozz 4 gange. Og hver gang her servicen bare været perfekt. Jeg har hver gang fået hvad jeg havde bedt om. Og leveringen har hver gang været lyn hurtig..

Og så ligger der i hver pakke altid nogle små slik-poser i, som er en sjov lille bonus..

Bozz.dk er det eneste sted på nettet jeg køber gamle konsolspil!

23. marts 2010

det er ikke sidste gang jeg handler hos Nesboss, efterlyste et nitendo wii spil og få dage senere havde han skaffet det og der var absolut ingen problemer af nogen art, kun venlig betjening og hurtig respons.

23. marts 2010

Meget tilfreds

Jeg bestilte 2 nintendo nes spil som kom allerede 2 dage efter bestillingen. Begge spil fungerer upåklageligt, så jeg er meget tilfreds.

Hurtig og nem handel

Jeg købte en Nes og modtog den så hurtigt som posten nu kunne transportere den, så ventetiden var helt optimal!

22. marts 2010

Hurtig levering og god service

Købte en NES Mandag eftermiddag, fik en mail mandag aften om at den var afsendt, og onsdag aften modtog jeg den i god stand. Rigtig god service, kan klart anbefales, omend portoen måske er lidt dyr hvis man kun køber en enkelt ting derinde :)

Inge problemer

Jeg bestilte en N64 controller pak - som man praktisk talt ikke kan få nogle steder mere - varen var billig og kom meget hurtigt. Super.

16. marts 2010

Supergod side

Nes Bozz får absolut topkarakter herfra. Hurtig levering, rimelige priser, stort udvalg, og upåklagelig kundeservice. Jeg har nu flere gange bestilt fra siden, og har aldrig haft nogen problemer. Da jeg en engang modtog et spil hvor teksten var på tysk i stedet for engelsk var der ingen sure miner. Jeg returnerede blot spillet, og fik lynhurtigt den rigtige udgave med engelsk tekst tilsendt. Naturligvis med tilbud om refundering af fragtomkostninger eller rabat på evt senere bestillinger.

3. marts 2010

superduper!

Det er super fedt at handle ved Bozz.dk. Da man kan finde alt, til både nye og gamle spillemaskiner! Og så er der en extrem hurtig levering, iforhold til andre steder.

2. marts 2010

Ingen mangler.

Jeg syntes alt hos bozz.dk var rigtig godt... Jeg kan ikke sige noget dårligt. Men servicen er fantastisk god og hurtig.

1. marts 2010

Super sted at få fat på gamle spillemaskiner og spil

Super, nemt og hurtig levering. Varene er af god kvalitet og super service.

Handler helt klart her igen.

26. februar 2010

Meget pålidelig butik

Har handlet flere gange hos Bozz, og der har altid været fin service og hurtig lervering.
Desuden kan man tit finde ting og sager der ellers er svære at finde.

12. februar 2010

Overskriften siger alt.

Overskriften siger alt. Kan sit kram, svarer hurtigt og leverer varen. Tak for handlen.

10. februar 2010

Hurtig levering og gode priser

Der er ikke så meget at sige om Bozz.dk andet end gode priser og hurtigere levering end deres konkurrenter på markedet!

Jeg vender klart tilbage når der skal shoppes spil :-))

9. februar 2010

super godt

Fik vare hurtigt og var rigtig godt betejent

3. februar 2010

super

Hurtig service. Fuld tilfredshed herfra.

1. februar 2010

Kan kun anbefales!

Dejligt udvalg og super service - kan kun anbefale at handle der!

25. januar 2010

BOZZ.dk - Perfekt service og levering

Jeg bestilte den strømforsyning til nes/snes og den kom 2 dage efter. Fik god feedback på den kommentar jeg skrev ved ordren. Så det er ikke sidte gang jeg handler ved NES-BOZZ.
Hilsen NES-Nørden

Absolut 5-stjernet virksomhed!

Jeg bestilte et SNES-spil og fik det allerede 2 dage efter, på trods af at jeg bor i Sverige! Spillet var i fin stand, og virkede perfekt. Priserne er yderst rimelige, og portoen med. Jeg vil helt klart varmt anbefale BOZZ til alle jer andre :) Venlig hilsen en glad kunde

Perfekt service

Jeg købte 3 SNES spil, og de kom med posten få dage senere. Jeg testede dem med det samme, og de virkede perfekt. Jeg kommer helt sikkert til at købe fra NesBozz igen.

2500 Happiness!

Tak for den lille slikpose ;D

Hurtig levering og skarp service! Kan varmt anbefales at handle hos BOZZ.dk !

Hilsen Peter.

7. januar 2010

Intet at klage over

Tak for en god handel.

Ordren blev hurtigt afsendt, men blev dog ikke leveret i første omgang, da Post Danmark ikke kunne finde adressen. Pakken blev sendt igen (uden problemer eller beklagelser fra virksomhedens side) og modtaget hurtigt derefter.

Varerne er som de skal være.

27. december 2009

Hurtig og nemt

Købte en NES og et spil. Og det hele gik let og gnidningsløst. Kan kun anbefales

19. december 2009

Enestående service og levering

Nesbozz er den nemmeste onlinebutik jeg nogensinde har prøvet. Leveringstiden er meget kort. Jeg har oplevet en enkelt gang, hvor der var en leveringsfejl (vi er jo kun mennesker), men dette bliver tacklet på meget professionel vis. Jeg fik lov til at vælge et nyt spil til en værdi af portoen for det første spil samt prisen på dette. Kort sagt, Nesbozz er simpelthen fantastisk!

18. december 2009

Hurtigt, nemt og smertefrit

Har handlet med Martin der har Nesbozz flere gange og har både købt spil, kabler samt solgt maskiner og spil til ham. Alt dette har altid været en stor fornøjelse og jeg kan varmt anbefale andre i at bruge nesbozz. Nesbozz er = med hurtig levering og super service. De gange jeg har sendt en mail om en forspørgelse er der altid et hurtigt svar tilbage.

18. december 2009

Hurtig leverning, kunde venlige

5 stjerner gives for det fremragende, som du uden forbehold vil anbefale til andre.

11. december 2009

Lækker butik med fantastisk service!

Jeg købte en Super Nintendo og en Super Gameboy på Nesbozz. Da mit rf-kabel ikke virkede skrev jeg det til Martin, som bestyrer Nesbozz, og 36 timer senere modtog jeg en lille pakke med et velfungerende kabel og lækre julekarameller!! Uden beregning! Det er kundeservice der vil frem i verden og jeg handler helt sikkert på Nesbozz igen!

8. december 2009

Enestående nostalgi

Jeg har længe været interesseret i at få anskaffet mig en NES. På den måde ville jeg nærmest komme til at genopleve adskillige år fra min barndom.

Jeg faldt over hjemmesiden bozz.dk og gik helt bananas da jeg så alle de fantastiske maskiner og det store udbud af spil. Genialt.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg har købt på bozz.dk

5. december 2009

Jeg er næsten stam-kunde

Bozz er en retro-spil shop som jeg med største glæde køber mine spil hos!

Jeg var for hurtig til at godkende min sidste ordre, og fik derfor en pris jeg ikke kunne klare. Jeg fortalte det til Martin, og han hjalp mig ved at fjerne de overflødige varer. Så det er en meget venlig og hjælpsom butiksejer der står bag Bozz.dk

Det er en mega god spil hjemmeside, som jeg uden mindste tøven vil anbefale til alle!

28. november 2009

mine spil kom 2 dage efter besteling! kanon kundeservise. fed hjemme side ja kun ros her fra

27. november 2009

Perfekt Super Bedre.. ;)

Flink fyr
Hurtig levering ingen problem det hele stemmer over ens.
Det tag kun 2 dag inden man for varen leverer...
Det bliver ik den sidste gang for jeg køber ved BOZZ.. :)
Er meget tilfreds med det som jeg har købt...
Kan bare anbefales...

24. november 2009

Super :o)

Lige efter bogen :o)
Hurtig service og ekspedition.

23. november 2009

Dejligt

En retro shop hjemmeside i lille Danmark? Det må være en drøm! Jeg fik en helt ny og ubrugt N64 controller til en god pris og varen blev leveret hurtigt og god service med hensyn til pakken! Jeg anbefaler at handle her og det er sikkert at jeg kommer til at handle meget mere her :)

21. november 2009

perfekt

Jeg har brugt Nes Bozz mange gange og alting er bare perfekt hver gang. det er fedt med sådan en butik her i Danmark med gamle spil og maskiner.

13. november 2009

Super handel

Mit videokabel til SEGA blev afsendt samme dag pengene gik ind, og allerede ved første forsøg virkede maskinen, tænk at jeg har brugt så meget tid på at få den til at virke når jeg bare skulle have sådan et kabel, tak bozz, du anbefales varmt af mig ;-) Lotte

12. november 2009

Hurtig og præcis

Har alle gange fået varer, der stemmer overens med beskrivelsen. Hurtig levering.

• A A
5. november 2009

Super

Rigtigt hurtigt support. God side layout. Fine priser. Tog kun 2 dage at få min odre!

Jeg anbefaler varmt

4. november 2009

SUPER SUPER!

Jeg bestilte 4 Nintendo Nes spil. Så skrev jeg em email, at jeg var meget interesseret i den pæneste emballage, da jeg samler. Fik svar tilbage at jeg ville få den pæneste emballage der var på lager, og dagen efter kom min pakke med 4 flotte spil! Det er sq go service ! Venter på mere derfra jeg har bestilt 5af5 Stjerner klart!

2. november 2009

Perfekt

Jeg har købt et gameboy spil, og alt forløb fint. Gode informationer og opdatering af hvor langt ordren var kommet undervejs. Jeg har kun godt at sige!

1. november 2009

Hurtig levering.

Købte diverse udstyr til Nintendo64. Alt iorden, hurtig levering.

17. oktober 2009

God handel

Hurtig og korrekt levering uden nogle problemer.

6. oktober 2009

Super

Jeg er super tilfreds med min handel hos nes bozz, varene kom hurtig og var i rigtig god stand

20. september 2009

Et super godt sted at handle

Har handlet hos bozz en del gang både maskiner og spil er fuldt udtilfreds hver gang...

7. september 2009

nes bozz er boss

jeg har brugt siden i flere år, den har altid været god men den er blevet bedre med tiden,

1. september 2009

holder hvad de lover, brugt vare

jeg bestilte en brugt maskine. varen kom som jeg forventede den. Prisen var god i forhold til andre.

Varen var brugt, men virker fuldstændigt som den skal, beskrivelsen på hjemmesiden var korrekt

20. august 2009

Ok webshop i gammelt design

Webshoppen er fin nok - dog er designet gammelt og trist.

14. august 2009

Hurtig levering - godt overblik

Gode billeder af varer og info. derom. Godt overblik på siden og i ordreforløbet. Til forhold til det er bankoverførsel er der hurtig levering. Thumbs up.

14. august 2009

Perfekt

Jeg vil anbefalde denne side, hvis man skal have fat i en gammel konsol. Jeg fik hurtig mine ting jeg bestilte og alt var fint.

• AJ
3. august 2009

sådan skal det være !

jeg fik en god og hurtid betjening. Pakken ankom hurtigt med posten, efter betalingen var gennemført.
varen var pakket ekstra godt ind og dermed beskyttet.
stor anbefaling her fra.

1. august 2009

dejlig nintedo retro butik

nemt at gå til.god service.delligt at man kan følge sin pakke på nettet

29. juli 2009

Ingen dikkedarer :)

Fremragende service. Hurtige svar. Ingen surer miner hefra.

En shop i absolut topklasse!

20. juli 2009

SUPER forhandler

INTET dårlig at sige om www.bozz.dk.
Enhver Nintendo-fan burde have denne side som favorit

20. juli 2009

wow igen

super hurtig levering super gode priser

26. juni 2009

Super Godt

Jeg vil gerne sige tak for super service, martin ringede endda og gjorde opmærksom på nogle ting ved min ordre som ellers ikke ville have fungeret, og bestilte derefter et nyt produkt hjem og gjorde opmærksom på det over mail.. Kan simpelthen ikke komme i tanke om jeg nogensinde har fået så god behandling fra et internet firma før.

12. juni 2009

+ en ekstra stjerne

Jeg har handlet meget ved NesBozz før i tiden, og gør det nu med jævnere mellemrum - ikke fordi jeg har haft en dårlig oplevelse, tværtimod har jeg udelukkende haft gode oplevelser med at handle her!!

THE hjemmeside for alle Nintendo retro-fans!!!

Kan man give 7 stjerner??

7. juni 2009

Fantastisk side.

Købte et par n64 spil og en controller. Pakken kom hurtigt og uden problemer.

Vingummien var lidt hård, men det er vidst også det eneste man kan sætte fingeren på :)

5. juni 2009

hvorfor kan man ikke give 100 stjerner!!!!????

altid god og super hurtig service!!!! leverencen falder så hurtigt postdanmark kan følge med til... og de lave priser er selvfølgeligt et kæmpe plus (især i disse krise tider ; ) )

3. juni 2009

Kan ikke blive bedre.

1. juni 2009

Er god nok må man da sig

Svare hurtigt på ens spørgsmål og er hurtig til at levere. Det eneste der mangler at blive rettet, er at tingne skulle være delt op i US, Jap og EU inde i shoppen, så man hurtigere kan finde det man er ude efter, da der er mange spil der inde :=)

28. maj 2009

Problemfrit!

Priserne er konkurrencedygtige, og selv hvis de ikke er, så bør man benytte sig af Nes Bozz. Skidegod service, hurtig levering, og varerne er af super kvalitet. Kunne man give 6 stjerner, ville butikken have fået det.

14. maj 2009

100% i orden og hurtig levering!

Havde købt mig en Sega master system 2 på Ebay fra england og jeg var lidt nærvøs for om den kunne spille spil fra europa... så jeg bestilte 4 spil og skrev til dem at jeg havde en engelsk sega .. også gik der 1-2 timer og jeg fik svar "Det burde ikke være et problem, men hvis du ikke kan bruge dem så sender du dem bare retur også gir vi pengene tilbage."
- Kan ikke sige andet end: God service, god levering, gode priser... 5/5!

10. maj 2009

Ingen problemer overhovedet!

Rigtig god service, hurtig levering og så er prisen fornuftig. Sælger er klar med svar på evt. spørgsmål og hjælp og der var styr på sagerne. Kan klart anbefales! :D

9. maj 2009

Kanon sælger, god og hurtig service samt god kommunikation fra sælgers side.

Anbefales.

9. maj 2009

Super nice

ALt går efter bogen - ingen problemer.

Er altid klar til at handel med sådan en sælger igen

HELT IORDEN SIDE!!

Jeg har handlet der inde flere gange, og har også lavet bytte handler, alt er forløbet uden nogle problemer, man kan kun sige at servicen er helt i top hos nes bozz, og så er det fedt at man kan finde titler som er udgået for mange år siden, til alle de gamle konsoler :)

8. maj 2009

Jeg foretrækker til hver en tid bozz.dk til mine super nintendo indkøb :) og for den sags skyld også indkøb og andre retro spil. Tak for en fed website!

Suveræn!

NES Bozz er klart stedet hvis man vil købe brugte NES spil til sin samling. Siden har en bredt udvalg af både spil konsoller og udstyr. Alt sammen til en rimelig pris. Her kan du handle uden frygt for at blive taget ved næsen. Der er god kommunikation mellem køber og sælger under hele forløbet, og der er sat en venlig tone fra start af.
Fem stjerner til en suveræn side for nostalgiske spillere.

1. april 2009

Udsøgt service

Jeg efterspurgte en vare, som ikke var på websitet. Ringede derfor til Bozz og det viste sig, at de havde varen og den blev straks lagt på siden. Jeg kunne således kort efter købe varen under diverse. Og endnu en kunde var gjort lykkelig.

29. marts 2009

Har næsten ingen ord!

5 Stjerner siger det ikk alt.

Ps. Go slik

18. marts 2009

Total i orden virksomhed

Hurtig kontakt og hurtig handel. 110% i orden

11. marts 2009

Alt for fedt!

Har akkurat lige fået anskaffet mig både en NES og en SNES, og faldt over bozz.dk..
Nu har jeg allerede købt en hel del produkter gennem siden, og der har indtil videre intet negativt været at nævne..
Har sågar ikke fået to ens poser slik endnu. :-D
Fantastisk side med fantastisk service!

10. marts 2009

Super fedt!

Mine vare kom 2 dage efter jeg havde bestilt dem. Der var ingen problemer. Jeg synes det er en sjov lille ting med en pose slik sammen med varen. ;)

10. marts 2009

Nemt, hurtigt og personligt

Har handlet maskine og spil og dem virker fint (så godt det nu er muligt med 20 år gamle NES...). Martin fik desuden hurtigt fat i et spil som ikke fandes på siten.

Se alle anmeldelser

Se alle 145 anmeldelser

Nettjek.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (144 anmeldelser)
nettjek.dk (1 anmeldelse)

bozz.dk Support

Fuld reklamationsret

Vi har naturligvis fuld reklamationsret på alle vare nye som gamle.

Danmarks Retro konsol butik.

Danmarks største butik inden for salg af retrokonsoller og spil. Alt til dine gamle spillekonsoller. Vores vare lager omfater bla. Nintendo 8, Super Nintendo, Nintendo 64, GameCube, Sega Master System, Sega Megadrive, Playstation, Playstation 2, Xbox, Xbox 360 og meget mere.

Spørgsmål kan rettes til Martin.

Skriv til nesbozz@bozz.dk

bozz.dk lover

Bekræftet af
bozz.dk
Martin G. Berg

bozz.dk garanterer overfor Trustpilot at bede alle kunder give en anmeldelse.

Jo flere kunder der anmelder virksomheden jo mere retvisende er billedet som udgangspunkt af virksomhedens kundeservice

fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og