[REPLY]
Dejligt at shoppe hos br, det er lige som at købe i butikken
Det blev igen en super hurtig og god handel med billig spændende tilbud, som gjorde glæde ved min søn.
Det er et par gange efterhånden, jeg har bestilt online ved BR, når man ikke lige selv har tid til at løbe rundt inde i byen og shoppe selv.
Plus det er super simpelthen og nemmere at hoppe rundt i tilbud og nyheder eller gå ind i en et bestemt mærke og shoppe sig fattig.
Er rigtig glad for BR online, så man finder tilbud, man ellers ikke ville, hvis man gik rundt inde i butikken, så vi er rigtig glade for at være medlem af Fætter BR og handle hos dem.
Det er til top karakter fra os.
Bliver den overhovedet opdateret?
Jeg har endnu ikke bestilt nogen derfra,
men hvert gang jeg går ind og kigger tilbud står der "varen ikke på lager" står der ved ca. 60% af produkterne,
-så man kan enten vælge at se på gaver i vilkårlige priser hulter til bulter, eller man kan sortere efter prisen og bladre sig igennem et par 100 langsomme side opdateringer, hvor størstedelen er udsolgt!
Fin shop. Vild med konceptet, at jeg for 10 kr pr produkt kunne få det pakket ind. Ikke fedt at stå aftenen før fødselsdagen med en kasse gaver uden noget indpakningspapir.
En svipser. Men ikke godt nok.
Hej Klaus
Jeg beklager at indpakningsservicen svigtede med din pakke. Det er naturligvis ikke i orden. De 10 kr får du selvfølgelig refunderet hvis du kontakter vores webshops kundeservice, da du selvfølgelig ikke skal betale for en service du ikke får.
Du er velkommen til at kontakte os på webshop@br.dk eller på telefon nr. 80 37 38 39.
Venlig hilsen BR Webshop
De lover dig pakken indenfor 2 dage. barnebarnets fødselsdag er hjem med lige den gave, han ønsker sig og somikkel findes i butikken. Men efter flere rykker og telefon samtaler får purken gaven ca 3 uger senere. Ikke meget sjovt i det! :-(
Hej Barbara
Jeg er ked af at du modtog pakken for sent. Vi havde tekniske problemer med en række pakker i den periode hvor du bestilte, og det gjorde desværre at mange pakker blev forsinket. Desværre blev din pakke også ramt af dette og det beklager jeg.
Normalt vil pakken komme frem 2-3 hverdage efter at vi sender den og ofte før. Hvis pakken kommer for sent til at du kan bruge den, kan du returnere den uden omkostninger og få fuld refundering, eller du kan bytte eller få den refunderet i en BR-butik.
Du er velkommen til at kontakte os på webshop@br.dk eller på telefon nr. 80 37 38 39 hvis du har spørgsmål.
Venlig hilsen BR Webshop
Bruger det jævnligt, da det er dejligt nemt og koster det samme som i butikkerne. Kan byttes overalt i Fætter Br butikkerne.
Jeg bestilte nogle forsk vare. Det var nemt, at finde de ting jeg manglede, og nemt at bestille det. Levering varede dog lidt længere end de lovede 2-3 dage. Ellers meget tilfreds.
Overskuelig hjemmeside. Nem bestilling. Hurtig levering :-)
Varen kom hurtigt , og var godt pakket ind :-)
Det har været en god oplevelse og med fri fragt var det nemt og kostnadsfrit at købe det på nettet.
Jeg havde bestilt en sutteklud i farven Lyserød - men modtog en kedelig beigefarvet
Hej Yvonne. Jeg er ked af at du har modtaget en forkert vare fra os. Hvis du kontakter os på nedenstående email eller telefon undersøger vi gerne sagen og sørger for at rette op på fejlen.
Telefon: 80 37 38 39 / mail : webshop@br.dk
nemt og hurtigt, og med mulighed for at bytte sine varer i nærmest butik hvis... men det behøvede jeg bestemt ikke super nemt, sikkert.
Meget tilfreds. Varene blev leveret dagen efter, hurtigt og fejlfrit.
Bredt udvalg der er nemt at overskue og en god pris. Vi fik varerne hurtigt:)
Vil helt sikkert bruge muligheden en anden gang.
På de fleste områder bør man give br.dk 5 stjerner og på et område 6 stjerner!! Og det er, at det er super, at gaverne bliver pakket ind, da jeg bruger br.dk til at sende gaver til nogen, som jeg er langt fra.
Men jeg kunne godt bruge et større sortiment både på br.dk og i butikkerne, hvor folk tiltider har brug for at bytte det. Og det er også super, at det er muligt med den bytteservice.
Så perfekt - ønskes - et større sortiment.
Tingene kom 2 dage senere som aftalt,og var pakket pænt i som vi bad om
Benytter klart os af BR på nettet igen...!!!
God hjemmeside og brugervenlig. Dog er der alt for mange udsolgte varer, som burde være på hylderne. Indkøbschefen bør have lidt røde ører for selv om en vare er midlertidigt udsolgt så må man vide hvornår de er på hylderne igen. Eller sørge for at mindske udvalget af legetøj så ikke 70 procent i en kategori står som udsolgt.
det er nemt og rigtig fint at handle med br og så kan det blive pakket fint ind skønt
Jeg købte en Barcelona-taske, der var beskrevet som skoletaske. Da der ikke var anført nogen mål på tasken, tænkte jeg, at det jo var en skoletaske, så den burde være stor nok til min søn i 2. klasses bøger. Da jeg får tasken, viser det sig, at det mere er en taske til et lille barn, der ikke skal have plads til bøger - eller alternativt en turtaske. Det var ikke tilfredsstillende. Så tasken måtte retur.
Hej Britt. Jeg er ked af at høre du ikke blev tilfreds med Barcelona tasken og beklager den mangelfulde information om varen. Vi arbejder løbende på at forbedre hjemmesiden.
Du er altid velkommen til at kontakte os på nedenstående telefon eller mail hvor vi gerne svarer på spørgsmål omkring vores produkter.
Telefon: 80 37 38 39 / mail : webshop@br.dk
Varene kom efter tre dage, og alt var med!
Har været tilfreds med varerne, som jeg har fået.
Har bestilt en vare fra BR´s webshop, men har endnu ikke, efter 2 uger modtaget noget.
Har selv kontaktet dem og de sagde de havde haft noget bøvl. Det kunne de godt have informeret kunderne om, uden at man selv skal ringe!
Normalt fin service hos BR...bare ikke denne gang!
Jeg beklager dybt at du blev ramt af de tekniske problemer der var med forkerte sporingsnumre. Dette problem ramte beklagligvis en hel forsendelse af pakker. Vi har prøvet at få så mange pakker som muligt sendt ud igen hurtigst muligt.
Jeg skal igen beklage dybt de gener dette har medført.
Telefon: 80 37 38 39 / mail : webshop@br.dk
Bare ærligt at BR ikke havde hele serien, så var den blevet købt derfra.
Det gik meget nemt for sig, og jeg havde haft pakken indenfor 2 hverdage hvis ikke Post Danmark havde kludret i det.
God service at man får sparemærker med ved e-handel
Jeg er bosat i udlandet og skulle sende en gave til min nevø. Gaven blev afsendt som lovet, men jeg var kommet til at skrive det forkerte postnummer på bestillingen, så pakken røg retur. En email til BR's kundeservice og pakken blev straks sendt afsted igen, denne gang til den rigtige adresse. Meget fornem behandling.
Bestilt en masse til billige penge. Levering sagde 2-3 dage. Det tog 6. Lidt skuffende men fint pakket ind.
Bestiller to gaver, som er på lager, onsdag aften og BR sender dem først fredag. De nåede ikke frem til fødselsdagen. Uacceptabelt.
Jeg beklager at du blev ramt af det tekniske problem med forkerte sporingsnumre. Problemet ramte en hel forsendelse af vores pakker og vi har arbejdet på at få dem sendt ud hurtigst muligt. Dette har medført store forsinkelser som har ramt rigtigt mange af vores kunder.
Telefon: 80 37 38 39 / mail : webshop@br.dk
Der var ingen problemer med at bestille og få mine varer. Har kun en lille ide. Når man søges efter varer synes jeg at der sku være mulighed for at bruge flere filtre. Så man både kan søge efter varer som er på lager, og samtidig få de varer sorteret efter pris.
Jeg bestiller en figur på nettet med den forventning at den dukker op ca. 3 dage efter. Da det ikke sker, må jeg til at kontakte både post danmark og br. det er ikke det jeg har lyst at bruge tid på ved nethandel. Pakken er væk og jeg må vente på en ny som nu 9 dage senere ikke er dukket op.
Jeg beklager dybt at du blev ramt af de tekniske problemer der var med forkerte sporingsnumre. Dette problem ramte beklagligvis en hel forsendelse af pakker. Vi prøvede at få så mange af pakkerne som muligt sendt afsted igen inden fredag.
Vi hjælper gerne med at finde ud af hvor din pakke er nu.
dejlig brugervenlig hjemmeside.
det var nemt at finde og varen kom hurtigt. det var bare okay