We are hiring!

Udvalgt anmeldelse om Brandsenbiler

Brandsenbiler

tjaa ok ?

det er nok ok ?

jeg havde lejet / booket en flytte bil, men da jeg kom var den jeg skulle have i stykker så han måtte sparke mig 30 km længere væk for at hente en erstatnings bil, jeg fik dog uden han blinkede 200 til benzin for kørslen derud og forsinkelsen af min flytning..

men hvordan er hans værksted og han priser og tilbud ? er det ok kan m,an regne med det ?

hvis nogen har erfaringer hørre jeg gerne, da jeg fik et godt mundtligt tilbud på skift af kobling og tandrem på min astra 97 1.6 16v

og hvis det tilbud holder og man kan regne med det og stole på ham er det det bedste og billigste tilbud jeg har fået på de 2 ting...

jeg siger ikke han snyder eller noget, men spørger barre om der er nogen der kender ham og kan sige god for det han laver ? da man jo hørre så meget om værksteder og bilforhandlere i bla kontant og sådan....

Brandsenbiler

super service

Har lejet bil nogle gange hos firmaet og har hver gang fået en service man aldrig får hos de store biludlejningsfirmaer

fra start (online booking) hurtig svar.
modtagelse af bilen (super)
aflevering super laver afregning med det sammen og får herved udbetalt deposit straks

super super super

Er Brandsenbiler din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk