[REPLY]
Kære Sikkerhedseksperten,
I får 5 stjerner, selvom produktet var forsinket da I ved fejl havde fået sendt det til forkert adresse.
Da jeg ringede og oplyste om dette undskyldte I og jeg modtog produktet ganske kort tid efter - ligesom det lader til at være proceduren under normale omstændigheder.
Det var selvfølgelig ærgeligt at vi ikke modtog produktet til tiden, da vi skulle have brugt det, mne det er helt iorden med en svipser når I har så god service og er så gode til hurtigt at rette fejlen.
Tak for handlen!
Kh. Valentina / Ejendomsselskabet SAP9 ApS
Det går dælme stækt med levering herfra.. Kan knapt nå at klikke bestil før posten ringer på døren... Helt kanon
Denne butik og priser kan varmt anbefales
Jeg har personligt købt en 2 kilos pulverslukker til bilen, for man kan jo aldrig vide sig sikker
Det er 2. gang jeg bestiller hos sikkerhedseksperten og begge gange er det gået lige godt. Hurtig ordrebekræftelse, hurtig tilbagemelding om afsendelse og hurtig leveringstid.
Bestilt vare udgået. Fik telefonisk besked at det var en fejl den endnu var på hjemmesiden. Fik tilbudt og modtog en dyrere vare til den oprindelige pris. Især den telefoniske undskyldning om fejlen gjorde et positivt indtryk. Og fragten var den billigst mulige - noget jeg ikke altid er vant til.
Din vare er som den er annonceret,leveret til tiden og den virker.
Skulle det være en anden gang ved jeg hvor jeg kan finde dig.
Varen er OK, forsendelsen var dog lidt dyr.
Hej Nis og tak for din anmeldelse.
Vi beklager selvfølgelig at det kun kunne blive til 3 stjerne og endnu mere ærgeligt er det, at det er fragten der trækker ned.
Faktisk er det således, at vi ved ordre under 200 kr., sætter penge til på fragten. Vi betaler 49 kr. eks moms hos GLS og vi levere fragten til kunden (dig), til 49 kr. inkl. moms. Så der er faktisk tab på ordren.
Vi har tidligere kørt med at man minimum skal handle for 200 kroner, men det er ærgeligt at der ikke er plads til alle og derfor må vi acceptere det tab der er ved mindre ordre.
Set fra din side er 49 kr. selvfølgelig ikke billigt, men det er leveret med fragtmand i god indpakning der gør at skiltet ikke er bøjet, og jeg håber du har modtaget i den tilstand!
Med Brandsikre Hilsner
Kenneth Boysen, Sikkerhedseksperten
Sikkerhedseksperten.dk
Første levering af Røgalarm 220 V pr. post var defekt. Anden levering OK!
Jeg har købt to førsthjælpstasker hos sikkerhedseksperten.
pakken blev hurtigt leveret uden problemer. Der var god kommunikation ang. hvor i processen min bestilling var.
Jeg er også meget tilfreds med indholdet af førstehjælpstaskerne. Set i forhold til pris, kan man vidst ikke bede om mere.
Punktlig levering, og lige så punktlig reaktion på reklamation, det skaber tillid.
Købte selvklæbende mærkater til trykbeholdere med kølemiddel samt miljømærkater for farlig gods. Der var et problem med betalingen direkte på sitet, men det blev løst øjeblikkeligt da jeg ringede.
Kan kun anbefales
Jeg købte rudehammer/seleskære kombineret med lygte og røde advarsels blink. De var meget hurtige til at hjælpe mig da jeg ikke lige kunne finde ud af det. Jeg bestilte om eftermiddagen og næste morgen var der fuldlevering på mit skrivebord. Det var ikke første gang jeg bestilte og ej heller sidste, kan varmt anbefales til andre.
:-) Charlotte
Let at bestille og super hurtig levering af røgalarmer hos Sikkerhedseksperten.
4 stjerner for en overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Bestilte advarselsskilte den ene dag og fik leverancen den næste dag. Den sidste stjerne mangler fordi jeg aldrig fik noget svar på chatten.
Mvh Lena Højbjerg Greve, Orifarm.
Sikkerhedseksperten:
Jeg købte to flugtvejsskilte, som var reklameret med at have 4 huller til ophæng.
Det var det ikke, men jeg satte dem op med dobbeltklæbende tape og det ser ud til at holde fint.
Fint service fra firmaet, da jeg ringede.
Hej Dorthe
Tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Vi beklager selvfølgelig meget den forkerte produktbeskrivelse, og det er selvfølgelig ikke en optimal løsning med dobbelt klæbende tape.
Du er velkommen til at kontakte mig på 60191144 eller info@sikkerhedseksperten.dk, da du selvfølgelig skal have en 100 % korrekt varer.
Mvh Kenneth Boysen, Rådgiver og ildsjæl
Som man forventer af online butikker, så var der ingen bøvl.
Leveret lige til døren, som aftalt.
Jeg købte nogle sikkerhedsskilte.
De blev leveret dagen efter.
Jeg havde i forvejen købt nogle skilte i en anden netbutik. - Her var leveringstiden en hel uge.
MVH Anders
Viden Djurs
Grenaa Tekniske Skole
Købt påbuds- og advarselsskilte til brug på kvæggård. Ordre,køb og levering forløb uden problemer. Fint. Vil anbefale sikkerhedseksperten til andre landmænd. mvh. Jørgen
Har kun handlet een gang i virksomheden. Købte et sikkerhedsskilt.
Det var let at følge ordren, og varen var forsvarligt pakket ind.
Meget tilfreds og vil anbefale sikkerhedseksperten vidt og bredt!
Mærkaterne lever op til forventningen og blev levereret prompte.
Sikkerhedseksperten har et stort udvalg i de produkter jeg søgte! Alle de produkter jeg søgte, var lagervarer og jeg modtog varene dagen efter bestilling.
Bestillingssiden er ganske overskueligt, og det var nemt at navigere derpå!