We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Bravida

Dårlig VVS-service

Jeg har haft en el- og en VVS-installatør fra Bravida til at lave installation til opvaskemaskine i min lejlighed.

El-installatøren valgte en dyr løsning, men en god løsning og han forklarede, hvorfor det var den rigtige. Han skrev den tid på timesedlen, som han faktisk havde brugt, så fuld tilfredshed med ham.

VVS-installatøren var der i ca. en halv time, da det meste af installationen var på plads. Med kørsel burde arbejdet ikke kunne bonnes til mere end en time, da jeg bor i Aarhus by. Da han forlod lejligheden var jeg også tilfreds.

Min dårlige anmeldelse af Bravida skyldes:
1) Ved første brug af min køkkenvask derefter viste det sig, at afløbet fra køkkenvasken nu var utæt og vandet LØB ned i underskabet. Det var tydeligvis ikke testet inden installatøren forlod lejligheden.

2) Da jeg fik regningen, lød den på 1½ times VVS-arbejde. Det stod ikke mål med den leverede tid, så jeg ringede til Bravida for at reklamere over det.

3) Bravida lovede at tale med installatøren og vende tilbage til mig. Det er, som forventet, ikke sket.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk