[REPLY]
Jeg har intet andet en godt at sige om denne forretning. Jeg og en ven købte ved dem for et par år siden og selvom vi ikke har handlet der siden bliver vi jævnligt kontaktet af dem ang. om de varer vi købte fungere efter vores forventninger og det gør de. Det er helt sikker at vi handler der igen når hifi´en skal udskiftes. Det er meget sjældent at der bliver fulgt op på en handel så længe efter købsdatoen, de kan varmt anbefales.
7. januar 2012
Pas på med afbetaling ved Bremdal Radio
Jeg købte sidst på sommeren 2010 2 stk. bærbare PC, med den aftale, at jeg skulle bare betale løbende hvad jeg havde indtil den var betalt. Denne måde har vi ofte handlet på, da jeg har handlet med ejeren gennem ca 35 år. Vi har altid haft det fint med en mundtlig aftale, og uden renter. Da jeg kommer hjem med dem, finder jeg ud af at de begge er brugt, bla. tilhørte den ene en dame der hedder Aase Damsgaard, og der manglede en strømforsyning.
Jeg snakker med en sælger som hedder Henrik, ham som solgte mig varerne, og vi aftalte et nedslag i prisen. Havde varerne været nye kostede de ialt 8800,- Den nye pris vi aftalte blev på 5800,- .Så alt var i skønneste orden, og jeg kom ofte forbi med lidt penge og nåede på den måde at betale 3500,- Da der så pludselig efter nogle mdr. kommer et brev hvor der står at jeg skylder dem x antal kr hvor de åbenbart har lagt mere end 30% i rente på.... Dette kan jeg selvfølgelig ikke forstå, og jeg går op i butikken for at få rettet fejlen.
ejeren Viggo Christensen er der ikke selv, og der står i stedet en dame, Viggos kone, som jeg ikke ved om der er ansat i butikken. Hun er allerede kendt i byen for at være meget ubehagelig overfor kunderne, og jeg beder om at komme til at snakke med henrik efter jeg har fortalt hende hvad det drejer sig om. Henrik er ham som jeg har handlet med. Hun går ud til ham, og snakker lige kort med ham, hvorefter han kommer ud i butikken og siger : “Jesper, jeg kan desværre ikke hjælpe dig... “ hvorefter han vender om og går.
Så vender Viggos kone tilbage til mig og siger at jeg” skal bare betale, for de kan da ikke bare gå og lade folk købe uden at betale renter. “ Selvom det har jeg fået lov til gennem 35 år. Jeg bliver selvfølgelig vred, og siger at jeg er villig til at betale restbeløbet, (de 5800kr. minus de 3500 kr som jeg havde betalt ) med det samme, men uden “ågerkarlerenter.” Så siger hun at jeg kan bare forsvinde ud af hendes butik, hvis jeg ikke vil betale det hele, og siger truende at “hun skal nok sørge for mig!”.
Viggo kommer i samme øjeblik ind i butikken, og jeg går hen til ham for at fortælle ham hvad der er sket, men kan knap nok få et ord indført for hende, fordi hun pludselig får travlt med at påstå at jeg var fuld af løgn, selvom butikken var fuld af kunder, og de ansatte stod og hørte hvad der blev sagt. Og det burde kunne findes på deres overvågning.
Jeg forlader rystet butikken, og modtager så en rykker og herefter dette ang at jeg er registreret i RKI.
Jeg ønsker kun en ordning på dette. Og har sådan set ventet på at Viggo ville komme forbi, så jeg kunne få betalt det jeg skylder ham, da vi bor 300 m fra hinanden....
Jeg har efterfølgende fået at vide at det ikke er første gang det her er sket for kunder hos Bremdal radio og Tv, når Viggos kone har været inde og blande sig.....