We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

www.broggerbelysning.dk anmeldelser

www.broggerbelysning.dk Logo
Kunderne om www.broggerbelysning.dk : »Dejligt og nemt« »super« »Fuld tilfredshed« 7
Godt
8.3 af 10

7 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (7)

Udvalgt anmeldelse om www.broggerbelysning.dk

www.broggerbelysning.dk

En lys idé at være www.broggerbelysning.dk

Har fået en venlig og imødekommende service fra broggerbelysning.dk
Fra start til slut var der en god dialog, gode råd og hurtig levering.
Absolut ikke sidste gang at jeg bruger sitet

Dejligt og nemt

God overskuelig forretning, med sans for service...

super

Rigtig god oplevelse at handle med Brøgger belysning.
God pris.
God overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering.

Fortjener 5 stjerner.

Fuld tilfredshed

Go pris og hurtig levering, men Broggerbelysning.dk udmærker sig helt sikkert mest ved at give en super vejledning og rådgivning. Man kan sagtens fornemme at det er fagfolk der er i den "anden ende"
Jeg kan kun anbefale broggerbelysning.

Bedre service fås ikke!

Vi fik en lampe, der knækkede i vægtklodsen i bunden - og havde selvfølgelig smidt indpakningen ud.
Men BrøggerBelysning sender da så bare en ny lampe i indpakning, som vi kan sende den defekte retur i.

Det fås bare ikke bedre. Superservice.

Hvis Brøggerbelysning har den lampe vi skal bruge - eller kan skaffe den til rimelig pris, så er det dér vi handler.

Super Service!

Jeg købte 2 magnet lamper og en trafiklampe, var i tvivl om den ville give et godt nok lys til formålet, men fik en rigtig god og ærlig rådgivning da jeg kontaktede dem. Er utrolig glad for mine lamper. Kan kun anbefale Brøgger Belysning.

www.broggerbelysning.dk

Fin service og perfekt levering

Jeg bestilte en Nielsen light lampe med tre lampeskærme. Den ene lampeskærms farve (som jeg ønskede mig) fandtes ikke på hjemmesiden, men jeg fik den straks tilbudt, da jeg sendte et billede med den kombinationen af farver jeg ønskede mig.

Jeg fik lampen dagen efter bestillingen, og jeg er MEGET tilfreds. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos broggerbelysning.

Ps. ugen efter købte jeg endnu en lampe.. endnu engang super service, skulle bruge tre lampeskærme, og havde brug for vejledning til den ene farve. Det fik jeg og den var god!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk