[REPLY]
Utrolige lange ventetider, selvom man er den ENESTE der sidder og venter. - Personalet er ikke til meget hjælp. Gik efter 30 minutters venten, da jeg også har et arbejde at passe. Ringede derefter til dem, hvor jeg kom lige igennem - giver ingen mening. Men der var ikke meget hjælp at hente.
Argh visitationen er sløv! Min mand blev syg og vi fik et pludseligt behov for en bevilling til dækning af omkostninger i forbindelse med medicinering. Da han blev udskrevet fra hospitalet var ansøgningen sendt og han havde, så han kunne klare sig i 3 uger. Vi får brev om, at vi skal forvente op til 8 ugers behandlingstid på ansøgningen. Da vi ved, at det er for lang tid, kontakter vi kommunen og spørger til om ansøgningen kan behandles hurtigere da min mand har behov for bevillingen og får af vide at det ikke er noget problem. Alligevel går der 15 uger (!) inden sagen er færdigbehandlet. I mellemtiden har vi selv brugt 1500 kr. på de ting, som bevillingen skulle betale. Det dækkes ikke af Danmark, som ellers dækker resten af hans medicin. Sammen med bevillingen sender Brønderslev kommune et brev om, at de ikke dækker materialer, der er købt udenom deres leverandør. 1500 kr. tabt fordi kommunen ikke overholder deres behandlingstid :(