[REPLY]
Jeg havde en aftale med brudedesign ,for at kigge på konfirmationskjole til min datter , men den dag kom jeg selvfølgelig for sent fra arbejde og det sammen med en masse trafik betød at vi ikke kunne være der til tiden , jeg havde min datter i telefonen fordi hun glædede sig til at prøve kjoler og humøret var ikke det bedste da jeg sagde til hende at jeg var nødt til at ringe og aflyse . da jeg ringede til dem sagde de,at det var ikke noget problem og at vi bare skulle komme ,selvom det var så sent, Min datter prøvede nok 10 kjoler og fik rigtig god vejledning og valgte en flot flot kjole , et sted jeg kan anbefale
Jeg fik syet min brudekjole hos brudedesign på anbefaling af en veninde,
meget fin service og en drøm af en brudekjole.Jeg havde nogle ideer om hvordan min kjole skulle se ud , og de hjalp mig meget med detaljerne, Så jeg havde 3 hyggelige besøg ,super lækker kjole som fik meget ros
Ifølge deres hjemmeside (se billede) koster alle konfirmationskjoler 1695. Den jeg skulle have, blev på mystisk vis bare lige pludselig sat op til 2500 kroner da jeg sagde, at det var den jeg gerne ville have og prøve ;)
Det var blot et af irritationsmomenterne.
Jeg fik ca. en halv time til at kigge på kjolerne, tage tøjet af, prøve de forskellige kjoler, tage tøj på og bestille - ALT for kort tid! Desuden endte jeg med ikke at købe kjolen fordi at jeg 1. ikke brød mig om stemningen i lokalet og 2. fordi jeg ikke kunne få den ønskede længde, som de ellers havde oplyst os om forinden flyveturen fra Aalborg til København!!!!
Udover det braste damen ind i omlædningsrummet imens jeg klædte om, og man følte sig overhovedet ikke "i trygge hænder" der. Alt i alt vil jeg ikke anbefale en tur derhen, og vil helt sikkert aldrig sætte mine ben der igen ;)