[REPLY]
Det boligselskab jeg bor til leje hos, har desværre valgt at benytte Brunata til opsætning og aflæsning af vand/varmemålere. De ca. 14 år jeg har boet til leje i dette boligskab, har jeg konsekvent oplevet enten ikke at få besked når de ville komme for at aflæse målere, eller at få besked hverdagen i forvejen. Det betyder altså at man maksimalt har fra man kommer hjem fra arbejde den ene dag, til næste morgen til at finde en nøgleløsning, da man selvsagt ikke bare kan tage fri fra arbejde med SÅ kort varsel for at kunne være hjemme.
Jeg har flere gange mailet til Brunata vedr. det meget korte varsel, men får bare en uforskammet mail tilbage, hvori de skriver at de i HVERT fald under INGEN omstændigheder kan varsle deres besøg bare et par dage i forvejen.
Sidst der for 117. gang skulle sættes nye målere op inden for meget kort tid, oplyste de hvilken dato de ville komme så jeg selvfølgeligt fik min nøgle lagt hos vores ejendomsfunktionær, der så kunne lukke dem ind. Men de kom bare ikke. I stedet lå der samme dag en ny seddel i min postkasse om, at de ville komme NÆSTE dag. Så de kunne altså ikke aflæse målere den pågældende dag, men kunne godt aflevere en NY meddelelse om at de ville komme dagen EFTER??
Aflevere nøglen hos ejendomsfunktionæren bryder jeg mig egentlig ikke om, fordi jeg tror han bare udleverer den til Brunata, som så lægger den i ens postkasse når de er færdige. Så fordi man får nul varsel om aflæsningen er man altså nødt til at finde sig i med jævne mellemrum, at have fremmede mennesker til at rende rundt i ens hus. Og dermed altså også være i stand til at stole 100 % på selvsamme fremmede mennesker.
Ydermere så aner de folk der aflæser målerene ikke en flintrende fis om hvad det er de aflæser. Jeg har før spurgt hvad de der "enheder" målerne tæller det egentlig er. Men det anede manden ikke noget om. Derudover så får man ikke sin opgørelse over sidste års forbrug før 5-6 måneder (!!!!!!) efter de har været og aflæst???? Det er sågar oplevet at de har aflæst i marts, og ikke sendt regnskabet ud før i oktober..
De plejer at komme og aflæse målere i marts/april men i år har jeg mærkeligt nok ikke set skyggen af dem. Om det så er fordi de nye målere er selvaflæsende vides ikke, da hverken Brunata eller boligselskab har oplyst om, HVORFOR vi skulle have nye målere, iøvrigt ret kort tid efter de lige havde skiftet dem ud.
Men det ville alvorligt ment være helt vidunderligt, hvis man helt kunne slippe for at have dem rendende..!
Som formand af en andelsforening, har jeg i flere år haft diverse kampe med Brunata og jeg har ved gud aldrig oplevet et firma med så ringe service og dårlig kunde betjening.
Ringe eller ligefrem meget dårlig telefon service. Mails besvares ikke, som man burde kunne forvente og svartiden på mails ligger på pænt over en måned. Så alt i alt et utroligt ringe firma der burde leve af god rådgivning og service.
Og sjovt nok så kan der ikke være fejl på brunatas udstyr, hmm så er de vidst det eneste firma i verden der ikke har svigt bare en gang imellem.
Camilla fandt anmeldelsen nyttig
Bor i en 1 værelses på 51 m2, med min kæreste og har fået en ekstra regning på 4232 kr ! Ifølge Brunata har i brugt for 9236 kr på et år ! Det er hvad en familie på 4 i en 4 værelses bruger :( Hvordan kan det lige passe ?!!!
Jeg har tændt mine varme apparater tre gange på et år, alligevel påstår Brunata at jeg har et forbrug på ca. 9600 kr... Hvordan er det overhovedet muligt?